|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
14.11.2008 11:24:39   
mala_pikica
mala_pikica, pridi na kulinarično slovenijo, tam smo zasvojenci s temi rečmi.
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

mala_pikica, pridi na kulinarično slovenijo, tam smo zasvojenci s temi rečmi.user posted image

jaz že zdej študiram, kakšni torti bom naredila februarja, ki sta oba februarska! blažu bom verjetno pikapolonico, ki jo ful porajta.
[/quote

Blaža bom tudi jaz kdaj tja zajadrala, da dobim kakšen navdih za okrasitev in peko torticuser posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 601
14.11.2008 11:32:13   
Februarka08
Dan.

Midve sva nazaj, no že nekaj časauser posted image moja bejba je super pridna, polulala se je v 5-ih minutahuser posted image user posted image user posted image potem sva mogle pa urin še nest v laboratorij, me je pa kar zvilouser posted image čakalnica nabito polna... vse je blo črno... z vozkom nisem mogla nikamoruser posted image vzamem listek, pogledam na semafor, 30 ljudi pred manouser posted image user posted image user posted image user posted image halooooooouser posted image no, potem pa pride sestra do mene, vidi da sem z user posted image in mi vzame napotnico in da hitro naprejuser posted image user posted image še so dobri ljudjeuser posted image tako da sva se hit spokale iz tistih bacilov ven... takole user posted image najhitreje kaj novega staknejouser posted image na izvide bova čakale zih do pondelka, ker je vikend vmesuser posted image user posted image

Sem hotla na kavo s čvekicami, pa se mi je zdel, da sem že zadost matrala svojo bejbo dons... tako da sva šle lepo v trgovino in domovuser posted image zdej je pa glih po malici, jaz pa po zajtrkuuser posted image prej ni blo časa...

Grem mal kuhno dat v red, upam da bo kej časa, da vas preberem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 602
14.11.2008 11:40:46   
dolenjka
No tko, jaz sem mal skidala,pa z Lariso počvekala po telefonu, carica se je med tem že zbudila, zdaj pa ne vem kaj naj. Urin bi ji mogla v vrečko nalovit, pa v laboratorij nest, ker imava drug teden pregleda pri 9m in sem dobila napotnico za urin in kri, tko da morva to prej opravit, da bodo rezulatit, sam se mi ne da z vrečko ukvarjat user posted image  user posted image
Bom zdej najprej zelenjavco za rižotko pripravila oz. sčistila in oprala, pol se bom pa odločila kdaj greva v akcijo, ker ob 14h gre moja princeska spet ajat user posted image

Pina, slike že kopiram v outlook user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 603
14.11.2008 11:46:01   
pina-1
Midve tudi morava še enkrat urin dat, samo čakam, da se ji piška res dodobra pozdravi, da je ne matram spet s tisto vrečko Upa, da v ponedeljek tole speljeva, ker mava tudi midve posvetovalnico v četrtek.

ZDej pa z Ančko sobo od ie pospravljava. Zdej grem še posesat, da ne bo ana vse pred mano rešlauser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 604
14.11.2008 12:00:16   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

mala pikica - a za pomaranče, kivi, ananas velja tudi za naše da še ni primerno sadje?
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mala pikica - a za pomaranče, kivi, ananas velja tudi za naše  user posted image  da še ni primerno sadje?

Naš jedilnik:
ponoči dojenje
Z: mlečni zdrob z nekimi kosmiči (MIlupa) user posted image
M: sadje, ravno razmišljam, kaj ker bo počasi lakota
K: zelenjavno-mesna rižota, malo solate rdeče pese
M: skuta s podloženim sadjem
V: ?

