|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
14.11.2008 8:16:44   
misar
evo jaz sem tud avatar zamenjala, pa da vidmo

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.11.2008 8:26:33   
Janey
Jutro

jaz sem imela pa zdaj najbolj gorzno budnico od vseh. pok in jok...sicer je jok takoj polegel in mali je bil na tleh in me gledal. čez sekundo se je že smejal. k sreči je padel na nek copat in samo malo z glavico ob tla. ponavadi ko se zbudi me začne za lase vlečt.zdaj pa ni, pa je kar pogebniluser posted image ma dobro, ni hujšega. ga vzamem iz svoje postlice da se spet čez ne prekunce, pa z moje čofne...grrrrr. samo res ga nisem slišalauser posted image zdaj se pa na vse grlo dere ba-ba-ba v enouser posted image user posted image tak je hecn, se zaštarta najprej brez glasa, samo usta odpira pol pa začne ba-ba-ba

cmo stajico zamenjali z prenosno poteljico in je ful raje not. tu ma prostor in ga šiba sem in tja. pravi je že. zdaj sem ga dala malo noter, da sem lahko prišla povedat...se še zdaj vsa tresem, pa je že eno uro od tegauser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 552
14.11.2008 8:27:56   
ella79
jutro user posted image
naša spala 5 min manj kot 12 ur user posted image user posted image user posted image si zasluži, da jo na kavo peljem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za nove avatarje user posted image jaz bom pa kar še mal staromodna user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vsem za super noč

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 553
14.11.2008 8:30:06   
ella79
janey user posted image user posted image user posted image sej ti je Jakec že sam povedu, da ni nič hujšega in se že veselo smeji naprej user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 554
14.11.2008 8:36:40   
itata
ella, listek, jencili: velja danes okol 11h? midva pridevauser posted image

danes se je moj jakob zbudu samo 3x ponoč! mu je celo ratal spat do 1h od takrat ko je šel spat. skor ne moreš verjet. pol pa še ob 2h in 4h ša vmes se je tok premetaval, da nisem mogla spat sicer, ampak ok. zbudu se je pa sam 3x vseen. sej si ne upam upat, da bo zdej kej bolš, ampak danes je blouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 555
14.11.2008 9:00:41   
ella79
itata user posted image user posted image user posted image a kej prakticiraš, tist k si zadnjič rekla da bi probala?
ja se vidimo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 556
14.11.2008 9:04:53   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč je bila kopija prejšnje user posted image , ampak spali smo pa do 8h user posted image  user posted image  user posted image  pol sva se pa še pol ure premetavali, zdaj smo pa že sveže previti, ker je tudi kakala že user posted image
Evo, jaz sem si kofetek naredila, da mal pozujim v škatlo user posted image

A vas lahko nekaj prosim? Namesto dežja pričvekajte sonček prosim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 557
14.11.2008 9:07:42   
dolenjka
Punce, a rabi katera kaj iz BC? Jaz bi danes naročila kasete za koš za pleničke, ki stanejo 16 EUR in mi do nakupa brez poštnine fali še za 5 EUR. Rabi katera kaj, pa ji na srečanje prinesem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
14.11.2008 9:17:20   
itata
ella: ja včeraj sem ga mal nosila pa z dudo motila, tko da je blo 2x duda, 2x joška. danes pa 3x joška, ampak je sam 1x res kej popil. drugo pa ni blo nič pametnega pol sem mu pa direkt še dudo dala. smešn je, da se čez dan niti pod razno ne bi več dojil, zvečer je flaša čist ok za zaspat, sam ponoč... sej bo počas. tkole če se 3x zbudi mi je čist vseen a ga nosim al ne. pa lepo sem ga v njegovo posteljo odlagala. kar ok je blo danes.
se vidimo pol?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.11.2008 9:17:42   
itata
sori sej si že napisala, da se vidmouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.11.2008 9:18:17   
MetiLu
joj punce, naju ne bo user posted image user posted image user posted image  smo ponoči spet zakuhali, pa zgornja enka je na pohodu ... z vročino pa ne moreva okol hodit...

pa tko sem se že veselila, še tisti dan ko sem fraj, pa morava bit notr user posted image

no, grem tole našo tečnobo zabavat... sej spal itak nismo nič user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.11.2008 9:25:44   
misar
mi še kar drnjohamo user posted image user posted image user posted image ..veste kaj mene zanima...a ve mate namen oz. ste že dale povšter vašim malčkom?...jaz ji ga sicer ne bi dala, sam ne vem pa kaj na to pravi stroka...kakšna kej ve o tem oz. vaša praksa me zanima.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.11.2008 9:26:29   
jencili
jutro,

ja, sicer je že kr lepa ura, sam noč je bla pa v k***.
Sicer je samo 4x bla budnica, sam se je pa zbudu ob 23.15 in ni šans zaspat nazaj do 00.45. Sva se podojila, mu dala za pit, ga crklala, vse živo sem probala in nič. Pol pa že zaspi na men, ga preložim, krik. Amapak res prov uno krikuser posted image . Res več ne vem kaj naj, da bi vsaj eno noč normalno prespali.
Jst sm čist konc dons, komi gledam. Zato se morva čimprej spravit in it na kavo, da ne padem dol za tole kištouser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.11.2008 9:28:03   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

joj punce, naju ne bo user posted image user posted image user posted image  smo ponoči spet zakuhali, pa zgornja enka je na pohodu ... z vročino pa ne moreva okol hodit...

