Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:32:15
|
|
|
|
claud
|
sam ene so prou krute no.... Ja jst sm tud že študirala da bi šla nekam na masažo, sam ne vem kje je kak salon kjer bi mel mize za nosečnice...da se res udobno namestiš in sprostiš....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:40:58
|
|
|
|
claud
|
A pa misliš da te to na tistem stolu masira? Ker sm slišala da drugač obstajajo tud mize z luknjo za trebuh.....jst se najbolj sprostim da lepo ležim in to je to....drugač se nikakor ne morm....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:47:01
|
|
|
|
sunny24
|
Nevem tisti stol sem vidla da majo na tajski masaži v Čatežu, drugje pa še nism vidla. Sem zdej še malo šnofala za naš konc, pa ni nič... Al jst res ne znam poiskat al pa enostavno ni nič... Sej jst se tudi najbolj sprostim, da lepo ležim in da me pol mrcvarijo , sam ta stol je baje tudi fajn, k si v taki fajn pozi -sem nekje to brala, da je kao OK, k si v položaju zarodka al neki tazga... Grem včasih na tajsko masažo in pridem domov ku nova...sam zdej ne morem it, k se ne morm na trebuh ulešt, unih stolov pa nimajo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:50:19
|
|
|
|
claud
|
no sj, verjetn bom spet sam gledala pol pa ne bo nč iz tega...če ne bom dobila za kakšno darilo verjetn ne bom šla...nazadnje me je moj pred 1 letom častil tajsko masažo, tko da od takrat pa nisem šla...sam govorim...ma nč se mi ne da...govorim že pol leta da se bom šla postrižt pa se še nism šla...ja vem...švoh frizerka....še bivšega sodelavca nism šla nč pogledat...bo pomoje oči zgubu ko bom s trebuhom tja ppršla....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:52:52
|
|
|
|
sunny24
|
Ja sej jst sem ista, veš. Sam zdej bi bla res potrebna ene konkretne masaže, da pridem malo h sebi! Pa sej se lahko sama postrižeš za prvo silo...Pa a pol si delala v frizerskem salonu? Zdej pred si bla v HM, ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 21.11.2008 23:57:47
|
|
|
|
claud
|
Ja po poklicu sem frizerka in sem delala v salonu 3 leta....pol sm pa ugotovila (sicer se to ne govori na glas) da se da doma precej več zaslužit , pa še šef je bil adijo pamet....( če bi bla zdj pr njemu bi mi ponudu splav )...tko da sm se odločla da grem stran....pol sm šla v HM in ugotovila da sem noseča, to je blo poleti-klima našponana do konca, fasala fajn prehlad...sm tud tm nehala delat, pol me pa že nikjer več niso vzel k so vidl trebuh... jah, zdj pa drugo leto iščemo novo delo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:02:16
|
|
|
|
sunny24
|
Ja doma se da res full zaslužit s frizerstvom. Sej veš kolk jih tako dela...Pr nas vsaj jih je full! Maš oz si mela pa res ogabnega šefa! Ma sej delo boš dobila, drugače pa malo več "na črno" nardiš in je vsaj en zaslužek, pa delovno dobo si lahko plačuješ in je. Sej moj tudi še na črno dela okoli-če se da, zakaj pa ne.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:05:51
|
|
|
|
claud
|
ma ja, vsaj veš za kaj delaš....tam v salonu pa lahko nardiš 20x več prometa kot pa na koncu dobiš plače.... Je pa kr fajn tkole celo nosečnost bit doma-da ti ne grejo vsi živci in se sam temu posvečaš...pa mal uživaš.... Pa kaj sva mi2 edina norca še tuki na rr-ju?!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:11:46
|
|
|
|
sunny24
|
Sej to je, k na rednem šihtu dlaš ko budala, plačano pa ne dobiš tko, kot je treba. Je pa res fajn ja, da smo doma že celo nosečnost z možgani na off! Se prov nič ne pritožujem nad tem! Mislim, da smo sam še mi dve tuki, ja! Pa a si BTW vidla kolk je že ura? Ja no, malo treniramo za februar! Tko, dače bo tvoj kej jezen, mu kar tko povej, da moreš trenirat da boš pole v formi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:13:23