Srečka za kivi vem, da ga pediatri odsvetujejo pa tudi ostale citruse. Pa saj, če se začne malo pred 1letom še ni taki problem, ampak nekatere mamice uvajajo kivi in podobno sadje že pri 4m. Najbolj primerne se meni zdijo od citrosov pomaranče, mandarine in mogoče malo limone, za toliko stare kot so naši. Če seveda ni alergij v družini in jih dojenček vredu prenaša. Ampak jih tudi ne rabijo jesti ravno vsak dan.
Kivija jaz na tvojem mestu še ne bi dala Lani, ima preveč vitamina C, en kivi pokrije potrebe po C vit. za odraslega človeka. Mislim pa, da ga pediatri poleg ananasa in mislim, da papaje odsvetujejo zato, ker naj bi vsebovali ti sadeži neki encim, ki razkrja beljakovine. Upam, da se ne motim, če ne pa me naj katera popravi.

hvala, vedla sem na koga se naj obrnem user posted image

februarka - stiskam pesti, da bo urin OK

Nobena ne pove, če ima kakšne probleme s tem, da nastavi vrečko za urin? user posted image  Za punčke mislim. Jaz mislim, da sem jih 6 uničla preden nama je uspelo. user posted image  user posted image

Sva mislile peš do mesta odšibat, pa user posted image  spet dežuje. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 605
14.11.2008 12:04:53   
dolenjka
SN jaz bom danes prvič montirala vrečko in imam samo 4 na zalogi, zato upam, da mi rata vsaj v 4. user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
14.11.2008 12:06:25   
Februarka08
Evo, sem sledila navodilom in še jaz spremenila slikcouser posted image

SN, hvala za pestkeuser posted image ja, je problem glede vrečke... ker ven uideuser posted image no, men je HB ratal zmer... ti morš samo luliko fajn umit pa posušit, potem pa (bom strokovnauser posted image ) sramne ustnice dat narazn in vrečko not zalimat... če me razumeš - fajn morš razpret da se potem not ulula... pa tud spodaj pritisni na nalepko da se ti bo zalimala, ker tam najhitreje rado ven uide.

Zdaj pa joka, jo morm dat spat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 607
14.11.2008 12:08:49   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

SN jaz bom danes prvič montirala vrečko in imam samo 4 na zalogi, zato upam, da mi rata vsaj v 4. user posted image  user posted image

good luck user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
14.11.2008 12:10:08   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, sem sledila navodilom in še jaz spremenila slikcouser posted image

SN, hvala za pestkeuser posted image ja, je problem glede vrečke... ker ven uideuser posted image no, men je HB ratal zmer... ti morš samo luliko fajn umit pa posušit, potem pa (bom strokovnauser posted image ) sramne ustnice dat narazn in vrečko not zalimat... če me razumeš - fajn morš razpret da se potem not ulula... pa tud spodaj pritisni na nalepko da se ti bo zalimala, ker tam najhitreje rado ven uide.

Zdaj pa joka, jo morm dat spat.

dobro navodilo, pa fino je, če je še bejba pri miru user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 609
14.11.2008 12:11:12   
MetiLu
Srečka nosečka, meni je P 2 dni nazaj rekla, da lahko je že citruse samo s kivijem naj počakm do 1. leta... sam jaz mu tud še nisem dala nič od tega... mogoče bova zdej en dan probala mandarinco user posted image

Pina, jaz bi se jokala user posted image  hecam se!! user posted image  ... pri nas je blo isto, zdej se pa že 1 mesec matramo, da zvečer zaspi, k skoz vstaja in pleza  in ... prej je blo lažje ker ga je na zizi zmanjkalo, pa sem ga sam v postlo preložila in je bla zadeva rešena user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 610
14.11.2008 12:13:56   
blaža
Mi imamo pa posvetovalnico komaj 24.11, so me prestavli, ki imamo pedjatrinjo v Kp in mi je prvič dala neko čudno uro in me je prestavla za en teden naprej ,ob deveti uri. Pin ate pokličem ko opravim, bom verjetno sama, pa gremo pol nauser posted image !

sem vidla kako lepe slikice ste si naštimale!

mala_pikica, pa še za kero, ki ima te stvari rada, vam pripnem en link, ker se 1. leto hitro bližauser posted image

http://www.cakecentral.com

da si malo napašete učke in pocedite sline!

