|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
18.11.2008 22:36:06   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

al pa trojčke ... si predstavljaš...se strinjata za še enega..komaj uspejo pregovarjanja...potem pa bum...trije

Pol ziher ne grem več na šiht, ker če maš 5 otrok, se ne splača več za jurja delat, ker več dobiš od državeuser posted image user posted image user posted image .

Ja to pa verjetn da resuser posted image user posted image Sploh pa verjetn ne bi mela časa za šiht.

Sam da si res predstavljaš-kr trijeuser posted image user posted image user posted image
Moj je pa na 1. uz ful stisku pesti da bi bla 2...pa G reče...ja en plodek je...pa on še kr : a zihr da nista 2?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
18.11.2008 22:36:34   
Ajvy
KOlumbo...a tak ste vi to naciljali....jst tudi upam ,da vam uspe prej.....user posted image user posted image da boste lahko lepo pihali skupaj.....

Sunny...jst sem tudi rekla ,da pri enem ne bomo ostali...mam 2 brata--pa je super...
A kr čez ene 4 leta...jst sem pa htela imet malo razliko......

Claud...drugače mam jst rezerviran 20. januarja....tak da nikar ne prehitevaj...user posted image user posted image
Sam res..kolk mamo zanimivo podzavest naštelano....neverjetni smo človečki...

BArbaraSG...ja, res se vidi da je tvoja tematika....user posted image user posted image  super lepo si napisala,....
Naš kuža je domače šole...pa je zelo priden.....(sem se mogla mau pohvalituser posted image )

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:36:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
18.11.2008 22:37:19   
Ajvy

al pa trojčke ... si predstavljaš...se strinjata za še enega..komaj uspejo pregovarjanja...potem pa bum...trije

Pol ziher ne grem več na šiht, ker če maš 5 otrok, se ne splača več za jurja delat, ker več dobiš od državeuser posted image user posted image user posted image .

to pa se strinjam.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1479
18.11.2008 22:38:25   
Čebel@
ste me čist zignoriraleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
18.11.2008 22:39:46   
claud
Claud...drugače mam jst rezerviran 20. januarja....tak da nikar ne prehitevaj...

user posted image user posted image ja res...ne sj ne 20. jst mam rezerviran za 22. januarja-se mi je sanjal....in men se te številke iz sanj tok velikrat res izpolnejo....tko da bomo vidl kako bo.....ja prou zanimivi smo ja....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
18.11.2008 22:39:59   
sunny24
kolumbo, sam to je pa res...že sam ko jih moremo vsakič ko grejo skozi vrata spomnt, da če so vse s sabo vzeli, pa ko razmišljamo namesto njih (ko gre moj skozi vrat pozabi 3/4 stvari v stanovanju in pol nosim za njim...), da pa ne govorimo še o vsem ostalem...to nam sploh ne bi blo treba it delat!

Ja, če pa bi mela 5 otrok, pol se ti pa verjetno res ne splača več hodit delat, k ti da država več...

majchy, a tudi ti v šopingu. Fajn to! A tudi če bi jo razmontirali na bi šla v avto? Ja no, jo bosta pa naknadno šla iskat. user posted image  za nakup!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
18.11.2008 22:40:42   
Ajvy
Majchy...super za komodo....user posted image user posted image
Jst tudi sedim klelle ..polna magnezija...čakam ,da me še ene parkrat na wc prime....da mi ni treba s pojstelje ustajat.....

KOlumbo...ja to je pa res....zdejle..ko vodim sama gospodinjstvo (sama pomeni brez staršev-mame) šele vidim za kolk enih malih piz..... je treba skrbet.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.11.2008 22:41:08   
Ajvy

Jst mam dons cajt do polnoči k morm dat tamaumu Ospen...tko da Sunnny dons ne boš nč spalauser posted image

zakaj pa ospen??dej me spomni??

