Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 9:10:49
|
|
|
|
blaža
|
Bamby, ful si prijazna, ma se res ne čutim it sama. Če bi šla še katera z mano, bi šla, zdej je pa itak pozno, ki nisem nič pripravla. Sem včeraj šla vprašat še eno sosedo, ki je rodila pet dni za mano, če bi šla s tamalo z nama, pa je rekla, da ne. Pol pa ne smem jamrat, da mi je dolgčas.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 9:11:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Tko, naša je pomalcala banano in pol hruške, zdej grem pa jaz pod tuš in pol se počas napokava, tko da bova okoli 10.15 najkasneje tam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 9:12:18
|
|
|
|
blaža
|
A nam boste privoščle kakšno skupinsko fotko?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 9:14:01
|
|
|
|
itata
|
naš spi, jaz moram še sklep popravit vmes. ko se zbudi pa prideva. okol 10:30 predvidevam... pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 9:17:30
|
|
|
|
Blacky*
|
še vedno spi... najbrž si nabira moči... grem pripravit stvari... se vidimo enkrat po 10.00
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 9:35:43
|
|
|
|
putina
|
Ja, naju tudi žal ne bo .. Tamara se je sicer zbudila še malo vroča (ob 7ih zjutraj), ko sem jo pa ob pol 9 dala nazaj spat in ji prej še merila temp. pa ni imela nič več .. vseeno bova danes še raje notri .. mi je ful žal, ker bi vas rada spoznala v živo, ker tukaj na forumu ne čvekam glih prav pridno, v živo mi pa jezik kar dobro laufa .. upam, da bo res še kakšno srečanje, da vas spoznam.. drugače pa hvala bamby, lilchy in mesecnici za odgovore glede temperature in oblačenja ponoči.. pridno čvekajte.. blaža, bova midve kako rekli - če se tamara ne zbdui, ker pol imam plan posesati, če že ven ne moreva .. moram potem to izkoristit ..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 9:45:02
|
|
|
|
putina
|
aha, pa bamby tudi tebi hvala za odgovor!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 9:47:55
|
|
|
|
putina
|
tko .. dons bom pa jest poskrbela da forum ne bo sameval .. se vidi da je Tamara bolna .. ker drugače sva bolj redko doma, sva skos kje zunaj .. evo, dons pa ful spi, jest pa sesalec sprehajam .. namesto da bi bile kje zunaj n sončku alpa v supernovi ..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 9:57:27
|
|
|
|
blaža
|
oj od kje pa si putina? Pri nas je tudi sonček, ma je -1 stopinja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 10:03:00
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dan ! Naša noč je bila slaba,kar je zadnje čase že čisto nekaj normalnega .Poleg bolečin zaradi izraščanja zob fant zdaj še kašlja in smrka .Cela katastrofaaa .Ponoč je kašljal kot da bi traktor verglu.Sem mu dala flašo,da bi mal popil in ni hotel nič pit,samo na zizi se je pasel.Zdej mu dajem čaj kar po žlički,ker tut iz lončka noče pit .Upam,da se ne bo kaj hujšega izcimilo. Na srečanju se lepo imejte in se načvekejte še za nas .Pa kakšno fotko nam privoščite. Grem zdej še mal Janeza zabavat,ker je pravi sitko danes,pa še ven ne moreva .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 10:22:27
|
|
|
|
mala_pikica
|
Evo še mene tukaj! Jaz sem pa dala zdaj mojo malo nečakinjo in Lukca spati. Mala pa je ful zlata, je prav pridna punčka. Moj Luka je postal ponoči tudi ful smrkasti, pa še kašljati je začel. Danes pa mu grejo celi baloni iz noska, revež ne more imeti niti dude. Mene pa je že v naprej strah, ker prebližno že vem kako bo potekalo njegovo zdravje, sem se že psihično pripravila, da bo verjetno iz tega nastal zopet bronhitis. Moj Luka je res ful, ful občutljivi, smo bili v nedeljo pri bratrancu na rojstnem dnevu in je bilo veliko ljudi in, evo je že od nekoga fasal . Bova mogla verjetno tudi Rogaško za jutri prestaviti .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 11:21:01
|
|
|
|
putina
|
evo .. sem posesala .. Blaža .. sem iz Lj. in še to čisto blizu supernove ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 11:22:03
|
|
|
