|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
21.11.2008 13:17:41   
ella79
larisa, sej šele zdej pogledala slikici user posted image user posted image user posted image madona, sam pomoje se morta res kmal vidit user posted image user posted image user posted image pa še kalkulator imam vaš user posted image
hvala za slikice

blaža in nizy user posted image user posted image user posted image za minus kg user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.11.2008 13:30:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka jaz tudi krjavla in dolenca kupijem user posted image user posted image user posted image ji pa že od začetka dajem kruh, k se mi zdi, da se ji žemlja sam paca neki po ustih...  no, imam jih par za hude cajte v skrinji, da če kruha zmanjka, da ji vsaj lahko mal žemlje dam user posted image

blaža tole po ločevalni se pa dobr je user posted image user posted image user posted image jaz tudi tako delam rižoto al pa kuskus user posted image no, pa obvezno parmezan gor user posted image user posted image user posted image

sej sploh ne bom komentirala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.11.2008 13:38:05   
Suzi*
blaža, nizy user posted image user posted image  za - kilce. jaz se bom tud v kratkem spet ločevalne lotila, ker takole res ne morem v službo (nimam nič za oblečt) user posted image .  pa ker vem da deluje. komaj čakam, ker se ne morem več v ogledalo pogledat. tam okol trebuha je katastrofaa.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.11.2008 13:44:10   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

blaža, nizy user posted image user posted image  za - kilce. jaz se bom tud v kratkem spet ločevalne lotila, ker takole res ne morem v službo (nimam nič za oblečt) user posted image .  pa ker vem da deluje. komaj čakam, ker se ne morem več v ogledalo pogledat. tam okol trebuha je katastrofaa.

sam ti jih pa res nimaš odveč,......  če bi vidla moje šlaufe , mislim grozaaauser posted image , pa glede na to , da sem začela z 96kg , bom mogla celo leto ločevalno izvajat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.11.2008 13:44:12   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

se podpišem pod tole Suzi.Ampak jaz skos odlašam,pa 1,2,3 bom šla na šiht.Sam v trenerki pa tut neuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.11.2008 13:45:14   
nizy
jaz imam samo 2hlač na razpolago user posted image user posted image , pa cel kup trenirk user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.11.2008 13:52:25   
vrtnica76
Jes sem si pa zadnjič kavbojke navlekla na rit, mi je pa zadrgo zagnaluser posted image ,pa skos sem trebuh not vleklauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.11.2008 13:52:49   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Jes sem si pa zadnjič kavbojke navlekla na rit, mi je pa zadrgo razgnaluser posted image ,pa skos sem trebuh not vleklauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.11.2008 13:54:28   
vrtnica76
Ups,tole pa neki ni blo v reduuser posted image -nč jasnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.11.2008 13:56:27   
blaža
Babe stare cote proč, trenirke ta široke tudi, pa na ločevalno!user posted image

Meni je zdej super. Če ne bi bil ta naš forum javen, bi vam poslala še kako fotko z dopusta letos junija!user posted image
Sem rekla možu, da naj me kar slika, ki ko pridemo domov začnem z dijeto in res sem se rešla teh viškov!user posted image

Mi je pa pomagalo, ki je tudi moja mam hujšala( je šla dol 20kg) in ki sem visela na kulinariki pod forumom ločevalna . mi je blo lažje zdej, ko sem na porodniški, ki ko enkrat začneš delat, pol je težje za se zorganizirat za hujšat. Moram pa povedat, da sem si super všečuser posted image  Zdej pa še vedno ločujem in se tudi kdaj pregrešim, ma ni hudega.user posted image

No jaz bi šla v službo tudi v trenirki, če bi vsaj imela službouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 21.11.2008 13:59:21 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.11.2008 13:57:49   
blaža

Jes sem si pa zadnjič kavbojke navlekla na rit, mi je pa zadrgo razgnal ,pa skos sem trebuh not vlekla .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.11.2008 13:59:43   
nizy
saj jaz bi šla komot v službo v trenerki user posted image , ker mam še haljo čez , pa v trgovini itak nemoreš delat v navadnih hlačah , ker se takoj umažeš pri dvigovanju kartonov user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.11.2008 14:07:42   
mesecnica
Sem par komentarjev napisala in mi je računalnik ven vrglo user posted image user posted image user posted image . Tako, da sedaj res ne bom še enkrat.

Sem videla, da ste se pogovarjale o kilah, Jaz tudi nimam nič za oblečt, samo meni je pa vse preveliko user posted image user posted image user posted image .

Aha - medve drugače tudi že upirabljava ajdovo kašo, proseno. Ponavadi naredim podobno kot riž z zelenjavo. Naša ima to full rada. Danes bom tudi jaz kuhala bučke pa riževe testenine.

Ponoči smo bolj švoh spali. Mislim, da jo full zobki matrajo. Trije naenkrat ven lezejo. Se že belo vidi. Upam, da čimprej pririnejo na plano.

Drugače smo  me tudi en krog že odvozičkale. Je bilo prav super.