Neposredna povezava do sporočila: 1484
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:41:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.11.2008 22:41:46   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ste me čist zignoriraleuser posted image user posted image user posted image

Nismo nismo....sam tok ste vse naspidirale da sploh neki natipkam, pošljem, preberem naslednjo, pokomentiram pa spet......madona sj nism strojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sj jst sm se tud dons preveč nahodila pa mi kr mal skup vse vleče...

in...je lepa komoda....boš poslikala?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.11.2008 22:41:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Claud...drugače mam jst rezerviran 20. januarja....tak da nikar ne prehitevaj...

user posted image user posted image ja res...ne sj ne 20. jst mam rezerviran za 22. januarja-se mi je sanjal....in men se te številke iz sanj tok velikrat res izpolnejo....tko da bomo vidl kako bo.....ja prou zanimivi smo ja....user posted image

točno ja...se spomnim ko si to napisala...no,...samo da ne bo gužve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:42:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1488
18.11.2008 22:42:33   
Čebel@
sunny.......je moj ugotovil da nebi šla v avto da bo lahko spet mene po lesnini vleku....si je že ugledu otroško sobo.........jaz gruntam kje bova denar za gradnjo dobila on pa že opremo gleda

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.11.2008 22:42:53   
Ajvy

Sam da si res predstavljaš-kr trije

seveda si ne predstavljam, ampak, ko sm 2 dni pred poroko vidla, kakšen jedilni kot nama je naredu mizar, sm mojmu rekla: Hočm, da bo cela klop zasedenauser posted image user posted image user posted image , tko da placa za mizo je komot za 7 člansko familijouser posted image user posted image user posted image

7th heaven.....sam glej da ne boste tak pocukrani user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1490
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:43:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.11.2008 22:44:05   
Ajvy

Tamau ma angino Ajvy.....pa dežuram na 8 ur

bogec.....ti pa tudi....jst sem dežurala 06,14,22---ti imaš pa najbrž glih za 2 uri zamaknjen....ti spi zjutraj??

Neposredna povezava do sporočila: 1492
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:44:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1493
18.11.2008 22:44:16   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Sam da si res predstavljaš-kr trije

seveda si ne predstavljam, ampak, ko sm 2 dni pred poroko vidla, kakšen jedilni kot nama je naredu mizar, sm mojmu rekla: Hočm, da bo cela klop zasedenauser posted image user posted image user posted image , tko da placa za mizo je komot za 7 člansko familijouser posted image user posted image user posted image

7th heaven.....sam glej da ne boste tak pocukrani user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:45:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.11.2008 22:45:10   
Čebel@
claud bom enkrat poslikala da boste vidle kako imamo doma.....drgač pa vidim da stečist noter padle s čvekomuser posted image
ajvy......prej sem spila pol litra mleka k me je zgaga pekla zdej sem pa še magnezij ruknila tko da me bo ziher na wc nagnaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.11.2008 22:45:19   
sunny24
kolumbo, te morm razočarat...jst hodim pančat tam okoli 1h ponoči tko da...Jst se bom še zmiri naspala, kaj pa ti?user posted image user posted image user posted image

ajvy, ja, smo rekla z mojim, da bomo počakala. Sej 4 leta pa tudi ni tko neki full razlike. Zdej je takoj naslednje to, da gremo živet na svoje. Sm tudi pred to nosečnostjo mela plan, da morm najprej met končano šolo, službo za nedoločen čas in stanovanje oz da si nekje na svojem in potem začet na otrocih.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.11.2008 22:45:20   
Ajvy

Moj je pa na 1. uz ful stisku pesti da bi bla 2...pa G reče...ja en plodek je...pa on še kr : a zihr da nista 2?

Ej jst sm mojo G isto vprašalauser posted image user posted image user posted image

pri nas je bilo pa glih obratno
g: pa poglejmo kolk jih je
jst: EN
g: ni rečeno
jst: oja jeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.11.2008 22:45:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny.......je moj ugotovil da nebi šla v avto da bo lahko spet mene po lesnini vleku....si je že ugledu otroško sobo.........jaz gruntam kje bova denar za gradnjo dobila on pa že opremo gleda

dober se je spomnil...to pa moraš priznat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.11.2008 22:46:20   
Čebel@

Majcy nehi brenčat, pa še kej napišuser posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?