Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 11:05:45
|
|
|
|
jencili
|
dan, pri nas tud 3x budnica, s tem, da smo spali do 9.20, se podojila in vstala ob 10h Zunaj dežuje in je prov trapasto vreme, temu primerno pa je tudi Tajevo razpoloženje. Ne vem, zakaj se mi zadnjih nekaj noči zbudi za dojit, pol pa on kr ne bi več spal naprej...tko ene polurce, pol pa zaspi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 12:56:21
|
|
|
|
jencili
|
tale rr pa dons neki štrajka skratka, Taj se počasi spravlja spat. No, trenutno joka v postlici, ker mi je na rokah že 2x zaspal, ko sm ga pa prestavila pa . No, pa naj bo. Kr naj se navadi mal sam spat, scrklanc Drugače pa se je 3x že kr krepko usračkal, tko da dons res lepo skrbimo, da je plenica vedno suha in da se predali hitro praznijo Zdej bom šla pa počasi govejo juhico skuhat, da bo lepo kosilo ko se Taj zbudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 13:31:12
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Pri nas je grmeč deževen dan . Anaja je kar pridna. Prej sem jo kar doma pustila, ko sem šla po Tima v vrtec. Sem jo v ležalnik privezala, dala dudo, odejico in plenico in ko sem prišla nazaj je pikica spala . No, saj je bil tudi doma, ampak v spalnici v mižulah, ker je v nočni ta teden. Pojedla je tudi že kosilo. Danes nekaj manj. ampak še vedno dovolj. Šefica se nam ni še nič iz službe oglasila. Danes je prepolno zaposlena, ker ima prvi dan. Upam dolenjka, da ti kmalu mine in da čimprej stisneš svojo Taro!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 13:40:58
|
|
|
|
Maj78
|
Ma naše noči so tud ja neki posebnega ni da bi človk sploh še zgubljav besed, ker enostavno ne vem več kaj in kako. Se zbudi in noče več naprej zaspat in pol se ga nos in uspava al pa v ležalniku guga da potegne še kako urco, mah sm besna k ris....... Vreme pa itak da je bljakkkkk.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 13:45:53
|
|
|
|
pina-1
|
dan. Pa je vikenda konec. Je bil bolj bolano obarvan, ker sva obe z ano kar pošteno prehlajeni. Počasi nama gre na bolje. JE pa danes super noč za nami. Ana je zaspala okoli 19:30 in je spala do 7 zjutraj, no vmes sem jo ob 4 podojila. Še vedno štrajkamo s hrano, ampak se ne sekira preveč, ker mamo dovlj zaloge Tudi mi smo v polni fai ustvarjanja. V soboto sva z mio izdelali okraske iz slanega testa. Samo še posušijo se do konca, pa jih pobarvava. Pa še čestitke morava ta teden nardit. Venček sem pa letos sama nardila in sem bolj odštekano varianto ubrala, ker je deževalo in nisem mogla po zeenje. Letos mamo venček iz kavnih zrn, rdečih svečk in srebrnih žogic za na jelko. Ga poslikam in pokažem. Grem zdej ano reit, ker se je zagozdila pod stolico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 13:52:17
|
|
|
|
Suzi*
|
Joj kolk ste ene pridne. Ful ustvarjate. Jaz sem pa tud letos sama naredila adventni "venček". sem kupila stekleno cev za 4 čajne svečke, noter sem pa okrasila s cimetovimi palčkami, bunkicami, storžki,... ma ni nič posebnega, je pa drugač kokr ponavadi. jencili, Taj je pa ful jedec. naša naenkrat poje samo 1 skutico.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 13:58:03
|
|
|
|
misar
|
upam, da bo tole spanje zdaj bolj uspešno od dopoldanskega, ko smo spali celih 30min je pa za kosilo pojedla skor vso rižoto(rjav riž, cvetačka, korenček, puranček), ki sem jo zase mela pripravljeno+ juho z nudlci ...po moje, se je prov nažrla ...no jaz pa namesto rižote zdaj jem kokosovo pecivo in se ne pritožujem najbolj sam vreme je pa, da ni ne za na vile ne za na grablje , to sem slišala prele po radiu od enega voditelja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 14:01:40
|
|
|
|
itata
|
