Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 22:02:03
|
|
|
|
Blacky*
|
Kufri odpakirani, posoda pomita, stroj pere, živalci spedenani, lubek čaka pred tv, jaz se pa počasi odjavljam... no, pa mi danes ne bo uspelo priti do druge
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 22:07:14
|
|
|
|
Blacky*
|
....mogoče pa mi uspe... ....sem pozabila še na to... ....dolgo in lahko nočko želim....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 30.11.2008 23:15:13
|
|
|
|
Janey
|
uu ste zgovorne...sem mislila da bom imela kaj za počet medtem ko je lubi pod tušem no pa nič...grem ga kar v postlico počakat...upam da me prej ne zmanjka blacky ti pa nisi bila vztrajna, en posti ti je sfalil LAHKO NOČ ajaaaa...sem pozabila povedat menda da smo danes spali do 2h brez zbujanja v svoji postelji pol pa smo ga vzeli k sebi, pa se je ene 2-4x (ne vem ) zbudil do 4.30, ko je tulil in potem jedel, spal do 6ih, rogovilil do 7 in spal do 8.30...bi rekla, da je bila ena bolših noči
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 7:09:49
|
|
|
|
itata
|
jutro, naša noč kar ok. zbujanje 3x kar se joške tiče ene 2x me je pa vmes kr tko zbudu k se je vrtel po postli. včeri sem pol ugotovila, da sem čist preveč občutljiva k ne štekam pa ne štekam, da moj sam goflo otresa k se kej razjezi pa da dejansko nima veze z mano, pa da se sam jaz pol okol tega sekiram.... kr neki. včeri smo bili pri tašči. pa je mela mala iste fore k en dan prej pa se ni noben razburjal pretirano al pa kregal al pa karkoli kr neki... jaz tud če sem še tko jezna ne rečem takih groznih stvari k bi mi blo pol lahk žal... tašča mi je pa mulčka pomerkala tolk da sem jaz za službo do konca naredila. tko da je bilo fajn. pa skuhala vse
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 7:35:47
|
|
|
|
itata
|
blacky: ja kaj pa vem... sam cajt moraš met pa gre. sam če dolg nisi študirala moraš mal potrpet pol bo pa zalaufal, ne skrbi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 7:37:48
|
|
|
|
itata
|
se opravičujem k jamram okol mojga občasno, ampak on je drugač skoz ful prijazen in vljuden in niti glasu ne povzdigne name. NIKOL. niti mi še nikol ni reku, da sem smotana kaj šele kej druzga. tko da me pol vsaka beseda iz tira vrže. sam vem sem očitno preveč občutljiva. ne bom več okol tega jamrala pa bo a ne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 7:38:33
|
|
|
|
itata
|
zdej se bom pa nehala sama s sabo pogovarjat (sem mogla nadoknadit k sem bla čez vikend bolj tiho) in grem dol k starim na kavo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 7:54:19
|
|
|
|
buči
|
jutro!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 8:05:58
|
|
|
|
misar
|
o jutro buči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 8:06:44
|
|
|
|
buči
|
Sem vas na hitro prebrala, bolj površno sicer. Upam, da ste ok, me je kar zvilov želodcu, ko sem prebrala, da je Dolenjka že v Belgiji. Pa sem imela jaz mini krizico za v službo, ki jo imam ne 20 minut po ibvoznici stran. Dolenjka, drži se! Vidim, da ste pridne, krasite, jaz komaj čakam, da napeljemo lučke zunaj na smrekico. Notranjo moram pa še kupit - eno majhno za na omaro, ker sicer bom samo pobirala kuhlice, pa še pojedel bo kaj , tega pa nočem. itata Ko pokličem optika, ti sporočim, kdaj bi se lahko kofetkale.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 8:10:17
|
|
|
|
misar
|
