|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
2.12.2008 0:21:24   
lillchy123
user posted image jst bom živčn zlom fasala s temi škatlcami user posted image
sm kupla take lepe rdeče valovitke, da bo ja fino kompaktno, pa sem cele 3 zrezala, pa mi bojo prsti odpadl!!!!user posted image
tko da bom nardila kr za obe skupi. se prav še sam 10.user posted image

nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.12.2008 7:39:41   
itata
jutro,
evo mene. šibam počas na sodišče.
mulc me je že zjezil. k je prehlajen tko komplicira okol hrane kak dan da je joj. recimo včeri cel dan pa danes zjutrajuser posted image user posted image user posted image  edin k je skuta za jest al pa jogurt pol pa ni problem. matr...

se pol še kaj javim. pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
2.12.2008 8:06:12   
misar
dobro jutro

ja zadnje dni mi ne rata bit taprva user posted image user posted image user posted image

danes je bla kar fajn noč sicer...je bla budnica ob 22:30, pa potem šele ob 3h user posted image user posted image user posted image , sam pol pa že ob 3:30, sem jo med naju dala, sam prinčipesa se je ful premetavala, pa skoz sem ji mogla dudo vturavat...sam načeloma, je blo kar fajn, jedla je sam 2x user posted image user posted image
upam, da bo danes boljše vreme, da vsaj mal iz bajte kidnemo, ker sem že štufa bit skoz notriuser posted image user posted image user posted image user posted image ...neki mi zdle izpod mize smrdi...aha naša prinčipesa se je med napadom na računalnik usrala user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.12.2008 8:26:07   
listek1
jutro user posted image

Mi smo tudi že pokonci, ampak ne zaradi Davida, ampak so nam prišli probno montirat steklo v kuhinjo user posted image  Stena pri štedilniku ima že cel jedilnik gor, tako, da res komaj čakam tole steklo, da se ga bo dalo lepo spucat.
No naša noč je bla pa danes kr neki. Se je ful zbujal in sem taka ko zombi danes. Zdele pa že razgraja tuki po dnevni sobi.
Zdej morm pa šibat, ker mali skoz šiba za tema dvema user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.12.2008 8:47:12   
blaža
No končno, da niste tako hudo klepetale, da vas vsaj uspem prebrat!user posted image

Mesecnica, ti si bla pa ful pridna, ko si včeraj vse tako lepo pokomentirala. In res mi je dala mislit tista zgodba ženske z rakom . Moj je do četrtka dežuren in sem bla malo slabe volje, da bom sama z mulci, ker je drugače dosti doma in sem se razvadla, zdej pa mi ni problem, ko sem tisto prebrala, sem srečna, da smo vsi ok in klinc gleda denar, pa službo, pa še marsikaj!user posted image

Aja Dobro jutro!

Mi smo še kar dobro spali. vreme je spet slabo, pa bo že. Upam, da bio za Božič kaj snežilo.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
2.12.2008 8:48:37   
lillchy123
jutro
no, dons pa tud naša noč kr neki user posted image

zdej pa tud prav, da ma dost igranja...
se beremouser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
2.12.2008 9:21:50   
Janey
jutro

mi gremo pa plavat. juhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ati gre zraven jihuihihihihiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaka je sicer zaspal malo prej in čez 20 min moramo od doma, amapk bolš da vsaj malo spi, kot pa nič.
je bil pa prej pokakan do vrata odzadaj. user posted image user posted image sem ga kar pod tuš poknilauser posted image user posted image

dobila sem user posted image (nehala sem tabletke jest ker se ne počutim dobro po njih) in me tako boli, da mi gre na jok. res super da je lubi doma, da gre on čofotat z jakcem, ker jaz ziher nebi šla, ker komaj hodim. hja sem že pozabila kaj so to boleče Muser posted image user posted image user posted image user posted image jo imam zdaj prvič po slabih 2 letih. ne moreš verjeti kaj nardijo tabletke...kemijauser posted image

dolenjka kak je bil prvi dan? kak je carica z atijem? upam da ste dobro....mislim navas

zdaj pa grem pakirat za plavanje in malega porihtat

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2857
2.12.2008 9:50:28   
kati kati
dan
no pa se popravljajo noči-končno malo bolje.

