|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
18.11.2008 22:17:06   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Veš kaj je blo...je lih takrat ko sem hotla stisnt na tipko L na tipkovnici, jo je primlo kakat in je hitro šla na WC...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam da si zastopla, kaj sm misnla, pa je vse v redu!user posted image  
Za spanje pa...jst že od majhnega full spim, tko da bo pomojem kar kriza zdej, ko bo pršla naša miss...Ma se bomo navdli, ne bo druge!

user posted image user posted image user posted image sam da si se olajšalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sj pred nosečnostjo sm jst tud spala ko norc....zdj pa čim se obrnem se zbudim, pol je treba na wc- se pa tok zbrihtam da ne morm nazaj zaspat....tko da mam že očitno priprave na februaruser posted image user posted image uvajanje bi lohk temu rekliuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.11.2008 22:17:33   
sunny24
kolumbo, jutri bomo ugotovili, v kakem stanju je zložena postlca in če se kaj preveč maje, bom kar novo zravn sobice naročila. Plac pa mamo ja za 140X70. Sicer bo na začetku kar pri nas v spalnici.

Sam res, kar hitro še ta tretjegauser posted image , da boste pol lepo urihtali še mansardo...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.11.2008 22:18:20   
Ajvy
Kolumbo...vi že na tretjega ciljate...no sej pri tvoji energiji se sploh ne čudim....
KOlk otrok pa bi rada imela??

Sunny...boš vidla da ne bo krize....boš pa vmesne spance lovila...vsaj tako sem jaz...ko je TArja spala sem tudi jaz...pa sem preživela....sem tudi velika zaspanka....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.11.2008 22:20:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sunny ti kr spi, ker februarja bo akcija...no čeprou jst pravm: Japka ne pade daleč od jablane...tko da mislm, da bo tvoje dete kr lepo drnjohalo s tabo user posted image

ja...jst upam ,da bo tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:21:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.11.2008 22:21:52   
Ajvy
Claud...a ti se pa že uvajaš v nočno zbujanje user posted image user posted image  sam res...jst mam tudi precej rahel spanec v user posted image  in me moti vse.....kolkr praviš...sej bo kmalu februar...oz. nekatere že januar user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.11.2008 22:22:04   
sunny24
claud, pa ni mene kakat, tipko L je primlo in je šla...user posted image

Ah ja, kaj bi dala, da se naša miss vrže po meni...k jst sem kot mala sam spala in jedla...Sej zato sem bla ko ena mini bombica. Mama mi ni mogla več zadrge zapret do vratu, k se je prej ustavlo na podbradku...user posted image user posted image user posted image

ajvy, sej to mislim tudi delat...lovit dragocene urce čez dan...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.11.2008 22:23:28   
Ajvy
KOlumbo...bogec tvoj....user posted image user posted image user posted image  moj je tudi glede dela tak...pol ga pa vprašam...ja kako pa lahko jst vse naenkrat.....user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.11.2008 22:24:01   
claud
Ajvy- men so vse rekle...1.dan v porodnišnici se naspi, ker takrat ponavad user posted image zlo dolg spijo..... sam pomoje me bo mogu porod zloooo zmatrat, da bi spala...pomoje jo bom celo noč gledala vsa hipnotiziranauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:24:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.11.2008 22:24:39   
Ajvy

ja...bravo....jst se tudi nisem dala motit...kaj si ti nor...da bom pa vmes prah brisala....itak se ponovno nabere..user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.11.2008 22:25:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst sm si vedno želela 4 otroke...no, ker smo mal pozn začel delat na tem mislm, da mi bo cajta zmanjklauser posted image , pa moj že za 3. neki jamra....ampak jst še vedno upam, da mogoče gre v tretje rado in dobim dvojčkeuser posted image user posted image user posted image

al pa trojčke ...user posted image user posted image  si predstavljaš...se strinjata za še enega..komaj uspejo pregovarjanja...potem pa bum...trije user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.11.2008 22:26:12   
sunny24
ajvy, vreš kaj je, ženske lahko delamo več stvari hkrati, moški pa...Včasih je še ena preveč! user posted image

kolumbo, fajn, da si si izborila okrasitev otroške sobice, ker si res not ne predstavljam goblenov in podobnega...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.11.2008 22:27:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy- men so vse rekle...1.dan v porodnišnici se naspi, ker takrat ponavad user posted image zlo dolg spijo..... sam pomoje me bo mogu porod zloooo zmatrat, da bi spala...pomoje jo bom celo noč gledala vsa hipnotiziranauser posted image

iz izkušenj povem ,da se v P ne moreš naspat...prvo noč buljiš v svoj zakladek...očk ne premakneš niti za minuto...vsake tolko poteče solzica sreče..podnevi..no way..ker sestre skoz nekaj letajo....potem pa je spet noč...pa spet ne moreš spat..ker user posted image  jokajo...no, kako urco že ugrabiš...pa še to se zbudiš in pogledaš če slučajno tvoj user posted image  ni storil kakih premikovuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.11.2008 22:28:46   
Ajvy

ajvy, vreš kaj je, ženske lahko delamo več stvari hkrati, moški pa...Včasih je še ena preveč! user posted image

sej ne pravijo zastonj, da na ženskah svet stoji.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:28:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.11.2008 22:29:56   
sunny24
kolumbo, ja upajmo pol, da ti rata možeka prepričatše za 3. user posted image  in da bosta takrat kar dvojčka!user posted image   kolko si pa mlada?

