|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
14.11.2008 14:11:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: putina

ja dolenjka .. kar napiši naju s Tamaro  .. prideva !

user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.11.2008 14:14:09   
dolenjka
Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa 
Janey & Jakec
Itata & Jakob
Misar & Lana
Lillchy & Lukec
Ella & Zoja
Bajsa & Zala

Jenclil & Taj
Mala Pikica & Luka
Marusah & Lovro

Srečka nosečka & Lana
Nizy & Azra
Amaya & Etienne 
Buči v ednini - Tilnov izostanek opravičljiv user posted image
Mesečnica & Luna
Putina & Tamara

To punce, 22 prijavljenih, zdaj pa le glejte, da ne bo katera zahinavila, pa seveda bi bilo lepo, če se še katera pridruži user posted image  user posted image  user posted image

Kje pa je spet naša Vrtnica user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
14.11.2008 14:28:54   
itata
kaj pa naš k fuuuul porajta reklamo ice ice pingvinuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
14.11.2008 14:47:10   
Suzi*
dan

same nove slikce.... user posted image  moram najt navodila. user posted image

a kivi se ne sme user posted image .....me smo ga glih dons 1. jedle...malo med banano, pa ji je dobro šel.user posted image

pa da se pohvalim.....NASPALA SEM SE!!! user posted image user posted image user posted image  žana je spala od 20.45, ko je pojedla eno zizo, do 21.30 drugo zizo in do 22.30...spet prvo zizo......do 5.45!!!!! user posted image  jedla in spala do 8.00. user posted image user posted image  sem jo zjutraj celo v varstvu sosede pustila, da sem anžeja v vrtec peljala. 
zdej pa že drugo rundo spi. je pa kar prehlajena, iz nosa teče in kašlja....je zgleda od anžeja dobila, ker je bil pa prejšnji teden podobno prehlajen.

grem zdej mal za nazaj brat, če bo čas, sem imela obiske ene mamice, ki ima 2 tedna starejšega fantka od žane. zdej moram pa nekej za kosilo skuhat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 629
14.11.2008 15:13:00   
listek1
dan

meti - en velik , user posted image da mu čimprej pade vročina. Sem se pa ful veselila, da te končno spoznam. No, se bova pa v sredo,a ne user posted image

Blaža - kapo dol, za tole tortico. Ful je lepa in dobra tud verjetno. Tud jest jo spečem, za okrasit mi pa ne gre. A loh pridem na en šnel kurs user posted image  Ful bi se rada naučila teh stvari in po moje se bom vpisala na kakšen tečaj.

feburarka - držim pestke za Lariso, da bo urin ok.

Pa vsem, ki so vam ga vaši malčki in malčice sračkali ponoči en veeeliikkk user posted image .

Naša noč je bila pa odlična, smo spali celo noč, pojedli ob 6h in spali do 8h. Tistega flekca v plenički pa danes ni bilo več. Hvalabogu user posted image

Zdele se je pa zbudu in tako kriču, da ga sploh nisem mogla pomirit. Pa že včeri je blo tako, ko se je zbudil. Valda je spal sam pol ure, in zdej bo tečka čez ene 3re, ker mu bo falil spanca. mah tisto uro ga bomo že zabaval, da ne ob zaspal.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.11.2008 16:38:55   
MetiLu
Mi spimo pa že drugo rundo, je res bošček, sem mu dala malo calpola, ker je kar vriskal ... user posted image  pa ti zobje, ko rastejo boli, ko jih popravljajo boli in ko jih pulijo tud boli ... sami problemi so z njimi user posted image  user posted image

A srečanje je pa naslednjo sredo? No, midva se tudi prijavljava user posted image  upam, da bomo zdravi ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 631
14.11.2008 16:47:27   
jencili
čer,

samo na hitro, ker nama glih montirajo novo posteljouser posted image

Itata, če tvoja teorija o spanju (da, če podnevi več spijo, spijo bolje tudi ponoči) drži, sm jst v totalnem k***. ZAKAJ???

