Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 18:20:31
|
|
|
|
Maj78
|
Jencii beda, pa glih zdej si mogla fasat vnetje, no ja sam da antibijotiki primejo in da boš čimprej zdrava.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 19:02:31
|
|
|
|
mesecnica
|
Pina-1 - da se vsi čimprej pozdravite. Janey - za novega avteka. Zdaj boš pa vedno mobilna. Mame so pa res zakon. Sploh če te en čas ne vidijo, bi ti vse dale in razvajale do onemoglosti. Lillchy123 - za razvajanje. Blacky* - super za babi, da vam malo pomaga in se vi še lahko malo naspite . Jencili - tvoj Taj pa res veliko poje . Kar ne morem verjet. Naša mu ne seže niti do kolen. Listek1 - za tvojega, da je imel ponoči Davida čez. MetiLu - pridna si bila s kuhanjem. Jaz bi tudi morala kaj za v skrinjo naredit, pa da imam čez teden kakšen dan mir. Misar - Lana, da se je sama vstala in za prve korake ob opori. Mi smo imeli danes zanimivo noč. Ob 21-ih je šla spat. Potem se je zbudila ob polnoči in sem ji hotela dati AM - pa ga seveda ni hotela, tako da sem jo prikolpila na zizo in je jedla. Pa sem jo potem kar med naju dala spat. In je spala do 4.20 - rekord. No in se zbudi in jo hočem prikopit - jo pritisnem k sebi in se samo vleže in zapre oči. Nisem mogla verjet. Aha - pa dudo je imela notri. Nato jo hočem odložit v posteljo in se začne jok. Pa jo spet na sebe vležem - tišina. Pa sem si rekla - jo bom pa testirala koliko časa lahko zdrži brez hrane. In ne boste verjeli - je zdržala do 7.20. Čisti rekord. Edino kar je kar nekaj časa po meni plezala preden je zaspala nazaj in posledično jaz nisem skoraj nič spala. Ampak OK. Zanimivo mi je edino to, da noče spat poleg mene amapk na meni . Danes smo bili pa na enem rojstnem dnevu in je bilo full luštno. Edino Luna je edaj začela full kihat in smrkat . Ne vem, kje je zdaj to skasirala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 20:09:32
|
|
|
|
listek1
|
čer, mi že spančkamo, ker smo bili že tok tečni, da ni res. Upam, da se ne bo več oglasil, da bova danes lahko v miru povečerjala in pogledala kak film. Jencili - upam, da se čimprej pozdraviš. Sej toplice bodo počakale, zdravje je na prvem mestu Meti - ti si bla pa ful pridna dones Mesečnica - držim pesti, da boste danes bolje spančkali , da bo Luna spančkala v svoji pojstlci. Grem večerjo narest. Jencili, a bi lahko dobila recept za tele tvoje toastke s tuno. Ker obožujem tuno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:29:06
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, mi že spančkamo, ker smo bili že tok tečni, da ni res. Upam, da se ne bo več oglasil, da bova danes lahko v miru povečerjala in pogledala kak film. Jencili - upam, da se čimprej pozdraviš. Sej toplice bodo počakale, zdravje je na prvem mestu Meti - ti si bla pa ful pridna dones Mesečnica - držim pesti, da boste danes bolje spančkali , da bo Luna spančkala v svoji pojstlci. Grem večerjo narest. Jencili, a bi lahko dobila recept za tele tvoje toastke s tuno. Ker obožujem tuno ja maš prav, zdravje je na prvem mestu. Zoprno je edino, ker je kolegica že plačala Recepta pa ni. Pač toast, not pa tuno iz konzerve in topljen sir v lističu Bo šlo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:30:06
|
|
|
|
jencili
|
aja, in tud jst jo obožujem . Kdaj greva v Bufa na tunino solatko? Je men tko dobra...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:31:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Jel me netko tražio
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:33:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Jel me netko tražio ooo, pa kje si stara
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:34:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Jel me netko tražio ooo, pa kje si stara kaj misliš ta mlada
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:34:31
|
|
|
|
Blacky*
|
Jencili, a IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Jel me netko tražio a ste že na cilju.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:35:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jencili, a IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Jel me netko tražio a ste že na cilju. čist po planu smo prispeli 15.30 pa večinoma nas je sonček spremljal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:36:10
|
|
|
|
jencili
|
kako ste potovali? Ste se že smestili?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:36:29
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, in tud jst jo obožujem . Kdaj greva v Bufa na tunino solatko? Je men tko dobra... kadar češ, za to sem pa zmeri Aja, in tisto bo šlo, upam Dones mi neki ni šlo v kuhni, tko, da sem sladico v smeti vrgla, ker ni bla za nikamr
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:37:57
|
|
|
|
listek1
|
