|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
2.12.2008 16:08:30   
lillchy123
nizy, možno je da bi za kake teste rabli pod narkozo in pol tud rabijo krvne izvide. jst vama želim, da dobro zrihtate.user posted image a mogoče veš, a rabiš planice pa to s sabo al ne? jst bom jutri poklicala, da se mal pozanimam, kako in kaj, da ne bo panike drug teden

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
2.12.2008 16:27:15   
nizy
jaz jih bom vzela , ker jih menda oni tam nimajo ,...saj pri nas je zdaj panikauser posted image , ker mi prej ni nihče nič povedal , zdaj grem v nabavouser posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 2.12.2008 16:28:22 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
2.12.2008 16:29:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

februarka, kako je blo? ste uživali?

Bilo je superuser posted image uživali 100 na uro, ker smo bli daleč stran od domauser posted image

Saj je povsod luštno in lepo, ampak doma je res najlepšeuser posted image
Larisa je uživalauser posted image 1. se je mal ustrašla ko sva jo dala v vodo, potem je pa čofala in brcala z nogami kot utrganauser posted image sicer je mela sam 20 min na rundo, ker potem je ratala na ful utrujena in zaspanauser posted image tako da smo mogli kar hitro ven iz vode. 1. dan sva jo mela v malem bazenu, potem sva pa gledala mal naokoli in so bli vsi user posted image v velikem... in to velik manjši od naše bejbe. In sva tuhtala in premlevala in sva jo tud midva dala v tavelka in je blo ful boljš ker v malem se je kuj na noge postavila in potem šla z glavo v vodo in je bil jojuser posted image v malem in velikem bazenu je voda itak ista, samo da je v malem za 2 stopinje toplejša. No, to je glede kopanja to. Jedla je ful lepo vsa kosilauser posted image od gov. juhe, zelenjavne, porove, pečen krompir, tenstan krompir, piščanca, purana, tud sladico je probalauser posted image skratka ni da niuser posted image res sem vesela da sem tolko časa počakala in smo šli šele sedaj da se nisem še za kosila brihtala kaj in kako bo jedla. Je pač jedla tako kot midva.user posted image Za zajtrk je mela keksolino, smo prosili za vročo vodo, jo dali v termovsko, v sobi sem naredila mleko, potem smo šli pa v jedilnico, da smo lepo vsi pojedli zajtrk. Seveda je mogla po vsem tem še mal sirčka in kruha, pojedla je tolko, kot še nikoliuser posted image zgleda jo je tud voda tolk izmučla da je hotla jest na vsako uro po malouser posted image malo smo ritem zafrčkali, upam da se čim prej spravimo spet na naše stalnice.
Vreme je blo bolj tako tako, po kosilu smo šli hitro na sprehod če je blo možno, da je še malo v vozičku odspala, ker v sobi je blo to skor nemogočeuser posted image oz. je spala zelo malo čez danuser posted image če je šel pa dež, sva se pa znajdla, ker sva mela res veeeeeeeeeeeeeelik balkon in sva jo guncala na balkonu da je bla na svežem zraku in je prav tako odspala svojo rundo.user posted image

Uf, zdej pa tole opisujem na dolgo in širokouser posted image današnja vožnja je potekala super, ker je spala čisto celo potuser posted image v KR se je zbudila, kot da bi vedela da gremo na kosilouser posted image smo mel pa 1 uro 15 min do Čateža do KRuser posted image ful hitrouser posted image

No, zdaj morm pa cunje obest, 1. runda je že oprana in dam naslednjo prat.
Slikice sledijo ko najdem fotoaparatuser posted image

Aja, jencili family sem pogrešalauser posted image a so šli al neuser posted image moj se je že tako veselil kakšne pijanke, njih pa od nikoderuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2903
2.12.2008 16:30:56   
nizy
februarka-user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen vikend 

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
2.12.2008 16:45:38   
mesecnica
Bajsa - user posted image  za vselitev v stanovanje. Ti kar prilepi kakšne slikce, ker smo že firbčne user posted image . Pa user posted image  Zala, da že vse obvlada.
Listek1 - uhhh - full dober zgleda. user posted image  Daj še kakšno slikco gor potem napopaj.
Nizy - user posted image  zate. Midve bi nazadnje tudi morali gor ostat, pa smo se potem dogovorili, da gremo domov in se naslednji dan zjutraj vrnemo. So nam tudi rekli, da sva za sprejem in da morajo en kup preiskav za ledvička naredit. Drugače pa  meni ni bil všeč sistem, da sem v ločeni sobi od user posted image , zato smo se odločili, da gremo domov. user posted image  Upam, da bo pri vas drugače. Pa upam, da se vama kar najbolje izzide. user posted image
Itata - tole s novimi pogodbami je pa res lahko user posted image . Upam, da vam ni kaj čudnega vturil noter.
Lillchy123 - jaz sem tudi včeraj oddala še dodaten izvid in upam, da dobim odobreno. Mi je noter alergologinja napisala, da imamo več alergij in hud dermatitis in da predlaga podaljšanje user posted image . Zate pa sploh ne dvomim, da ne bi dobila - samo zanimalo me je, če si tako hitro dobila odločbo, ker vem, da si prejšnji teden še pisala, da nisi oddala. Pa vlogo za nego sem ponovno oddala, sedaj še z novim izvidom. Pa bomo videli... Za dopust pa ne bi vedela.user posted image  Pa tudi mene zanima. Aja - nazadnje ko sem bila jaz na P v Ljubljani, smo tam dobili plenice, čeprav sem jih jaz imela sabo za vsak slučaj.
Februarka08 - user posted image  za uspeli dopust. Pa pridna Larisa, da je lepo jedla kot vi. Jaz si z našo itak ne predstavljam, da bi žli kam v hotel, ker pojma nimam kaj bi jedla.user posted image

