Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:36:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo al pa trojčke ... si predstavljaš...se strinjata za še enega..komaj uspejo pregovarjanja...potem pa bum...trije Pol ziher ne grem več na šiht, ker če maš 5 otrok, se ne splača več za jurja delat, ker več dobiš od države . Ja to pa verjetn da res Sploh pa verjetn ne bi mela časa za šiht. Sam da si res predstavljaš-kr trije Moj je pa na 1. uz ful stisku pesti da bi bla 2...pa G reče...ja en plodek je...pa on še kr : a zihr da nista 2?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:36:34
|
|
|
|
Ajvy
|
KOlumbo...a tak ste vi to naciljali....jst tudi upam ,da vam uspe prej..... da boste lahko lepo pihali skupaj..... Sunny...jst sem tudi rekla ,da pri enem ne bomo ostali...mam 2 brata--pa je super... A kr čez ene 4 leta...jst sem pa htela imet malo razliko...... Claud...drugače mam jst rezerviran 20. januarja....tak da nikar ne prehitevaj... Sam res..kolk mamo zanimivo podzavest naštelano....neverjetni smo človečki... BArbaraSG...ja, res se vidi da je tvoja tematika.... super lepo si napisala,.... Naš kuža je domače šole...pa je zelo priden.....(sem se mogla mau pohvalit )
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:36:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:37:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo al pa trojčke ... si predstavljaš...se strinjata za še enega..komaj uspejo pregovarjanja...potem pa bum...trije Pol ziher ne grem več na šiht, ker če maš 5 otrok, se ne splača več za jurja delat, ker več dobiš od države . to pa se strinjam.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:38:25
|
|
|
|
Čebel@
|
ste me čist zignorirale
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:39:46
|
|
|
|
claud
|
Claud...drugače mam jst rezerviran 20. januarja....tak da nikar ne prehitevaj... Sam res..kolk mamo zanimivo podzavest naštelano....neverjetni smo človečki... ja res...ne sj ne 20. jst mam rezerviran za 22. januarja-se mi je sanjal....in men se te številke iz sanj tok velikrat res izpolnejo....tko da bomo vidl kako bo.....ja prou zanimivi smo ja....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:39:59
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, sam to je pa res...že sam ko jih moremo vsakič ko grejo skozi vrata spomnt, da če so vse s sabo vzeli, pa ko razmišljamo namesto njih (ko gre moj skozi vrat pozabi 3/4 stvari v stanovanju in pol nosim za njim...), da pa ne govorimo še o vsem ostalem...to nam sploh ne bi blo treba it delat! Ja, če pa bi mela 5 otrok, pol se ti pa verjetno res ne splača več hodit delat, k ti da država več... majchy, a tudi ti v šopingu. Fajn to! A tudi če bi jo razmontirali na bi šla v avto? Ja no, jo bosta pa naknadno šla iskat. za nakup!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:40:42
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy...super za komodo.... Jst tudi sedim klelle ..polna magnezija...čakam ,da me še ene parkrat na wc prime....da mi ni treba s pojstelje ustajat..... KOlumbo...ja to je pa res....zdejle..ko vodim sama gospodinjstvo (sama pomeni brez staršev-mame) šele vidim za kolk enih malih piz..... je treba skrbet.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:41:08
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam dons cajt do polnoči k morm dat tamaumu Ospen...tko da Sunnny dons ne boš nč spala zakaj pa ospen??dej me spomni??
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:41:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:41:46
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ste me čist zignorirale Nismo nismo....sam tok ste vse naspidirale da sploh neki natipkam, pošljem, preberem naslednjo, pokomentiram pa spet......madona sj nism stroj Sj jst sm se tud dons preveč nahodila pa mi kr mal skup vse vleče... in...je lepa komoda....boš poslikala?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:41:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Claud...drugače mam jst rezerviran 20. januarja....tak da nikar ne prehitevaj... Sam res..kolk mamo zanimivo podzavest naštelano....neverjetni smo človečki... ja res...ne sj ne 20. jst mam rezerviran za 22. januarja-se mi je sanjal....in men se te številke iz sanj tok velikrat res izpolnejo....tko da bomo vidl kako bo.....ja prou zanimivi smo ja.... točno ja...se spomnim ko si to napisala...no,...samo da ne bo gužve
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:42:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:42:33
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......je moj ugotovil da nebi šla v avto da bo lahko spet mene po lesnini vleku....si je že ugledu otroško sobo.........jaz gruntam kje bova denar za gradnjo dobila on pa že opremo gleda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:42:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sam da si res predstavljaš-kr trije seveda si ne predstavljam, ampak, ko sm 2 dni pred poroko vidla, kakšen jedilni kot nama je naredu mizar, sm mojmu rekla: Hočm, da bo cela klop zasedena , tko da placa za mizo je komot za 7 člansko familijo 7th heaven.....sam glej da ne boste tak pocukrani
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:43:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:44:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tamau ma angino Ajvy.....pa dežuram na 8 ur bogec.....ti pa tudi....jst sem dežurala 06,14,22---ti imaš pa najbrž glih za 2 uri zamaknjen....ti spi zjutraj??
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:44:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:44:16
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sam da si res predstavljaš-kr trije seveda si ne predstavljam, ampak, ko sm 2 dni pred poroko vidla, kakšen jedilni kot nama je naredu mizar, sm mojmu rekla: Hočm, da bo cela klop zasedena , tko da placa za mizo je komot za 7 člansko familijo 7th heaven.....sam glej da ne boste tak pocukrani
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:45:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:45:10
|
|
|
|
Čebel@
|
claud bom enkrat poslikala da boste vidle kako imamo doma.....drgač pa vidim da stečist noter padle s čvekom ajvy......prej sem spila pol litra mleka k me je zgaga pekla zdej sem pa še magnezij ruknila tko da me bo ziher na wc nagnal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:45:19
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, te morm razočarat...jst hodim pančat tam okoli 1h ponoči tko da...Jst se bom še zmiri naspala, kaj pa ti? ajvy, ja, smo rekla z mojim, da bomo počakala. Sej 4 leta pa tudi ni tko neki full razlike. Zdej je takoj naslednje to, da gremo živet na svoje. Sm tudi pred to nosečnostjo mela plan, da morm najprej met končano šolo, službo za nedoločen čas in stanovanje oz da si nekje na svojem in potem začet na otrocih.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:45:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Moj je pa na 1. uz ful stisku pesti da bi bla 2...pa G reče...ja en plodek je...pa on še kr : a zihr da nista 2? Ej jst sm mojo G isto vprašala pri nas je bilo pa glih obratno g: pa poglejmo kolk jih je jst: EN g: ni rečeno jst: oja je
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:45:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.......je moj ugotovil da nebi šla v avto da bo lahko spet mene po lesnini vleku....si je že ugledu otroško sobo.........jaz gruntam kje bova denar za gradnjo dobila on pa že opremo gleda dober se je spomnil...to pa moraš priznat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:46:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majcy nehi brenčat, pa še kej napiš
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?