|
vrtnica76
|
mala_pikica in upam,da se čimpej pozdravita in,da ne bo nič hujšega. Tale zamašen nosek je res grozna stvar.Naš mali pa dude sploh noče in flaše tudi ne. Me res skrbi kako se bo od joške odvadil .Ko mu hočem dudo uturit se začne dret ko jesihar.Skoraj celo noč na zizi visi in se več ali manj crklja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 11:26:01
|
|
|
|
mary_lou
|
Evo midva sva iz posvetovalnice nazaj....veste kok kil ma Tai? CELIH 8 je prijedu v 9 mescih a ma se ker fantek tok mal kg? Ej Janey ne da se mi zdele, sva glih pršla pa gre Tai spat, pol pa že pride, v bistvu pa tud v unem lokalu res nimam kam Tai-ja dat da nori, tko da drugič.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 12:01:28
|
|
|
|
vrtnica76
|
mary,ne se sekirat zaradi kg.Važno,da je fantek zdrav in gotovo mu nič ne manjka.Boš vidla v kakšnega fejst fanta bo zrastu .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 12:53:19
|
|
|
|
vrtnica76
|
Janez je mal prej končno zaspal .Še dobr,da mu bom lahko vsaj kej skuhala .Zadnje dva dneva je tolk nerazpoložen,da bi se samo po rokah nosil . A zdej ni pa nobene tle .Nč, grem pa kuhat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 13:27:20
|
|
|
|
Maj78
|
Ojla, sem si vzela včeraj frej od foruma, no ja računalnik je bil na servisu. Žan spi, smo bili pri zobozdravnici ( zato nismo v supernovi) in je mal pogledla zobke in povedlala glede čiščenja in mu naredila zajčkain to je blo to, aja pa iskoristla sem še priliko in smo oddali še urin, k bi ga mogli že nekaj časa nazaj. No ja kakor veste je Žan iz nedelje na ponedeljek spal pri babici in je spal, in potem smo to ponovili še v ponedeljek in valda je spet spal, zdej pa ne vem zakaj hudiča potem doma ne spi??? Pri njej se je zbudil ob polnoči popil tri požirke čaja in spal do 2 dobil flašo in spal do 7, pri nama pa se je valda spet zbujov na eno uro . Tko da res ne vem več! Kaka ideja? Probala sem ga dat tudi že na veliko posteljo tako kot spi pri babi pa ni nobene razlike. V bistvu komi čakam ponedeljek ker gremo v Podčetrtek v Olimlje se mal relaksirat in upam da se nam bo ratalo pa v savno morm it že nisem bla dve leti. Bolančki pozdravite se, mene tud nekaj po nosu ščemi?! Za nazaj pa ne bom šla brat no ja mogoče sam na hitrco. Kosilo smo imeli kus kus in sirček ter rumeno in zeleno kolerabo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 14:00:19
|
|
|
|
lillchy123
|
ojla ja, nama tud ni blo usojeno it na srečanje. pri dohtarju se je zavleklo do enih, malo bolj je danes občutljiv na svetlobo in ko je pol še v avtu revček čist izmučen zaspal, smo zavili kar proti domu. upam, da bo res še eno srečanje letos. greva se zdej zrihtat, pa mal pocrkljat, pa mogoče na sprehod, pa vam pridem pol družbo delat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 14:43:59
|
|
|
|
itata
|
evo midva sva doma. ok že ene pol ure. sva šla na srečanje prec k se je zbudu pa sva ostala dokler ni ratal siten za zaspat ker če bi tam zaspal bi spal pol ure v vozičku in pol bil siten, ker ne bi dost spal... tko da sem ga domov odvlekla, da se lepo spočije fant moj. in zdej drnjoha veselo. jaz grem pa mal kosilo jest pa čitat... tole kazensko pravo mi nič kaj ne laufa sej vem, da imajo sodniki po 10 let prakse in se res ne morem naučit tega v 10 dneh, ampak vseen. sem navajena, da mi hitrej zalaufajo zadeve... sej bo. UPAM
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 15:15:28
|
|
|
|
blaža
|
itata, sej bo, vaja dela mojstra, oz. praksa! Mary, za kilažo ne skrbi, naš ima devet, pa sej to ni taka razlika. Če je gibalno ok, pol teža ne igra take vloge. Še prehitro nam bojo zrasli, pa bojo pol skoraj 2m in čez 80kg Maj78, to je pa itak znano, da pri babicah dobro spijo. Z našimi je enako! ne vem al oni tako močno smrčijo, da naše ta male ne slišijo al kaj?! Mala pikica upam, da se kmalu rešite smrkavega noska. meni je to tudi najbolj zoprno, ko se pol zbujajo, če imajo zabasan nosek Putina za Tamaro, da bo čim prej boljša!