nočka je bla kar fajn...spat je šla šele ob 10h zvečer, ker je prej enega krepčilnega usekala, ko smo bli na rojstnem dnevu, sam pol je spala pa do 2h, pa budnica ob 4:30, pa kmal zatem spet, ko sem jo med naju fliknila in smo spale do 7:15h tko, da jedla je sam 2x sicer smo se včeraj mel pa kar super, čeprav z mojim nisva neki taprava...sva si skoz po malem v laseh...ja je mal pomanjkanje jote krivo , ampak res, ugotavljam, da kadar bolj mal potem ziher vidiva en kup težav , bomo ta teden nadoknadli, saj se prijateljica že poslavlja grem zdaj tamali zajtrk v rito zabrista, pa še jaz kaj pomalicam, pa se oglasim še na kakšnega hitrega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 8:44:20
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 8:46:25
|
|
|
|
larisa
|
Jutro sem mal zanemarjala RR, se tolk dogaja Lilči, ker sva se menile glede pijačke, ti moram rečt, da je Nejc spet totalno prehlajen in glede na to, da mora bit Luka zdrav, ne vem če je pametno da se družimo Če vseeno želiš, me kar na tel. kontaktiraj Upam, da ste vse fajn in vsi zdravi! Dolenjka, če si se že kej javila ne vem, upam pa, da ste lepo prispeli in pričakujem kak meil al pa ZS, al pa SMS, kar želiš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 8:47:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata zdej se bom pa nehala sama s sabo pogovarjat (sem mogla nadoknadit k sem bla čez vikend bolj tiho) in grem dol k starim na kavo a živita nad tvojima al njegovima... najbrž si že kdaj napisala, a ne vem točno... saj veš, pa toliko nas je da včasih kar pomešam vse
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 1.12.2008 8:48:06 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 9:15:27
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jutro! Noč je bla spet bol ,čeprav je blo prvo bujenje šele okol štirih.Pol je pa spet bluzil po postli,pa kr neki tečnaril.Sem mu ob 6-ih flašo naštimala in je spal do 7.45 .Sem si saj lahko v miru zajtrk pripravla .Včeraj smo bili pri tašči na kosilu,za RD smo ji kar tortico naredili in je bla super,res njami .Janez je bil kar priden,ker včasih vedno full žnari kadar smo tam.Sem mislila,da bova danes šla k tetki na uvajanje,sam še ne vem kako bo kej Janez razpoložen Je pa grozno vreme tukaj pri nas.Se skos bliska in grmi,tko da bom zaključila.Se javim kasnej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 9:19:48
|
|
|
|
Blacky*
|
e pa grozno vreme tukaj pri nas.Se skos bliska in grmi,tko da bom zaključila.Se javim kasnej IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Jutro! Noč je bla spet bol ,čeprav je blo prvo bujenje šele okol štirih.Pol je pa spet bluzil po postli,pa kr neki tečnaril.Sem mu ob 6-ih flašo naštimala in je spal do 7.45 .Sem si saj lahko v miru zajtrk pripravla .Včeraj smo bili pri tašči na kosilu,za RD smo ji kar tortico naredili in je bla super,res njami .Janez je bil kar priden,ker včasih vedno full žnari kadar smo tam.Sem mislila,da bova danes šla k tetki na uvajanje,sam še ne vem kako bo kej Janez razpoložen Je pa grozno vreme tukaj pri nas.Se skos bliska in grmi,tko da bom zaključila.Se javim kasnej Tukaj je tudi vreme. Pa v knjižnico bi mogla pa se mi ne da po tem vremenu. Bom počakala če se bo kaj spremenilo... danes, jutri ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 9:41:16
|
|
|
|
Janey
|
jutro naša noč spet kar solidna ko bi tak ostalo bi bila superca. lubi je šel v službo po 2 tednih in zdaj ko je bil 3 dni TAAAK super mi prav manjka. sem se navadila, da sma si tak blizu...sem mela spet malo metulčkov v trebuhu in to...sma se spet ful zbližala in res je fino. prav komaj čakam da je ura pol 5 da pride pol gremo pa v AU, je dobil nek keš kao za RD (21.12) in si gre po neke stvari za akvarij...si je ful želel jih pa so kr drage pa jih pač mi2 nisma kupla.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 9:57:27
|
|
|
|
vrtnica76
|
Janey, super za vaju z lubijem!!!To je pa res lepo.Še dobr,da taki lepi tenutki pridejo naokrog vsake tolk časa in da spoznamo,da smo lahko s svojim dragim včasih še vedno v .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 10:01:03
