|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
21.11.2008 22:32:23   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

balonchy, neki ne vem...full jih je na našem seznamu, k se sploh ne javljajo več tu na rr...Kaj počakam, da kiro kje ulovim in ji pošlem ZS al kaj naj?

Presodi sama... Lahk jim pošlješ sam eno obvestilce, da se počas stavmo skupi... Pa, če so za... naj ti odpišejo in se pofočkajo za tvoj seznamček... Al neki v temu smislu... Jaz jih ne bi ravno spustila... Sej so tko al drgač vse trebuščkarce!!! user posted image
Pa, ko jim pošiljaš ZS si vklopi povratno sporočilo, da boš vedla, če so te sploh prebrale al ne...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
21.11.2008 22:33:16   
claud
o bejbe, a ste še tuki?

Ste se pa kr načvekale...sm kr rabla da sm vse prebrala, ampak komentirala pa zdj ne bom....razen,,,...

Deja- sunny je dala res super link in sm jst tud od tam že kar neki narisala....tko da fino da mam konkurentko...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
21.11.2008 22:33:47   
Deja
sunny24-sej ni panike... še mamo vse dovolj časa... se še nobeni ne mudi v P. tak da je še dovolj časa za urejanje seznama...
o glej, glej, drugo zvezdico sem dobila...user posted image

< Sporočilo je popravil Deja -- 21.11.2008 22:34:54 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
21.11.2008 22:34:39   
Balonchy
sunny - FULL SI PRIDNA!!! user posted image user posted image user posted image

Mal se ustavi za danes... Da ti res ne odpade roka... Pa še pregorela boš... Sej je jutri še en dan... user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
21.11.2008 22:36:22   
sunny24
claud, kje se pa ti skrivaš? Kaj si kej počela?

balonchy, jim bom poslala. Sam upam, da ne bom pri kateri usekala mimo, posebno, če se je javla sam na začetku -če je slučajno šlo kaj narobe, kar res upam, da se ni zgodilo!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
21.11.2008 22:38:30   
sunny24
Veš kaj je...k mam vse na enem listu napisano in pol prepisujem v seznamček. In če pride ta list slučajno mojmu v roke, bo zihr šou v smeti, k on sploh ne pogleda, kaj leti v koš in zato rajši sproti pišem in doponjujem. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
21.11.2008 22:40:09   
claud
Sunny- jah je blo treba spraznit kar smo nabavili od sladkarijuser posted image user posted image user posted image no ja mal je blo res tega, mal sm se mogla it pa pocrkljat h mojmu....user posted image zdj sm pa rekla da naj mi da mal mir da grem še vas mal pogledat.....

sm pa dons že nardila 1/2  tretjega dela slikic, tko da bom v naslednjem tednu fertik, pol pa sam še nalimamo pa previjalno postavimo pa bo.....

A si ti dons že kj bolš volje kot včeraj? Slišat je že tko....sam mal si odpočij dons od seznamčkovuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
21.11.2008 22:40:24   
Balonchy
sunnyka - se ji bomo pa opravičle. Srčno upam, da se to ne bo (oz. se ni) zgodilo!!! user posted image

Jaz grem tut v mižule...
Lepo se mejte... Fajn čvekajte še naprej in se beremo jutri...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
21.11.2008 22:40:43   
sunny24
Aja, pa prej je moj bral ta seznam na listu in me vpraša, da kaj je to, pa sm mu rekla same telefonske številk dobrih bejb in sm ga vprašala, da če ga kira zanima. Pa je pol pogruntu za kaj se gre in mi reče nazaj, pa sej nism zmešan, že ena noseča mi je zadosti za živce kravžlat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
21.11.2008 22:45:25   
sunny24
balonchy, pol pa nočko in lepe sanje! user posted image

claud, a sladkala in crtala si se....Lepo to! Pa še risala si...Super, bo vaša sobica hmali fertik! user posted image user posted image user posted image  Sej pol pa veš kaj moreš nardit, ne? Slikat in nam pokazat!
Sem pa danes boljše volje, ja...Včeri je bil pač tak dan...Danes mi je pa dal...YES, po skori enem mescu sem dobila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Sej druzga kot seznamčkov, klepetat z vami in TV gledat pa itak nimam za delat, k mojga ni-je šou delat.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
21.11.2008 22:45:28   
claud

Aja, pa prej je moj bral ta seznam na listu in me vpraša, da kaj je to, pa sm mu rekla same telefonske številk dobrih bejb in sm ga vprašala, da če ga kira zanima. Pa je pol pogruntu za kaj se gre in mi reče nazaj, pa sej nism zmešan, že ena noseča mi je zadosti za živce kravžlat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žlehtnoba!!!!!!!

