Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 0:21:24
|
|
|
|
lillchy123
|
jst bom živčn zlom fasala s temi škatlcami sm kupla take lepe rdeče valovitke, da bo ja fino kompaktno, pa sem cele 3 zrezala, pa mi bojo prsti odpadl!!!! tko da bom nardila kr za obe skupi. se prav še sam 10. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 7:39:41
|
|
|
|
itata
|
jutro, evo mene. šibam počas na sodišče. mulc me je že zjezil. k je prehlajen tko komplicira okol hrane kak dan da je joj. recimo včeri cel dan pa danes zjutraj edin k je skuta za jest al pa jogurt pol pa ni problem. matr... se pol še kaj javim. pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 8:06:12
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro ja zadnje dni mi ne rata bit taprva danes je bla kar fajn noč sicer...je bla budnica ob 22:30, pa potem šele ob 3h , sam pol pa že ob 3:30, sem jo med naju dala, sam prinčipesa se je ful premetavala, pa skoz sem ji mogla dudo vturavat...sam načeloma, je blo kar fajn, jedla je sam 2x upam, da bo danes boljše vreme, da vsaj mal iz bajte kidnemo, ker sem že štufa bit skoz notri ...neki mi zdle izpod mize smrdi...aha naša prinčipesa se je med napadom na računalnik usrala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 8:26:07
|
|
|
|
listek1
|
jutro Mi smo tudi že pokonci, ampak ne zaradi Davida, ampak so nam prišli probno montirat steklo v kuhinjo Stena pri štedilniku ima že cel jedilnik gor, tako, da res komaj čakam tole steklo, da se ga bo dalo lepo spucat. No naša noč je bla pa danes kr neki. Se je ful zbujal in sem taka ko zombi danes. Zdele pa že razgraja tuki po dnevni sobi. Zdej morm pa šibat, ker mali skoz šiba za tema dvema
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 8:47:12
|
|
|
|
blaža
|
No končno, da niste tako hudo klepetale, da vas vsaj uspem prebrat! Mesecnica, ti si bla pa ful pridna, ko si včeraj vse tako lepo pokomentirala. In res mi je dala mislit tista zgodba ženske z rakom . Moj je do četrtka dežuren in sem bla malo slabe volje, da bom sama z mulci, ker je drugače dosti doma in sem se razvadla, zdej pa mi ni problem, ko sem tisto prebrala, sem srečna, da smo vsi ok in klinc gleda denar, pa službo, pa še marsikaj! Aja Dobro jutro! Mi smo še kar dobro spali. vreme je spet slabo, pa bo že. Upam, da bio za Božič kaj snežilo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 8:48:37
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro no, dons pa tud naša noč kr neki zdej pa tud prav, da ma dost igranja... se beremo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 9:21:50
|
|
|
|
Janey
|
jutro mi gremo pa plavat. juhuhuhuhu ati gre zraven jihuihihihihi jaka je sicer zaspal malo prej in čez 20 min moramo od doma, amapk bolš da vsaj malo spi, kot pa nič. je bil pa prej pokakan do vrata odzadaj. sem ga kar pod tuš poknila dobila sem (nehala sem tabletke jest ker se ne počutim dobro po njih) in me tako boli, da mi gre na jok. res super da je lubi doma, da gre on čofotat z jakcem, ker jaz ziher nebi šla, ker komaj hodim. hja sem že pozabila kaj so to boleče M jo imam zdaj prvič po slabih 2 letih. ne moreš verjeti kaj nardijo tabletke...kemija dolenjka kak je bil prvi dan? kak je carica z atijem? upam da ste dobro....mislim navas zdaj pa grem pakirat za plavanje in malega porihtat papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 9:50:28
|
|
|
|
kati kati
|
dan no pa se popravljajo noči-končno malo bolje. ko bi se midva šla kopat, pa nč ne bo s tega...kr je čist skoz neki bolan. mesečnica-hvala za spodbudne besede Janej-kateremu bioenergetiku pa hodiš? bom dala nekaj skic gor...že dolgo nisem dala slik
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 10:05:41
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. naša noč kar ok. dojila se je zvečer ob 20.30 za zaspat, pa spet ob 5ih in spala do 7.30. no ja, do polnoči je blo velik budnic, ampak brez dojenja je lepo sama nazaj zaspala .... ob meni. zdej pa že prvo rundo spi, pol pa mal pomalčka in upam da gremo malo ven, da ne bo dežja, bi se rada do ene parcele v bližini odvozičkala mal pošnofat. mogla bi tud v trgovino po fasngo...pa bom vidla če bom pri volji. še včerajšnji jedilnik: Z: kruh in sir, čaj M: dojenje za zaspat M: kaki, banana, malo sokca od mandarin+piškotek povrh M: dojenje za zaspat K: goveja juhica, notri pa zakuhan gresek in velik korenčka V: skutica in kašica 7 žit V: dojenje za zaspat danes sem ji pa za Z dala probat salamco puranja prsa...je jedla. naša je itak po očitu zgleda. za K pa še ne vem kaj bi kuhala.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 2.12.2008 10:07:04 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 10:09:22
|
|
|
|
ella79
|
mesecnica sem imela ravno eno konzervo odprto, pa sem kar to notr dala, je blo fajn sladkast super, da ste se pozdravili, sam še jest začne, pa bo listek za zadnje finese. Bo pa današnja noč boljša janey fajn čofite danes bo sploh pokazal svoje plavalne zmožosti, k bo ati zravn suzi za današnjo noč mi smo super spali do 8:45, z napakico ob 6:15. Komaj čakam, da greva popoldan na plavanje, da grem mal v svet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 10:25:52
