Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:32:23
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 balonchy, neki ne vem...full jih je na našem seznamu, k se sploh ne javljajo več tu na rr...Kaj počakam, da kiro kje ulovim in ji pošlem ZS al kaj naj? Presodi sama... Lahk jim pošlješ sam eno obvestilce, da se počas stavmo skupi... Pa, če so za... naj ti odpišejo in se pofočkajo za tvoj seznamček... Al neki v temu smislu... Jaz jih ne bi ravno spustila... Sej so tko al drgač vse trebuščkarce!!! Pa, ko jim pošiljaš ZS si vklopi povratno sporočilo, da boš vedla, če so te sploh prebrale al ne...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:33:16
|
|
|
|
claud
|
o bejbe, a ste še tuki? Ste se pa kr načvekale...sm kr rabla da sm vse prebrala, ampak komentirala pa zdj ne bom....razen,,,... Deja- sunny je dala res super link in sm jst tud od tam že kar neki narisala....tko da fino da mam konkurentko...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:33:47
|
|
|
|
Deja
|
sunny24-sej ni panike... še mamo vse dovolj časa... se še nobeni ne mudi v P. tak da je še dovolj časa za urejanje seznama... o glej, glej, drugo zvezdico sem dobila...
< Sporočilo je popravil Deja -- 21.11.2008 22:34:54 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:34:39
|
|
|
|
Balonchy
|
sunny - FULL SI PRIDNA!!! Mal se ustavi za danes... Da ti res ne odpade roka... Pa še pregorela boš... Sej je jutri še en dan...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:36:22
|
|
|
|
sunny24
|
claud, kje se pa ti skrivaš? Kaj si kej počela? balonchy, jim bom poslala. Sam upam, da ne bom pri kateri usekala mimo, posebno, če se je javla sam na začetku -če je slučajno šlo kaj narobe, kar res upam, da se ni zgodilo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:38:30
|
|
|
|
sunny24
|
Veš kaj je...k mam vse na enem listu napisano in pol prepisujem v seznamček. In če pride ta list slučajno mojmu v roke, bo zihr šou v smeti, k on sploh ne pogleda, kaj leti v koš in zato rajši sproti pišem in doponjujem.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:40:09
|
|
|
|
claud
|
Sunny- jah je blo treba spraznit kar smo nabavili od sladkarij no ja mal je blo res tega, mal sm se mogla it pa pocrkljat h mojmu.... zdj sm pa rekla da naj mi da mal mir da grem še vas mal pogledat..... sm pa dons že nardila 1/2 tretjega dela slikic, tko da bom v naslednjem tednu fertik, pol pa sam še nalimamo pa previjalno postavimo pa bo..... A si ti dons že kj bolš volje kot včeraj? Slišat je že tko....sam mal si odpočij dons od seznamčkov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:40:24
|
|
|
|
Balonchy
|
sunnyka - se ji bomo pa opravičle. Srčno upam, da se to ne bo (oz. se ni) zgodilo!!! Jaz grem tut v mižule... Lepo se mejte... Fajn čvekajte še naprej in se beremo jutri...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:40:43
|
|
|
|
sunny24
|
Aja, pa prej je moj bral ta seznam na listu in me vpraša, da kaj je to, pa sm mu rekla same telefonske številk dobrih bejb in sm ga vprašala, da če ga kira zanima. Pa je pol pogruntu za kaj se gre in mi reče nazaj, pa sej nism zmešan, že ena noseča mi je zadosti za živce kravžlat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:45:25
|
|
|
|
sunny24
|
balonchy, pol pa nočko in lepe sanje! claud, a sladkala in crtala si se....Lepo to! Pa še risala si...Super, bo vaša sobica hmali fertik! Sej pol pa veš kaj moreš nardit, ne? Slikat in nam pokazat! Sem pa danes boljše volje, ja...Včeri je bil pač tak dan...Danes mi je pa dal...YES, po skori enem mescu sem dobila! Sej druzga kot seznamčkov, klepetat z vami in TV gledat pa itak nimam za delat, k mojga ni-je šou delat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:45:28