Neposredna povezava do sporočila: 611
14.11.2008 12:20:27   
blaža
Pina, jaz bi se jokala  hecam se!!  ... pri nas je blo isto, zdej se pa že 1 mesec matramo, da zvečer zaspi, k skoz vstaja in pleza  in ... prej je blo lažje ker ga je na zizi zmanjkalo, pa sem ga sam v postlo preložila in je bla zadeva rešena

MetiLu, kaj pa če mu daš zvečer mleko in kakšnih sedem žit al pa zraven rižolinota? Blaž tako zaspi, ki to popije oz, poje in ga takoj zmanjka. Sicer ga ne hranimo po flaškah, samo zjutraj spije mleko in to zvečer.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 612
14.11.2008 12:30:48   
MetiLu
Evo, ideja za kosilo: Janez bo dones jedu pire krompirček s korenčkom, kislo smetano in avokadom user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.11.2008 12:42:24   
MetiLu
Blaža, mi mamo problem ker mi z nobene flaše ne potegne, tko kot nekateri, ki sosposobni 200 ml praktično z eksat user posted image  Sej zvečer vedno poje mlečno kašo na žlico, pol se pa še malo podojiva pred spanjem, zdej sem par večerov probala malo mleka dodat, ker AM sploh ne mara, pa tud ni napredka... očitno se bova dojila dokler se mi zize na noter ne obrnejo user posted image

A si ti zadnjič napisala, da si tud že začela KM dajat?

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 14.11.2008 12:47:13 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.11.2008 13:05:13   
blaža
Blaža, mi mamo problem ker mi z nobene flaše ne potegne, tko kot nekateri, ki sosposobni 200 ml praktično z eksat  Sej zvečer vedno poje mlečno kašo na žlico, pol se pa še malo podojiva pred spanjem, zdej sem par večerov probala malo mleka dodat, ker AM sploh ne mara, pa tud ni napredka... očitno se bova dojila dokler se mi zize na noter ne obrnejo

A si ti zadnjič napisala, da si tud že začela KM dajat?

ja jaz hodim k eni nončki v vas po sveže kravje mleko. Mislim, da je to v redu zanj, čeprav je cel kup nasprotnikov. Tudi ta starejšemu sem počasi po osmem mesecu dajala KM in ni blo problemov. sem najprej mešala z adaptiranim, da se je privadil okusa in da bi vidla če ima kakšno reakcijo in pri devetem je začel polno pit KM. po moje, če ima za razvit alergijo na KM, bi jo razvil tudi pri enem letu. No pa vsaka naredi kar misli, da je za njenega otroka najboljše, čeprav se ne držim striktno, kar so raziskali strokovnjaki. Prej smo pa imeli novalac.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 615
14.11.2008 13:08:30   
blaža
Bi bla pa ful vesela, če bi lahko nemotem dojila vsaj do devetih mesecev. Moji črvi ne marajo mojih joškovuser posted image . Še dobro da jih ma vsaj moj dragi rad!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.11.2008 13:29:20   
putina
februarka .. jest sem tudi imela zadnjič sistematiko .. s Tamaro pri 9m in z Julijo pri 3 letih .. s Tamaro sva dali kri in vodo že pri 6m, tako, da tokrat ni bilo treba .. sva pa zato morali dati kri in vodo  s ta starejšo .. in tudi pri nas ful gužva v laboratoriju, pa čakava kar dolgo, Julijo je že ful lulat tiščalo .. pol pa uleti ena mamica s par mesecev starim dojenčkom direkt v laboratorij .. sem rekla kaj je zdaj to, pa je rekla da otročki imajo prednost .. pol sva šli pa še midve kar notri in so se nama ful opravičevali .. sej je res logično, otroci težko čakajo .. tko da svaa pol takoj zrihtali .. je pa to v ZD v Lj.