no mi smo bili že v mestu pri sodniku. je pohvalil moj sklep sem pa zdej sodbo dobila za npisat... upam, da bo šlo. jakob spi ta popoldansko. upam, da vsaj do 15h, ker je bil takoooooooo siten, da ni blo za nikamor. še kosila ni hotu pojest mali. sem mu mogla flaško naštimat in je sam dol padu no ja. upam, da se spočije pa bo. blacky: z mojimi starimi živimo v isti bajti (vsak svoje prostore in svojo kuhinjo, vhod pa isti), sam mi tolk rit odnašajo glede varstva, da sem prav srečna, da je to tko. sicer sem tud srečna kadar kam grejo sam z njimi pač lahko živim, ker ne težita, velik pomagata - kar rečem, drugač ne, pa ne hodita po mojem štuku, solato kdaj spucata predvsem pa velik jakoba merkata. sta pa v penziji že oba, sam mama hodi še mal honorarno delat parkrat na teden, da je več cekinčkov kaj pa k se je pri nas zdejle prav sonček pokazal??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 14:13:22
|
|
|
|
jencili
|
evo, Taj spi, juhica se kuha, vmes sem še malo pospravila, čaka pa me še moja tanartabul prjatlca - kopalnica popravek - Taj ne spi več, ker ga je glihkar zbudu z domačim telefonom . Ok, razumem, da drugi tja pokličejo, sam on, k pa glih ve kako je s tem. Matr, sm jezna. Sicer lepo, da me je poklical, sam klical je, da mi je povedu neki, kar bi mi z lahkoto čez eno urco, ko pride domov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 14:18:41
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata kaj pa k se je pri nas zdejle prav sonček pokazal?? to sm ti ga sjt poslala, k smo ga zjutri mel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 14:21:03
|
|
|
|
itata
|
oooooo kolk prijazno od tebe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 14:38:30
|
|
|
|
kati kati
|
na hitro se javljam maj je prebolel 6.bolezen...smo se tri dni bojevali z vročino zdej pa ogromno flekov.... zdej pa smo končno zdravi..po 3 tednih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 14:41:32
|
|
|
|
pina-1
|
suzi, za ustvarit moj venček sem rabla cele 2 minute drugače je ana ravnokar pojedla poven korožnik ohrovtove mineštrice s kruhom. Sedaj jo grem probat dat spat, ker jutranje spanje je blo bolj tako tako. JE spala celih 10 minut
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 15:04:10
|
|
|
|
ella79
|
dan zjutraj je bil tudi pri nas sonček, zdej pa pada, da bi se kar nekam zabrskala današnje Zojino kosilo: krompir, ohrovt, cvetača, brokoli, koruza, piščanček. Bilo je njami, k je vse pojedla jencili a jutri prideta na plavanje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 15:52:02
|
|
|
|
Blacky*
|
itata - super za sklep, upam da bo tudi sodba šla tako dobro, pa da ti v službi ne bi dajali preveč za delat . Lepo da ti tvoji tako pomagajo, pa da imate tako urejeno, da imate vseeno zasebnost. Mi3 pa živimo v stanovanju v Trnovem, no pa še kužica in mucek. Do lanskega leta smo bili skupaj z mojo mami, a je žal od oktobra ni več z nami. Je bila zelo bolna in žal ni pričakala vnučka. Nas pa sedaj čuva jencili - vi2 bosta pa sam za skutke pa plenice delala . Naš tudi zadnje čase veliko kaka. Ma pa kar rdečo rito, sem šla prej po praško kremo, da to malo posaniram. ella - a to ji mineštrico pripraviš? Zoja je res prava jedka pina - čakam na fotko, da ti mogoče idejo ukradem. Mi ga še nimamo, pa moram danes neki sčarat. suzi - kje si pa nabavila stekleno cev misar - verjamem, da ti ni bilo težko zamenjat kosila. Meni so kokosove kocke eno izmed . kati kati - za premagano bolezen in upam, da ostanete zdravi Upam, da se dolenjka kaj javi... me zanima kako je bilo... pa kako sta se njena dva zrihtala Grem za knjigo ker naš spi. Prej je pa zmazal cel krožnik polente z mesno omakco. Ko se zbudi bo pa kaki dobil.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 16:05:24
|
|
|
|
kati kati
|
kje si šefica,vse te pogrešamo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 16:10:07
|
|
|
|
ella79
|
blacky jaz to vse skupaj skuham in zmiksam, brez prej kej na čebulci... je nezahtevna, kar se priprave zelenjave tiče No, sej pojedla je pomoje ene slabih 200 ml, sam to je pri nas že ogromnooooo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 16:16:30
|
|
|
|
pina-1
|
blaki, evo ti slikice