|
|
|
|
yania
|
hoj...ne nista edini, ki ne moreta spati... jst sem drugače med marčevkami....PDP 8.3., samo sem malo pokukala sem, če še kdo ne more spati... imam tamalo bolano (4 in pol leta je stara, pa ful vročina...že cel teden se cajtamo...kr neki..)... sej me bo kmal zmanjkal...ob 6ih ima pa itak spet antibiotik....kaj ste z Lj?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:15:24
|
|
|
|
claud
|
ma sj zdj me že kr kliče februarčica Sj zdj mi da mir k spotoma gledam mal kater film bi blo fajn dol dat....pa se mu ful fajn zdi.. No jst upam da bo mala februarja tak čas spala....če pa ne bo bom pa očitno že navajena do takrat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:17:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania hoj...ne nista edini, ki ne moreta spati... jst sem drugače med marčevkami....PDP 8.3., samo sem malo pokukala sem, če še kdo ne more spati... imam tamalo bolano (4 in pol leta je stara, pa ful vročina...že cel teden se cajtamo...kr neki..)... sej me bo kmal zmanjkal...ob 6ih ima pa itak spet antibiotik....kaj ste z Lj? Ola...še ena nespečnica.... Jst sm z okolice ljubljane ja.... A vi stw tud bolani....? tele viroze so pa kako kaj nosečnost? vse štima?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:17:25
|
|
|
|
sunny24
|
O lej jo še eno ponočnjakinjo! Pol pa nisi za dosti sfalila februarja! Jst sem iz NG, claud je pa mislim da iz okolice LJ. Ja upam, da se tvoja ta mala hitro pozdravi, k so prov boščki tej ta mali z vročino. Evo da bo hitro pozdravla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:19:46
|
|
|
|
sunny24
|
claud, s kje vlečeš filme dol? Jst sem na blinku, pa zdej že full časa nism nič dol pobrala. Sem pa pred časom pobrala dol full risank od walt disneya (čez 30GB)-je en tak ogromen paketek risank, če te zanima. Sam so pa v ANG, brez podnapisov... btw, a je kaj pametnega za dol pobrat?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:22:59
|
|
|
|
yania
|
hvala....upam da res čimprej ozdravi....ker je ful tečno bit skos noter...ma cel vikend -prejšnji je imela med 37 in 38...no potem pa tri dni nismo niti merili, ker ni bila vroča...včeraj pa bum 39.7...me je skor kap..no in se še zdaj borimo...sem ji dala sirup Calpol ob 19..pa 22.30, čeprav mora biti 4 ure vmes, ma kaj naj ko je bilo že 39 in čez, no zdej je 37,5...sam ne vem do kdaj... ja drugače sem uredu...od ponedeljka na bolniški, in upam da bo tako ostalo do porodniške...ej lepo je bilo poklepetat...grem se mal spočit...me že mal prekinja...pol pa zjutraj ne morem vstati, ko takole potegnemo ...čveke... lepo bodita...pa lepe sanje...se kaj tipkamo...pridem še kdaj, ko pri nas že vse obmolknejo okrog 22ih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:23:23
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, s kje vlečeš filme dol? Jst sem na blinku, pa zdej že full časa nism nič dol pobrala. Sem pa pred časom pobrala dol full risank od walt disneya (čez 30GB)-je en tak ogromen paketek risank, če te zanima. Sam so pa v ANG, brez podnapisov... btw, a je kaj pametnega za dol pobrat? Evo zdj dajem dol madagaskar 2. Filme iščem na partisu, downloadam pa z U tornetom. KAtere walt disneyeve pa so- stare al te novejše?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:25:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania hvala....upam da res čimprej ozdravi....ker je ful tečno bit skos noter...ma cel vikend -prejšnji je imela med 37 in 38...no potem pa tri dni nismo niti merili, ker ni bila vroča...včeraj pa bum 39.7...me je skor kap..no in se še zdaj borimo...sem ji dala sirup Calpol ob 19..pa 22.30, čeprav mora biti 4 ure vmes, ma kaj naj ko je bilo že 39 in čez, no zdej je 37,5...sam ne vem do kdaj... ja drugače sem uredu...od ponedeljka na bolniški, in upam da bo tako ostalo do porodniške...ej lepo je bilo poklepetat...grem se mal spočit...me že mal prekinja...pol pa zjutraj ne morem vstati, ko takole potegnemo ...čveke... lepo bodita...pa lepe sanje...se kaj tipkamo...pridem še kdaj, ko pri nas že vse obmolknejo okrog 22ih Lepo pozdravi malo ti pa se lepo naspi....nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:28:06