|
|
|
|
kati kati
|
sm naložla par slikc
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 10:51:05
|
|
|
|
lillchy123
|
kati kati, vi mate tud enga dobrovoljčka. kje ste pa konjičke poslikali? a se vse odvajate od rr al kaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 10:53:32
|
|
|
|
Suzi*
|
neee, jaz sem kle. naša še spi. ampak je začel dež padat. nč ne bo z vozičkanjem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 10:58:35
|
|
|
|
listek1
|
tud jest sem tuki sam vmes pospravljam. Mali je šel zdele nina nana in upam, da bo kakšno urco mir. Pri nas tud dež pada, ampak greva pol popoldne vsaj na kavo. Moram it mal ven iz bajte. Janey- uživajte na plavanju. Kati kati - sej boste šli pa drugič na plavanje. Je pa res en dobrovoljček tale tvoj škratek. Lušne slikce
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 11:30:48
|
|
|
|
lillchy123
|
moje dete je pa tako sitno pas dež pada pa zaspana sm, k ga je ponoč neki dajal. sem se čist razvadla. svaka vam svaka, tistim, ki ne spite, jst sm že po eni noči sam za v postljo. pa me naj en zbudi, ko bo zuni sonce
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 11:35:25
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem tudi tuki , pa vas nobene ni ,... saj berem sam mal lena sem za pisat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 11:48:14
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem tudi tuki zoja gre zdele spat, pa upam, da spi dve uri, da jaz mal počijem, k me glava noro boli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 12:07:14
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, evo mene... danes smo že čist v akciji. Zbudila sva se ob 6:45, zdaj pa že spi kako slabo uro. Jaz kuham pa krompirček, špinačo in jajček . Da ga pričakam s hrano, ko se zbudi. Drugače je bil pa včeraj popoldan siten za znoret. Kar nekaj je jokal, pa sitnaril, pa nič se mu ne sme prepovedat... kar v jok pade... Danes smo že zrihtali zavarovanje za stanovanje, drug teden še za Liu (kužico), pa bomo spet ob en zajeten kupček denarja. A se splača... če ne drugega da se nič ne zgodi. Je enim znancem zgorela hiša, ko je žena cvrla krompir in šla samo ven poklicat, da je kosilo. Si ne predstavljam, da se to nam zgodi. A ne kličimo , ker še sam prehitro pride. Danes bom šla kar v knjižnico študirat, da bom videla če tam več naredim. Doma non stop poslušam kaj se dogaja v drugi sobi. Šibam, mogoče mi še uspe pomiti po tleh. papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 12:14:43
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dan! Včerajšnje uvajanje je blo bol en sam .Zgleda,da bores dlje trajalo.Danes sem šla mal v službo šefico pogledat,tko da začnem z 19.1.2009 DELAT! Ojej,bo to hitro. za vse,ki ste že začele-a ste imele full krizo na začetku?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 12:21:15
|
|
|
|
ella79
|
vrtnica jaz sm že čist depresivna, k bo tudi treba čez en mesec že v službo. no, morm se še zment, da pokoristim ene dva tedna dopusta, tako da začnem enkrat takrat kot ti sem prav tečna par dni, k sam o tem premišlujem, kako bodo Zojo pedenali no, sej jo bo tašča merkala, sam vseeno me ful skrbi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 12:23:03
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dan! Včerajšnje uvajanje je blo bol en sam .Zgleda,da bores dlje trajalo.Danes sem šla mal v službo šefico pogledat,tko da začnem z 19.1.2009 DELAT! Ojej,bo to hitro. za vse,ki ste že začele-a ste imele full krizo na začetku? upam, da vam varstvo hitro zalaufa brez . glede službe....sem 1x že začela .....sploh ni panike. po 1 tednu je blo tako kokr da sploh ne bi bla 1 leto odsotna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 12:24:33
|
|
|
|
Suzi*
|
punce, ne se sekirat že zdej za službo! raje uživajte, pa misli še mal na pašo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 12:25:37
|
|
|
|
Suzi*
|
gremo zdej v avto pa v štacuno po hrano....vreme je glih za kej tazga počet.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 12:26:25
|
|
|
|
vrtnica76
|
Morm se pa pohvalit,da smo kar dobro spali.Je bila ena kriza za zaspat. Se je Janez pokazal v vsej svoji trmi pol se ga je pa očka usmilil in ga na rokah uspaval.Verjetno je od joka tolk utrujen,da je do štirih spal .Je pojedel flašo,mal zize in zaspal nazaj v svoji posteljici do pol sedmih. Mah težka bo tale z uspavanjem.Do zdej mi je vedno na zizi zaspal .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 12:30:54
|
|
|
|
vrtnica76
|
Suzika,hvala za spodbudne besede.Sej,ko sem po 1.porodniški šla nazaj delat mi ni blo tolk hudo.Zdej me pa kr nekej črviči,pa še Janezek je tolk navezan name,da bova oba .Res mi je blo včeraj grozno slišat kako je njegov jok odmeval po hodniku.Pa nič hudga mu ne bo,sam zize ne bo zraven .Najbolš,da si dam plakat narest,pol me bo pa lahko tam skos gledal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?