Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 februarka, kako je blo? ste uživali? Bilo je super uživali 100 na uro, ker smo bli daleč stran od doma Saj je povsod luštno in lepo, ampak doma je res najlepše Larisa je uživala 1. se je mal ustrašla ko sva jo dala v vodo, potem je pa čofala in brcala z nogami kot utrgana sicer je mela sam 20 min na rundo, ker potem je ratala na ful utrujena in zaspana tako da smo mogli kar hitro ven iz vode. 1. dan sva jo mela v malem bazenu, potem sva pa gledala mal naokoli in so bli vsi v velikem... in to velik manjši od naše bejbe. In sva tuhtala in premlevala in sva jo tud midva dala v tavelka in je blo ful boljš ker v malem se je kuj na noge postavila in potem šla z glavo v vodo in je bil joj v malem in velikem bazenu je voda itak ista, samo da je v malem za 2 stopinje toplejša. No, to je glede kopanja to. Jedla je ful lepo vsa kosila od gov. juhe, zelenjavne, porove, pečen krompir, tenstan krompir, piščanca, purana, tud sladico je probala skratka ni da ni res sem vesela da sem tolko časa počakala in smo šli šele sedaj da se nisem še za kosila brihtala kaj in kako bo jedla. Je pač jedla tako kot midva. Za zajtrk je mela keksolino, smo prosili za vročo vodo, jo dali v termovsko, v sobi sem naredila mleko, potem smo šli pa v jedilnico, da smo lepo vsi pojedli zajtrk. Seveda je mogla po vsem tem še mal sirčka in kruha, pojedla je tolko, kot še nikoli zgleda jo je tud voda tolk izmučla da je hotla jest na vsako uro po malo malo smo ritem zafrčkali, upam da se čim prej spravimo spet na naše stalnice. Vreme je blo bolj tako tako, po kosilu smo šli hitro na sprehod če je blo možno, da je še malo v vozičku odspala, ker v sobi je blo to skor nemogoče oz. je spala zelo malo čez dan če je šel pa dež, sva se pa znajdla, ker sva mela res veeeeeeeeeeeeeelik balkon in sva jo guncala na balkonu da je bla na svežem zraku in je prav tako odspala svojo rundo. Uf, zdej pa tole opisujem na dolgo in široko današnja vožnja je potekala super, ker je spala čisto celo pot v KR se je zbudila, kot da bi vedela da gremo na kosilo smo mel pa 1 uro 15 min do Čateža do KR ful hitro No, zdaj morm pa cunje obest, 1. runda je že oprana in dam naslednjo prat. Slikice sledijo ko najdem fotoaparat Aja, jencili family sem pogrešala a so šli al ne moj se je že tako veselil kakšne pijanke, njih pa od nikoder