ZATO, KER TAJ OD JUTRA DO ZDEJ NI SPAL ŠE NITI MINUTKE!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jst ne vem, al je vesolček al kajuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.11.2008 17:14:37   
Februarka08
No, ker dopoldne nisva mogle na sprehod, sva šle pa prejleuser posted image pa še družbo sva doble in ni blo dolgčasuser posted image Larisa je bla itak spet totalno fascinirana nad ovčkami, jaz sem mela pa blago tišino celo potuser posted image
Zdej je pa v arestuuser posted image ker drugače ni miru...ji ravno kuham malico - hruško - potem jo bom pa ven pobrala in v tisti vodici gres zakuhala... že dolgo ni jedla tega, pomoje ji bo šlo v slastuser posted image

Listek, ste se naklepetale?user posted image Super da ni več flekca in da je bla noč enkrantnauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 633
14.11.2008 17:18:05   
Februarka08
http://govori.se/video/murko-prepir/

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 634
14.11.2008 17:27:11   
dolenjka
Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa 
Janey & Jakec
Itata & Jakob
Misar & Lana
Lillchy & Lukec
Ella & Zoja
Bajsa & Zala

Jenclil & Taj
Mala Pikica & Luka
Marusah & Lovro

Srečka nosečka & Lana
Nizy & Azra
Amaya & Etienne 
Buči v ednini - Tilnov izostanek opravičljiv user posted image
Mesečnica & Luna
Putina & Tamara
MetiLu & Janez

No no, še se nabiramo user posted image  user posted image  user posted image

Meni je pa ravno tetica od Justa prinesla robo user posted image  Zdej si bom pa zvečer eno fajn kopel naštimala (sem sama) pa uživala user posted image  user posted image  user posted image  POl pa čista in dišeča prišla k vam na klepet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 635
14.11.2008 17:28:04   
dolenjka
OOO, pa Janez danes praznuje - vse naj naj Đoni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
14.11.2008 17:32:24   
ella79
dan, čer, sej ne vem kaj je user posted image  user posted image user posted image
uuuu kok nas bo v sredo user posted image user posted image
zdej pa počakam obiske da kako rečemo, pa če bom potem še kej zgovorna pridem še kej f5 stisnt...
zdej pa še Zoja želi neki povedat .kj0  to je vse kar je natipkala, ker je eno črko izpulila user posted image user posted image ko ji je pa to ratal???

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
14.11.2008 17:34:21   
dolenjka
NO, zdej veste zakaj jaz carice na sustim več k tipkovnici, ker ne bom šla nove kupovat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 638
14.11.2008 17:35:51   
Februarka08
Jest bi tud obiske melauser posted image ...a pride kera na kavouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
14.11.2008 17:45:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jest bi tud obiske melauser posted image ...a pride kera na kavouser posted image user posted image user posted image

sorči stara, mal si daleč user posted image  Lahko pa vi2 z Lariso k meni prideta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 640
14.11.2008 17:48:37   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

sorči stara, mal si daleč user posted image  Lahko pa vi2 z Lariso k meni prideta user posted image

sorči, si tud ti mal predalečuser posted image

oh, kolk je dolgčas k je zuni temauser posted image
greva se gujsat za par minut...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
14.11.2008 17:52:34   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

NO, zdej veste zakaj jaz carice na sustim več k tipkovnici, ker ne bom šla nove kupovat user posted image

odletela je črka M in zdej inprovizoriš gor stoji user posted image bolj težko grem kupit sam tipkovnico user posted image user posted image user posted image tako da če bo tako kot pri Pino kak M manjku potem veste zakaj user posted image user posted image user posted image
obiski bodo očitno sam eno uro tuki, k sem že v naprej povedala, da lahko sam do sedmih user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
14.11.2008 18:14:36   
dolenjka
NO, jaz sem vrečko uspešno namontirala in moja pikica pridna se je v 1 minuti poluklala, sam kaj, ko ni blo niti 10 centilitrov in mi je v laboratoriju rekla da je premal user posted image  Še dobr da sem klicala, ker bi se mi zmešal če bi dol uletela in ne bi vzela user posted image  Sem ponovila vajo. Če ji v 20 minutah rata, letiva v ZD odnest in kri dat, drugače pa je v ponedeljek še en dan in jaz imam še 2 vrečki user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.11.2008 18:41:32   
Februarka08
Šit, od kje user posted image tolk energijeuser posted image user posted image user posted image to je non stop v pogonu... pa sedet, pa puzat, pa stat, pa kobacat, pa plezat po men, pa igrače ven metat iz zaboja, pa spet vstat, pa spet sedet in niti sekunde pri miru, pa spet naprejuser posted image user posted image user posted image se pa zamoti totalno z igranjem, samo če sem jaz zravenuser posted image samo sedim na tleh in sem tiho, ona me vsake toliko pogleda, če sem še zravnuser posted image in se igra dalje... evo, samo da me ni, že neki sitka in se že plazi k meni...