< Sporočilo je popravil blaža -- 19.11.2008 15:16:05 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 15:58:22
|
|
|
|
sayuri
|
Punce, vesela sem, da sem vas v živo spoznala. Večinoma sem si zapomnila nicke in res mi je v čast, da sem popila kavico z vami in poklepetala . Res ste super in fajn. Še Lucija je bila navdušena nad vami in je rekla, da se imela fajn . Se me ne boste zdaj kar tko rešile.... Kdaj je naslednje srečanje?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 16:19:56
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Punce, vesela sem, da sem vas v živo spoznala. Večinoma sem si zapomnila nicke in res mi je v čast, da sem popila kavico z vami in poklepetala . Res ste super in fajn. Še Lucija je bila navdušena nad vami in je rekla, da se imela fajn . Se me ne boste zdaj kar tko rešile.... Kdaj je naslednje srečlanje? čimprej, da bomo še me pršle na svoj račun! midva do 11.12. preventivno ne greva nikamor, in če ne bo komplikacij, sva od 15.12. dalje ready!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 16:48:39
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Jaz sem tud vesela, da sva vseeno prišla sam ste se pol vse razbežale, pa nismo uspele lih veliko poklepetat Kako pogrešam naše abonmaje v kavalu, toplo je blo, uživanje v senčki, pa pol dobra hrana, ... pa en kup cajta, ki ga zdej ni več Pina sem šla v BC in tisti cuclji niso pravi, so premajhni iste sem najdla že v BC v BTC-ju, pa so bili premali... Zdej edino če jih katera najde še v kakšnem mullerju, ker je bila tam tud flaška kupljena v LJ jih ni Bamby, sem ti pozabila rečt, da si res fajn shujšala Listek, pecivo je blo noro dobr se priporočam za recept Janey ne vem kaj naj rečem Ella, že iščem pas za na vozek Itata, kava v torek? Kaj pa če se dobimo v qlandiji, ker gorenjkam že nekaj časa obljublam? Punce, teli naši februarčki so pa res eni cort otroc No, moj pobalin je v na poti domov zaspal, zdej je pa že pojedu zelenjavno čorbico, ki jo je ati skuhal cvetačka, korenček, bučke in krompir, malo olivca, pa še m,alo kruha sem mu notr nadrobila in je zmazal cel krožnik Zdej grem pa še jest neki pojest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 16:53:48
|
|
|
|
buči
|
Dan, samo na hitro, ker delo priganja - no, tokrat domače: cunje, prah ... Hvala, da ste me počakale, vsaj tiste, ki ste lahko, sem vas res ful pogrešala, upam, da se prihodnjič dopbimo tako, da bom lahko prišla s Tilnom. Ni kaj, naši februarčki ful rastejo, pravi gavnarji so že! Ve pa vse ful dobro zgledate, se vidi, da gre porodniška h koncu, se malo štimate za v normalno življenje, a ne?! Torej PINA, opravi domačo nalogo z zs-ji, DOLENJKA, organiziraj naslednje srečanje predno odpotuješ, ITATA, se slišiva za naslednji ponedeljek za mini sprehod, če bo vreme.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 19.11.2008 17:14:59
|
|
|
|
Blacky*
|
Res sem vesela, da sem vas spoznala... same fejst punce, punčke in fantki , mi je res žal, da se nisem prej prklopla... No, mi smo že doma, Val je pojedel svojo govejo juhico in že uživa na igralni podlogi ter nagaja kužici. Žal je bilo premalo časa, da bi poklepetala z vsemi, mogoče ob naslednjem srečanju .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......