|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
14.11.2008 19:49:32   
dolenjka
Pa še tale vic vam pripopam user posted image

Bosanc pride na občino Kranj ob 7:30.
Ga vidi varnostnica pa pravi: "Ooooo, vi ste pa zgodni"
Bosanc jo pogleda pa pravi: "Nisi ni ti pičko loša".

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.11.2008 20:00:51   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pa še tale vic vam pripopam user posted image

Bosanc pride na občino Kranj ob 7:30.
Ga vidi varnostnica pa pravi: "Ooooo, vi ste pa zgodni"
Bosanc jo pogleda pa pravi: "Nisi ni ti pičko loša".

zakaj pa glih na občino Kranj?user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, tole z Murkotom je totalna potegavščina, da bi se ja kaj spet pisalo o njemuser posted image če bi meni plačali, bi pomoje bolj zaigralauser posted image user posted image user posted image

zdej dam pa princeso spat, je glih skopana, itak sva sami, tako da...
ne vem pa kera kokla je Lariso v rit brcnila da noče več večerje na žlico jestuser posted image user posted image sem ji nardila mljaski, ona pa ni šansuser posted image potem ji ponudim žemljo in Zdenka sir gor namazan in je hlastala kot za stavouser posted image mah, kdo bi vedu?user posted image user posted image

Gremo spat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.11.2008 20:10:18   
jencili
čer,

prva budnica je že za namiuser posted image .
Taj je res fenomen...dons ni čez dan nič sploh spaluser posted image . Je pa temu primerno mrknil ob 19.20, pa tud pojest ni mogu, je kr zaspal zraven. Se je pa kot vedno, ko gre tko zgodi spat zbudil ob 20h, sm mu dala do konca flašo za spit in zdej spet spi. Pomoje ga bo pa spet kupček zmatral, ker ga ni niti podru zdej, tok je komauser posted image user posted image

Mene pa že cel večer tud neki zvija, sam sm tok lačna, da grem zdej mal povečerjat. Upam, da bo vsaj to not ostalouser posted image user posted image

Sm vidla, da nas je kr večina slikce zamenjalauser posted image

Uuuu, kok nas jepa prijavljenih za sredo...to bo fešta. Sam res vprašanje, če bojo mel plac sploh za nas. A bi blo treba kej rezervirat?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.11.2008 20:20:23   
bamby
Jaz sem tudi dala nekaj slikc v album.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=118673&hash=e5f29d27b6001b37ebe5247297774906

Upam, da boste videle user posted image ! Tale nov sistem me mrka user posted image !

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.11.2008 20:22:55   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jaz sem tudi dala nekaj slikc v album.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=118673&hash=e5f29d27b6001b37ebe5247297774906

Upam, da boste videle user posted image ! Tale nov sistem me mrka user posted image !

sam ta prvo vidim, ko pa kliknem naslednja, me pa kar nekam vržeuser posted image user posted image

tud naše dete že spi, zdej grem pa dol mal mojga pogledat, že celo popoldne kosajo mesouser posted image jutri bo šele feštauser posted image no ja, potem pa malo miru...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.11.2008 20:24:25   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

sam ta prvo vidim, ko pa kliknem naslednja, me pa kar nekam vržeuser posted image user posted image

A res????? A ostale tudi samo ta prvo vidite?

Mah ta sistem mi je čist mimo user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.11.2008 20:32:34   
jencili

ja, tud jstuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.11.2008 20:32:44   
mala_pikica
res????? A ostale tudi samo ta prvo vidite?

Mah ta sistem mi je čist mimo

(odgovor

bamby jaz tudi samo prvo vidim.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.11.2008 20:36:54   
mala_pikica
Joj tole z Murkotom je pa res za user posted image user posted image . Jao, jao pa ta dva sta za k psihiatru, res podn. Mi je kar user posted image , da sem ga sploh pogledala.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.11.2008 20:44:59   
Februarka08
Mah, dol se desci sam od sexa pogovarjajouser posted image nimam jest kej zravn početuser posted image
Sem pa takoj delo dobila, je soseda prinesla frišne jurčke in jih grem spucat, zjutraj bodo pa za zajtrk z jajčkiuser posted image user posted image mljaskiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 660
14.11.2008 20:55:21   
MetiLu

OOO, pa Janez danes praznuje - vse naj naj Đoni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, 9 mesecev in 2 dni user posted image user posted image user posted image  Dolenjka a maš spet kakšen alkohol v bližini???