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja, pa prej je moj bral ta seznam na listu in me vpraša, da kaj je to, pa sm mu rekla same telefonske številk dobrih bejb in sm ga vprašala, da če ga kira zanima. Pa je pol pogruntu za kaj se gre in mi reče nazaj, pa sej nism zmešan, že ena noseča mi je zadosti za živce kravžlat... žlehtnoba!!!!!!! Balonchy....tebi pa NOČKOOOO!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:48:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, a sladkala in crtala si se....Lepo to! Pa še risala si...Super, bo vaša sobica hmali fertik! Sej pol pa veš kaj moreš nardit, ne? Slikat in nam pokazat! Sem pa danes boljše volje, ja...Včeri je bil pač tak dan...Danes mi je pa dal...YES, po skori enem mescu sem dobila! Sej druzga kot seznamčkov, klepetat z vami in TV gledat pa itak nimam za delat, k mojga ni-je šou delat. SAM DA SI DOBILA..... Sam men pa zdj moj noče dat.....je reku počak do 1.12. da g reče da je vse ok pol pa mogoče..... Halo....pa kaj je s temi tipi zdj....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:50:32
|
|
|
|
sunny24
|
Ej, sam res, kaj jim je? A do zdej pa nista al kako, da bi zdej on čaku do 1.12.? Ja, važno je, da sm dobila in sem takoj bujše volje! Pa naša se zdej tle po trebuhu obrača in guzi, da prov ne vem, ku bi se več dala...Nč ji ni prov! Je vdet ja, da je pupka, da že zdej "komplicira" in zahteva, da je po njeno...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:53:57
|
|
|
|
claud
|
Že kr neki časa nisva.....če bo šlo tko naprej bova šele marca, aprila al kaj pol pa men roke odpadejo Naša se tud prevrača tuki okol.....in ful mi teži ko rišem pa je očitnno mal potlačena ko sedim...pa me nabaše direkt v rebra z vso močjo....no sj pol ji dam mal prostora no.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 22:57:16
|
|
|
|
sunny24
|
Sej še dobro, da je z našimi rokami vse v redu, k če ne, bi se pajčuna nardila in netopirji bi se naselili... Ja upam, da ti da čimprej, da malo roke pršparaš, drugače mu pa kar računi amortizacijo! Ja, sej meni se tudi nabaše, sam da ponavadi na desno stran trebuha, ko sedim in pol morem iskat drugi položaj. Me je pa včeri prvič brcala tudi gor pod rebra...JEEE, sm misnla, da bo sam do pol trebuha pršla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:01:39
|
|
|
|
claud
|
amortizacija bo draga mene pa včasih kr mal boli ko me v rebra....včasih je pa kr tko kot da se nasloni pa odrine od njih.....njej je fajn...men je tud fajn da se ona dobr počut, ampak jst pa jamram pol Važno da brcajo..... Tvoja bo pomoje ful na igrice navalila pa je zato tok živahna....po mamici Moji se bo pa umetnost gravžala,ker bo mela travme da je bla čist potlačena....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:07:37
|
|
|
|
sunny24
|
Važno je, da brcajo, da se kobacajo po bušiju in da je vse v redu...bomo že potrpele! Sej je prov lušno! A misliš, da bo na igrce navalila...Ja sej jst še nism tko huda, moj je bolj! Matr, mene pa danes neki v levi lopatici seka. Ne vem, al sm si kako mišico nategnla, pa sploh ne morem do sape prist-če hočem malo bolj zadihat, me kar zagrabi tam ozadi in sploh ne morem normalno dihat. Moj me je neki prej strašu, da tko boli, k maš plučnco...Sam upam, da ne.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:11:58
|
|
|
|
claud
|