ko bi se midva šla kopat, pa nč ne bo s tega...kr je čist skoz neki bolan.

mesečnica-hvala za spodbudne besede

Janej-kateremu bioenergetiku pa hodiš?

bom dala nekaj skic gor...že dolgo nisem dala slik

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
2.12.2008 10:05:41   
Suzi*
dan.
naša noč kar ok. dojila se je zvečer ob 20.30 za zaspat, pa spet ob 5ih in spala do 7.30. user posted image  no ja, do polnoči je blo velik budnic, ampak brez dojenja je lepo sama nazaj zaspala .... ob meni.
zdej pa že prvo rundo spi, pol pa mal pomalčka in upam da gremo malo ven, da ne bo dežja, bi se rada do ene parcele v bližini odvozičkala mal pošnofat. user posted image  mogla bi tud v trgovino po fasngo...pa bom vidla če bom pri volji. user posted image  

še včerajšnji jedilnik:
Z: kruh in sir, čaj
M: dojenje za zaspat
M: kaki, banana, malo sokca od mandarin+piškotek povrh
M: dojenje za zaspat
K: goveja juhica, notri pa zakuhan gresek in velik korenčka
V: skutica in kašica 7 žit
V: dojenje za zaspat

danes sem ji pa za Z dala probat salamco puranja prsa...je jedla. user posted image  naša je itak po očitu zgleda. user posted image
za K pa še ne vem kaj bi kuhala.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 2.12.2008 10:07:04 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
2.12.2008 10:09:22   
ella79
mesecnica sem imela ravno eno konzervo odprto, pa sem kar to notr dala, je blo fajn sladkast user posted image super, da ste se pozdravili, sam še jest začne, pa bo user posted image

listek user posted image user posted image user posted image za zadnje finese. Bo pa današnja noč boljša user posted image

janey fajn čofite user posted image danes bo sploh pokazal svoje plavalne zmožosti, k bo ati zravn

suzi user posted image user posted image user posted image za današnjo noč

mi smo super spali do 8:45, z napakico ob 6:15. Komaj čakam, da greva popoldan na plavanje, da grem mal v svet user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
2.12.2008 10:25:52   
kati kati
sm naložla par slikc

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
2.12.2008 10:51:05   
lillchy123
kati kati, vi mate tud enga dobrovoljčka.user posted image  kje ste pa konjičke poslikali?

a se vse odvajate od rr al kaj?user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
2.12.2008 10:53:32   
Suzi*
neee, jaz sem kle. user posted image naša še spi. ampak je začel dež padat. user posted image  nč ne bo z vozičkanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 2863
2.12.2008 10:58:35   
listek1
tud jest sem tuki user posted image  sam vmes pospravljam. Mali je šel zdele nina nana in upam, da bo kakšno urco mir.
Pri nas tud dež pada, ampak greva pol popoldne vsaj na kavo. Moram it mal ven iz bajte.

Janey- uživajte na plavanju.
Kati kati - sej boste šli pa drugič na plavanje. Je pa res en dobrovoljček tale tvoj škratek. Lušne slikce user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
2.12.2008 11:30:48   
lillchy123
moje dete je pa tako sitno user posted image
pas dež pada user posted image
pa zaspana sm, k ga je ponoč neki dajal. sem se čist razvadla. svaka vam svaka, tistim, ki ne spite, jst sm že po eni noči sam za v postljo. pa me naj en zbudi, ko bo zuni sonce

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
2.12.2008 11:35:25   
nizy
jaz sem tudi tukiuser posted image , pa vas nobene ni user posted image ,... saj berem sam mal lena sem za pisat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2866
2.12.2008 11:48:14   
ella79
jaz sem tudi tuki user posted image zoja gre zdele spat, pa upam, da spi dve uri, da jaz mal počijem, k me glava noro boli user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
2.12.2008 12:07:14   
Blacky*
dan,

evo mene... danes smo že čist v akciji. Zbudila sva se ob 6:45, zdaj pa že spi kako slabo uro. Jaz kuham pa krompirček, špinačo in jajček user posted image user posted image user posted image user posted image . Da ga pričakam s hrano, ko se zbudi.

