|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
1.12.2008 18:09:06   
ella79
elma sej bo kmalu pozabila na včerajšnjo štorijo in bo spet hodila tako kot zna user posted image user posted image user posted image

jencili kava jutri ja ja user posted image user posted image a mi boš še prinesla, sej veš kaj user posted image user posted image

pina in bamby super lepe venčke imata  user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
1.12.2008 18:20:28   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

elma sej bo kmalu pozabila na včerajšnjo štorijo in bo spet hodila tako kot zna user posted image user posted image user posted image

jencili kava jutri ja ja user posted image user posted image a mi boš še prinesla, sej veš kaj user posted image user posted image

pina in bamby super lepe venčke imata  user posted image user posted image user posted image

DA, DRAGAuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
1.12.2008 18:25:55   
buči
Čer, sem komaj prikravsala iz službe, ti busi tako poredko vozijo, sem skoraj primrznila! No, sem se šla gret v trgovine, si kupila hlače, 3 majčke, 2 za mlekarnarja, pa po očala sem šla. Sem skoraj čisto nova! user posted image  Tilen je danes spal 13 ur v kosu, tako da je manjkalo le še, da lahko jaz z njim povlekla, ker sem imela službo popoldne, a kaj, ko je Aljaž dvignil tako zelo zgodaj ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
1.12.2008 20:12:25   
lillchy123

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 1.12.2008 20:14:28 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
1.12.2008 20:20:42   
nizy
lilči - kakšne izvide si ti imela od pediatra za očesno kliniko , men so rekli , da moram iz laboratorija izvide prinesti user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
1.12.2008 20:20:45   
lillchy123
user posted image

user posted image

user posted image

tole sva pa midva ustvarila včeri.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2831
1.12.2008 20:22:03   
lillchy123
nizy, jst sem mela napotnico od ORL in njihov zadnji izvid s sabo.

Neposredna povezava do sporočila: 2832
1.12.2008 20:22:57   
nizy
elma -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake

lilči - zelo lepo user posted image user posted image

pina- to si se pa dobr spomnila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2833
1.12.2008 20:28:52   
nizy
men je tisti gospod, ki je klical , rekel , damorasm še izvide od krvi prinesti user posted image , najbolj , da jutri še enkrat pokličem in vprašam user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
1.12.2008 20:30:25   
jencili
čer,

Taj spi, midva sva se pa odločila, da v miru pogledava en ful dober film. Sicer že pogledan, sam nama je res všečuser posted image  - hudičevka v Pradiuser posted image

Podite pridne, fajn čvekajte, jutri se vam pa spet javim.

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2835
1.12.2008 20:33:36   
lillchy123
čer user posted image

jst se SPET crkljam pri mami, pa ne ker bi blo doma kaj narobe, ampak ker sta si moja starša vnukca zaželela.user posted image  Pa upam, da mene tud.user posted image  Tko da sem bla včeri še brez, dans pa mi ga je oči prpelu v Domžale, ker je mel Luka prvi obisk pri zobarju. Sva se mogla vsedit na ta velik stol, da je teta zobke pogledala, drugač je pa bolj informativnega značaja. mal smo se pogovoril, podpisal papir o izbranem zdravniku in to je blo to. user posted image  Pol sem mela pa še en kup tekanja, mi je končno uspelo potrdit in oddat papirje za podaljšanje porodniške, šla sem do našga pediatra, da smo se zmenili za drug teden in dobili napotnico za odvzem krvi, v razvojni sem dobila naročilnico za blazino ( ki jo morm it iskat v naklouser posted image ). Tko da smo bli čist leteči.
larisa, vidim, da ste spet bolani user posted image , pa mi itaq ne bi zneslo... Se venkrat zmenmo, ko bo sonček.user posted image
doelnjka, kak ste?
Kupila sem papir za voščilnice in karton za adv. kolendar, če bom dobila link od elle.
ella, a si ti na dieti? user posted image  jst nisem dobila nobenga maila. user posted image  pa sem zdej že v Trbovljah, tko da ni piksna net kriv user posted image

Mami in Luka sta se že skopala in zrihtala in Luka že pančka. Mami tolk uživa, če ga lahko ona zrihta, tko da ma večerne obrede tuki ona čez. jst mu sam pol lupčka za nočko dam.

zdej grem pa narisat slikce za Luka. Mava za domačo nalogo, da mu moram pokazat sliko in ptredmet, ki je na sliki.
dela ful user posted image

aja, nizy, izvidov pa še nisem dobila. bom jutri malo poklicala.

Neposredna povezava do sporočila: 2836
1.12.2008 20:34:40   
blaža
evo se na hitro javim.

