|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
18.11.2008 13:16:05   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Bamby; hvala za linke, ti si pa že čisto not padlauser posted image . Nekaj od tega bom ziher nabivila. Kaj pa imaš ti za Anajo, si se že odločila?

Res sem že noter padla. Se želim malo prej pripravit za vsakega otroka, kaj mu je za kupiti. Še najlažje izberem za svoja dva, ker vem kaj imata, za nečake je pa bolj kriza, ker tam pa res nisem toliko na tekočem, kaj bi bilo najbolj primerno zanje.
Za Anajo še nisem odločena, kaj ji bom kupila. Bosta eni dve igrači, ker eno bo prinesel Miklavž in drugo Božiček, potem ima pa čez mesec dni že RD. Mi je pa všeč knjigica, telefonček ali pa ena didaktična hiša ali lesen didaktični center. Se bom še mogla odločit.

blacky, dobrodošla, ti kar čvekaj z nami, pa jutri ne pozabi v LJ na srečanje priti (Supernova, ob 10h, z liftom v 1. nadstropje)

putina, po moje jo imaš lahko kar v spalni vreči, da je ne bo zeblo, če se bo razodela. Če bo svečka prijela itak ne bo vročine.

Naša se je pa okrog pol šestih zbudila, pol sem ji dlaa pa dudo in je spala skoraj do pol desetih user posted image  user posted image user posted image . Sem ji dala kar flašo mleka za zajtrk, za kosilo je pa z nami jedla pire krompir in zrezke v omaki in je zelo lepo jedla kot že dolgo ne. Zdaj je šla pa palčkom družbo delat. Popoldan, ko se zbudi, gremo pa malo k noni in nonotu na obisk.
Sem danes mamo po telefonu poklicala in sem ji rekla, naj malo Anajo obgovori. Ve ne veste, kako je gledala naokoli, kje je in kje se skriva. Sem pa videla, da je ugotovila kdo je na drugi strani, zato ker se je potem prav na glas zasmejala in zacvilila user posted image .

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
18.11.2008 13:17:10   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

punce, jst mam pa kr mal tremo za jutri... k vas bo tolk , ki jih še ne poznam, pa mam ful probleme z imeni. že nicke mi je težko prpopat na osebo, pol si je treba pa še ta pravo ime zapomnit user posted image
kva če bi si prpopale z broškicam listke z imeni?user posted image

Če si samo nick zapomniš in po njem pokličeš je čist OK user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
18.11.2008 13:31:59   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

punce, jst mam pa kr mal tremo za jutri... k vas bo tolk , ki jih še ne poznam, pa mam ful probleme z imeni. že nicke mi je težko prpopat na osebo, pol si je treba pa še ta pravo ime zapomnit user posted image

Če si samo nick zapomniš in po njem pokličeš je čist OK user posted image

ja, sej se me tud kar tako včasih pokličemouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
18.11.2008 13:39:34   
sayuri

Kakšno tremo mam šele jst user posted image user posted image user posted image  . Ne poznam čist popolnoma nobene user posted image user posted image user posted image  Če vas slučajno zgrešim, ve mene ne boste, sem zihr user posted image user posted image user posted image

Se vidimo okrog 10h ali 11h user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
18.11.2008 13:57:34   
Blacky*
No, sem se namučila s to slikco... a mi je uspelo user posted image user posted image

Vidim, da pišete kaj imajo user posted image  za kosilo. Naš je danes jedel zelenjavno juhico (korenje, cvetača, koleraba in malo pora.... prej popraženo na olivcu), ki je bila zgoščena z jušnimi zvezdicami. Zmazal cel krožnik.... Mi dejansko nimamo kakšnih večjih težav s hranjenjem... bolj je to, da mami nima idej kaj vse pripravit, tako mi vaši jedilniki pridejo prav user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
18.11.2008 14:07:19   
Suzi*
lilči, če si bomo nicke zapomnile, bo več kokr super.user posted image user posted image  drugač imam pa tud jaz probleme si velik imen naenkrat zapomnit. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
18.11.2008 14:15:32   
Februarka08
Brrrrrrr, mene pa zebeuser posted image user posted image user posted image sem šla ob 12h prižgat peč za slabo urco, pa je blo prejle še prijetno toplo, zdej sem pa spet že čist zmrznjena in ledenauser posted image dobr da moj pride kmal domovuser posted image

