Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:17:41
|
|
|
|
ella79
|
larisa, sej šele zdej pogledala slikici madona, sam pomoje se morta res kmal vidit pa še kalkulator imam vaš hvala za slikice blaža in nizy za minus kg
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:30:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka jaz tudi krjavla in dolenca kupijem ji pa že od začetka dajem kruh, k se mi zdi, da se ji žemlja sam paca neki po ustih... no, imam jih par za hude cajte v skrinji, da če kruha zmanjka, da ji vsaj lahko mal žemlje dam blaža tole po ločevalni se pa dobr je jaz tudi tako delam rižoto al pa kuskus no, pa obvezno parmezan gor sej sploh ne bom komentirala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:38:05
|
|
|
|
Suzi*
|
blaža, nizy za - kilce. jaz se bom tud v kratkem spet ločevalne lotila, ker takole res ne morem v službo (nimam nič za oblečt) . pa ker vem da deluje. komaj čakam, ker se ne morem več v ogledalo pogledat. tam okol trebuha je katastrofaa.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:44:10
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* blaža, nizy za - kilce. jaz se bom tud v kratkem spet ločevalne lotila, ker takole res ne morem v službo (nimam nič za oblečt) . pa ker vem da deluje. komaj čakam, ker se ne morem več v ogledalo pogledat. tam okol trebuha je katastrofaa. sam ti jih pa res nimaš odveč,...... če bi vidla moje šlaufe , mislim grozaaa , pa glede na to , da sem začela z 96kg , bom mogla celo leto ločevalno izvajat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:44:12
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* blaža, nizy za - kilce. jaz se bom tud v kratkem spet ločevalne lotila, ker takole res ne morem v službo (nimam nič za oblečt) . pa ker vem da deluje. komaj čakam, ker se ne morem več v ogledalo pogledat. tam okol trebuha je katastrofaa. se podpišem pod tole Suzi.Ampak jaz skos odlašam,pa 1,2,3 bom šla na šiht.Sam v trenerki pa tut ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:45:14
|
|
|
|
nizy
|
jaz imam samo 2hlač na razpolago , pa cel kup trenirk
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:52:25
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jes sem si pa zadnjič kavbojke navlekla na rit, mi je pa zadrgo zagnal ,pa skos sem trebuh not vlekla .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:52:49
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Jes sem si pa zadnjič kavbojke navlekla na rit, mi je pa zadrgo razgnal ,pa skos sem trebuh not vlekla .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:54:28
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ups,tole pa neki ni blo v redu -nč jasn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:56:27
|
|
|
|
blaža
|
Babe stare cote proč, trenirke ta široke tudi, pa na ločevalno! Meni je zdej super. Če ne bi bil ta naš forum javen, bi vam poslala še kako fotko z dopusta letos junija! Sem rekla možu, da naj me kar slika, ki ko pridemo domov začnem z dijeto in res sem se rešla teh viškov! Mi je pa pomagalo, ki je tudi moja mam hujšala( je šla dol 20kg) in ki sem visela na kulinariki pod forumom ločevalna . mi je blo lažje zdej, ko sem na porodniški, ki ko enkrat začneš delat, pol je težje za se zorganizirat za hujšat. Moram pa povedat, da sem si super všeč Zdej pa še vedno ločujem in se tudi kdaj pregrešim, ma ni hudega. No jaz bi šla v službo tudi v trenirki, če bi vsaj imela službo
< Sporočilo je popravil blaža -- 21.11.2008 13:59:21 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:57:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Jes sem si pa zadnjič kavbojke navlekla na rit, mi je pa zadrgo razgnal ,pa skos sem trebuh not vlekla .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 13:59:43
|
|
|
|
nizy
|
saj jaz bi šla komot v službo v trenerki , ker mam še haljo čez , pa v trgovini itak nemoreš delat v navadnih hlačah , ker se takoj umažeš pri dvigovanju kartonov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:07:42
|
|
|
|
mesecnica
|
Sem par komentarjev napisala in mi je računalnik ven vrglo . Tako, da sedaj res ne bom še enkrat. Sem videla, da ste se pogovarjale o kilah, Jaz tudi nimam nič za oblečt, samo meni je pa vse preveliko . Aha - medve drugače tudi že upirabljava ajdovo kašo, proseno. Ponavadi naredim podobno kot riž z zelenjavo. Naša ima to full rada. Danes bom tudi jaz kuhala bučke pa riževe testenine. Ponoči smo bolj švoh spali. Mislim, da jo full zobki matrajo. Trije naenkrat ven lezejo. Se že belo vidi. Upam, da čimprej pririnejo na plano. Drugače smo me tudi en krog že odvozičkale. Je bilo prav super. Mah - drugo sem pa vse pozabila, kaj sem kaj hotela pokomentirat. Pa mala se je sedaj zbudila .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:10:33