Pina in lillchi, vidim, da že pridno ustvarjate! Mi tudi!!user posted image

letos sem se odločla, da bom delala še kej iz kokic. Mogoče kake snežeke in girlande al kakšne kuglice.
Pa iz slanega testa tudi. Matija res uživa, ko kej delamo!

drugače pa že oba spita, moj dragi je šel pa tle na oš. na Ping pong. Tako sem fraj in uživam !user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
1.12.2008 20:39:59   
lillchy123
blaža, dej prpopi to iz kokic, ker me ful zanima. sam pr nas se ne bi obneslo, ker bi jst vse pojedla. user posted image  sem čist kokica freak. sva mela včer ene prjatle na obisku in sem bla čist nesrečna, k sem mogla eno vrečko kokic s tremi delit. Oči mi doma za vsak večer kupi vsaj dve vrečki- ene slane in ene z maslom. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
1.12.2008 20:55:23   
ella79
jencili jaz imam tudi ta film doma, sam ga še nisva uspela pogledat user posted image a je tok dober, da se ga da dvakrat gledat user posted image

lillchy jaz sem dobila 2x nazaj zavrnjen user posted image daj naj ti še katera druga proba poslati user posted image zelo lev venček sta naredila user posted image user posted image

naša tudi spi že od mal čez osem. Sem se odločila, da jo bom, glede na to da spi sam še 1x na dan, začela dajat prej spat - recmo okrog pol osmih.
želim vam noč brez napakic
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2839
1.12.2008 21:43:58   
lillchy123
jst sem tooolk zaspana, da sem mal spetrigala in sem slikce za Luka kar snela z neta. pa sej je še premali, da bi vedu.user posted image
bamby, a za 31. maš ti tud tolk mejhno škatlico? kakšna igračka pa gre not? vse kar mam jst v mislih, je prevelko....

grem zdej ene kokice snet pa mal noge u luft vržt
zdej že naša dva sprašujeta a nou nč kokic? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.12.2008 21:46:46   
Janey
čer
mi smo še kar budni...je jaka ob 6ih v avtu zaspal in zdaj se mučimo. ati je bil na pivu in sma se sama mučila, zdaj pa je ati prevzel, sam od sebeuser posted image user posted image user posted image superski je naš ati. ju3 gre pa z nami na plavanje, ker dela popoldanuser posted image user posted image user posted image juhuhuhuhu

sem bila danes pri bioenergetiku in sem ko novauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.12.2008 22:03:15   
blaža
lillchi, tisto iz kokic bom pripopala, samo moram še narest!

to so bli samo plani imam pa idejo kako narest

kokice nanizaš na laks ali nitko in narediš girlando za okoli jelke.

narediš kugle iz zmečkanega papirja, jih oblepiš z lepilnim trakom in s pištolo zalepiš gor kokice, pa narediš snežaka al pa kuglice.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
1.12.2008 22:05:04   
blaža
sem bila danes pri bioenergetiku in sem ko nova

Janeyuser posted image user posted image user posted image upam, da ti je dal energijo vsaj za en mesec noči, po novem letu bo pa itak bolje!user posted image Vsaj tako pravijo.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
1.12.2008 22:06:36   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dan user posted image
zjutraj je bil tudi pri nas sonček, zdej pa pada, da bi se kar nekam zabrskala user posted image user posted image
današnje Zojino kosilo: krompir, ohrovt, cvetača, brokoli, koruza, piščanček. Bilo je njami, k je vse pojedla user posted image

jencili a jutri prideta na plavanje?

ne, verjetno ne, ker se jst itak ne smem kopat, kar je tudi razlog, da nismo šliuser posted image
Če pa ne drugače, prideva pa definitivno na kavo po plavanju. Sej bo zbor, ne?
No, kaj sploh sprašujem neumnosti, a ne Listek?user posted image

absolutno kava user posted image  Zdej že komi čakam torke, da grem mal na babji čvek user posted image user posted image user posted image  

Jencili - mam pa še neki za Taja, če ti bo všeč user posted image
ella - user posted image  za Zojo, da je tko pridno jedla danes.
Pina - full lep venček user posted image
elma - user posted image  za tvojo princesko

Naš je pa baje mal atija testiral danes. Mene ni bilo doma, sem ravno prišla domov. Baje se mu je drl ko utrgan, vendar se ati ni dal. Ga je šel pocrkljat, mu dat za pit, dudo, pa se je kr drl, no in na koncu omagal. Ampak sta se zrihtala user posted image  Priden moj lubek.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
1.12.2008 22:08:56   
blaža
user posted image user posted image user posted image . Pri atijih ni kruha! Maaaame je treba ožmit!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
1.12.2008 22:19:36   
blaža
Lahko noč!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
1.12.2008 23:36:53   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

suzi - kje si pa nabavila stekleno cev

v mullerju.

