Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 14:11:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: putina ja dolenjka .. kar napiši naju s Tamaro .. prideva !
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 14:14:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja Bajsa & Zala Jenclil & Taj Mala Pikica & Luka Marusah & Lovro Srečka nosečka & Lana Nizy & Azra Amaya & Etienne Buči v ednini - Tilnov izostanek opravičljiv Mesečnica & Luna Putina & Tamara To punce, 22 prijavljenih, zdaj pa le glejte, da ne bo katera zahinavila, pa seveda bi bilo lepo, če se še katera pridruži Kje pa je spet naša Vrtnica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 14:28:54
|
|
|
|
itata
|
kaj pa naš k fuuuul porajta reklamo ice ice pingvin
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 14:47:10
|
|
|
|
Suzi*
|
dan same nove slikce.... moram najt navodila. a kivi se ne sme .....me smo ga glih dons 1. jedle...malo med banano, pa ji je dobro šel. pa da se pohvalim.....NASPALA SEM SE!!! žana je spala od 20.45, ko je pojedla eno zizo, do 21.30 drugo zizo in do 22.30...spet prvo zizo......do 5.45!!!!! jedla in spala do 8.00. sem jo zjutraj celo v varstvu sosede pustila, da sem anžeja v vrtec peljala. zdej pa že drugo rundo spi. je pa kar prehlajena, iz nosa teče in kašlja....je zgleda od anžeja dobila, ker je bil pa prejšnji teden podobno prehlajen. grem zdej mal za nazaj brat, če bo čas, sem imela obiske ene mamice, ki ima 2 tedna starejšega fantka od žane. zdej moram pa nekej za kosilo skuhat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 15:13:00
|
|
|
|
listek1
|
dan meti - en velik , da mu čimprej pade vročina. Sem se pa ful veselila, da te končno spoznam. No, se bova pa v sredo,a ne Blaža - kapo dol, za tole tortico. Ful je lepa in dobra tud verjetno. Tud jest jo spečem, za okrasit mi pa ne gre. A loh pridem na en šnel kurs Ful bi se rada naučila teh stvari in po moje se bom vpisala na kakšen tečaj. feburarka - držim pestke za Lariso, da bo urin ok. Pa vsem, ki so vam ga vaši malčki in malčice sračkali ponoči en veeeliikkk . Naša noč je bila pa odlična, smo spali celo noč, pojedli ob 6h in spali do 8h. Tistega flekca v plenički pa danes ni bilo več. Hvalabogu Zdele se je pa zbudu in tako kriču, da ga sploh nisem mogla pomirit. Pa že včeri je blo tako, ko se je zbudil. Valda je spal sam pol ure, in zdej bo tečka čez ene 3re, ker mu bo falil spanca. mah tisto uro ga bomo že zabaval, da ne ob zaspal.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 16:38:55
|
|
|
|
MetiLu
|
Mi spimo pa že drugo rundo, je res bošček, sem mu dala malo calpola, ker je kar vriskal ... pa ti zobje, ko rastejo boli, ko jih popravljajo boli in ko jih pulijo tud boli ... sami problemi so z njimi A srečanje je pa naslednjo sredo? No, midva se tudi prijavljava upam, da bomo zdravi ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 16:47:27
|
|
|
|
jencili
|
čer, samo na hitro, ker nama glih montirajo novo posteljo Itata, če tvoja teorija o spanju (da, če podnevi več spijo, spijo bolje tudi ponoči) drži, sm jst v totalnem k***. ZAKAJ??? ZATO, KER TAJ OD JUTRA DO ZDEJ NI SPAL ŠE NITI MINUTKE!!!!! Jst ne vem, al je vesolček al kaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:14:37
|
|
|
|
Februarka08
|
No, ker dopoldne nisva mogle na sprehod, sva šle pa prejle pa še družbo sva doble in ni blo dolgčas Larisa je bla itak spet totalno fascinirana nad ovčkami, jaz sem mela pa blago tišino celo pot Zdej je pa v arestu ker drugače ni miru...ji ravno kuham malico - hruško - potem jo bom pa ven pobrala in v tisti vodici gres zakuhala... že dolgo ni jedla tega, pomoje ji bo šlo v slast Listek, ste se naklepetale? Super da ni več flekca in da je bla noč enkrantna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:18:05
|
|
|
|
Februarka08
|
http://govori.se/video/murko-prepir/
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:27:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja Bajsa & Zala Jenclil & Taj Mala Pikica & Luka Marusah & Lovro Srečka nosečka & Lana Nizy & Azra Amaya & Etienne Buči v ednini - Tilnov izostanek opravičljiv Mesečnica & Luna Putina & Tamara MetiLu & Janez No no, še se nabiramo Meni je pa ravno tetica od Justa prinesla robo Zdej si bom pa zvečer eno fajn kopel naštimala (sem sama) pa uživala POl pa čista in dišeča prišla k vam na klepet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:28:04
|
|
|
|
dolenjka
|
OOO, pa Janez danes praznuje - vse naj naj Đoni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:32:24
|
|
|
|
ella79
|
dan, čer, sej ne vem kaj je uuuu kok nas bo v sredo zdej pa počakam obiske da kako rečemo, pa če bom potem še kej zgovorna pridem še kej f5 stisnt... zdej pa še Zoja želi neki povedat .kj0 to je vse kar je natipkala, ker je eno črko izpulila ko ji je pa to ratal???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:34:21
|
|
|
|
dolenjka
|