ooooooooooo, šefica čer vse pod kontrolo?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:38:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili kako ste potovali? Ste se že smestili? pot nad pričakovanji Tarica je res carica, je bila iber pridna, tako da smo včeraj prišli do 25 km ven iz Stuttgarta in prespali, danes ob 10h pa nadaljevali in prispeli ob 15-30. Včeraj smo se ustavili 3x, danes pa 1 x
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:38:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jencili, a IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Jel me netko tražio a ste že na cilju. čist po planu smo prispeli 15.30 pa večinoma nas je sonček spremljal super, nas je že malo skrbelo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:39:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ooooooooooo, šefica čer vse pod kontrolo? kot vidiš, ste pod kontrolo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:39:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, in tud jst jo obožujem . Kdaj greva v Bufa na tunino solatko? Je men tko dobra... kadar češ, za to sem pa zmeri Aja, in tisto bo šlo, upam Dones mi neki ni šlo v kuhni, tko, da sem sladico v smeti vrgla, ker ni bla za nikamr pol pa še dobr, da nismo pršli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:39:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kako ste potovali? Ste se že smestili? pot nad pričakovanji Tarica je res carica, je bila iber pridna, tako da smo včeraj prišli do 25 km ven iz Stuttgarta in prespali, danes ob 10h pa nadaljevali in prispeli ob 15-30. Včeraj smo se ustavili 3x, danes pa 1 x to je pa res carica. Bravo Tara
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:44:49
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kako ste potovali? Ste se že smestili? pot nad pričakovanji Tarica je res carica, je bila iber pridna, tako da smo včeraj prišli do 25 km ven iz Stuttgarta in prespali, danes ob 10h pa nadaljevali in prispeli ob 15-30. Včeraj smo se ustavili 3x, danes pa 1 x seveda je, sej je od šefice hčerka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:45:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kako ste potovali? Ste se že smestili? pot nad pričakovanji Tarica je res carica, je bila iber pridna, tako da smo včeraj prišli do 25 km ven iz Stuttgarta in prespali, danes ob 10h pa nadaljevali in prispeli ob 15-30. Včeraj smo se ustavili 3x, danes pa 1 x to je pa res carica. Bravo Tara Ja, je Prejšnja noč je bila sicer slaba, ampak je bilo mrzlo, pa nosek poln... danes je šla pa pančkat kot običajno, ob 20h Ju3 malo razpakiramo in se aklimatiziramo, pol pa ekšn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:46:34
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz se poslavljam... moram biti malo družabna papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:48:11
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, in tud jst jo obožujem . Kdaj greva v Bufa na tunino solatko? Je men tko dobra... kadar češ, za to sem pa zmeri Aja, in tisto bo šlo, upam Dones mi neki ni šlo v kuhni, tko, da sem sladico v smeti vrgla, ker ni bla za nikamr pol pa še dobr, da nismo pršli , sej bi se pa pol potrudla in kej druzga nardila. Veš, da gosti ne smejo bit brez sladice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 21:53:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, in tud jst jo obožujem . Kdaj greva v Bufa na tunino solatko? Je men tko dobra... kadar češ, za to sem pa zmeri Aja, in tisto bo šlo, upam Dones mi neki ni šlo v kuhni, tko, da sem sladico v smeti vrgla, ker ni bla za nikamr pol pa še dobr, da nismo pršli , sej bi se pa pol potrudla in kej druzga nardila. Veš, da gosti ne smejo bit brez sladice no, kukr sva midva na sladko mahnjena, se ne bi rabila glih trudit preveč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 22:04:06
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, in tud jst jo obožujem . Kdaj greva v Bufa na tunino solatko? Je men tko dobra... kadar češ, za to sem pa zmeri Aja, in tisto bo šlo, upam Dones mi neki ni šlo v kuhni, tko, da sem sladico v smeti vrgla, ker ni bla za nikamr pol pa še dobr, da nismo pršli , sej bi se pa pol potrudla in kej druzga nardila. Veš, da gosti ne smejo bit brez sladice no, kukr sva midva na sladko mahnjena, se ne bi rabila glih trudit preveč no, sej sladico s penco mamo pa na varnem in hladnem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 29.11.2008 22:05:26
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, in tud jst jo obožujem . Kdaj greva v Bufa na tunino solatko? Je men tko dobra... kadar češ, za to sem pa zmeri Aja, in tisto bo šlo, upam Dones mi neki ni šlo v kuhni, tko, da sem sladico v smeti vrgla, ker ni bla za nikamr pol pa še dobr, da nismo pršli , sej bi se pa pol potrudla in kej druzga nardila. Veš, da gosti ne smejo bit brez sladice no, kukr sva midva na sladko mahnjena, se ne bi rabila glih trudit preveč no, sej sladico s penco mamo pa na varnem in hladnem tko se govori
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?