Pina, lep "venček". simpl, pa lepo. user posted image

lilči, super ustvarjanje!user posted image

jah, nič kaj veliko niste načvekale dons. šibam tud jst v mižule.
nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
1.12.2008 23:38:45   
mesecnica
Amaya - user posted image , da se čimprej pozdravite.
Lillchy123 - full pridna si ker si vse postorila, pa full lepo ste ustvarjali.user posted image
Blacky* - user posted image  za novo user posted image .
Janey - user posted image  za boljšo noč in super, da sta se z user posted image  spet zbližala. Drobne stvari včasih res veliko pomenijo. Pa super, da si šla k bioenergetiku. ZDaj boš imela pa energije, da boš vse lahko prenesla.
Itata - user posted image  za taščo in mami, da ti pomagajo, da lahko ti pridno delaš za službo.
Misar - user posted image  za dobro noč. Saj tvoja Lana se bo kar vnesla.
Vrtnica76 - naša noč je bila tudi v user posted image . Pa upam, da bo Janez v varstvu OK.
Blaža - super, da tako polepšaš dan otrokom z nastopom v igri. Je pa res, da se včasih sekiramo za tako brezvezne stvari, da dol padeš. Če bi malo bolj pomislili, kaj vse se nekaterim dogaja in to res hude stvari, bi se čisto drugače obnašali in razmišljali.
Suzi* - kako kaj delujejo metode spanja po novi knjigici? Pa pridna Žana, da ti je začela lepo jesti. Naša sedaj pa na moč s sadjem štrajka. Sploh noče jest sadja, ne odpre ust in konec. Kar neki... Pa user posted image  za nenavaden venček.
Jencili - user posted image  za dolgo spanje zjutraj. Naša ponavadi tudi spi do 9-ih zjutraj.
Bamby user posted image  Anaja, da je bila tako pridna in te je lepo počakala, da si prišla iz vrtca. Res je pridna. Naša bi živčni zlom fasala, če bi jo privezala in šla. Pa pomojem bi se prevrnila, ker bi hotela ven.
Maj78 - user posted image  za slabe noči. Pri nas je ponavadi tudi kriza ponoči. Se zbuja konstantno na najmanj 3 urce.
Pina-1 - upam, da se čimprej pozdravite user posted image . Pa user posted image  za super noč. Adventni venček je pa res lep, domiselen.user posted image
Kati kati - user posted image , da ste končno preboleli to bolezen. Sedaj pa upam in vam želim, da v naprej ostane zdravi.
Ella79 - user posted image  Zoja, da je tako lepo pojedla kosilo. Kakšno koruzo ji pa to daš? A kupiš piksno ali zamrznjeno?
Elma - user posted image user posted image user posted image  Elma za prve korake. Pa itak bo kmalu pozabila, da je padla in bo šibala naprej.
Buči - user posted image  za nakupe. Jaz se tudi že en čas odpravljam, da bi si kaj kupila.

Naša noč kar neki... brez komentarja...
Gh jemo bolj slabo. Mislim, da ji še kar zobki ven rinejo, ker si non stop roke tlači v usta.
Pa HB ni več smrkava. Sva pa danes vseeno notri ostale, da ne bi prehitro spet kaj skasirala. Edino popoldne smo šli malo v šoping po špecerijo.
Pa pridna sem bila - sem zlikala ene 3 stroje cunj in sem spet 1 teden fraj user posted image .
Nič zdaj grem pa še jaz spat...

AJde nočko user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
1.12.2008 23:47:24   
Suzi*
mesecnica, metode uspavanja ne vem če kaj delujejo. mogoče bodo počasi. je pa trenutno kriv nosek, ki je zabasan, pa se pol ne more na zizo priklopit in raje kar brez zaspi. user posted image  to mi zdaj občasno ponoči naredi, da se samo zraven vležem, imitiram spanje (glasno dihanje) pa roko dam na njo, pa v šusu zaspi nazaj. podnevi pa še kar zaspi na zizi, razen če nismo kje z avtom da v avtosedežu zaspi al pa v vozičku. user posted image  sej bo. mormo najprej nočno spanje zrihtat. sploh prvi del noči se kar naprej zbuja, po polnoči pa lepše spi in se do jutra ponavadi 1x dojimo.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
1.12.2008 23:48:20   
Suzi*
zdej pa res. nočko.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?