|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
29.11.2008 22:12:40   
jencili
kje pa se vse skrivate zdej?
Gledate filme?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
29.11.2008 22:20:05   
listek1
tud jest se sprašujem kje so vse user posted image  
Nč, tud jest bom usgasnla tole škatlco, pa se tipkamo jutri user posted image

Mirno nočko

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
29.11.2008 22:23:12   
jencili
nočko Listek družinicauser posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
29.11.2008 22:38:22   
Janey
dober večer....dolenčiuser posted image user posted image za pot in me veseli da ste varno prispeli

grem tut jaz ninat

lahko noč

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
29.11.2008 22:44:54   
jencili
evo, filma je konc, tko da se bom tud jst počasi pobrala. Grem itak še knjigo brat, pol pa bi blo počasi fino kej zaspat.

mirno in dolgoooo noč vam želim

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
29.11.2008 23:22:11   
mesecnica
Dolenjka - user posted image user posted image user posted image  za srečno pot do Bruslja.

Zdaj gremo pa tudi mi spat.
očko.

Nočko.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
30.11.2008 7:52:07   
misar
dobro jutro...prva?

najprej čestitke dolenjki, za odlično user posted image user posted image user posted image user posted image pot

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
30.11.2008 7:58:07   
misar
naša noč pa valjda klasika...3x budnica, spanje do 6:40 user posted image user posted image user posted image

zdaj pa tamla že veselo po nogah skače, zdaj je to skoz v akciji, moram ful gledat, da je kam ne skipa, ker je še cela majavauser posted image user posted image

lubek je danes celo noč prespal na kavču, za dobro jutro me je pa napizdil, zakaj ga nisem v posteljo odvlekla, da sem jaz kriva, da je na kavču spal.  user posted image user posted image user posted image sem mislila, da ga bom iz kože dala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no sej pol mu je blo prec žal, ker sem takoj turbo levinjo vkolopila user posted image user posted image user posted image

pri nas že dežuje, jaz sem pa upala, da bo še kej snegeca zapadlo, pa bi končno sanke mal uporabili...wiiii men se sanka user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
30.11.2008 8:24:37   
itata
jutro, sicer že neki časa pokonc, ampak do rač pa šele zdejle prišla. ponoč je kar šlo, tko da sem se kar naspala. včeri me je moj spet ob živce spravu, ker mi je neki sikal. k je tamala njegova sitna sem zmeri jaz vsega kriva, da je stanje tako. pa sploh mu ni nič groznega.... če je pa pridna - kar je blo zdej tko več kot 1 mesec ni blo nikol težav, je pa vse super krasno... kr neki. raj nisem nič napisala včeri ker bi blo preveč. no pol k je dam prišel (ko jo je nazaj peljal) pa vse normalno. čist prijazenuser posted image  kr neki. pa k tamala noče za mizo jest takoj znori. ja k pol bo pa se kr vsedla pa sedela pri miruuser posted image  nima živcev kak dan pet posto. kr neki. pa še neki je bolanuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
30.11.2008 8:36:51   
mala_pikica
Dobro jutro!

Mi imamo tudi snegec, smo se včeraj sankali, danes pa dežuje user posted image user posted image . Vidim, da ste vse zelo pridne in kar nekaj ustvarjate, jaz sem si tudi danes naredila 2 adventna venčka. Sem bila prepričana, da je komaj naslednji teden 1 adventna nedeljauser posted image -

Sma pa šla včeraj zvečer z mojim dragim z lučkami na Pohorje, je bilo ful lepo- romantično. Šla sma pa komaj, ko sta Lana in Luka zaspala.
Pa Luka ima še zmeraj bronhitis, mu še kar piska ob dihanju, imava jutri zopet kontrolo. Je pa drugače zelo priden, prav zaprav sta oba z Lano pridna.

Jaz pa imam za Lukca še sanke od Lane, so pa take plastične v obliki medvedka, so pa prav za male in jih lahko tudi pripasamo. 