Jah nič, grem do konca kosilo narest, tuki tko ni nobeneuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
18.11.2008 14:16:04   
ella79
dan user posted image
dobrodošla nova čvekica user posted image user posted image user posted image

mene tudi imena hecajo user posted image user posted image user posted image

vsem bolnim user posted image user posted image user posted image bomo pa decembra ponovili in se magari takrat res v Areni dobimo, k po centrih bo itak prevelika gužva

naša je imela danes za kosilo krompir+cvetačo+brokoli+bučko in pojedla točno dve žlici user posted image v glavnem, mislim da grem namesto na plavanje v savo user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
18.11.2008 14:17:06   
ella79
februarka jaz sem tuki user posted image zoja spi, jaz se pa z makovimi štruklji bašem
kaj pa ti dobrega kuhaš?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
18.11.2008 14:23:57   
blaža
U !!! A si jih sama delala? štruklje namreč?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
18.11.2008 14:25:05   
blaža
Mi bomo imeli pa za kosilo kus kus z zelenjavo. Blaž spančka in vsak čas bosta prišla domov ta starejši in moj možekuser posted image Komaj čakam, ki mi je dolgčas in skupaj se imamo tako lepo.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
18.11.2008 14:27:43   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka jaz sem tuki user posted image zoja spi, jaz se pa z makovimi štruklji bašem
kaj pa ti dobrega kuhaš?

mmmm, mljaskiuser posted image to more bit pa zih dobr!
Mi mamo pa danes ješprenj s ful zelenjave in pire krompirček zravenuser posted image sem glih probala in je njamsiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
18.11.2008 14:28:36   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naša je imela danes za kosilo krompir+cvetačo+brokoli+bučko in pojedla točno dve žlici user posted image v glavnem, mislim da grem namesto na plavanje v savo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
18.11.2008 14:29:45   
blaža
Sem pisala že Pini, če ma kej placa, pa vprašam še kero, ki je z obale, če ima za jutri za Lj, kej placa za Blaža in zame. vam dam za potne. Se mi ne gre sami, ki ne poznam Lj in bi se zgubila, vem sem malo smotana.user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
18.11.2008 14:30:27   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

U !!! A si jih sama delala? štruklje namreč?

ja sama, sam sem jih danes sam še iz skrinje vzela, k sem jih že pred časom delala user posted image
fajn se crkljajte ko boste v popolni zasedbi

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
18.11.2008 14:40:22   
blaža
ella79, kaj ti ne greš v LJ?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
18.11.2008 14:47:00   
Suzi*
naša je imela za Z kruh in topljeni sirček za K pa testenine s korenčkom, puranom in kislo smetano.

mmmm, makovi štrukli. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
18.11.2008 14:48:39   
mesecnica
Dolenjka - o hudo, da te je Tara tako ugriznila user posted image . Si sploh ne predstavljem. Upam, da moja tega ne bo nikoli poiskusila.
Vrtnica76 - user posted image  za mini RD (čeprav z zamudo).
Blaža - user posted image  za peti zobek.
Janey - zate pa user posted image . Naša se tudi takoj na vse štiri postavi, ko se enkrat na trebuh prevali. In je kot, da sploh ne bi bila več zaspana. user posted image  Razen sredi noči, ko pa je full zaspana, pa kar nekako zaspi tudi na trebuhu.
Mala_pikica, Janey, Larisa, Putina - user posted image  da vas ne bo sredo.
Febraurka08 - user posted image user posted image user posted image  za dobre izvide. Pa user posted image  za guncanco.
Nizy - user posted image  boga Azra. Sa s pravilnimi vajami se vama bo vse poštimalo. N apodlagi česa pa sumi, da je kratkovidna user posted image
Larisa - za tvojega Nejca pa user posted image .
Putina - meni so v bolnici naročili, da kadar ima user posted image  vročino, naj bo oblečen v pižamico in razkrit, zato, da se telo lahko ohlaja.
Blacky - user posted image  dobrodošla.
Ella - naša ima doskrat te fore, da sploh ust noče odpret za hranjenje. In na koncu (čez kakšnih pet ur) jaz popustim in ji dam zizo. In lepo je. Kaj čem...

