|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
14.11.2008 10:10:12   
itata
naš je mel včeri tud nizek pritisk, je čez dan spal 3,5 ure... sam naš ponoč itak skoz neki ma težave - ne spi po mojem ful super - pa še max 10 ur spi čez noč pa mora mal čez dan "nadoknadit" - da si nabere moči za ponočuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.11.2008 10:11:28   
srečka nosečka
mesecnica - ti čestitam user posted image , ko si tako spretna med temi malo vrstami hrane, ki jih lahko ponudiš svoji Luni. Sigurno ni enostavno in raznoliko pripravljat obroke zanjo. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.11.2008 10:23:01   
dolenjka
No tako, naša je tudi končno zaspala (pred 10 minutami), prej sva se pa več kot pol ure "matrali", da je pojedla malico - 1 banana, 1 jabolko in malo na vodi skuhanega pšeničnega zdroba notri.

Me veseli, da ste danes še vedno vse tako pridne, da pišete kaj bodo user posted image  jednli za kosilo user posted image  še 1 cel dan niste zdržale user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.11.2008 10:25:35   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Me veseli, da ste danes še vedno vse tako pridne, da pišete kaj bodo user posted image  jednli za kosilo user posted image  še 1 cel dan niste zdržale user posted image  user posted image

čakamo na tvoj jedilnik, da dobimo kakšen navdih user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.11.2008 10:29:44   
jencili
nama pa zih ne bo zneslo še ob 11-ih. Mava še kr neki dela, zrihtat se morva oba, postlo pripravit, ker nma dons zmontirajo novo postlo, pa še atiju morva za jest pelat, k nima cajta it niti iskat si, pa ni še nč dons jedu. Računam da bova midva okol 11.30 tam. Če kera pride super, drugač bova šla pa sam v nabavo. Zvrcnite, če bote tam, magar

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.11.2008 10:31:35   
itata
dolenjka jaz te moram mal razočarat... naš ponavadi je 2 dni zaporedoma isto kosilo... sem zelo neinovativna očitno. oziroma se mi ne da vsak dan sproti kuhat, če lahk 2 dni je enako oz zelo podobno. skratka bo spet jedel riž+cvetačo+piščanjčje meso. mogoče edin da mu še mal sladkega zelja zraven primešam k ga mam glih narejenega....

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 581
14.11.2008 10:32:55   
larisa
Evo sem se glih spomnila da moram napisat kaj bo naš mali danes jedel za kosilo user posted image

Piščanček na žaru, špinača in zmečkan krompir.Pa prov tko posebi mu bom nardila, ne skupi zmiksano.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.11.2008 10:33:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

čakamo na tvoj jedilnik, da dobimo kakšen navdih user posted image

user posted image  user posted image

Jaz zako enostavno kupah, da ti ziher ne bom v pomoč user posted image

Danes sva cel dan in pol noči sami in bom tako skuhala, da bova isto jedli - rižotko s purančkom, korenčkom, brokolijem in cvetačko user posted image

Mi je pa čist mim ker bova sami, tega res nisem navajena, sam sem descu ketno odpela, da gre na eno praznovanje direkt po šihtu in se vrne usred noči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 583
14.11.2008 10:34:47   
dolenjka
Naši očitno kromšir sploh ne potegne user posted image  Po kom ima pa to user posted image  user posted image   Samo 1x ga je jedla, ko se ga v ečici spekla in sem ji sredico ven dajala pa s prsti seveda filala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.11.2008 10:41:04   
larisa
Dolenjčica, a ti je Tara nekaj črk pojedla, nekaj pa zamenjala user posted image user posted image user posted image

Meni je pa glih prejle space odpulil, pa ga ne znam nazaj datuser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.11.2008 10:43:00   
blaža
Mi bomo pa danes za kosilo: bučka, korenček, brokoli, malo riža. pol vse pretlačim in dodam še en sirček. to iam ful rad. In dostikrat poje od tega vsega tričetrt, da ne ostane za naslednji dan dovolj.user posted image . bučkin pire ima sploh še najrajši, še posebaj, ko dam sirček not.

danes torej samo zelenjava, in malo rižka.

Blaž še spančka. Mi ni hotel zjutraj druge runde odspat in je zaspal šele pred eno uro. Aha, ga že slišim. zgleda, da bo dovolj. Bo treba it počasi kaj skuhat. Mi imamo pa pico za kosilo. Zame zelenjavno brez sira.