Dolenjka super za vožnjo in, da ste že prispeli

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 30.11.2008 8:37:34 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
30.11.2008 9:49:19   
jencili
jutro,

naša noč tud fajn. Sicer tri budnice, sam spali smo pa do 8.45, tko da je blo prov superuser posted image

Zdej že kuham kašico in sice dons bo na sporedu naši + banana, za kosilo pa še nimam pojma kaj bom delala. Včeraj je bla blitva (sm mela zmrznjeno)+kropmir+rumenjak

Hihi, sm dala Taju zdej krhelj naši-ja. Da vidite kako ga obdeluje in zraven govori njam, njamuser posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
30.11.2008 9:54:39   
ella79
mesecnica user posted image user posted image user posted image za super noč. Či več takih, pa da se sčasoma navadi še spat v svoji poteljici, pa bo user posted image

jencili škoda k vsaj vozičkate potem ne morte user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image sem skoz na vas mislila user posted image sam da ste srečno pripotovali, pa da je carica res carica, je zdej še enkrat dokazala user posted image user posted image user posted image

desci so pač desci user posted image user posted image user posted image

jencili user posted image user posted image user posted image super noč. Super, k zdej tako fajn spite user posted image user posted image

pri nas Zoja super pridna, spala danes do devetih user posted image sicer spet z eno napakico user posted image
zdej pa grem, pride nekač na kavo user posted image
lepo nedeljo, mi bomo šli do babi, k nas baje neki sladkega tam čaka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 30.11.2008 9:55:55 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
30.11.2008 10:03:13   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mesecnica user posted image user posted image user posted image za super noč. Či več takih, pa da se sčasoma navadi še spat v svoji poteljici, pa bo user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image sem skoz na vas mislila user posted image sam da ste srečno pripotovali, pa da je carica res carica, je zdej še enkrat dokazala user posted image user posted image user posted image

jencili user posted image user posted image user posted image super noč. Super, k zdej tako fajn spite user posted image user posted image

pri nas Zoja super pridna, spala danes do devetih user posted image sicer spet z eno napakico user posted image
lepo nedeljo, mi bomo šli do babi, k nas baje neki sladkega tam čaka user posted image user posted image

punca, a ga spet žingaš?user posted image user posted image

In user posted image  za Zojino spanje

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
30.11.2008 10:03:45   
ella79
še to sem hotla povedat... Zoja zna poklicat očkata user posted image user posted image se ji skrije, ona pa začne klicat ata ata user posted image  user posted image user posted image ne vem kdo jo je to naučil user posted image k mene nikol tako ne kliče user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
30.11.2008 10:04:30   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

punca, a ga spet žingaš?user posted image user posted image

In user posted image  za Zojino spanje

k bi ti vedla kok hitr jaz to tipkam user posted image user posted image še dobr da je sam ena napaka user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
30.11.2008 10:08:42   
Blacky*
dobro jutro,

no pa sem spet imela prav user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo včeraj zaprli radiator v spalnici in je Val spal celo noč user posted image user posted image user posted image . Res da se je zbudil ob 6:00, a je bila noč brez napakic user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj čakam, da bo ready za novo spanje. Popoldan pa nazaj v LJ. Joj, kok hitro vikendi minejo. Prehitro.

Vreme je pa user posted image . Full dežuje. Ko bi vsaj snežil. Bi šli vseeno ven.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
30.11.2008 10:10:41   
Blacky*

še to sem hotla povedat... Zoja zna poklicat očkata user posted image user posted image se ji skrije, ona pa začne klicat ata ata user posted image  user posted image user posted image ne vem kdo jo je to naučil user posted image k mene nikol tako ne kliče user posted image  user posted image user posted image user posted image

pri nas tudi mene nikoli ne pokliče user posted image Po moje zato ker smo non stop z njimi. Pri nas je pa ati da da, babi pa ba

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
30.11.2008 10:16:18   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

men so pa tko smotane te sanke, k vidm, da jih majo povsod. Jst mam prov take, k je spredaj obok iz lesa, da se otrok lahko drži (no, če me razumete) in une so zakon!

a kaj veš kje bi se take dobile... ker ravno take bi jaz nabavila user posted image

Jaz sem take v Obiju videla.

misar, user posted image  za samostojno vstajanje!!!

dolenjka user posted image user posted image user posted image  za super prestano pot, pa za Taro, ki je bila tako pridna!!!!!

