|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
29.11.2008 8:30:25   
lillchy123
ella, nisem dobila pošte, pa mamo že spluženo user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
29.11.2008 9:13:30   
jencili
jutro,

mi smo ga sicer malo srali ponoči, sam ni blo hujšega.
Me je pa zjutri zbudil zvok kopat, k so vsi okol kidai, ker ga je ponoči kr neki spet naneslouser posted image user posted image
Vse lepo in prav, sam dons spet ne morem v Kr, ker mam letne gume na avtu. No, pa sej ni nobene panike. Bom že zrihtalauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2677
29.11.2008 9:15:03   
nizy
jutro,

mi smo spali do 8.30, sem imela eno budnico z našo Adno , se je polulala čez noč in sem jo ob5.30 preoblačla ,.....

pri nas takoooo sneži , da nevem kako bomo do Kranja prišli  na en  rojstni dan user posted image , pa še darilo moram nabavt , sem gledala poganjalčka v BC , jih majo zdaj znižane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2678
29.11.2008 9:19:19   
Janey
jutro

imamo sneeeeeeeeeeeeeeg,jupiiii kak sem vesela. sem včeraj stopla iz faksa in vse zasneženo. so se mi tak očke svetle. pol pa kličem v mb in pravijo da še ne snežiuser posted image user posted image no pa smo prinesli še v mb snegecuser posted image user posted image sma pa včeraj s sošolko prišli na eno prometno in sva stali na avtocesti 2 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je lubek šel eno uro za mano iz lj in je bil ker je šel na staro cesto uro in pol pred mano domauser posted image user posted image si je kupil avtejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mam pa zdaj svojega nazaj.jeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii zdaj sem pa res vesela, ker nisem več vezana na brege in en ****in krog v bresterniciuser posted image user posted image user posted image

smo bli včeraj tak pozni, da smo ker jejaka zapsal pri babici kar tu spaliuser posted image user posted image tak da sem imela zjutraj pomarančni sok in kavo na mizi....mmmm kako razvajanjeuser posted image user posted image bi pasalo vsakodnevno...kar malopozabiš kak je lepo pri mamiuser posted image user posted image user posted image

jaka je spal za en drek, ampak sej smo že navajeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
29.11.2008 9:25:45   
lillchy123
janey, user posted image  luštno te je brat spet nasmejano. takšen zajtrk in razvajanje tud baterije nafila, ne? Ja, mame so res zakon!Kaj pa je z vašo muco? Naši se je dlaka že vidno popravla, poredila se je, še tri tedne pa se bomo crkljali da se bo kar kadil!

Luka je pa zdaj po ne vem kooook dolgem času zaspal v svoji posteljici. sam.user posted image  Lubi mi pa zajtrk dela in kavico kuha. Ob takih jutrih bi najraje objela cel svet. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
29.11.2008 9:59:46   
ella79
lillchy sem ti zdej še enkrat poslala. user posted image user posted image user posted image za super jutro, potem bo tudi dan in večer, pol ravzajanja user posted image

jencili kako boš pa v službo hodila z letnimi gumami user posted image

janey user posted image user posted image user posted image za snegec in še bolj super, da imata vsak svoj avto in bosta z Jakcem mobilna non stop user posted image

pri nas tudi ene 10 cm novega snega user posted image padat je sedaj nehal, upam da res ne bo dež začel user posted image
lepo se stiskajte na toplem user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2681
29.11.2008 10:04:46   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili kako boš pa v službo hodila z letnimi gumami user posted image

ne bomuser posted image

ne, sej jih bom nabavla, sam še neki počakam...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
29.11.2008 10:09:36   
Marusah
Jutro!

Jaz sem tut že vso "bojno" opremo za na sneg pripravla user posted image  Zdej pa sam čakam Lovrota, da se zbudi pa grema spoznavat sneg user posted image

Janey, super za avto user posted image user posted image user posted image Pol se lahka gremo pa kopat enkrat drug teden...

< Sporočilo je popravil Marusah -- 29.11.2008 10:15:59 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
29.11.2008 10:20:15   
Blacky*
Jencili  - mi imamo tudi še letne gume na avtu... gremo zdaj pogledat za zimske user posted image Pa hvala za trud okoli sank...