|
|
|
|
vrtnica76
|
Moj dragi pa ni nč navdušen,da bi hujšala.Prav,da sem zdej saj ornk baba .Sam to je samo izgovor,da se sam ne bi čutil tok debelga .Pa kaj,če je pa tolk lušno jest.Še posebej zvečer,ko kak film gledaš -pa to ni blo prej v moji navadi .Pa prej sem mela srečo,da se nisem nič zredila,zdej po porodu pa teh 6kg ne gre nikamor tut,če zvečer nič ne jem .Bo treba še mal več migat .No ja,sej sem začela na trebušne plese hodit.Une plesalke so pa itak bol vampaste,da lahko z bauhijam šejkajo .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:14:02
|
|
|
|
vrtnica76
|
Oooo,naš Džony pa še pančka .2 uri je že odspal .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:15:51
|
|
|
|
vrtnica76
|
Mesecnica,držim pesti,da bodo zobki čimprej pokukali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:17:52
|
|
|
|
ella79
|
blaža zdej k si tok optimistična in zadovoljna s sabo, bo tudi služba prišla. No, ravno na vrata zagotovo ne bo potrkala, sam bo pa boš vidla pridne ste z dietami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:21:15
|
|
|
|
Februarka08
|
jest mam vse pospravljeno še po tleh sem mislila pomit, pa se ne bi posušilo do cajta in se ne bi mogla frajla plazit... bom pa zvečer V glavnem, Larisa je spet moja Larisa, spi že 2 uri 15 min in mi je niso v LJ zamenjali ker take tečke kot je bla včer in v sredo še nism vidla Kosilo se kuha, jaz mam pa 5 min cajta študiram da bi si šla glavo umit k je še mir
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:25:28
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Moj dragi pa ni nč navdušen,da bi hujšala.Prav,da sem zdej saj ornk baba .Sam to je samo izgovor,da se sam ne bi čutil tok debelga .Pa kaj,če je pa tolk lušno jest.Še posebej zvečer,ko kak film gledaš -pa to ni blo prej v moji navadi .Pa prej sem mela srečo,da se nisem nič zredila,zdej po porodu pa teh 6kg ne gre nikamor tut,če zvečer nič ne jem .Bo treba še mal več migat .No ja,sej sem začela na trebušne plese hodit.Une plesalke so pa itak bol vampaste,da lahko z bauhijam šejkajo . isto men pravi jest sem tud tuhtala da bi se na dieto spravla... pol sm si pa rekla da drugo leto bom itak spet in bo šlo itak spet gor... po 2. porodu se bom pa v roke vzela če ne bo šlo samo dol... sicer pa če pogledam slike ene 3 leta nazaj sem zdaj manekenka ma nehajmo o kilah, sem sam slabe volje dajte raje kaj drugega povedat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:33:34
|
|
|
|
ella79
|
februarka pridna si bla, k si pospravla in pred leti še kile dol spravla pa zdej ti čist nič ne fali, tako da nehi zoja je zaspala, grem mal po kuhni pospravt, potem pa mal na kavč že berem eno knjigo tok časa, k da bi mela 3000 strani
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:33:35
|
|
|
|
blaža
|
blaža zdej k si tok optimistična in zadovoljna s sabo, bo tudi služba prišla. No, ravno na vrata zagotovo ne bo potrkala, sam bo pa boš vidla pridne ste z dietami _____________________________ ella79, to si mi pa tako lepo napisala. Hvala, to sem rabla!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:35:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža blaža zdej k si tok optimistična in zadovoljna s sabo, bo tudi služba prišla. No, ravno na vrata zagotovo ne bo potrkala, sam bo pa boš vidla pridne ste z dietami _____________________________ ella79, to si mi pa tako lepo napisala. Hvala, to sem rabla! vem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:35:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Sej ste zih že vidle, ampak vseeno da se mal nasmehnete http://www.youtube.com/watch?v=a6Sjlg3r7nE
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:37:37
|
|
|
|
vrtnica76
|
Blaža,tudi jaz ti želim,da najdeš službo.Voljo v roke vzemi,pa bo .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 14:37:53
|
|
|
|
misar
|
evo naša prinčipesa spi že drugi spanec, že urco in pol ...jaz sem pa že skor vse popucala pa še pecivo sem spekla . sem pa danes ful utrujena, ne vem al je vreme al sam neprespanost. govorite o kilah? da se še jaz prislinim. če zdaj zanosim in se zredim samo toliko kot v prejšnji nosečnosti bom imela zadnji dan nosečnosti sam 2 kg več kot na začetku prve nosečnosti...pa če to ni napredek. bolj je , če bom toliko shujšala, kot sem po taprvi nosečnosti...pol me boste pa z lupo iskale. aha budnica, že letim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......