Vidim, da ste slabo spale to noč! je bla včeraj polna lunauser posted image , bo pa naslednja boljša, pa še vikend je in nam bojo možeki pomagali vstajat. No sej moj mi vsako noč pomaga, tako, da ne vstajam samo jaz.user posted image .

Se slišimo kasneje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
14.11.2008 10:43:28   
misar
ne men se zdi, da se ga je dolenjka nacedila, zdaj ko bo sama doma s tamalo, pa ji zato črke uhajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.11.2008 10:45:51   
blaža
Vam prilepim ša kako idejo za desert po kosilu.

http://katarinak.moj-album.com/

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.11.2008 10:49:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ne men se zdi, da se ga je dolenjka nacedila, zdaj ko bo sama doma s tamalo, pa ji zato črke uhajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  sam mal prehitra sem user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.11.2008 10:52:16   
blaža
user posted image

Za vse male princeske pa tale!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.11.2008 10:55:25   
mala_pikica
Mesečnica- Ne malin mu še nisem dala, jih pa imam v zmzovalniku in mu jih bom čez čas probala dati. Jaz se najbolj izogibam limoni, kivi, ananas, pomaranča, jagoda,...
Čebula mislim, da za alergike ni problem, razen, če je alergična na njo. V bistvu mislim, da zelenjeva ni tako alergena, kot sadje. Se pa jaz držim pravila, glede prehranjevanja, da jemo ponavadi sezonsko sadje in zelenjavo. Pa pri Lukcu še posebaj pazim, da je hrano, ki uspeva v našem okolju. Glede pesticidov pa pojma nimam, če se s kuhanjem uničijo. Vem, le to, da je največja koncentracija pesticidov v olupku, največ vitaminov pa par milimetrov pod olupkom. Moj ata zelo malo škropi, ponavadi le spomladi in še to z blagimi škropivi. Res, da sadje ni tako lepo na izgled, ampak ga pa z užitkom dam otrokoma.

Janey, ojoj bogi Jakec, samo, da je vse vreduuser posted image . Ob 12h pa moram jaz po Lano in bi lahko bila v mestu komaj kakih 15min do 13, pa se ne splača, če ti že moraš ob pol it. Se pa bi lahko mogoče za jutri dopoldne zmenili, kaj pravite?

Meti- upam, da bo Janez čimprej zdravuser posted image

Bamby- upam, da bo z Anajo vse vredu. Bi pa jo jaz peljala pokazati zdravniku.

Srečka- Lana čisto nič ne komplicira, je navajena, da jo ati rihta. Jo je že kot dojenčka ponavadi vedno on uspaval in podobno. Pa tudi sicer je na njega zelo navezana, pri njej je najprej ati, šele potem mamiuser posted image . O pa, ko se boš s štrudlom basala, pomisli malo na mene zravenuser posted image .

Amaya čestitam in ti želim lepihuser posted image . Upam, da slabosti čimprej minejo.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 14.11.2008 10:58:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 591
14.11.2008 10:58:04   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.11.2008 10:59:38   
misar
evo mi smo zdele spet tri ure švasal...jo slišim, da se je zbudila user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 593
14.11.2008 11:01:59   
srečka nosečka
mala pikica - a za pomaranče, kivi, ananas velja tudi za naše  user posted image  da še ni primerno sadje?

Naš jedilnik:
ponoči dojenje
Z: mlečni zdrob z nekimi kosmiči (MIlupa) user posted image
M: sadje, ravno razmišljam, kaj ker bo počasi lakota
K: zelenjavno-mesna rižota, malo solate rdeče pese
M: skuta s podloženim sadjem
V: ?

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 594
14.11.2008 11:03:15   
mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

Blaža a take torte ti pečeš? Pa barbika je prava v torti, ful dobrouser posted image user posted image . Jaz torto še spečem, ampak za okrasiti pa sem popolnoma brez idejuser posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 595
14.11.2008 11:08:10   
blaža
mala_pikica, pridi na kulinarično slovenijo, tam smo zasvojenci s temi rečmi.user posted image

jaz že zdej študiram, kakšni torti bom naredila februarja, ki sta oba februarska! blažu bom verjetno pikapolonico, ki jo ful porajta.