Naša pa sedaj kar naenkrat zajtrka oz. malice (sadje) ne mara več.user posted image  Sedaj sva tretji dan uvajali banano in je katastrofa. Ne mara same banane, ne mešane z jabolkom,... Kosilo zdaj dva dni lepo poje, pa večerjo tudi user posted image .
Drugače imamo mi ju3 pregled v Ljubljani. Se bomo potrudili in probali priletet še na srečanje. Samo dorečt morate kje boste imele...

Mesečnica

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
18.11.2008 14:48:41   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kakšno tremo mam šele jst user posted image user posted image user posted image  . Ne poznam čist popolnoma nobene user posted image user posted image user posted image  Če vas slučajno zgrešim, ve mene ne boste, sem zihr user posted image user posted image user posted image

Se vidimo okrog 10h ali 11h user posted image

ti tud nas sigurno ne boš zgrešila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
18.11.2008 14:49:00   
listek1
dan,
naša noč je bla pa bolj tko tko user posted image  pa zbudu se je tud že ob 8h. Sva bla pa že 2 urci in pol zuni, pa v trgovini, pol sva skuhala kosilo, pa spekla pecivo user posted image user posted image  Mali zdej spančka, upam, da čimdalj.
Ella- sej bo s tole hrano, evo naš pa spet je. Tko, da te popolnoma razumem user posted image
blacky- dobrodošla user posted image user posted image

aja za kosilo, je mel david mal govejega meska, korenček, kolerabico, mal zalito z juhico in polento. Je pojedel skoraj ves krožnik user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
18.11.2008 14:53:27   
mesecnica
Aha - mi smo danes jedli korenček, bučke, puranček in polento. Pa sem čist preveč skuhala, tako, da bo še za jutri.user posted image
Ej - bejbe - a se banana lahko pusti pretlačena npr. v kuhanem jabolku do popoldan, če zjutrej ne poje, ali je boljše pripravit drugo sadje user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
18.11.2008 15:04:02   
ella79
blaža seveda pridem v LJ user posted image jaz pa res nikjer ne smem manjkat user posted image user posted image user posted image

mesecnica
naša tudi ni marala banane, zdej jo pa je sam če ji jo po koščkih dajem. Men pustana pretlačena banani že zgleda ne prav apetitlih, tako da jaz ji je ne dajem. Pa mislim, da tudi zapira user posted image

zdej grem pa pripravt za plavanje user posted image Zoja še spi, jaz bi pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
18.11.2008 15:07:16   
itata
sem se komaj čez prebilauser posted image  skratka naš je včeraj tko tulu na plavanju, da danes ne greva. pa glih je šel spat. se mi zdi, da je 2x na teden mal preveč. upam, da se mu čist zamerlo tole... bo že.
kosilo polenta in golažuser posted image
sem bila dop na seji senata in je bilo super poučno, tko da bom še hodila.
za vikend se neki za na morje menim... bomo videli kako bo šlo. zdej mali spi in moram hitr napisat tist k mam za dosnika za napisatuser posted image  je neki novega in bo treba mal študirat... sej mene to veseliuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
18.11.2008 15:12:03   
misar
v glavnem me je tamala prej razkurila, ker jaz se matram eno uro, da ji naredim kosilo, ona pa noče ust odpret user posted image user posted image user posted image ...ampak tko kot pravi mesečnica, sem jaz popustila pa zizo dala.

sem jo pol pobasala na sprehod...še dobr, da sem ji oblekla kombinezonček, ker je zunaj mraz, da kar grize. sicer je sonček, sam mraz pa ko porkamadona user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
18.11.2008 15:12:36   
misar
še dve?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......