Ella, pazi na črkeuser posted image
No, carica, si se polulalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
14.11.2008 18:45:32   
bamby
SN, a pol ti daješ Lani rdečo peso v solati (okisano)?

balža, Jaz sem papriko Anaji že dolgo nazaj dala med ostalo zelenjavo. Je bilo bp.

meti, upam da bo čimprej z Janezom OK in d abo revček brez vročine user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

odletela je črka M in zdej inprovizoriš gor stoji user posted image bolj težko grem kupit sam tipkovnico user posted image user posted image user posted image tako da če bo tako kot pri Pino kak M manjku potem veste zakaj user posted image user posted image user posted image

To je pa že poklicna bolezen, da črka M fali user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem Anajo odpeljala k zdravniku pokazat. Zaenkrat pravi P, da ni nič hujšega, če se pa ponovi, morva pa spet nazaj pridet.
Je bila pa popoldne zelo pridna in je kar 2 uri odspala user posted image . Zdaj bo do 8h dobra, pol pa spet v mižule.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
14.11.2008 18:48:03   
itata
jencili: to je teorijauser posted image  pa itak je blo pri men sam včeri tko. sej vsi vemo, da jakob večino dni čez dan lepo spi, ponoč pa skor nikol...

sem šla mal pogledat tele cene avtosedežev pa kako sploh zgledajo... matr je to drago. moj bi mel pa isofix - itak 300 euruser posted image  kr neki

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 646
14.11.2008 19:18:01   
dolenjka
Carica se je še tadrugič polulala lepo v vrečko, sam spet ni nanesl 10 ccl, pa nisva odnesli user posted image  V ponedeljek ponoviva sešn user posted image  Tok mi je zoprn, k zju3 tega ne morem narest ker vem da bo kakala, pol poje in gre spat pol bo lepo vreme in bova zunaj, pol je pa ura 5 popoldan in če ne uspem sem spet v buli user posted image  user posted image

No, smo pa že skopani, ker je bila sitna k 100000000 user posted image , tako da sem jo imela skor pol ure v banji, pa zmasirala sem jo po ene 3 mesecih in je tko uživala user posted image  Zdej pa mislim da mi je ne bo več ratal zadrževat, ker je tečnobaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 647
14.11.2008 19:26:26   
amaya

http://govori.se/video/murko-prepir/

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje je klofuta???????????

sploh pa se mi zdi vse ful zrežirano user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 648
14.11.2008 19:37:03   
bamby
Mi smo tudi imeli kopanje zdaj. Itak je bila spet cela kopalnica na vodi user posted image , saj je velik del k temu pripomogel tudi Tim, ki mora bit zmerom zraven. Ko sem pa vodo v banji spustila je bilo pa tako dretje, ko je enkrat ugotovila, da jo zmanjkuje user posted image . Tim je bil tudi ves moker! Cunje za ožet user posted image !

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.11.2008 19:48:56   
dolenjka
Tole z Murkotom je pa tko slabo narejeno, da vsak tepec vidi, da je u 0  zrežirano,s am scenarij je bolj bogi, igralci pa nikakvi user posted image  user posted image  user posted image

Evo, carica pančka, že 10 minut je tišina, tko da grem jaz za ene 20 minut v banjo ležat, pol se vam pa pridružim, če bo katera za akcijo, ker sem spet sama user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......