Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:24:36
|
|
|
|
Pupka
|
Moj Biljenc je danes neke čudne izjave dajal, ko sva se slišala za dobro jutro Sicer je mel v planu neke delavce, ampak zidar je odpovedal oni drugi pa pride sam nekej zriše... In pol domnevam, da bo priletel naokrog Drugač je pa tud on čist adijo na sneg... Lani ko smo ga pr nas meli Sva se metala po snegu kot dva otroka res!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:25:46
|
|
|
|
Pupka
|
Drugač pa delam ja! Saj ni tak hudo, sam ko pač sedim ves čas... In me to mal mantra!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:34:51
|
|
|
|
cati
|
Sunny sem ja. dobila tvoj zs sam sem mal zmedena glede njega sem kaj prešpricala?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:35:29
|
|
|
|
sunny24
|
Ja sej smo vsi primorci zmešani, ko vidmo sneg... Pol pa držimo pesti, da bo pršu na "obisk"... Kaj pa delaš, da moreš non stop sam sedet? To je kar zoprna zadeva ja...Ma sej bo hmali porodniška in se boš lepo spočila!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:38:37
|
|
|
|
sunny24
|
cati, , sm zadolžena za objavljanje na rodili smo in delam seznam vseh trebuškarc. Da pol ko boš rodila, meni sporočiš in pol objavim-rabim pa tvojo cifro, da bom vedla kdo je kdo...Sem misnla, da si prebrala, ko je blo tu na forumu napisano in se nisem neki poglabljala v to, da mogoče pa kdo ne ve... Ku sm smotana... Pr nas je pa neki osnčekpokukal, pa cunje sem dala prat (sem tudi jst pridna), pa čajčka sm si skuhala in naša miss se guzi po bušiju...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:39:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Drugač pa delam ja! Saj ni tak hudo, sam ko pač sedim ves čas... In me to mal mantra! pridna.......a nimaš nobene šanse da malo ustaneš in se malo razmigaš......bo kmalu porodniška
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:42:25
|
|
|
|
tanci29
|
cao čvekice... sem ravno oddala zs za sunny...aha že pridno nabirate številke...ja ve ste pa res neverjetne... mi smo kar uredu...smo malo bubančkani, ampak ni panike...malo vročine, malo driskice in malo tečnobe drugače pa super... sploh vas nisem nič brala tako da brez zamere...upam da ste vse ok...zdaj je pa tek lep sonček posijal tukile čez okno... lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:42:55
|
|
|
|
cati
|
cati, , sm zadolžena za objavljanje na rodili smo in delam seznam vseh trebuškarc. Da pol ko boš rodila, meni sporočiš in pol objavim-rabim pa tvojo cifro, da bom vedla kdo je kdo...Sem misnla, da si prebrala, ko je blo tu na forumu napisano in se nisem neki poglabljala v to, da mogoče pa kdo ne ve... Ku sm smotana... Ja prešpricala sem Ker imam toliko za brat za nazaj pa hitro kak post (stran) spregledam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:43:33
|
|
|
|
Pupka
|
Delam na radiu... Tak da mora bit vse pod kontrolo in pol še tu klepetam... Tak da vstanem že... Sam če stokrat vstanem pol mi spet ni okej...Saj veš, gor, pa dol, pa gor pa dol... Pol pa večinoma presedim... Saj mislim da bom šla kaj kmalu na bolniško, ker ni moj problem če majo pomanjkanje kadra!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:45:53
|
|
|
|
sunny24
|
cati, ti je opravičeno! Ker zadnje čase res nenormalno šopamo te strani, da se res ne da več sledit! tanci, sem ti poslala nazaj ZS! Pa še enkrat, (rajši več kot premalo), da se hitro pozdravite!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:49:07
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, sej se mi je kar zdelo, da si na radiu. Sej če ne moreš več, kar pejdi na bolniško, al pa če maš še dopust ga pokoristi-kar je še bujše kot bolniška. Seveda, če ti odobrijo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:56:02
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci..... da se pozdravite....te prav pogrešam tuki gor....no sej boš kmalu doma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:57:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Saj mislim da bom šla kaj kmalu na bolniško, ker ni moj problem če majo pomanjkanje kadra! [/quote se strinjam.......ti samo pazi nase in na pikico pa je
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:57:07
|
|
|
|
Pupka
|
Dopust... Letos sem izkoristila 10 dni, tak da mi je ostalo še več kot pol... Ampak pr nas majo dopust lahko samo tisti ki lezejo šefu v rit (dobesedno). Že za poletje so mi komplicirali ampak sem si izborila... Glede na to, da se sem ne vrnem več delat, pa mi je v končni fazi prav malo mar... Sam da se jih rešim... In ne bom se več žrtvovala za to bando... Zdaj je čas da končno začnem mislit nase... in seveda še bolj na
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 13:57:52
|
|
|
|
cati
|
začnem mislit nase... in seveda še bolj na
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:02:19
|
|
|
|
sunny24
|
Pupka, tako se govori! cati, kaj pol mi boš poslala cifro in original ime na zs, al boš naknadno sporočila?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:31:12
|
|
|
|
Čebel@
|
pa niste kej preveč zgovorne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:33:30
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sem šla srajce od mojega obesit, pa ta drugo žehto dala prat...Pa sm pršla nazaj in ni blo nič...Kje ste vse? Majchy, kaj kej počneš? A še pada snegec? pupka, sem pogledala link...sej je full lepo videt tko vse zasneženo, sam kaj, ko je ponavadi tolk nesreč... JSt lih zaradi tega ne maram neki full te zime, še manj pa kake poledice...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:35:56
|
|
|
|
Pupka
|
Jaz obožujem zimo... Pri radiatorju s čajčkom v rokah! Al pa tko kakšen sprehod recimo! Ko pa moram v avto pa na cesto Zdaj se bom vsak čas lotla mandarin
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:36:25
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......snegec je nehal zdej se spet neki sonček kaže.......še posesam in pomedem sponišče in sem fertik-je vse pospravljeno-sem kar sama nase malo ponosna me pe križ boli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:37:32
|
|
|
|
Čebel@
|
pupka....naj ti mandarine teknejo.....jaz imam isto rada sneg samo čez šipo al pa za sprehod na cesti se ga pa prov bojim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:44:39
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pupka....naj ti mandarine teknejo..... Hvala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:49:03
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, ti si pa preveč pridna! Jst bi mogla še posodo v pomivalca dat...pa se mi ne da...Sam sej bom, predn se lotim kuhat. Bom nardila sojne polpete, pire in brstični ohrovt na maslu z drobtinami. Zdej bom mogla pa mojga it počasi budit in kafe kuhat. Pa zdej pejdi malo počivat, če te križ seka! Jst mam tudi rada sneg, pa sploh hodit po snegu mi je full fajn, ko "škripa" pod nogami, ampak vozit...Ne ne... Pupka, mandarine...Njam! Aja, btw, lih k je tvoj s teh koncev, kaj bosta šla na andrejev sejem v Staro Gorico?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:52:00
|
|
|
|
boma2
|
dober dan so !! ja pa ve ste čist divje... kok ste natipkale... grem hitr nazaj brat, da bom kej na tekočem... :) Upam, da uživate, ker je sonček... :) za balonchy...(seznamčki)..... tiste dve punci , ki bosta pomagali pri seznačkih... :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?