Mi smo se tudi napohajali sinoči user posted image , samo Anaja ni hotela prej zaspat kot v avtu, ko smo šli domov. Je pa skoraj celo pot deževalo, tudi na cca. 1000 m nadmorske. Še celo topleje je bilo (+2), kot v Idriji (0). Popoldne sem pa venček delala. Mah, je tako nekaj za silo user posted image

NAŠA JE TUDI PRAVKAR SAMA VSTALAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!! (ne zameriti, kričim od veselja user posted image )

Pa še moj venček user posted image
user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
30.11.2008 10:19:07   
bamby

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Zojo!!!!!!!!  So žlabudre ti naši user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
30.11.2008 10:23:12   
bamby
blacky, zdaj pa kar radiator zapri! Mi ga tudi šele zvečer malo odpremo, toliko, da ni preveč ledeno, pa zjutraj je tudi še odprt, čez dan pa ne. Ob 7h pa začnem šele kurit, da je ob 8h toplo, ko vstane madam.

Danes mi pa ni treba kuhat, ker nas je ata povabil na kosilo v čast njegovemu rojstnemu dnevu user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
30.11.2008 10:32:58   
Blacky*
NAŠA JE TUDI PRAVKAR SAMA VSTALAAAAA !!!!!!!!! (ne zameriti, kričim od veselja )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Anaja za prvi dvig user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image da ni treba danes kuhati kosila.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
30.11.2008 10:39:43   
lillchy123
dolenjka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  brez besed, tolk sem vesela

Lukca smo uspešno oddali v varstvo, včeri zvečer smo se pa pol šli sankat še z dvema frendoma v Kranjsko. user posted image  upam, da še kdaj ponovimo. Sneg, adrenalin, kuhančki...

zdej pa šibam, ker greva po veje za venčka.. sva spet bolj pozna
pa pa

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
30.11.2008 10:57:54   
jencili
uuuuuuuuuuuuu, jst bi tud eno nočno sankanje udarlauser posted image
Enkra sm bla in je blo noro dobruser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
30.11.2008 11:31:38   
listek1
tuuuuudddd jest bi nočno sankanje, še nikol nisem bla in si tok želllimmmmm it enkrat user posted image user posted image
Jencili - kje si se pa ti sankala?
Lillchi - user posted image  za tole sankanje in vinčka. Je pasal ane user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
30.11.2008 11:50:54   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

men so pa tko smotane te sanke, k vidm, da jih majo povsod. Jst mam prov take, k je spredaj obok iz lesa, da se otrok lahko drži (no, če me razumete) in une so zakon!

a kaj veš kje bi se take dobile... ker ravno take bi jaz nabavila user posted image

Jaz sem take v Obiju videla.

misar, user posted image  za samostojno vstajanje!!!

dolenjka user posted image user posted image user posted image  za super prestano pot, pa za Taro, ki je bila tako pridna!!!!!

Mi smo se tudi napohajali sinoči user posted image , samo Anaja ni hotela prej zaspat kot v avtu, ko smo šli domov. Je pa skoraj celo pot deževalo, tudi na cca. 1000 m nadmorske. Še celo topleje je bilo (+2), kot v Idriji (0). Popoldne sem pa venček delala. Mah, je tako nekaj za silo user posted image

NAŠA JE TUDI PRAVKAR SAMA VSTALAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!! (ne zameriti, kričim od veselja user posted image )

Pa še moj venček user posted image
user posted image

Jutrooo....
Bamby venček je zelo lep , ampak ta prtiček je še boljši user posted image user posted image user posted image user posted image
si ga ti delala???

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?