Drugače je bil pa včeraj popoldan siten za znoret. Kar nekaj je jokal, pa sitnaril, pa nič se mu ne sme prepovedat... kar v jok pade...

Danes smo že zrihtali zavarovanje za stanovanje, drug teden še za Liu (kužico), pa bomo spet ob en zajeten kupček denarja. A se splača... če ne drugega da se nič ne zgodi. Je enim znancem zgorela hiša, ko je žena cvrla krompir in šla samo ven poklicat, da je kosilo. Si ne predstavljam, da se to nam zgodi. A ne kličimo user posted image , ker še sam prehitro pride.

Danes bom šla kar v knjižnico študirat, da bom videla če tam več naredim. Doma non stop poslušam kaj se dogaja v drugi sobi.

Šibam, mogoče mi še uspe pomiti po tleh.

papa

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
2.12.2008 12:14:43   
vrtnica76
Dan!
Včerajšnje uvajanje je blo bol en sam user posted image .Zgleda,da bores dlje trajalo.Danes sem šla mal v službo šefico pogledat,tko da začnem z 19.1.2009 DELAT!user posted image Ojej,bo to hitro.user posted image za vse,ki ste že začele-a ste imele full krizo na začetku?

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
2.12.2008 12:21:15   
ella79
vrtnica jaz sm že čist depresivna, k bo tudi treba čez en mesec že v službo. no, morm se še zment, da pokoristim ene dva tedna dopusta, tako da začnem enkrat takrat kot ti user posted image sem prav tečna par dni, k sam o tem premišlujem, kako bodo Zojo pedenali user posted image no, sej jo bo tašča merkala, sam vseeno me ful skrbi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
2.12.2008 12:23:03   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Dan!
Včerajšnje uvajanje je blo bol en sam user posted image .Zgleda,da bores dlje trajalo.Danes sem šla mal v službo šefico pogledat,tko da začnem z 19.1.2009 DELAT!user posted image Ojej,bo to hitro.user posted image za vse,ki ste že začele-a ste imele full krizo na začetku?

upam, da vam varstvo hitro zalaufa brez user posted image . user posted image
glede službe....sem 1x že začela user posted image .....sploh ni panike. po 1 tednu je blo tako kokr da sploh ne bi bla 1 leto odsotna. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2871
2.12.2008 12:24:33   
Suzi*
punce, ne se sekirat že zdej za službo!  raje uživajte, pa misli še mal na pašo. user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
2.12.2008 12:25:37   
Suzi*
gremo zdej v avto pa v štacuno po hrano....vreme je glih za kej tazga počet. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
2.12.2008 12:26:25   
vrtnica76
Morm se pa pohvalit,da smo kar dobro spali.Je bila ena kriza za zaspat. Se je Janez pokazal v vsej svoji trmiuser posted image pol  se ga je pa očka usmilil in ga na rokah uspaval.Verjetno je od joka tolk utrujen,da je do štirih spaluser posted image .Je pojedel flašo,mal zize in zaspal nazaj v svoji posteljiciuser posted image do pol sedmih. Mah težka bo tale z uspavanjem.Do zdej mi je vedno na zizi zaspaluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2874
2.12.2008 12:30:54   
vrtnica76
Suzika,hvala za spodbudne besede.Sej,ko sem po 1.porodniški šla nazaj delat mi ni blo tolk hudo.Zdej me pa kr nekej črviči,pa še Janezek je tolk navezan name,da bova obauser posted image .Res mi je blo včeraj grozno slišat kako je njegov jok odmeval po hodniku.Pa nič hudga mu ne bo,sam zize ne bo zravenuser posted image .Najbolš,da si dam plakat narest,pol me bo pa lahko tam skos gledaluser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?