mesecnica
|
Amaya - , da se čimprej pozdravite. Lillchy123 - full pridna si ker si vse postorila, pa full lepo ste ustvarjali. Blacky* - za novo . Janey - za boljšo noč in super, da sta se z spet zbližala. Drobne stvari včasih res veliko pomenijo. Pa super, da si šla k bioenergetiku. ZDaj boš imela pa energije, da boš vse lahko prenesla. Itata - za taščo in mami, da ti pomagajo, da lahko ti pridno delaš za službo. Misar - za dobro noč. Saj tvoja Lana se bo kar vnesla. Vrtnica76 - naša noč je bila tudi v . Pa upam, da bo Janez v varstvu OK. Blaža - super, da tako polepšaš dan otrokom z nastopom v igri. Je pa res, da se včasih sekiramo za tako brezvezne stvari, da dol padeš. Če bi malo bolj pomislili, kaj vse se nekaterim dogaja in to res hude stvari, bi se čisto drugače obnašali in razmišljali. Suzi* - kako kaj delujejo metode spanja po novi knjigici? Pa pridna Žana, da ti je začela lepo jesti. Naša sedaj pa na moč s sadjem štrajka. Sploh noče jest sadja, ne odpre ust in konec. Kar neki... Pa za nenavaden venček. Jencili - za dolgo spanje zjutraj. Naša ponavadi tudi spi do 9-ih zjutraj. Bamby - Anaja, da je bila tako pridna in te je lepo počakala, da si prišla iz vrtca. Res je pridna. Naša bi živčni zlom fasala, če bi jo privezala in šla. Pa pomojem bi se prevrnila, ker bi hotela ven. Maj78 - za slabe noči. Pri nas je ponavadi tudi kriza ponoči. Se zbuja konstantno na najmanj 3 urce. Pina-1 - upam, da se čimprej pozdravite . Pa za super noč. Adventni venček je pa res lep, domiselen. Kati kati - , da ste končno preboleli to bolezen. Sedaj pa upam in vam želim, da v naprej ostane zdravi. Ella79 - Zoja, da je tako lepo pojedla kosilo. Kakšno koruzo ji pa to daš? A kupiš piksno ali zamrznjeno? Elma - Elma za prve korake. Pa itak bo kmalu pozabila, da je padla in bo šibala naprej. Buči - za nakupe. Jaz se tudi že en čas odpravljam, da bi si kaj kupila. Naša noč kar neki... brez komentarja... Gh jemo bolj slabo. Mislim, da ji še kar zobki ven rinejo, ker si non stop roke tlači v usta. Pa HB ni več smrkava. Sva pa danes vseeno notri ostale, da ne bi prehitro spet kaj skasirala. Edino popoldne smo šli malo v šoping po špecerijo. Pa pridna sem bila - sem zlikala ene 3 stroje cunj in sem spet 1 teden fraj . Nič zdaj grem pa še jaz spat... AJde nočko .