Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:01:58
|
|
|
|
Janey
|
blaža upam da bo zdaj šlo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:02:27
|
|
|
|
listek1
|
no, da dam še kakšno slikco gor našga, kašno dudo mamo včasih in pa kako je padu dol po plavanju Nova duda (jo je dobil, ko se je rodil) Tkole je pa danes spal v avtu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:03:09
|
|
|
|
jencili
|
no, ta slikca bo vseeno boljša, k svoje res ne bom glih mela gor
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:03:28
|
|
|
|
mesecnica
|
Janey - aha sem sedaj tudi jaz našla en članek o celiakiji in je notri napisano, da kamut vsebuje gluten - ostala dva pa ne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:03:37
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mi bomo pa imeli samo nastavek za na školjko..se mi zdi bolše, kaj pa vem. itak pa bom jaz jakca pustila tak dolgo v plenici dokler nebo znal povedal al pa pokazat da je lulal al pa kakal..pol pa se bomo počasi učili kdaj povedat da ga tišči. no pač vsak ima svoje...to je moje mnenje Janej, po moje boš kmalu spremenila svoje mnenje, ko se bo Jakec pokakal kot kakšen dec. Ti bo kmalu začelo presedati pucanje njegove zelo posrane riti ! Moje mnenje, moje izkušnje ! IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa še to me zanima a vse položite samo otroka v posteljico in ga 'rukate' ipd in potem sam zaspi al ga katera še uspava? Dam v posteljo, dam dudo in plenico za ninico in odidem iz sobe ter ugasnem luč. elma, da se čimprej pozdravta ! Tole pa že zelo dolgo traja ! suzi, samo to lahko rečem za vaše neprespane noči. Morda bi jo pa vseeno na kakšen pregled peljala . IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz bi si ful rada slikico dala gor na avatar, pa ne znam. Sem si slikico shranla in jo pomanjšala na www shrani si, pa ne vem kaj pol nardit, če je to sploh ta pot, ki če ne jo ne znam zmanjšat. Kaj je kje kaka dobra duša, da mi razloži, če ni preveč zakomplicirano? Hvala! greš na moj profil - avtar - naloži mojo sliko-avtar in pripneš slikico, ki si jo pomanjšala preko shrani.si, pol pa spodaj potrdiš in shraniš pa je Pa na 75x75 pixslov približno jo moraš pomanjšat. Če imaš morda program Irfan View program je to ful enostavno nardit. amaya, čestitke za !!! Vidim, da ste vse padle na nove avatarje , le blažinega še ni . Moje zdravje je danes kar OK. Izgleda, da bom mogla jutri pa Anajo malo k zdravniku peljat, ker ima ene gnojne izcedke iz nožnice . Je to moj opazil, ko jo je popoldne previjal in ni bila nič pokakana in tudi plenica ni bila veliko mokra. Je bil kar vredu zelenkast flek. Sestra mi je rekla, da ima verjetno gljivice, ker jih je imela njena Neja tudi večkrat. No, pa zvečer je bilo tudi malo tega flekca na plenici.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:05:12
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Janey - aha sem sedaj tudi jaz našla en članek o celiakiji in je notri napisano, da kamut vsebuje gluten - ostala dva pa ne. škoda, no ko boš nehala dojit pa ga le probaj, meni je najbolši
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:14:39
|
|
|
|
mesecnica
|
Listek1 - full dobre slikice . Je pa res facko tale tvoj David . Bamby - držim pestke, da ne bo nič hudega z Anajo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:14:45
|
|
|
|
jencili
|
kje se pa dolenjska čveka skriva?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:16:17
|
|
|
|
Janey
|
listek mali je pravi cuker. po plavanju pa menda vsi enako omagajo blaža a zdaj je??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:17:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili kje se pa dolenjska čveka skriva? tuki sem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:18:15
|
|
|
|
Janey
|
jaz grem počasi ležečki moj je šel prej k jakcu ko je jokal in ga še ni nazaj, pomoje je začumil, sicer mi je pa tak vseeno. prej sem rekla da bom še malo na kompu in je bil prav užaljen, a jaz pa ne smem bit za vse kar je danes nardil hja...misli si naj. lep večer vam želim jutri moram na faks, prav tako v soboto, tako da se samo kaj na hitro javim čao bao
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:18:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey listek mali je pravi cuker. po plavanju pa menda vsi enako omagajo blaža a zdaj je?? mogoče dopoldanski, pri nas redko kdaj kdo zaspi...so kr borci zvečer do spanja se ne dajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:18:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey listek mali je pravi cuker. po plavanju pa menda vsi enako omagajo blaža a zdaj je?? naša ni enako, je podobno - z odprtimi usti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:20:11
|
|
|
|
blaža
|
blaža upam da bo zdaj šlo Seveda, da bo šlo. zlata si! Hvala, da si mi zrihtala slikico! e bo trba malo poštudirat, da ne bom taka tumpika!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:20:22
|
|
|
|
jencili
|
blaža za slikco
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:21:50
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža blaža upam da bo zdaj šlo Seveda, da bo šlo. zlata si! Hvala, da si mi zrihtala slikico! e bo trba malo poštudirat, da ne bom taka tumpika! sej bo šlo še vsi smo se naučili..če bi ti lahko povedala v živo bi takoj skapirala zdaj grem pa zares nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:22:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili, sam še malo pa bo *
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:23:25
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža blaža upam da bo zdaj šlo Seveda, da bo šlo. zlata si! Hvala, da si mi zrihtala slikico! e bo trba malo poštudirat, da ne bom taka tumpika! sej bo šlo še vsi smo se naučili..če bi ti lahko povedala v živo bi takoj skapirala zdaj grem pa zares nočko nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:24:39
|
|
|
|
blaža
|
Nizy, ti kar vstrajaj, pa bo šlo. jaz sem se znebila vseh viška kg in sem si ful ok! Vstrajaj do konca! samo pol bo treba vedno ločevat, to ni samo dijeta je življenjska " metoda". ostale pokomentiram jutri, ki zdej grem spat. Lahko nočko!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:24:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:26:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče in jaz sem kaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:27:22
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey listek mali je pravi cuker. po plavanju pa menda vsi enako omagajo blaža a zdaj je?? mogoče dopoldanski, pri nas redko kdaj kdo zaspi...so kr borci zvečer do spanja se ne dajo tle se pa strinjam s tabo ja Dolenjka, kakšno slikco prpopi, da vidmo carico kako ona omaga po plavanju a si jo potunkala dones? Janey - nočko, pa predvsem mirno nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:28:44
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče in jaz sem kaj in ti neki nisi zgovorna danes
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:29:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Imamo že tolk slik s plavanja, da sploh fotiča danes nisem sabo vzela, pa še sama sem šla, tko da je nisem slikala Itak da sem jo potunkala in ji ni blo nič jasno Je pa čist korajžno prenesla, pol sem ji pa razložila da je nisem jaz, ampak un stric
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 22:29:47
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, sam še malo pa bo * ja sej čakam, če bo kera čvekala z mano, pa kr noče kaj pa jest
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?