NO, zdej veste zakaj jaz carice na sustim več k tipkovnici, ker ne bom šla nove kupovat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:35:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest bi tud obiske mela ...a pride kera na kavo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:45:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jest bi tud obiske mela ...a pride kera na kavo sorči stara, mal si daleč Lahko pa vi2 z Lariso k meni prideta
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:48:37
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jest bi tud obiske mela ...a pride kera na kavo sorči stara, mal si daleč Lahko pa vi2 z Lariso k meni prideta sorči, si tud ti mal predaleč oh, kolk je dolgčas k je zuni tema greva se gujsat za par minut...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 17:52:34
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka NO, zdej veste zakaj jaz carice na sustim več k tipkovnici, ker ne bom šla nove kupovat odletela je črka M in zdej inprovizoriš gor stoji bolj težko grem kupit sam tipkovnico tako da če bo tako kot pri Pino kak M manjku potem veste zakaj obiski bodo očitno sam eno uro tuki, k sem že v naprej povedala, da lahko sam do sedmih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 18:14:36
|
|
|
|
dolenjka
|
NO, jaz sem vrečko uspešno namontirala in moja pikica pridna se je v 1 minuti poluklala, sam kaj, ko ni blo niti 10 centilitrov in mi je v laboratoriju rekla da je premal Še dobr da sem klicala, ker bi se mi zmešal če bi dol uletela in ne bi vzela Sem ponovila vajo. Če ji v 20 minutah rata, letiva v ZD odnest in kri dat, drugače pa je v ponedeljek še en dan in jaz imam še 2 vrečki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 18:41:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Šit, od kje tolk energije to je non stop v pogonu... pa sedet, pa puzat, pa stat, pa kobacat, pa plezat po men, pa igrače ven metat iz zaboja, pa spet vstat, pa spet sedet in niti sekunde pri miru, pa spet naprej se pa zamoti totalno z igranjem, samo če sem jaz zraven samo sedim na tleh in sem tiho, ona me vsake toliko pogleda, če sem še zravn in se igra dalje... evo, samo da me ni, že neki sitka in se že plazi k meni... Ella, pazi na črke No, carica, si se polulala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 18:45:32
|
|
|
|
bamby
|
SN, a pol ti daješ Lani rdečo peso v solati (okisano)? balža, Jaz sem papriko Anaji že dolgo nazaj dala med ostalo zelenjavo. Je bilo bp. meti, upam da bo čimprej z Janezom OK in d abo revček brez vročine ! IZVIRNO SPOROČILO: ella79 odletela je črka M in zdej inprovizoriš gor stoji bolj težko grem kupit sam tipkovnico tako da če bo tako kot pri Pino kak M manjku potem veste zakaj To je pa že poklicna bolezen, da črka M fali . Jaz sem Anajo odpeljala k zdravniku pokazat. Zaenkrat pravi P, da ni nič hujšega, če se pa ponovi, morva pa spet nazaj pridet. Je bila pa popoldne zelo pridna in je kar 2 uri odspala . Zdaj bo do 8h dobra, pol pa spet v mižule.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 18:48:03
|
|
|
|
itata
|
jencili: to je teorija pa itak je blo pri men sam včeri tko. sej vsi vemo, da jakob večino dni čez dan lepo spi, ponoč pa skor nikol... sem šla mal pogledat tele cene avtosedežev pa kako sploh zgledajo... matr je to drago. moj bi mel pa isofix - itak 300 eur kr neki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 19:18:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Carica se je še tadrugič polulala lepo v vrečko, sam spet ni nanesl 10 ccl, pa nisva odnesli V ponedeljek ponoviva sešn Tok mi je zoprn, k zju3 tega ne morem narest ker vem da bo kakala, pol poje in gre spat pol bo lepo vreme in bova zunaj, pol je pa ura 5 popoldan in če ne uspem sem spet v buli No, smo pa že skopani, ker je bila sitna k 100000000 , tako da sem jo imela skor pol ure v banji, pa zmasirala sem jo po ene 3 mesecih in je tko uživala Zdej pa mislim da mi je ne bo več ratal zadrževat, ker je tečnobaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 19:26:26
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 http://govori.se/video/murko-prepir/ kje je klofuta??????????? sploh pa se mi zdi vse ful zrežirano
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 19:37:03
|
|
|
|
bamby
|
Mi smo tudi imeli kopanje zdaj. Itak je bila spet cela kopalnica na vodi , saj je velik del k temu pripomogel tudi Tim, ki mora bit zmerom zraven. Ko sem pa vodo v banji spustila je bilo pa tako dretje, ko je enkrat ugotovila, da jo zmanjkuje . Tim je bil tudi ves moker! Cunje za ožet !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 14.11.2008 19:48:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Tole z Murkotom je pa tko slabo narejeno, da vsak tepec vidi, da je u 0 zrežirano,s am scenarij je bolj bogi, igralci pa nikakvi Evo, carica pančka, že 10 minut je tišina, tko da grem jaz za ene 20 minut v banjo ležat, pol se vam pa pridružim, če bo katera za akcijo, ker sem spet sama
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......