Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 9:48:15
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro! Upam, da ste dobro spale. Jaz za prijetno spanje rabim vedno več blazin. Ampak zaenkrat se še da. Sunny in Claud - ste se pa pred dpanjem fino nakleptale. Zelo lepo. Samo kaj ko boste danes s postelje šele okrog 12.h. Ko bomo me že kosilale, bosta vidve šele pristavile za kavico. Ste prave nočne ptičke. Ampak je tako zanimivo, da smo si različne. Hitro zveš kaj novega. Vsem trebuškarcem želim lep dan. Naj vas vaši predragi pridno razvajajo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 9:51:46
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutro . kako ste kaj? No js sem se lepo naspala,...................... zdej sem vas pa na hitro sam prišla pozdraviti. Namreč počasi odhajava. Želim vam prijeten teden,upam da bo vsaj malo snežen. Uživajte.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 10:06:39
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn.....uživejta!!in spočij se......varno vožnjo in oglasi se ko prideta nazaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 10:09:17
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 brkn.....uživejta!!in spočij se......varno vožnjo in oglasi se ko prideta nazaj Se podpišem pod tole. Papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 10:12:32
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi kaj boš kej počela med vikendom?imate kej sončka na vašem koncu?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 10:24:25
|
|
|
|
mala*
|
Dobro jutro trebuškarce!! Jaz sem že po kavi in zajtrku( 2banani in malo Milke- upam da ne bo preveč za zagago) DAla sem prati en stroj cunj, dva pa me pridno čakata da jih zlikam, o kok se mi ne da Kako ste ve? Sploh ne bom več vsak dan omenjala koliko napišete..je pa fino, ker pitje kavice prijetno mine... Glede CR, ja jaz sem si tudi rekla, po eni strani bolje da vem vnaprej in bom pripravljena, ker najhujš more bit pa tko d se res cel dan matraš pol ti pa na koncu CR naredijo.. Kolumbo pol si ti hitro okrevala po CR?Ker men pravijo da ful boli, da 14dni ne smeš otroka dvignt pa tko...men je bolj ta okrevanje zastrašujoče če je res tko kot pa sam CR- tam itak spiš O snegu ne duha ne sluha..baje bo v ponedeljek začelo kr fejst padati, pa tam nekje do srede naj bi dol letele snežinkice... Brkn srečno pot in veeeeeeeeelikooooo uživanjcije in razvajanja ti želim!!! Punce pridne ste s temi seznami, res vas moram pohvaliti!!! Saj bi vam pomagala, amoak sem vam že parkrat povedala, da še slikce ne znam nalimat kaj šele kej drugega...no ja, eni so za neki, drugi pa za druge stvari Vsi nismo za vse, ampak se pa dopolnjujemo, hi hi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 11:05:16
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - zjutraj me je zbudilo sonce, ampak zdaj ga je vedno manj. Prihajajo oblaki in kr mrzlo je. Sem nesla smeti in sem ugotovila, da je verjetno zadnjič, da jih nesem brez, da bi oblekla za ven še eno jopico (bundo). Za vikend pa nimam silnih načrtov. Pralni stroj sicer pere na veliko, ampak danes je moj plan poleg pranja samo pospraviti balkonske rože. Za jutri pa edino, če bom kuhala kosilo še za starše. Ostalo imam v načrtu samo počivat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 11:32:57
|
|
|
|
Čebel@
|
drage moje! imam bon za spletno trgovino sonček za 20evrov za nakup kateregakoli otroškega vozička! če bi katera imela naj mi sporoči
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 12:16:08
|
|
|
|
cati
|
Dober dan Pri nas tudi lepo sonček sije To pa je tudi vse kar je lepo ker me zgaga peče kot Pa da se še jaz pohvalim pralni stroj že pere
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 12:21:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Dober dan Pri nas tudi lepo sonček sije To pa je tudi vse kar je lepo ker me zgaga peče kot Pa da se še jaz pohvalim pralni stroj že pere ola! pri nas tud tko lepo sveti samo je mraz ko .......upam da kmal zgine tale sitna zgaga......probej z mlekom ali pa donatom če bo kej boljš.......pridna že pereš.......jaz pa pospravljam kok sva pridne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 12:35:06
|
|
|
|
Ajvy
|
dddddddddaaaaaaaaannnnnnnnnnnn..vstali smo okol 6.30...tak da vas malo preberem, potem pa grem počivat.... Deja...čestitke za novo zvezdico...klepetulja Sunny...dober je to povedal tvoj KLepetulje....vidve sta pa bili dolgo pokonci...a sta danes potem potegnili v dopoldan??? MAjchy...super da si se imela tak fajn z nečakom..... Maksi..tudi tebi en lep dan...zjutraj je kar sonček sijal...nisem mogla verjet Brkn...uživajte .....lepo se imejta....nič na nas mislit mala*...dobro jutro in lep dan...jst sem bila sktivna dopoldan...pranje perila...igranje,,, branje pravljic...previjanje....in še in še ...... CAti...lepo jutro......danes je na sporedu počivanje upam, da te zgaga čimprej neha pečt