|
|
|
|
sunny24
|
yania, lahko nočko. Pa kar pridi še poklepetat kej k nam! Sej vidiš, da smo ta prave čveke! claud, aha, sej jst tudi z U torrent dol vlečem. Ma jst sem kar v iskalnik dala Walt disney in je vrglo to ven. So pa risanke tiste ta lepe ta stare (trnjulčica, sneguljčica, pepelka,...), pol so pa tudi novejše te od pixar...sam res ena fajn zbirka, no! Pa še free je! Ma pomojem če je na blinku, je tudi na partisu, tko, da malo pošnofi!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:31:57
|
|
|
|
claud
|
ja sj moram res....sam mora moj še en disc nabavt ker nama prostora na compu manjka Je pa moj potegnu dol risanke naše mladosti...živ-žav....smrkce, narnijo, čebelico majo....ma vse.... Ampak ni jih čez disneya mi2 vse s partisom iščeva pa je kr fajn.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:35:44
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sem tudi bla na partisu, pol pa je bla una štala, so vse prenesli na blink in pol me ni spustilo več na partis in sm kar tle ostala. Pa en fajn dokumentarc je tudi "Zeitgeist". Sam res, risanke od walt diseya so ta najlepše risanke, kar obstajajo! Ne pa to sranje k je zdej, k se sami neki roboti, pa sam neki se tepejo...Ah ja. Jst sicer risank na SLO nisem nikoli gledala, ampak so ble tudi na ITA take lepe risanke...Če zdej kaj ponavljajo, jih zmiri gledam!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:40:13
|
|
|
|
claud
|
Ja fajn je gledat te risanke...pa men sta tom &jerry ušeč(čeprav pravijo da sta preveč nasilna), ampak jst pa v teh bednih japonskih kr naprej vidm neki kri pa klanje pa ne vem kaj še vse... Ej sunny....zdj bom šla pa jst počas spat....k bom spet do 10h spala Tak da se ju3 kj tipkamo.... Ti pa se tud lepo naspi, pa upam da do ju3 popustijo tiste bolečine..... Nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 0:42:02
|
|
|
|
sunny24
|
Sej jst bom tudi šla pančat, tko, da tudi tebi lepe sanje in lahko nočko! Sem lih na blinku gledala in igrca rayman (met krave v daljino in podobno) obstaja tudi za PC, tko, d asi dol poberi in se mal smej! Jst tudi upam, da bojo bolečine popustile, k mi gre prov na živce! Pa lepo bušija boži! čawčaw
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 8:48:30
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro zaspanke! no evo ena kavica -žal je ne znam prilimat kok balonchy
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 9:40:43
|
|
|
|
Čebel@
|
sem rabila skorej 1 uro da sem vas za nazaj prebrala........z nečakom sva se fejst naigrala-se vidi da me mali pogreša ker je bil že zaspan potem pa kar naenkrat nafilan z energijo....tok ga je luštno gledat k kobaca,potem pa pride do mene in se me prime za noge in kot pajkec zleze na noge......sem bila kar zmatrana zvečer........aja pa še z mami sva ga dale v voziček in sva šle en orenk krog tko da sem se res zmatrala ........zvečer pa še z mojmu pa sva zaspala k ubita ponoči pa zmeri slabše spim.......sem sanjala da sem se jaz polulala v plenice in dame je treba preoblečt-pa sem se zbudila potem pa itak takoj wc pa do jutra tko.....je pa tast ob 8h zalaufov silkolarko in žaga drva tko da je za danes konec s spanjem zdej grem pa jest
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?