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 2.12.2008 16:46:30 >

Mesečnica

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
2.12.2008 17:37:14   
Janey
še dobro da sem dala copy...
evo mene back....jaka je spal dobro uro pri babici, zdaj sma pa tut že skutice pomalicala in nori po dnevni.
lilči mici je super zdaj. samo tu pa tam še ji kje drugje vujde. prej naju je ravno jezila ko sma jedla, se ji je jaka tak smejal, da je kar vse ven pluval zdaj sma se pa malo v dnevno zaprla, da mam 3 min mira, ker drugač moram skoz gledat, ker jaka nima občutka, no sej je še premali.

ati pa nama danes dela do 9ih sploh ne vem kaj boma počela še tak dolgo...če je že tema, ven ne morema, ker jaka nima rad teme, če se kam peljem mi bo nazaj grede zaspal v avtu, tak da sma vezana na dom...sej je vse ql, samo če mamo tak malo placa in pol mu moram revežu skoz govorit to ne, pa to ne, pa res mi ni fajn. si bi mogla kak obisk naročit

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
2.12.2008 17:44:47   
Maj78
Februarka WB jencii family pa so ostali doma.user posted image

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
2.12.2008 17:45:16   
Maj78
Jaz pa šibam na telovadbi pa se mi tokkk ne da da je kr joj.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
2.12.2008 18:07:00   
Janey
tiste ki ste iskale sanke
http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0015356&soldout=true

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
2.12.2008 20:13:16   
blaža
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo, da boste vedle zakaj se popoldne ne oglašam! tisti venček šele nastaja. Kokice se odlično limajo nanj. Ostalo je pa iz slanega testa.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
2.12.2008 20:23:23   
Janey
čer
jaka spi po doooolgem mučenju.

blaža suuuperuser posted image user posted image user posted image user posted image ej vsaka čast...kak to utegneš. jaz še lulat prav ne morem da ne hodi za mano maliuser posted image user posted image pa tam mi papir vleče, pa....

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
2.12.2008 20:27:41   
Februarka08
Blaža, nimam besed... kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image jaz nisem za take stvari, ker bi prehitro živce izgubilauser posted image

Sem pa prej pozabla povedat, da smo ˝bogatejši˝ za 4 nove zobke zgorajuser posted image in to brez pretiranih bolečin in jamranjauser posted image vsaj mislim da so že vsi zunaj, ne pusti mi lepo pogledati, ampak se že vse vidi belo in tudi z žlico se čutijouser posted image
Smo pa vsak dan spali zjutraj do 6huser posted image upam da ji ni prišlo v kri, ker ne mislim tako zgodaj vstajatuser posted image user posted image

Meti in dolenjka, sem se pa na vaju spomnila, ko smo se peljali mimo vajinih vasi... samo kaj ko ne vem točno kje sta... dolenjka, kako je gori daleč stran od nasuser posted image če se ne motim, si že začela delat, a ne? Upam, da ste ok.user posted image

Larisa pančka, tuki tako ni nobeneuser posted image tako da grem počas pod tuš in mal pred tv... kako bo pasala danes domača posteljauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
2.12.2008 20:29:46   
blaža
blaža suuuper ej vsaka čast...kak to utegneš. jaz še lulat prav ne morem da ne hodi za mano mali pa tam mi papir vleče, pa....

user posted image user posted image user posted image

Jah, no! Vedno ko končam si rečem, da sem korajžna, ko se lotim z Blažem kaj delatuser posted image user posted image user posted image
Itak, da je piskal zraven in mi kravžljal živce, ma imam tudi Matijo, ki me tudi rabi in rad ustvarja z mano.user posted image Samo ne vem zakaj se lotim kaj delat, ko ni možeka?! Je ta teden dežuren in gre popoldne nazaj delat.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
2.12.2008 20:30:27   
blaža
user posted image user posted image user posted image  februarka za zobke!!!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
2.12.2008 20:31:06   
jencili
čer,

no, mi smo se nakofetkali in je blo super kot ponavadiuser posted image user posted image
Taj je zaspal ob 20h, jst pa sm si nardila tko fajn sendvič, da bi kr še enga - eh, pa sej ne pazim na linijouser posted image