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 12:38:37
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Ja, učeri smo se s claud kar zaklepetale, ja! Vidim, da ste že pridne, že perete oz ste stroje zalaufale-jst bom to pole nardila! Zdej morm zajtrk prebavit. Vreme je pa prov tako smotano-ponoči je blo full jasno in sem res misnla, da bo sonček, sam so spet ti grdi oblaki. Čeprav sem vidla, da je maksi še neki sončka ulovila. cati, lih k si tuki. A si dobila moje ZS? Ko je moj pršu spat, je lepo dau roko gor na bušija in ta mala je takoj začela skcijo-in on je lepo zaspal, mene je pa spet 1 uro brcala in se premikala, da nismmogla zaspat oz jst bi že zaspala, ampak je ta mala protestirala, ker ji noben položaj ni pasal...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 12:45:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MAjchy...super da si se imela tak fajn z nečakom..... ja res sva se mela fajn....prov pogrešam tega mojga knedla k ga tok cajta ne vidim sva vse notr prnesla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 12:47:35
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny........dobro jutro! jaz mojmu sploh ne pustim da daje ponoč roko na buši ker pol je tko kot pri tebi-on zaspi mene ima pa boksarsko vrečo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 12:48:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MAjchy...super da si se imela tak fajn z nečakom..... ja res sva se mela fajn....prov pogrešam tega mojga knedla k ga tok cajta ne vidim sva vse notr prnesla ja, to je res beda.....moji nečaki so pa iz Kr...tak da jih tudi poredko vidim.... Super da sta not prnesla....sem full vesela zate.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 12:52:47
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......sej drugače sva s sestro samo par km narazen samo koker sem že napisala se mi ne da z njo prerekat in se ji rajš izognem kako pa da ste bili že tako kmalu pokoncu?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 12:57:29
|
|
|
|
sunny24
|
Majchy, sem brala, da si se mela fajn s tvojim nečakom, pa tudi, da si se pošteno utrudla. Ma važno je, da sta se malo pocrtala. Jst pa nimam nobenega, da bi ga crtala in bom mogla lih na februar počakat, da dobimo to našo akrobatko v roke! ajvy, smo prov not padle v debato, ja. Sej vidiš, claud še ni, jst sem pa ustala full pozno-pa bi še spala, sam sem pogledala na uro, pa me kar zbudilo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:06:07
|
|
|
|
Pupka
|
Dan!No, mi mamo sončka sam je mraz Danes sem pa jaz mela pranje in sušenje las v lastni režiji Mi je kar šlo Ampak obvezno moram lepo pod tuš, ker sklonjena pa res nebi mogla bit tolko časa... Sem opazila da ne morte spat če vaši brcajo ponoči.... JAZ SPIM KO UBITA... Zbudi me vse drugo Drugače pa sem že štartala z novicami- pričel se je moj delovni dan. Do 19-ih delam pol pa upam da se bodo moje domneve potrdile Tolko da vas pozdravim... Zdaj pa vas še mal preberem za nazaj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:06:48
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....se mi še danes pozna da sem učeri z tamalmu letala okoli ker sem še čisto povožena tko da dele k pospravljam vse delam full na izi sem se tok najedla da bo eksplodirala-smo meli rižoto
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:11:53
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je začelo snežit!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:12:27
|
|
|
|
Pupka
|
majchy res al kaj??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:15:49
|
|
|
|
Čebel@
|
ja in to kar full.....zgleda kot bi stiropor letel z neba
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:18:58
|
|
|
|
Pupka
|
ojej... Zdaj si lahko pojete uno: Zapadel je prvi sneg, pobelil sosednji breg....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:20:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka ojej... Zdaj si lahko pojete uno: Zapadel je prvi sneg, pobelil sosednji breg.... februarja bojo pa zvončki pa trobentice
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:20:38
|
|
|
|
sunny24
|
Uau majchy, jst bi tudi sneg mela...sam o njem lahko sam sanjam pomojem, k tle tudi če se slučajno zmoti in malo pada, ga hmali ni več... Si mela pa fino kosilo...jst še ne študiram o njem, bomo pol zvečer kaj nardili. Ti pa kar lepo na easy pospravli, si se učeri preveč zmučla. Kje pa so danes vse? pupka, ti pa delavno, al kako? Kake domneve? Sem firbec...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?