Balonchy....tebi pa NOČKOOOO!!!!!!!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
21.11.2008 22:48:07   
claud

claud, a sladkala in crtala si se....Lepo to! Pa še risala si...Super, bo vaša sobica hmali fertik! user posted image user posted image user posted image  Sej pol pa veš kaj moreš nardit, ne? Slikat in nam pokazat!
Sem pa danes boljše volje, ja...Včeri je bil pač tak dan...Danes mi je pa dal...YES, po skori enem mescu sem dobila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Sej druzga kot seznamčkov, klepetat z vami in TV gledat pa itak nimam za delat, k mojga ni-je šou delat.

user posted image user posted image user posted image user posted image SAM DA SI DOBILA.....

Sam men pa zdj moj noče dat.....je reku počak do 1.12. da g reče da je vse ok pol pa mogoče.....user posted image user posted image
Halo....pa kaj je s temi tipi zdj....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
21.11.2008 22:50:32   
sunny24
Ej, sam res, kaj jim je? A do zdej pa nista al kako, da bi zdej on čaku do 1.12.?user posted image

Ja, važno je, da sm dobila in sem takoj bujše volje!user posted image  

Pa naša se zdej tle po trebuhu obrača in guzi, da prov ne vem, ku bi se več dala...Nč ji ni prov! Je vdet ja, da je pupka, da že zdej "komplicira" in zahteva, da je po njeno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
21.11.2008 22:53:57   
claud
Že kr neki časa nisva.....če bo šlo tko naprej bova šele marca, aprila al kajuser posted image pol pa men roke odpadejouser posted image

Naša se tud prevrača tuki okol.....in ful mi teži ko rišem pa je očitnno mal potlačena ko sedim...pa me nabaše direkt v rebra z vso močjo....no sj pol ji dam mal prostora no.....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
21.11.2008 22:57:16   
sunny24
Sej še dobro, da je z našimi rokami vse v redu, k če ne, bi se pajčuna nardila in netopirji bi se naselili...user posted image

Ja upam, da ti da čimprej, da malo roke pršparaš, drugače mu pa kar računi amortizacijo!user posted image

Ja, sej meni se tudi nabaše, sam da ponavadi na desno stran trebuha, ko sedim in pol morem iskat drugi položaj. Me je pa včeri prvič brcala tudi gor pod rebra...JEEE, sm misnla, da bo sam do pol trebuha pršla!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
21.11.2008 23:01:39   
claud
user posted image user posted image user posted image amortizacija bo dragauser posted image user posted image user posted image

mene pa včasih kr mal boli ko me v rebra....včasih je pa kr tko kot da se nasloni pa odrine od njih.....njej je fajn...men je tud fajn da se ona dobr počut, ampak jst pa jamram poluser posted image

Važno da brcajo.....

Tvoja bo pomoje ful na igrice navalila pa je zato tok živahna....po mamiciuser posted image

Moji se bo pa umetnost gravžala,ker bo mela travme da je bla čist potlačena....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
21.11.2008 23:07:37   
sunny24
Važno je, da brcajo, da se kobacajo po bušiju in da je vse v redu...bomo že potrpele! Sej je prov lušno!user posted image

A misliš, da bo na igrce navalila...Ja sej jst še nism tko huda, moj je bolj!