< Sporočilo je popravil blaža -- 14.11.2008 11:11:57 >

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 596
14.11.2008 11:19:12   
blaža
mene pa zanima, če ste že dale papriko in od kdaj se jo lahko da otročkom? glede pomaranče in ostalih agrumov, pa jaz dam Blažu malo pomarančnega sokca med drugo sadje. Za paprike pa res ne vem.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 597
14.11.2008 11:20:04   
MetiLu
mah jest sem tud prov žalostna, da ne moreva pridt user posted image

Midva sva dones za zajtrk jedla navaden jogurt zmešan s sadno kašico hipp, pa 1 žlico mešanice 7 žit od milupe sem notr zamešala, da ne bo naš otrok sam plazmo jedu user posted image  za kosilo pa še ne vem, najbrž kakšna zelenjavna mešanica z rižem, gresom al pa polento, pa mal sirčka notr za okus user posted image  klasika, tud jaz nisem kaj dost izvirna, čeprav zadnje čase mu kar dostkrat dam tisto kar midva jeva, no samo tako za pokusit, ne za cel obrok ... Včasih tud zelenjavo spustiva, pa mu samo polento z mlekom al pa gres naredim, al pa to zakuham na goveji juhici... aja, no sej meso tud je, do zdej sva uvedla piščanca, zajca in govedino user posted image

Za popoldansko malico sem mu jabolka skuhala, zvečer pa dobi še kakšno skutko al pa mlečno kašo od milupe ...
Zdej sem mu začela po malem dodajat KM, zaenkrat ni nobene reakcije, tud zvečer sem mu naštimala mal mleka s čokolinom v flaško, pa je spil ene 80 ml, pa še to po etapah user posted image  kaj čem, moj otrok ne mara flaše, bo rajš moje zize u nulo pojedu, sem že mojga hecala, če mi bo nove kupil user posted image

Zdele je pa zaspal, pa si grem v miru kavo skuhat in spit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 598
14.11.2008 11:20:23   
mala_pikica
mala pikica - a za pomaranče, kivi, ananas velja tudi za naše da še ni primerno sadje?
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mala pikica - a za pomaranče, kivi, ananas velja tudi za naše  user posted image  da še ni primerno sadje?

Naš jedilnik:
ponoči dojenje
Z: mlečni zdrob z nekimi kosmiči (MIlupa) user posted image
M: sadje, ravno razmišljam, kaj ker bo počasi lakota
K: zelenjavno-mesna rižota, malo solate rdeče pese
M: skuta s podloženim sadjem
V: ?

Srečka za kivi vem, da ga pediatri odsvetujejo pa tudi ostale citruse. Pa saj, če se začne malo pred 1letom še ni taki problem, ampak nekatere mamice uvajajo kivi in podobno sadje že pri 4m. Najbolj primerne se meni zdijo od citrosov pomaranče, mandarine in mogoče malo limone, za toliko stare kot so naši. Če seveda ni alergij v družini in jih dojenček vredu prenaša. Ampak jih tudi ne rabijo jesti ravno vsak dan.
Kivija jaz na tvojem mestu še ne bi dala Lani, ima preveč vitamina C, en kivi pokrije potrebe po C vit. za odraslega človeka. Mislim pa, da ga pediatri poleg ananasa in mislim, da papaje odsvetujejo zato, ker naj bi vsebovali ti sadeži neki encim, ki razkrja beljakovine. Upam, da se ne motim, če ne pa me naj katera popravi.

Neposredna povezava do sporočila: 599
14.11.2008 11:20:37   
pina-1
Jutro-dan

Kako smo kaj? Naša noč solidna. Še vedno se zbujamo okoli 5 in pol le s težavo zaspimo nazajuser posted image  Sedaj spi že od 10 ure.
Je pa pri nas gospodična začela joško ven metat, ko ji je zadostiuser posted image . To še nikoli ni nardila. In čisto vedno je zaspala na joški. ZDej pa se naje in jo ven pljune, pa dudo za zaspat. Sej ne vem ali naj se jokam ali smejimuser posted image user posted image .

Dolenjka, naš včerajšnji jedilnik:
Z: joška
M: frutek tavelik ( jabolko z žiti)
K: riž z brokolijem in piščančimi prsi in en sirček noter
M: 3 skutice in malo kakijauser posted image
V: joška

Danes:
Z: joška
M: 1 hruška, 1 banana in pest polnozrnatih kosmičev
K: verjetno bo mineštrica iz blitve, korenčka, kolerabice, krompirja in brokoli
M: neki mlečnega ( mleči riž...)
M2: topla mlečna kašica - če bo potreba
V: joška

Aja, pa a bom kej dobila slike z ZOO-ja?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?