Februarka, mi pa nismo šli v čateške, ker sem fasalo eno vnetje in se ne smem kopat SPLOH! Pa, če bi blo vsaj ok vreme, da bi vozičkali, tko pa ta dež - ne melo smislauser posted image user posted image

Sm pa tud jst računala, preden je padla odločitev, da ne gremo, da vas bom poklicala, da se dobimo na pivu, dveh, treh - no fantje, me pa na kakem kuhančku mogočeuser posted image
No, pa drugič...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
2.12.2008 20:35:54   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

no, mi smo se nakofetkali in je blo super kot ponavadiuser posted image user posted image
Taj je zaspal ob 20h, jst pa sm si nardila tko fajn sendvič, da bi kr še enga - eh, pa sej ne pazim na linijouser posted image

Februarka, mi pa nismo šli v čateške, ker sem fasalo eno vnetje in se ne smem kopat SPLOH! Pa, če bi blo vsaj ok vreme, da bi vozičkali, tko pa ta dež - ne melo smislauser posted image user posted image

Sm pa tud jst računala, preden je padla odločitev, da ne gremo, da vas bom poklicala, da se dobimo na pivu, dveh, treh - no fantje, me pa na kakem kuhančku mogočeuser posted image
No, pa drugič...

Jencili, saj bo še kakšna prilikauser posted image važno da se ti najprej pozdraviš! A potem tud dons na kopanju nisi blauser posted image
Mmmm, mi je pa tistle tvoj kuhanček kar zadišaluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
2.12.2008 20:36:49   
larisa
Čer user posted image

mam filing da sem čist out tle na RR user posted image  Kr ne najdem časa. Se vidi da se je veseli december začel in skačemo okrog. Super je. Smo že malo okrasili stanovanje. Ampak mi imamo take ''čudne'' ideje in smo mal polepili omare in vrata-praznično. Če bom uspela bom slikala, pa vam pokažem user posted image

No, ker ne berem nazaj, nisem na tekočem, ne morem komentirat in vam samo zaželim vse lepo in se vam posvetim konec tedna, ko bom sama, ker gre moj dragi na smučanje.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
2.12.2008 20:37:34   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

čer,

No, pa drugič...

Jencili, saj bo še kakšna prilikauser posted image važno da se ti najprej pozdraviš! A potem tud dons na kopanju nisi blauser posted image

ne, tud dons na kopanju nisva blauser posted image
Aaaa, kuhanček tebe zanima, kaj?user posted image
Ni problema, sam povej kdaj gremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2918
2.12.2008 20:39:28   
jencili
Blaža, tebi pa kapo dol. Res občudujem vse, ki karkoli same doma ustvarjate. Jst bi zelo rada, pa enostavno nimam idej. Sploh mi ne potegne, da bi šla recimo venček delat iz kokicuser posted image . Halo, kokice???
Pa, da se prov razumemo. Ideja mi je noro všeč in komi čakam, da vidim dokončni izdelek iz tele koruzeuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
2.12.2008 20:39:40   
Februarka08

čer,

No, pa drugič...

ahauser posted image
bom še mojemu gospodu omenila pivo, sigurno bo zauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
2.12.2008 20:40:04   
larisa
Aja, to vam pa moram povedat. Mislim, da smo mi zaključili z dojenjem, ker me je moj mali začel kenslat. Noče in noče zize. Zgleda, da je dal sedaj spet prednost očiju user posted image user posted image  
Zdej pa ne vem kako se lotit in vas prosim za idejo, al ga dam na flaško, al naj kar z Gh in kašicami pokompenziram mleko user posted image user posted image user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
2.12.2008 20:43:33   
blaža
Blaža, tebi pa kapo dol. Res občudujem vse, ki karkoli same doma ustvarjate. Jst bi zelo rada, pa enostavno nimam idej. Sploh mi ne potegne, da bi šla recimo venček delat iz kokic . Halo, kokice???
Pa, da se prov razumemo. Ideja mi je noro všeč in komi čakam, da vidim dokončni izdelek iz tele koruze

ma pogledaš malo po internetu in svašta idej najdeš.

Revija Unikat, ima dosti idej, pa pod novoletni okraski, slano testo,...

Se pa vseeno pozna, da sem delala v taki trgovini in poznam dosti materjalov za kej narest.

Evo, ki sem brez službe. večkrat si rečem, da bi kej lahko prodala, ma pol ni nič iz tega.user posted image Pa itak nihče noče nič za to dat, ki kitajčki naredijo bolj poceniuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
2.12.2008 20:47:01   
jencili

čer,

No, pa drugič...

ahauser posted image
bom še mojemu gospodu omenila pivo, sigurno bo zauser posted image

no, le poštimiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2923
2.12.2008 20:52:41   
blaža
Ok, zdej pa počasi grem, ki je en dokumentarec o hroščih, ki jih imam ful rada . Čav, pa lahko noč!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
2.12.2008 21:01:37   
Janey
pa mi je uspelo slike naložituser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?