Matr, mene pa danes neki v levi lopatici seka. Ne vem, al sm si kako mišico nategnla, pa sploh ne morem do sape prist-če hočem malo bolj zadihat, me kar zagrabi tam ozadi in sploh ne morem normalno dihat. Moj me je neki prej strašu, da tko boli, k maš plučnco...Sam upam, da ne.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
21.11.2008 23:11:58   
claud
Ma ne, pa ne bo pljučnica...upam da ne....
Sm pa jst tud opazla težave z dihanjem....sam pomoje zato ker tud pljuča nimajo več tok placa....in pol kr neki kašljam za brez veze ko ne pridem čist do sape....
Mogoče si se pa sem zaležala.....Tko je pr men če predolg spimuser posted image ma resno no....že 2 dni spim do 10h, 11h in pol sm čist polomljena....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
21.11.2008 23:14:30   
claud
evo tuki maš znake za pljučnico...pa je bl za bolečine v prsih....
Pljúčnica (pnevmoníja) je vnetje pljuč.[1], ki zajame drobne pljučne mešičke (alveole) in tkiva okrog njih. Pljučnico lahko povzročijo virusne, bakterijske in glivične okužbe, zajedavci ter fizikalna ali kemična poškodba pljučnega tkiva. Običajni simptomi pljučnice so produktiven kašelj, bolečina v prsih, vročina in težko dihanje. Diagnoza poteka s pomočjo rentgenskega slikanja ter preiskavo izmečka. Zdravljenje je odvisno od vzroka - pri bakterijski okužbi se dajejo antibiotiki. Pljučnica se pojavlja pri ljudeh vseh starosti, vendar je zlasti nevarna za starejše ljudi ter kronične bolnike, pri katerih je vodilni vzrok smrti. Obstajajo cepiva proti določenim mikroorganizmom, ki povzročajo pljučnico

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
21.11.2008 23:18:00   
sunny24
Sem bla prej pod tušem, pa sem si hrbet brisala in me je pol začelo bolet ko user posted image , tko, da pomojem sem si fajn mišico nategnla tam ozadi in me zato boli. Sam je res smotano. Da bi blo pa od spanja...ne ne, če bi spala na levem boku bi še zastopla, ampak spim sam na desnem, tko, da...

Na hrbtu in na levem boku ne morem dihat, pa srce mi hoče vn vršt...Sem lih zadnjič nekje brala, da spanje na levem boku ni lih neki full fajn v nosečnosti, k je srce full obremenjeno zaradi teže in je zato bujše spat na desnem.

Sam pa res težko diham že kaka 2 tedna, če ne še kaj več-zgleda prtiska na prepono in pol je tko. Ma sej če ne prej, bo pa februarja bujše!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
21.11.2008 23:20:36   
sunny24
Aha, pol pa ne bo pljučnca...kaj me moj smotko straši! user posted image

Sam sem vidla ja, da si mi začela konkurenco delat v spanju...Sam mojga naziva "zaspanke" ti ne odstopim. Sm se navezala na njega!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
21.11.2008 23:24:20   
claud
aja?!....jst pa večinoma skos na levem boku spim....sicer se ponoč ful velikrat obrnem pa se vsakič zbudim ker me v spodnjem delu...tm nekje k so jajčniki tok zaboli...in pol traja preden se obrnem moj se pa sam reži, kao-orka se spet premika....

pol pa tvojmu reč da te mal zmasira...........jst mam en nov recept kako prit do masaže...ker mojmu je to tko odveč---sm zadnjič rekla če mi noge zmasira...pa je jamru kok se mu ne da...pa sm bla tiho, sm šla po kremo in sm se sama začela pa se tko mal bogo nardim...pol sm se mu pa zasmilila je pa on nadaljevaluser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
21.11.2008 23:25:18   
sunny24
Lej, da se boš malo smejala....

http://www.youtube.com/watch?v=DAia1GhYC6Y

http://www.youtube.com/watch?v=1gRNiU9EhAU&feature=related

To je zdej na italjo in se režim zravn!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
21.11.2008 23:25:51   
claud

Aha, pol pa ne bo pljučnca...kaj me moj smotko straši! user posted image

Sam sem vidla ja, da si mi začela konkurenco delat v spanju...Sam mojga naziva "zaspanke" ti ne odstopim. Sm se navezala na njega!user posted image user posted image user posted image

Ma pr tvojem in pri mojem spanju mi daš lohk pomoje za 1 leto prednosti pa te ne ujamem...., tko da ti naziv kr pustimuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
21.11.2008 23:28:38   
sunny24
Ah, pr mojmu to ne pomaga...sm jih sprovala že vse...user posted image   Sam si pa fajn pogruntala. Malo bogo se nardiš in je...Ku se da te naše drage malo okoli prenest!user posted image user posted image user posted image

Ma sej prej me je masiru, pa ni pomagalo-zgleda, da je prov pretegnjena mišica. Sem tudi prej hotla vzet kozico iz pomivalca in tako ku sm stegnla roko, sm vidla vse zvezde od bolečin. Ma, bo že. Sej sem itak študirala it na eno masažo, sam spravit se morm...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?