|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
19.11.2008 9:10:49   
blaža
Bamby, ful si prijazna, ma se res ne čutim it sama. Če bi šla še katera z mano, bi šla, zdej je pa itak pozno, ki nisem nič pripravla. Sem včeraj šla vprašat še eno sosedo, ki je rodila pet dni za mano, če bi šla s tamalo z nama, pa je rekla, da ne.user posted image

Pol pa ne smem jamrat, da mi je dolgčas.user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.11.2008 9:11:24   
dolenjka
Tko, naša je pomalcala banano in pol hruške, zdej grem pa jaz pod tuš in pol se počas napokava, tko da bova okoli 10.15 najkasneje tam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.11.2008 9:12:18   
blaža
A nam boste privoščle kakšno skupinsko fotko?user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
19.11.2008 9:14:01   
itata
naš spi, jaz moram še sklep popravit vmes. ko se zbudi pa prideva. okol 10:30 predvidevam...
pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
19.11.2008 9:17:30   
Blacky*
še vedno spi... najbrž si nabira moči... grem pripravit stvari... se vidimo enkrat po 10.00 user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.11.2008 9:35:43   
putina
Ja, naju tudi žal ne bo .. Tamara se je sicer zbudila še malo vroča (ob 7ih zjutraj), ko sem jo pa ob pol 9 dala nazaj spat in ji prej še merila temp. pa ni imela nič več .. vseeno bova danes še raje notri .. mi je ful žal, ker bi vas rada spoznala v živo, ker tukaj na forumu ne čvekam glih prav pridno, v živo mi pa jezik kar dobro laufa user posted image  .. upam, da bo res še kakšno srečanje, da vas spoznam..

drugače pa hvala bamby, lilchy in mesecnici za odgovore glede temperature in oblačenja ponoči..

pridno čvekajte..

blaža, bova midve kako rekli - če se tamara ne zbdui, ker pol imam plan posesati, če že ven ne moreva .. moram potem to izkoristit ..

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
19.11.2008 9:45:02   
putina
aha, pa bamby tudi tebi hvala za odgovor!

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.11.2008 9:47:55   
putina
tko .. dons bom pa jest poskrbela da forum ne bo sameval .. se vidi da je Tamara bolna .. ker drugače sva bolj redko doma, sva skos kje zunaj .. evo, dons pa ful spi, jest pa sesalec sprehajam .. namesto da bi bile kje zunaj n sončku alpa v supernovi ..user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.11.2008 9:57:27   
blaža
oj od kje pa si putina? Pri nas je tudi sonček, ma je -1 stopinjauser posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.11.2008 10:03:00   
vrtnica76
Danuser posted image !
Naša noč je bila slaba,kar je zadnje čase že čisto nekaj normalnegauser posted image .Poleg bolečin zaradi izraščanja zob fant zdaj še kašlja in smrkauser posted image .Cela katastrofaaauser posted image .Ponoč je kašljal kot da bi traktor verglu.Sem mu dala flašo,da bi mal popil in ni hotel nič pit,samo na zizi se je pasel.Zdej mu dajem čaj kar po žlički,ker tut iz lončka noče pituser posted image .Upam,da se ne bo kaj hujšega izcimilo.
Na srečanju se lepo imejte in se načvekejte še za nasuser posted image .Pa kakšno fotko nam privoščite.
Grem zdej še mal Janeza zabavat,ker je pravi sitko danes,pa še ven ne morevauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.11.2008 10:22:27   
mala_pikica
Evo še mene tukaj!

Jaz sem pa dala zdaj mojo malo nečakinjo in Lukca spati. Mala pa je ful zlata, je prav pridna punčka. Moj Luka je postal ponoči tudi ful smrkasti, pa še kašljati je začel. Danes pa mu grejo celi baloni iz noska, revež ne more imeti niti dude. Mene pa je že v naprej strah, ker prebližno že vem kako bo potekalo njegovo zdravje, sem se že psihično pripravila, da bo verjetno iz tega nastal zopet bronhitis.
Moj Luka je res ful, ful občutljivi, smo bili v nedeljo pri bratrancu na rojstnem dnevu in je bilo veliko ljudi in, evo je že od nekoga fasaluser posted image . Bova mogla verjetno tudi Rogaško za jutri prestavitiuser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.11.2008 11:21:01   
putina
evo .. sem posesala ..