pa tko sem se že veselila, še tisti dan ko sem fraj, pa morava bit notr user posted image

no, grem tole našo tečnobo zabavat... sej spal itak nismo nič user posted image

škoda, sm bla res vesela, da se bomo končno spet vidluser posted image
No ja, nimaš kej, tko pride. Upam, da tale zobek Janezu čimprej ven pogleda in da se tole poštimauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.11.2008 9:29:23   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jutro,

ja, sicer je že kr lepa ura, sam noč je bla pa v k***.
Sicer je samo 4x bla budnica, sam se je pa zbudu ob 23.15 in ni šans zaspat nazaj do 00.45. Sva se podojila, mu dala za pit, ga crklala, vse živo sem probala in nič. Pol pa že zaspi na men, ga preložim, krik. Amapak res prov uno krikuser posted image . Res več ne vem kaj naj, da bi vsaj eno noč normalno prespali.
Jst sm čist konc dons, komi gledam. Zato se morva čimprej spravit in it na kavo, da ne padem dol za tole kištouser posted image user posted image

po moje je bla luna .je naša se tud tako drla ponoč, da sem skor s postelje padla, tolk sem letela k njej

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.11.2008 9:29:55   
mala_pikica
Mala_pikica - tvoj dragi je pa full priden, da vse tako poštima Lano, pa še frizurco naredi . A za slobokrvnost je meso dobro? Nisem vedela. Kaj pa za malo železa? Drugače pa jaz tudi še vedno kuham za Luno čisto posebej. In še kar nekaj časa bom. Ker ji še en kup stvari nisem uvedla (čebula, por, česen, začimbe, zelje, brstični ohrovt, grah, koruza,...mah en kup stvari v glavnem še nismo), pa še full stvari itak še en čas ne bo jedla (paradižnik, paprika, ribe... in podobne stvari, ki so bolj alergene). Ko bo šla v varstvo k mojim, ji bo tudi mami čsito posebej kuhala. Tako, da nisi edina. Koliko časa boš pa še ti posebej kuhala? Aha - pa od sadja mi tudi jemo samo jabolka, hruške, domače borovnice, pa sedaj smo (danes) kaki probali - ki ga itak ne maramo , pa banano moramo uvest. A ti drugače jabolka in hruške kupuješ? In ostalo sadje?
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Mesečnica- res lahko pohvalim mojega možekauser posted image . Ponavadi, če je le doma on rihta Lano, pa tudi Lukca zrihta. Večinoma ima on popoldan otroka in se znjima igra, jaz pa kaj drugega počnem, pa tudi po hiši mu ni problem kaj narediti. Ampak jaz ne gledam nato tako, da bi on meni pomagal, meni je to čisto normalno, da se ukvarja s svojima otrokoma, pa, da po hiši kaj naredi. Pa, da ne bo izgledalo, da samo dela, ima tudi hobijeuser posted image .

Jaz bom za LUkca še tudi nekaj časa kuhala ločeno, pa tudi mi še nismo uvedeli hrane, ki si jo naštela. Sadje pa imam res domače, imata moja starša vikend in tam raste svašta od jabolk, hrušk, breskev, nektarin, sliv, malin, jagod, ....., pa tudi veliko zelenjave. Ponavadi še marca jemo domači radič, nam že pri ušesih ven gledauser posted image .
Sem pa si dala breskve, nektarine, slive in maline v zmzovalnik in mu jih zdaj dajem v kombinaciji z jabolko. Ponavadi mu kar kompot skuham in malo zgostim z njegovo sadno ali žitno kašico.
V mesu predvsem v rdečem je železo in organizem lažje in boljše resorbira železo iz mesa kot pa iz zelenjave.
A tvoja Luna ne sme glutena, ker Luka je alergičen na pšenico kot žito?

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 14.11.2008 9:31:00 >

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.11.2008 9:31:24   
itata
meti: beda... jaz sem se tud veselila, da pridetauser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.11.2008 9:34:12   
Bajsa
Dobro jutro!