|
|
|
|
blaža
|
lubi je šel v službo po 2 tednih in zdaj ko je bil 3 dni TAAAK super mi prav manjka. sem se navadila, da sma si tak blizu...sem mela spet malo metulčkov v trebuhu in to...sma se spet ful zbližala in res je fino. prav komaj čakam da je ura pol 5 da pride Janey, meni je tudi ful tuga, ko gre v službo v ponedeljek. Midva imava tudi še metuljčke v trebuhu in vesela sem , da je tako po 11 letih od kar sva skupaj. Drugače je bil lep vikend, le da sem včeraj brala en star forum in zraven . je pisala ena mamica, ki je bila takrat stara 31 let in je opisovala kako je zvedla, da ima raka na dojki. tudi knjiga je izšla, mislim, da je naslov Mavrica v pločevinki, ali nekaj takega. nisem vspela vsega prebrati, ma je blo tako žalostno, da me je kar bolelo . Pol se pa človek sekira za vse sorte neumnosti, pa če se ti dojenček zbuja in slabo spiš, misliš, da si ubogi?! No, da vas ne zamorim. Ta teden se pripravljam za vaje , ker bom igrala igrico v vrtcu. Ne vem še al bom sneguljčica, al čarovnica. Vsako leto se z mojim javiva za nastop, ko nastopajo starši otrokom. Pol me pa čaka, da še zašijem neke kostume, za plesne, kamot hodi ta starejši. Sem se kar sama ponudla, da mi ne bo dolgčas. , V vsej gužvi se jaz spomnem še vse sorte. Včeraj smo na internetu našli neke zvezde iz papirja in smoto delali cel dan, da smo si okrasili. Ta mala dva sta bla ful vesela. Ob priliki bom poslikala. No nočka je bla tako tako, pa ni blo hudega.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 10:01:30
|
|
|
|
Blacky*
|
lubi je šel v službo po 2 tednih in zdaj ko je bil 3 dni TAAAK super mi prav manjka. sem se navadila, da sma si tak blizu...sem mela spet malo metulčkov v trebuhu in to...sma se spet ful zbližala in res je fino. prav komaj čakam da je ura pol 5 da pride
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 10:08:17
|
|
|
|
Janey
|
hvala babiikee...ja res sem vesela, da je spet tak. je vse dosti lažje. jaka spi že pol ure, upam da še kake ure potegne. potem pa šibama nekam, ker imam prazen hladilnik, da si kupim nekaj za zajtrk. kaki dež je tu ti kar mine do življenja ko ven pogledaš.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 10:24:04
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. sem bla spet bolj tiho čez vikend. je bil lubi doma. sicer pa itak zvečer skor ne morem na net, ker se tamala še vedno kar naprej zbuja. tako da še kej druzga ne morem nardit. drugač je pa ok, ful mi je začela pridno jest, ampak še vedno ji je ziza zakon. edino prejšnjo noč se ni nič dojila, ker je imela malo nosek zamašen, pridna punca, čeprav sem pa mislila, da mi bo zize razneslo. eno je pojedla pol za dopoldansko spanje, drugo pa šele zvečer. auaa je blo tolk so ble polne po dolgem času. dolenjka je pa že v bruslju. si ne morem predstavljat zase. upam da ti prvi delovni dan hitro mine in da ste se uredu namestili. grem mal nazaj poškilit... aja, janey, lepo da sta si z lubijem tako blizu. mi smo bli tud čez vikend skos skupaj, je blo tako fajn se crklat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 10:31:32
|
|
|
|
vrtnica76
|
Mi2 bova pa v varstvo šla.Ga bom danes za kakšno urco tam pustila,vmes pa šla po nakupih.Me prav zanima kako bo .Vam poročam.Pozdravček
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 10:37:21
|
|
|
|
misar
|
ufff dolenjka ma pa danes prvi delovni dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 1.12.2008 10:39:31
|
|
|
|
Blacky*
|
Mi2 bova pa v varstvo šla.Ga bom danes za kakšno urco tam pustila upam, da mu bo ok...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?