Blaža .. sem iz Lj. in še to čisto blizu supernove ...user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.11.2008 11:22:03   
vrtnica76
mala_pikicauser posted image in upam,da se čimpej pozdravita in,da ne bo nič hujšega.
Tale zamašen nosek je res grozna stvar.Naš mali pa dude sploh noče in flaše tudi ne. Me res skrbi kako se bo od joške odvadiluser posted image .Ko mu hočem dudo uturit se začne dret ko jesihar.Skoraj celo noč na zizi visi in se več ali manj crklja.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.11.2008 11:26:01   
mary_lou
Evo midva sva iz posvetovalnice nazaj....veste kok kil ma Tai? CELIH 8 je prijedu v 9 mescih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ma se ker fantek tok mal kg?

Ej Janey ne da se mi zdele, sva glih pršla pa gre Tai spat, pol pa že user posted image pride, v bistvu pa tud v unem lokalu res nimam kam Tai-ja dat da nori, tko da drugič.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.11.2008 12:01:28   
vrtnica76
mary,ne se sekirat zaradi kg.Važno,da je fantek zdrav in gotovo mu nič ne manjka.Boš vidla v kakšnega fejst fanta bo zrastuuser posted image .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.11.2008 12:53:19   
vrtnica76
Janez je mal prej končno zaspaluser posted image .Še dobr,da mu bom lahko vsaj kej skuhalauser posted image .Zadnje dva dneva je tolk nerazpoložen,da  bi se samo po rokah nosiluser posted image .
A zdej ni pa nobene tleuser posted image .Nč, grem pa kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.11.2008 13:27:20   
Maj78
Ojla, sem si vzela včeraj frej od foruma, no ja računalnik je bil na servisu.

Žan spi, smo bili pri zobozdravnici ( zato nismo v supernovi) in je mal pogledla zobke in povedlala glede čiščenja in mu naredila zajčkain to je blo to, aja pa iskoristla sem še priliko in smo oddali še urin, k bi ga mogli že nekaj časa nazaj.

No ja kakor veste je Žan iz nedelje na ponedeljek spal pri babici in je spal, in potem smo to ponovili še v ponedeljek in valda je spet spal, zdej pa ne vem zakaj hudiča potem doma ne spi??? Pri njej se je zbudil ob polnoči popil tri požirke čaja in spal do 2 dobil flašo in spal do 7, pri nama pa se je valda spet zbujov na eno uro  user posted image user posted image . Tko da res ne vem več! user posted image
Kaka ideja?   Probala sem ga dat tudi že na veliko posteljo tako kot spi pri babi pa ni nobene razlike.

V bistvu komi čakam ponedeljek ker gremo v Podčetrtek v Olimlje se mal relaksirat in upam da se nam bo ratalo pa v savno morm it že nisem bla dve leti.

Bolančki pozdravite se, mene tud nekaj po nosu ščemi?!
Za nazaj pa ne bom šla brat no ja mogoče sam na hitrco.

Kosilo smo imeli kus kus in sirček ter rumeno in zeleno kolerabo.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.11.2008 14:00:19   
lillchy123
ojla

ja, nama tud ni blo usojeno it na srečanje. pri dohtarju se je zavleklo do enih, malo bolj je danes občutljiv na svetlobo in ko je pol še v avtu revček čist izmučen zaspal, smo zavili kar proti domu. upam, da bo res še eno srečanje letos.
greva se zdej zrihtat, pa mal pocrkljat, pa mogoče na sprehod, pa vam pridem pol družbo delat.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.11.2008 14:43:59   
itata
evo midva sva doma. ok že ene pol ure. sva šla na srečanje prec k se je zbudu pa sva ostala dokler ni ratal siten za zaspatuser posted image  ker če bi tam zaspal bi spal pol ure v vozičku in pol bil siten, ker ne bi dost spal... tko da sem ga domov odvlekla, da se lepo spočije fant moj. in zdej drnjoha veselo. jaz grem pa mal kosilo jest pa čitat... tole kazensko pravo mi nič kaj ne laufauser posted image  sej vem, da imajo sodniki po 10 let prakse in se res ne morem naučit tega v 10 dneh, ampak vseen. sem navajena, da mi hitrej zalaufajo zadeve... sej bo. UPAMuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.11.2008 15:15:28   
blaža
itata, sej bo, vaja dela mojstra, oz. praksa!user posted image

Mary, za kilažo ne skrbi, naš ima devet, pa sej to ni taka razlika. Če je gibalno ok, pol teža ne igra take vloge. Še prehitro nam bojo zrasli, pa bojo pol skoraj 2m in čez 80kguser posted image

Maj78, to je pa itak znano, da pri babicah dobro spijo. Z našimi je enako! ne vem al oni tako močno smrčijo, da naše ta male ne slišijo al kaj?!user posted image

Mala pikica upam, da se kmalu rešite smrkavega noska. meni je to tudi najbolj zoprno, ko se pol zbujajo, če imajo zabasan nosekuser posted image user posted image

Putinauser posted image  za Tamaro, da bo čim prej boljša!