Jst sem pa rekla, da bi mela najmanj 2 otroka (jst sem edinka in mi je blo včasih fulllll dolgčas), bomo pa vidli kako bo. Mogoče čez kake 4 leta bomo spet kej v akciji. Prej

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.11.2008 22:30:14   
claud
kolumbo- ja to je pa res  že spčošno znano in dokazano da zmorejo moški sam eno stvar naenkrat delat....drugač je vse za en k....user posted image

Sunny- aja, vidš to pa nism dojela...sj sm prou prebrala, sam sm si rekla: mah spet se je zatipkalauser posted image user posted image

Ajvy- jst kr pravim da bo mene moja mala prehitela in bo pršla okol 20 januarja....user posted image   Ampak zbujam se pomoje sam zato ker vem da mam enga človečka malega not v trebuhu pa se ne obračam na trebuh tko kot sm bla skos navajena...če bi bil to trebuh od špeha bi blo drugač...tko pa le morm mal pazituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.11.2008 22:30:40   
BarbaraGS
sunny24 hvala za lepe nasvete user posted image kuza ima 40 kg in je zelo izsolan, tako da ga imam zdaj na sprehodih brez vrvice (seveda grem tja kjer ni cest in ljudi in psov, da je riziko cim manjsi, ker kljub vsem solam je kuza le kuza) in ni rizika zame, pa tudi ko je na vrvici ne vlece. Bolj mi skoduje sama hoja - bomo vidli. O teh krcih sem brala na netu ampak ce jih res nobena nima (otrdevanje trebuha, topi krci), potem je res boljse da se pazim. user posted image

pupka ce ljudje vedo kaj delajo, ni nobenega ljubosumja. Najhujsa napaka je, da ko pride otrok se za psa vse spremeni in seveda bo vzrok za to nasel v otrocku in mu ne bo tako pri srcu. Ce ze prej dolocis pravila, ki postanejo za psa rutina in ki se ne spremenijo s samim prihodom, se bo pocasi navajal na novega clana. Ljubezen do psa in pozornost morata ostati ista, le drugacna razporeditev obveznosti je med druzinskmi clani. Pri nama sva ze na zacetku nosecnosti vpeljala spremembe, da ima pes 9 mesecev casa se navadit, da nisem vec jaz tista ki ga vozim vecinoma ven ampak moz, vse ostalo pa bo ostalo tako kot je.
Raziskovalci ugotavljajo, da otroke najlepse sprejmejo okrog 3 leta stare samice. Sej je super imet mladicka ki raste z otrokom, ampak z malim otrokom na skrbi, tezje nudis psicku vse tisto kar bi lahko, ko je otrok malo vecji ali pa pred otrokom. Pa se zelo majhni otroci ne znajo biti nezni do zivali ker se nimajo razvitega tega obcutka in je vcasih za male kuzke kar hudo. Poznam kar par psov, ki so koncali z hudo displazijo kolkov, ki je nastala v taksni meri zaradi grobega ravnanja majhnega otroka (vlecenje za zadnje tace, rep...)
joj sorry sem se razpisala...hehe se vidi, da je moja tematika. Bols da grem spat user posted image

nocko user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.11.2008 22:30:48   
sunny24
ah, kar poslalo...Am to sem še hotla napisat v prejšnem postu

Prej mamo še druge načrte (hiška).

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:31:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.11.2008 22:31:17   
Čebel@
čer čveke!
ajvy.....full si pridna k vse pokomentirašuser posted image user posted image user posted image user posted image

midva sva bila pa v lesnini-sem misila da mi bojo noge odpadle........najdla sva eno komodo za v spalnico da bomo meli banjico gor pa jo morva it iskat s tavelikim avtomobilom(danes sva šla z lupotom)........zdej grem pa en magnezij uzet ker mam čist trd bušiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.11.2008 22:31:29   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ja...bravo....jst se tudi nisem dala motit...kaj si ti nor...da bom pa vmes prah brisala....itak se ponovno nabere..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:33:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.11.2008 22:34:42   
sunny24
barbara, za otrdevanje trebuha pa kak magnesol spij, je tudi proti krčem. To so pomojem uni lažni popadki, k se v bistvu maternica prpravlja na akcijo. Vsaj tako sem brala.
Sprehode pa čim bolj na easy, sej veš...Ko penzionisti!user posted image

Če greš pančat pa lahko nočko! Pa prej sem pozabla še brkn zaželet nočko!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?