Kako ste punce?
Nam so pršli brusit parket do konca, pa polakirat. Jeeeej! No sej zato pa tud naju mogoče ne bo. Delavci bi radi malco ob 11.30-12, tko da mi mal narobe ura hod. Bom se probala potrudit, ampak nč ne oblubim :)

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.11.2008 9:45:56   
larisa
Dan user posted image

O what a night user posted image user posted image user posted image  Jok vsake 2 ure in to tak, kot bi ga s kože dajali. Zdej pa ne vem a je to v spanju al ne. Oči ima sicer kao neki odprte ampak pol pa kr naenkrat glavo na stran in spi naprej user posted image  Jaz ga nikol iz posteljice ne dvigujem, pa ful mal svetlobe imam ko grem k njemu, tko da mi sploh ni jasno al je to v budnem al v spečem stanju user posted image  Pa traja taka runda ene 2 minute, ampak ko pa začne jokat je pa to kr it takega krika v grozovit jok user posted image  

Danes dobimo obiske in morava z Nejcem v nabavo, da mal pripraviva za pod zob itd...

Sami novi avatarji al kako. Zdej pa nobene ne prepoznam. user posted image  No, samo so pa lepi user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.11.2008 9:48:31   
Janey
mala pikica, marusah in srečka jaz grem potem v evropark (med 11 in 12) in mam čas do 13, pol 2h..če je ktera za kako kavo????

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 570
14.11.2008 9:49:29   
Janey
zgleda je res nekaj v luftu, ker nas dosti ni spalo.

jaz sem mislila it z jakcem spat pa sej ne vem če bi šla. sem se kar prebudila.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 571
14.11.2008 9:55:44   
Janey
te pa grem če ni nobene...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.11.2008 10:05:32   
srečka nosečka
jutro mamice, user posted image

eva, naša bejba spi svojo prvo rundo user posted image , jaz pa hitro svojo nalogo opravim in se malo javim. user posted image  
Imam nek user posted image  občutek, da je Lana začela zavračat dojenje. user posted image  Zvečer ji nekaj ni teknilo dojenje, ponoči okoli 4,00 je pojedla napol, zdaj pa ko sem jo dala spat spet ni hotla za živ user posted image  joške. No, pa saj je za nama ža skoraj 10M dojenja. Sem ponosna na ta čas, če sva slučajno zaključile to vez. Glede na vse težave z dojenjem sem res vesela, da se je tako izšlo. user posted image

misar - jaz ji povšterčka ne bom dala, dokler ga sama ne bo želela. Jaz sem že tako stara, pa sem še vedno brez njega. user posted image

meti - user posted image  za Janeza, da mu čimprej vročina mine in zobek pokuka na plano

janeyuser posted image  da je Jaka OK, ko je padel.
Midve sva brez avta tako da ne moreva v Europark, pa še moja mami in ati prideta na obisk s štrudlom. user posted image

mala pikica - prav z veseljem se bere to, kako tvoj user posted image  pomaga pri vseh opravlih. Pohvale vreden. A Lana kaj komplicira, ko ji frizuro rihta? user posted image

Pa user posted image  user posted image  user posted image  za nove avatarje - lepi so.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 573
14.11.2008 10:05:54   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

te pa grem če ni nobene...

zdaj sem jaz tukaj user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.11.2008 10:08:05   
mesecnica
Februarka08 - držim pesti za urin, da bo OK user posted image
Janey - en user posted image  za Jakata - samo, da ni nič hujšega. So pa res fackoti ti naši user posted image . Naša včasih tudi samo usta odpira in šele čez kakšen čas pride kakšen zvok user posted image .
Misar - user posted image  za nov avatar. Jaz povštra naši še ne bom dala.
Itata - user posted image  za boljšo noč.
MetiLu - user posted image  za Janeza, da se čimprej poštima.
Jencili - zate pa user posted image .
Mala_pikica - a ti potem Luku daješ tudi maline? Mi jih imamo tudi domače, pa nisem upala še. Pa slive tudi še nismo, pa jih imam tudi v skrinji. Moramo uvest tudi to. Hrušk nam je pa že zmanjkalo, pa sem tudi razmišljala, da bi jih kar kupila - za kdaj pa kdaj. Saj vso sadje itak prekuham. Hmmm...saj ne vem no... Razmišljam če se s kuhanjem uničijo pesticidi user posted image . Ja drugače je pa Luna tudi alergična na žito - pšenico. Hmmm...sploh nisem pomislila na to, da bi potem pa lahko jedla tudi kamut. Ker avtomatsko sem mislila, da zraven spada tudi brez glutena. Sem pa res ena šoja user posted image . Zelenjavo bom pa morala kar kupiti, ker nam je že vsega zmanjkalo. Jemo pa bučke, cvetačo, brokoli - to moram kupit. Kolerabo, korenček - imamo pa doma.
Kdaj boš pa ti uvedla česen, čebulo, ... Ne vem kdaj je to priporočljivo pri alergikih. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?