mala_pikica
|
Mesečnica- Ne malin mu še nisem dala, jih pa imam v zmzovalniku in mu jih bom čez čas probala dati. Jaz se najbolj izogibam limoni, kivi, ananas, pomaranča, jagoda,... Čebula mislim, da za alergike ni problem, razen, če je alergična na njo. V bistvu mislim, da zelenjeva ni tako alergena, kot sadje. Se pa jaz držim pravila, glede prehranjevanja, da jemo ponavadi sezonsko sadje in zelenjavo. Pa pri Lukcu še posebaj pazim, da je hrano, ki uspeva v našem okolju. Glede pesticidov pa pojma nimam, če se s kuhanjem uničijo. Vem, le to, da je največja koncentracija pesticidov v olupku, največ vitaminov pa par milimetrov pod olupkom. Moj ata zelo malo škropi, ponavadi le spomladi in še to z blagimi škropivi. Res, da sadje ni tako lepo na izgled, ampak ga pa z užitkom dam otrokoma. Janey, ojoj bogi Jakec, samo, da je vse vredu . Ob 12h pa moram jaz po Lano in bi lahko bila v mestu komaj kakih 15min do 13, pa se ne splača, če ti že moraš ob pol it. Se pa bi lahko mogoče za jutri dopoldne zmenili, kaj pravite? Meti- upam, da bo Janez čimprej zdrav Bamby- upam, da bo z Anajo vse vredu. Bi pa jo jaz peljala pokazati zdravniku. Srečka- Lana čisto nič ne komplicira, je navajena, da jo ati rihta. Jo je že kot dojenčka ponavadi vedno on uspaval in podobno. Pa tudi sicer je na njega zelo navezana, pri njej je najprej ati, šele potem mami . O pa, ko se boš s štrudlom basala, pomisli malo na mene zraven . Amaya čestitam in ti želim lepih . Upam, da slabosti čimprej minejo.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 14.11.2008 10:58:51 >
|