Mah - drugo sem pa vse pozabila, kaj sem kaj hotela pokomentirat.
Pa mala se je sedaj zbudila user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.11.2008 14:10:33   
vrtnica76
Moj dragi pa ni nč navdušen,da bi hujšala.Prav,da sem zdej saj ornk babauser posted image .Sam to je samo izgovor,da se sam ne bi čutil tok debelgauser posted image .Pa kaj,če je pa tolk lušno jest.Še posebej zvečer,ko kak film gledašuser posted image -pa to ni blo prej v moji navadiuser posted image .Pa prej sem mela srečo,da se nisem nič zredila,zdej po porodu pa tehuser posted image 6kg ne gre nikamor tut,če zvečer nič ne jemuser posted image .Bo treba še mal več migatuser posted image .No ja,sej sem začela na trebušne plese hodit.Une plesalke so pa itak bol vampaste,da lahko z bauhijam šejkajouser posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.11.2008 14:14:02   
vrtnica76
Oooo,naš Džony pa še pančkauser posted image .2 uri je že odspaluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.11.2008 14:15:51   
vrtnica76
Mesecnica,držim pesti,da bodo zobki čimprej pokukaliuser posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.11.2008 14:17:52   
ella79
blaža zdej k si tok optimistična in zadovoljna s sabo, bo tudi služba prišla. No, ravno na vrata zagotovo ne bo potrkala, sam bo pa user posted image boš vidla user posted image user posted image user posted image
pridne ste z dietami user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.11.2008 14:21:15   
Februarka08
user posted image user posted image jest mam vse pospravljenouser posted image user posted image še po tleh sem mislila pomit, pa se ne bi posušilo do cajta in se ne bi mogla frajla plazit... bom pa zvečeruser posted image

V glavnem, Larisa je spet moja Larisa, spi že 2 uri 15 min in mi je niso v LJ zamenjaliuser posted image ker take tečke kot je bla včer in v sredo še nism vidlauser posted image

Kosilo se kuha, jaz mam pa 5 min cajtauser posted image študiram da bi si šla glavo umit k je še miruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.11.2008 14:25:28   
Februarka08

Moj dragi pa ni nč navdušen,da bi hujšala.Prav,da sem zdej saj ornk babauser posted image .Sam to je samo izgovor,da se sam ne bi čutil tok debelgauser posted image .Pa kaj,če je pa tolk lušno jest.Še posebej zvečer,ko kak film gledašuser posted image -pa to ni blo prej v moji navadiuser posted image .Pa prej sem mela srečo,da se nisem nič zredila,zdej po porodu pa tehuser posted image 6kg ne gre nikamor tut,če zvečer nič ne jemuser posted image .Bo treba še mal več migatuser posted image .No ja,sej sem začela na trebušne plese hodit.Une plesalke so pa itak bol vampaste,da lahko z bauhijam šejkajouser posted image .

isto men praviuser posted image user posted image
jest sem tud tuhtala da bi se na dieto spravla... pol sm si pa rekla da drugo leto bom itak spet user posted image in bo šlo itak spet gor... po 2. porodu se bom pa v roke vzela če ne bo šlo samo dol... sicer pa če pogledam slike ene 3 leta nazaj sem zdaj manekenkauser posted image user posted image user posted image user posted image

ma nehajmo o kilah, sem sam slabe voljeuser posted image dajte raje kaj drugega povedatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.11.2008 14:33:34   
ella79
februarka pridna si bla, k si pospravla in pred leti še kile dol spravla user posted image user posted image pa zdej ti čist nič ne fali, tako da nehi user posted image user posted image user posted image

zoja je zaspala, grem mal po kuhni pospravt, potem pa mal na kavč user posted image že berem eno knjigo tok časa, k da bi mela 3000 strani user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.11.2008 14:33:35   
blaža
blaža zdej k si tok optimistična in zadovoljna s sabo, bo tudi služba prišla. No, ravno na vrata zagotovo ne bo potrkala, sam bo pa boš vidla
pridne ste z dietami

ella79, to si mi pa tako lepo napisala. Hvala, to sem rabla!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.11.2008 14:35:19   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

blaža zdej k si tok optimistična in zadovoljna s sabo, bo tudi služba prišla. No, ravno na vrata zagotovo ne bo potrkala, sam bo pa boš vidla
pridne ste z dietami

ella79, to si mi pa tako lepo napisala. Hvala, to sem rabla!user posted image

vem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.11.2008 14:35:45   
Februarka08
Sej ste zih že vidle, ampak vseenouser posted image da se mal nasmehnete

http://www.youtube.com/watch?v=a6Sjlg3r7nE

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.11.2008 14:37:37   
vrtnica76
Blaža,tudi jaz ti želim,da najdeš službo.Voljo v roke vzemi,pa bouser posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.11.2008 14:37:53   
misar
evo naša prinčipesa spi že drugi spanec, že urco in pol user posted image ...jaz sem pa že skor vse popucala pa še pecivo sem spekla user posted image user posted image user posted image . sem pa danes ful utrujena, ne vem al je vreme al sam neprespanost.

govorite o kilah? user posted image user posted image user posted image da se še jaz prislinim. če zdaj zanosim in se zredim samo toliko kot v prejšnji nosečnosti bom imela zadnji dan nosečnosti sam 2 kg več kot na začetku prve nosečnosti...pa če to ni napredek. bolj je user posted image , če bom toliko shujšala, kot sem po taprvi nosečnosti...pol me boste pa z lupo iskale.

aha budnica, že letim

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......