Če kera rabi vrečke za lulanje lovit .. mam dve viška pa lahko pošljem  .. na srečo mi jih ni bilo treba porabit, če ne ne vem kako bi to izvedla, ker tamara ni primeru niti 3 sekunde, tako da mi je previjanje precej težko opravilo .. v sekundi se mi obrne na trebuh, pol pa previjaj ..user posted image packa mejhna  .. sam če ji dam kaj finega za v usta za grist pol je pa 6 sekund pri miru ..

Neposredna povezava do sporočila: 617
14.11.2008 13:44:05   
dolenjka
PUTINA, prideš na srečanje v sredo? user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 618
14.11.2008 13:46:05   
dolenjka
Mi2 sva pojedli kosilo, Tari je šlo še kar v slast, sicer količinsko ne ne vem koliko, ampak važno da je sploh jedla user posted image  Sej bo šla kmal pančkat, pa ji bom kar še mal joške dala za posladkat, pol bo pa kmal kako skutico al pa jogurt dobila, tko da lačna ne bo user posted image

Če bi bla ziher, da i bo v vozičku spala 1h in pol bi jo zdajle kar v voziček naštimala, sam kaj, ko se mi zdi da ne bo nič iz njenega spanja oz več kot 45 minut ne bo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.11.2008 13:54:12   
misar
po treh urah dopoldanskega spanja  že spet skor pol ure spimo user posted image user posted image user posted image user posted image ...bi mogla it še jaz mal

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 620
14.11.2008 14:03:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

po treh urah dopoldanskega spanja  že spet skor pol ure spimo user posted image user posted image user posted image user posted image ...bi mogla it še jaz mal

A ti tut ne greš nikol zraven user posted image  Jaz ne grem, pol mi je pa vsakič žal.  Mi je pa sladko na kavču mal podremat okrog 18h, ko jo moj mal prevzame, sam tut to sem sam 2x naredila user posted image

Jaz sem našo spat nesla, sicer se še neki oglaša, ampak računam da jo bo v kratkem zmanjkal. Pol bova šli pa še malo po kisik v gozd in morda tudi na hrib, če ne bo prepozno user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 621
14.11.2008 14:07:37   
Februarka08

vau, pridniuser posted image

Larisa je pa danes spala samo uro in poluser posted image še enkrat manj kot ponavadiuser posted image in to pomeni konec spanja do 20huser posted image uf... danes bo še pestro... pa naši majo koline tako da bo sploh veselouser posted image

Zdaj je že neki cajta v postli, pa še kolcat se ji je začel, tako da morm po njo..

Aja, še današnje kosilo - včeraj je itak ostal še ful golaža, tako da sem prejle sam krompir not narezala in bo krompirjev golaž pa solatka za najuuser posted image mmm, to bo Larisa spet jedlauser posted image (upamuser posted image )

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 622
14.11.2008 14:08:00   
putina
ja dolenjka .. kar napiši naju s Tamaro  .. prideva !

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 623
14.11.2008 14:10:23   
putina
aja, kosilo pri nas:
včeraj: krompirček+blitva+košček govedine in malo omakice iz kornčka in čebule ... ji je blo ful dobro!!

danes: blitva s polento zabeljena s kislo smetano!

Neposredna povezava do sporočila: 624
14.11.2008 14:11:19   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A ti tut ne greš nikol zraven user posted image  Jaz ne grem, pol mi je pa vsakič žal.  Mi je pa sladko na kavču mal podremat okrog 18h, ko jo moj mal prevzame, sam tut to sem sam 2x naredila user posted image

Jaz sem našo spat nesla, sicer se še neki oglaša, ampak računam da jo bo v kratkem zmanjkal. Pol bova šli pa še malo po kisik v gozd in morda tudi na hrib, če ne bo prepozno user posted image

ne res nikoli še nisem šla

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......