Janey - user posted image user posted image user posted image user posted image za avto, pa jutranje razvajanje

Lillchy - ti pa max uživi to jutro... kar ga je še ostalo. Pa en za user posted image muco, da bo hitro ok

Ella - tudi vi se lepo stiskajte user posted image user posted image in hvala za link za sanke. Imajo tudi sedežke za 6,60 brez ddv
http://www.trstenjak.si/Igrace/Sanke.htm

Blaža in Bamby - user posted image user posted image user posted image za ročne spretnosti.

No, mi smo se to noč tudi zbujali. In vem zakaj. Tu pri babi in dediju je full vroče ponoči. Pa sem danes v sosednji sobi pustila odprto okno (postrani), pa je bilo še vedno prevroče. Ponoči je popil dve flaši mleka in pol flaše vode... user posted image Ob 5:30 pa že budnica... sem ga dala na tla pa je kar odpuzal iz sobe na hodnik in klical ba ba ba... no pa je prišla odrešiteljica... babi... mami je šla pa še malo spat... ati je pa situacijo spremljal duhovno, telesno je bil pa adijo... je moral en dan prej zgodaj vstati, pa ga je zdelalo user posted image Zdaj pa spi od 9:30.

Lep snežno sončen dan želim vsem.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
29.11.2008 10:21:09   
Blacky*
če sem prav razumela, mi manjka še 20 objav do druge user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
29.11.2008 10:23:57   
jencili
pol pa le pridno na delo, Blackyuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
29.11.2008 11:12:37   
Blacky*
Pina, a si ti iskala grelec. Danes je en v spletni akciji:

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=173187

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
29.11.2008 11:28:48   
jencili
sicer ni to količinsko za Taja nič nenavadnega, samo dons sva po dolgem času spet jedla skutke in mi je res dobr zgledalo tole, pa sm mogla kr slikatuser posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
29.11.2008 11:31:57   
jencili
aja, sm pozabla povedat, da je tko zgledalo ko je Taj zaključil z zajtrkomuser posted image  - mu nisem nič pomagalauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
29.11.2008 11:37:58   
ella79
jencili haloooo a 6 skutic je pojedu user posted image to ma naša za tri zajtrke user posted image user posted image user posted image kam on to vse da, k je tak drobižek user posted image v glavnem, čestitaj mu v mojem imenu user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
29.11.2008 11:38:27   
ella79
jencili a boš kej športala danes user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
29.11.2008 12:13:42   
jencili

jencili haloooo a 6 skutic je pojedu user posted image to ma naša za tri zajtrke user posted image user posted image user posted image kam on to vse da, k je tak drobižek user posted image v glavnem, čestitaj mu v mojem imenu user posted image user posted image

jah, takle mamouser posted image
Drugač pa naš drobižek polni plenice, k v proizvodnjiuser posted image , zato pa je drobižekuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
29.11.2008 12:14:19   
jencili

jencili a boš kej športala danes user posted image  user posted image user posted image user posted image  

že športamuser posted image  - pa čakam teuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
29.11.2008 13:53:27   
jencili
user posted image  , klinc pa tak šport, k tud enkrat ne zmagamuser posted image
Mogoče bi pa pomagal, če bi enga kozlička (Lillchy - to je PIVO ZLATOROGuser posted image ) v rit vrglauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
29.11.2008 15:12:34   
listek1
dan,

no naša noč je bla pa super, k je ati vstajal user posted image  Mali je spal do 9h, potem smo se pa mal igrali in zabavali. Zdej pa spančka ta drugo rundo, potem pa šibamo mal v shoping. Mormo it kupit darilo za teto od mojga, pa zdele se mu je lopata zlomila, ko je kidal. user posted image

Jencili - kapo dol pred Tajem, ma kok tale tvoj fantiček poje. Facko mali. V čem pa vidve dami športata, če ni skrivnost? user posted image
ella - a v torek kava je al ne? Jest bi bla za user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
29.11.2008 15:41:12   
jencili
vadiva za naš turniruser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
29.11.2008 16:26:37   
MetiLu
Dan user posted image