Ma ne, pa ne bo pljučnica...upam da ne.... Sm pa jst tud opazla težave z dihanjem....sam pomoje zato ker tud pljuča nimajo več tok placa....in pol kr neki kašljam za brez veze ko ne pridem čist do sape.... Mogoče si se pa sem zaležala.....Tko je pr men če predolg spim ma resno no....že 2 dni spim do 10h, 11h in pol sm čist polomljena....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:14:30
|
|
|
|
claud
|
evo tuki maš znake za pljučnico...pa je bl za bolečine v prsih.... Pljúčnica (pnevmoníja) je vnetje pljuč.[1], ki zajame drobne pljučne mešičke (alveole) in tkiva okrog njih. Pljučnico lahko povzročijo virusne, bakterijske in glivične okužbe, zajedavci ter fizikalna ali kemična poškodba pljučnega tkiva. Običajni simptomi pljučnice so produktiven kašelj, bolečina v prsih, vročina in težko dihanje. Diagnoza poteka s pomočjo rentgenskega slikanja ter preiskavo izmečka. Zdravljenje je odvisno od vzroka - pri bakterijski okužbi se dajejo antibiotiki. Pljučnica se pojavlja pri ljudeh vseh starosti, vendar je zlasti nevarna za starejše ljudi ter kronične bolnike, pri katerih je vodilni vzrok smrti. Obstajajo cepiva proti določenim mikroorganizmom, ki povzročajo pljučnico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:18:00
|
|
|
|
sunny24
|
Sem bla prej pod tušem, pa sem si hrbet brisala in me je pol začelo bolet ko , tko, da pomojem sem si fajn mišico nategnla tam ozadi in me zato boli. Sam je res smotano. Da bi blo pa od spanja...ne ne, če bi spala na levem boku bi še zastopla, ampak spim sam na desnem, tko, da... Na hrbtu in na levem boku ne morem dihat, pa srce mi hoče vn vršt...Sem lih zadnjič nekje brala, da spanje na levem boku ni lih neki full fajn v nosečnosti, k je srce full obremenjeno zaradi teže in je zato bujše spat na desnem. Sam pa res težko diham že kaka 2 tedna, če ne še kaj več-zgleda prtiska na prepono in pol je tko. Ma sej če ne prej, bo pa februarja bujše!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:20:36
|
|
|
|
sunny24
|
Aha, pol pa ne bo pljučnca...kaj me moj smotko straši! Sam sem vidla ja, da si mi začela konkurenco delat v spanju...Sam mojga naziva "zaspanke" ti ne odstopim. Sm se navezala na njega!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:24:20
|
|
|
|
claud
|
aja?!....jst pa večinoma skos na levem boku spim....sicer se ponoč ful velikrat obrnem pa se vsakič zbudim ker me v spodnjem delu...tm nekje k so jajčniki tok zaboli...in pol traja preden se obrnem moj se pa sam reži, kao-orka se spet premika.... pol pa tvojmu reč da te mal zmasira...........jst mam en nov recept kako prit do masaže...ker mojmu je to tko odveč---sm zadnjič rekla če mi noge zmasira...pa je jamru kok se mu ne da...pa sm bla tiho, sm šla po kremo in sm se sama začela pa se tko mal bogo nardim...pol sm se mu pa zasmilila je pa on nadaljeval
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:25:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aha, pol pa ne bo pljučnca...kaj me moj smotko straši! Sam sem vidla ja, da si mi začela konkurenco delat v spanju...Sam mojga naziva "zaspanke" ti ne odstopim. Sm se navezala na njega! Ma pr tvojem in pri mojem spanju mi daš lohk pomoje za 1 leto prednosti pa te ne ujamem...., tko da ti naziv kr pustim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:28:38
|
|
|
|
sunny24
|
Ah, pr mojmu to ne pomaga...sm jih sprovala že vse... Sam si pa fajn pogruntala. Malo bogo se nardiš in je...Ku se da te naše drage malo okoli prenest! Ma sej prej me je masiru, pa ni pomagalo-zgleda, da je prov pretegnjena mišica. Sem tudi prej hotla vzet kozico iz pomivalca in tako ku sm stegnla roko, sm vidla vse zvezde od bolečin. Ma, bo že. Sej sem itak študirala it na eno masažo, sam spravit se morm...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?