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.11.2008 20:56:48   
MetiLu
Čer!
Evo, Janez spi, sat mela dones z atijem večerni abonma (kopanje,...), ker je bila mami na depilaciji... je bila nujno potrebna, sem bila že ko mamut user posted image  user posted image

Zdele grem pa na vitamin C, mi bo lubek mandarince nalupil user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.11.2008 20:57:09   
bamby
Sem dala na ogled za prijatelje. Tista, ki slik od krsta ne vidi, naj me spomni, da jo dodam v kontakt user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 663
14.11.2008 20:58:16   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

OOO, pa Janez danes praznuje - vse naj naj Đoni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, 9 mesecev in 2 dni user posted image user posted image user posted image  Dolenjka a maš spet kakšen alkohol v bližini???

Danes Ana od pine praznuje 9M user posted image , pa še kakšen februarček, pa ne morem za vse vedet user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 664
14.11.2008 20:59:41   
mala_pikica
Sem dala na ogled za prijatelje. Tista, ki slik od krsta ne vidi, naj me spomni, da jo dodam v kontakt .

Sem dala na ogled za prijatelje. Tista, ki slik od krsta ne vidi, naj me spomni, da jo dodam v kontakt user posted image .

Jaz jih še vedno ne vidim, nisem tvoja frendicauser posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 665
14.11.2008 21:00:50   
mala_pikica
Danes Ana od pine praznuje 9M , pa še kakšen februarček, pa ne morem za vse vedet

Danes Ana od pine praznuje 9M user posted image , pa še kakšen februarček, pa ne morem za vse vedet user posted image

Vse naj naj za 9m Ana in Janezuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 666
14.11.2008 21:02:53   
jencili
punce, dve vprašanji...

-kaj vse vmešate v flašo, da ni samo AM? Oz. a jim dajete samo AM zvečer pred spanjem?
-katere cuclje imate zdej? Št.?

Neposredna povezava do sporočila: 667
14.11.2008 21:04:30   
dolenjka

Ne, tvoj ticker sem gledala, tko da zgleda tebe neki j**** user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 668
14.11.2008 21:05:43   
dolenjka
Tako, jaz sem zalaufala jacuzzi in skor zaspala notri user posted image  Imam a tko fajn znasiran hrbet od vode, da sem kot nova user posted image  user posted image  user posted image

No in zdej, bomo kako rekle user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
14.11.2008 21:07:01   
jencili

Tako, jaz sem zalaufala jacuzzi in skor zaspala notri user posted image  Imam a tko fajn znasiran hrbet od vode, da sem kot nova user posted image  user posted image  user posted image

No in zdej, bomo kako rekle user posted image

pa dejmouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
14.11.2008 21:07:19   
bamby
mala pikica, si že uradno postala moja frendica user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 671
14.11.2008 21:09:14   
dolenjka
Torej?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 672
14.11.2008 21:10:39   
Februarka08
Bamby ful lepe slikceuser posted image user posted image

Tako, pospravla sem malo, zdej grem pa pred tv film mal pogledat, čeprav sem ga že vidlauser posted image ampak smeh nikol ne škodiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
14.11.2008 21:10:51   
jencili
ja, povej kej...

Jst sm precej zbita od prejšnje noči in kr mal razmišlam, če bi šla knjigo brat, zraven bom pa itak zaspala kmaluser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
14.11.2008 21:11:00   
dolenjka
Že zjutraj sem vprašala če katera kaj rabi iz BC, ker bom naročila kasete za koš za plenice in mi do nakupa brez poštnine fali še 5 EUR. Nobena nič ne rabi (bi ji prinesla na srečanje) user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......