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 16:27:47
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaki, evo ti slikice prav lepo je... to bi v LJ v kakšni fensi cvetličarni s suhim zlatom plačala Jaz sem našla še par storžev pa bom neki zrihtala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 16:31:28
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky jaz to vse skupaj skuham in zmiksam, brez prej kej na čebulci... je nezahtevna, kar se priprave zelenjave tiče No, sej pojedla je pomoje ene slabih 200 ml, sam to je pri nas že ogromnooooo Pri nas se je pa že navadil na: prvo popraži ... pa brokolija ravno ne maramo... sem skuhala v soboto tako dobro zelenjavno juhco pa ni šlo... a se ne sekiram, bo že... jaz npr. nisem marala cvetače ker mi je babi non stop zelenjavne juhe kuhala, not pa cvetača in..., zdaj jo imama pa rada... je njami njami...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 17:04:59
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dan zjutraj je bil tudi pri nas sonček, zdej pa pada, da bi se kar nekam zabrskala današnje Zojino kosilo: krompir, ohrovt, cvetača, brokoli, koruza, piščanček. Bilo je njami, k je vse pojedla jencili a jutri prideta na plavanje? ne, verjetno ne, ker se jst itak ne smem kopat, kar je tudi razlog, da nismo šli Če pa ne drugače, prideva pa definitivno na kavo po plavanju. Sej bo zbor, ne? No, kaj sploh sprašujem neumnosti, a ne Listek?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 17:06:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* itata - super za sklep, upam da bo tudi sodba šla tako dobro, pa da ti v službi ne bi dajali preveč za delat . Lepo da ti tvoji tako pomagajo, pa da imate tako urejeno, da imate vseeno zasebnost. Mi3 pa živimo v stanovanju v Trnovem, no pa še kužica in mucek. Do lanskega leta smo bili skupaj z mojo mami, a je žal od oktobra ni več z nami. Je bila zelo bolna in žal ni pričakala vnučka. Nas pa sedaj čuva jencili - vi2 bosta pa sam za skutke pa plenice delala . Naš tudi zadnje čase veliko kaka. Ma pa kar rdečo rito, sem šla prej po praško kremo, da to malo posaniram. ella - a to ji mineštrico pripraviš? Zoja je res prava jedka pina - čakam na fotko, da ti mogoče idejo ukradem. Mi ga še nimamo, pa moram danes neki sčarat. suzi - kje si pa nabavila stekleno cev misar - verjamem, da ti ni bilo težko zamenjat kosila. Meni so kokosove kocke eno izmed . kati kati - za premagano bolezen in upam, da ostanete zdravi Upam, da se dolenjka kaj javi... me zanima kako je bilo... pa kako sta se njena dva zrihtala Grem za knjigo ker naš spi. Prej je pa zmazal cel krožnik polente z mesno omakco. Ko se zbudi bo pa kaki dobil. ja, definitivno, zato ga bo treba čimprej na kahlico navadit Je a res super, k ga gledam kako on to mlati hrano
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 17:09:58
|
|
|
|
jencili
|
Pina, super si tole zrihtala. Res mi je ful všeč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 17:12:57
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaki, evo ti slikice dan ... pina te moram pohvalit pridnaaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 17:39:34
|
|
|
|
ELMA
|
Se vidi da šefice ni , se mal čveka . dolenjka da ti dan čimprej mine . kati kati - sam da ste se pozdravili ella - za Zojo je res prava jedka .Naša sploh mesa noče jest tudi če zmiksam itata - Lepo da ti tvoji tako pomagajo bamby- za tvojo princesko sigurno je bla Anaja zaspana , da si jo lahko pustla v ležalniku .Al je pa res tko pridna , jaz svojo ko spim nahitro pustim samo in grem na teraso cote obesit , tudi če je doma, mislim da se je preveč navadila na mene . Moram vam povedat da je Elma začela hodit , in je včeraj mal padla in se ustrašila tko da je dones grozno sam joka, ker jo je strah in ne gre daleč od sedežne al ji moramo roko dati . Ne vem kak bo jutri . Kje pa je mlavla ??? Njo pa ppogrešam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?