Sem bila dones pridna, da je kej, res je blo fajn, da je mami prišla mal Janeza zabavat, še na sprehod sta šla user posted image  jaz sem pa nakuhala velik hrane za v skrinjo, oprala 2 stroja cunj, posesala, pa še štrudeljček sem spekla user posted image

Janez je bil pa dones pokonc do 13.40, ko je šele 1. zaspal, pa je spal 1 uro, pol se je zbudil, ker je zavohal najino kosilo user posted image  (sej ne, da je pred spanjem že svoje kosilo zmazal ...), malo pojedu in zdej sta šla z atijem nazaj spat user posted image  jaz sem pa malo noge čez kavč stegnila ... končnooooooooooo, pa v miru kavo spila user posted image

Spali smo pa dones dobr, sam je celo noč mali pri nama spal user posted image  

Bamby, ful ful dobre škatlice user posted image  ko vas tkole berem punce, imate ene res velik volje in smisla za tele okrasitve user posted image  da ne govorim, kakšne doborte pečete user posted image  jaz sem včasih tud velik pekla, zdej se mi pa ne da več user posted image  bolj kakšne ajnfoh biskvitke naredim al pa štrudelj user posted image

Pri nas je pa kar nekaj snega user posted image  upam, da Dolenjke, Carice in STipeta ni kej zasnežilo na poti user posted image

Janey user posted image  za še en avtek user posted image

Jencili, jaz tud nimam zimskih gum, sam jih itak ne nucam, ker bom na šiht peš hodila user posted image  uuuuuuuu, Taj je pa res jedec user posted image  naš ma zdej take skutice za malco, pa ponavad 3 ali 4 poje user posted image  no, zdej sem kupila kar fuhcwerge xxl, ker v tistih tamalih je lih za 4 žlice skute notr user posted image

Zdej se grem pa še mal učit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
29.11.2008 16:42:28   
Blacky*
Samo da se pohvalim... končno imamo zimske gume... kupljene, montirane... drugače se tako in tako ne bi mogli vrniti v LJ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
29.11.2008 17:29:54   
jencili
čer,

midva sva ravno pomalicala, zdej pa slišim iza sedežne neko zadovoljno 'stokanje' ob žvečenju piškotauser posted image

Morm vam povedat, da verjetno ne bomo šli v čateške. Ja, razlog zato je pa moje vnetje, ki sem ga fasala in zaradi tega sem na antibiotikih, pa še kopat se ne smemuser posted image user posted image
Pa k bi blo vasj vreme, da bi vozičkali, je pa napovedan dež, pa še neki snega tud vmesuser posted image
BZ, bedno mi je edin zato, ker smo tko kolegico namočili, da grejo sami trijeuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
29.11.2008 18:19:20   
misar
dober dan!

Ja danes pa sem bolj pozno v akciji, ker zjutraj ni blo cajta čvekat user posted image ...jaz sem kar fino spala., ker je bil ati v akciji zjutraj, ko je tamala že okoli 6h robantila.

Pri nas je sicer nekaj snegeca zjutraj še blo, sam zdaj je pa sam še s od snega.

moram pa pohvalit našo prinčipesko, da je včeraj, potem ko sva bili na čaju pri neni in marku prvič samostojno vstala in ob opori naredila dva korakauser posted image user posted image user posted image .zdaj pa to skoz vadimo. jo moram še kdaj k zetu peljatuser posted image user posted image , da jo še kaj nauči.

danes pa sicer nismo nič kaj hudo veliko počeli, dopoldan smo se crkljali, popoldan smo šli mal v šoping in zapravljali dinarčke, pojedli kosilce, mal pospravili, zadremuckali in evo je že tema user posted image user posted image user posted image ...klinc pa še gleda to zimo user posted image user posted image

a kakšna ve, kdaj dolenjka prispe v bruselj? danes?! upam, da je vse cool na poti.

nič čveke, mejte se, jaz grem pa na neki sladkega, ker enga zlatoroga sva že ob kosilcu ziznila z mojim user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?