< Sporočilo je popravil blaža -- 19.11.2008 15:16:05 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.11.2008 15:58:22   
sayuri
Punce, vesela sem, da sem vas v živo spoznala.user posted image Večinoma sem si zapomnila nicke in res mi je v čast, da sem popila kavico z vami in poklepetala user posted image . Res ste super in fajn. Še Lucija je bila navdušena nad vami in je rekla, da se imela fajn user posted image . Se me ne boste zdaj kar tko rešile.... user posted image user posted image user posted image  Kdaj je naslednje srečanje? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.11.2008 16:19:56   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Punce, vesela sem, da sem vas v živo spoznala.user posted image Večinoma sem si zapomnila nicke in res mi je v čast, da sem popila kavico z vami in poklepetala user posted image . Res ste super in fajn. Še Lucija je bila navdušena nad vami in je rekla, da se imela fajn user posted image . Se me ne boste zdaj kar tko rešile.... user posted image user posted image user posted image  Kdaj je naslednje srečlanje? user posted image user posted image user posted image

čimprej, da bomo še me pršle na svoj račun! midva do 11.12. preventivno ne greva nikamor, in če ne bo komplikacij, sva od 15.12. dalje ready!user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.11.2008 16:48:39   
MetiLu
Dan!
Jaz sem tud vesela, da sva vseeno prišla user posted image  sam ste se pol vse razbežale, pa nismo uspele lih veliko poklepetat user posted image  Kako pogrešam naše abonmaje v kavalu, toplo je blo, uživanje v senčki, pa pol dobra hrana, ... pa en kup cajta, ki ga zdej ni več user posted image

Pina sem šla v BC in tisti cuclji niso pravi, so premajhni user posted image  iste sem najdla že v BC v BTC-ju, pa so bili premali... Zdej edino če jih katera najde še v kakšnem mullerju, ker je bila tam tud flaška kupljena user posted image  
v LJ jih ni user posted image

Bamby, sem ti pozabila rečt, da si res fajn shujšala user posted image

Listek, pecivo je blo noro dobr user posted image  se priporočam za recept user posted image

Janey user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj naj rečem user posted image  

Ella, že iščem pas za na vozek user posted image

Itata, kava v torek? Kaj pa če se dobimo v qlandiji, ker gorenjkam že nekaj časa obljublam?
Punce, teli naši februarčki so pa res eni cort otroc user posted image user posted image user posted image

No, moj pobalin je v na poti domov zaspal, zdej je pa že pojedu zelenjavno čorbico, ki jo je ati skuhal user posted image  cvetačka, korenček, bučke in krompir, malo olivca, pa še m,alo kruha sem mu notr nadrobila in je zmazal cel krožnik user posted image

Zdej grem pa še jest neki pojest user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.11.2008 16:53:48   
buči
Dan, samo na hitro, ker delo priganja - no, tokrat domače: cunje, prah ... Hvala, da ste me počakale, vsaj tiste, ki ste lahko, sem vas res ful pogrešala, upam, da se prihodnjič dopbimo tako, da bom lahko prišla s Tilnom. Ni kaj, naši februarčki ful rastejo, pravi gavnarji so že! Ve pa vse ful dobro zgledate, se vidi, da gre porodniška h koncu, se malo štimate za v normalno življenje, a ne?! Torej PINA, opravi domačo nalogo z zs-ji, DOLENJKA, organiziraj naslednje srečanje predno odpotuješ, ITATA, se slišiva za naslednji ponedeljek za mini sprehod, če bo vreme.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.11.2008 17:14:59   
Blacky*
Res sem vesela, da sem vas spoznala... same fejst punce, punčke in fantki user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je res žal, da se nisem prej prklopla...

No, mi smo že doma, Val je pojedel svojo govejo juhico in že uživa na igralni podlogi ter nagaja kužici. Žal je bilo premalo časa, da bi poklepetala z vsemi, mogoče ob naslednjem srečanju user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......