Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:17:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Veš kaj je blo...je lih takrat ko sem hotla stisnt na tipko L na tipkovnici, jo je primlo kakat in je hitro šla na WC... Sam da si zastopla, kaj sm misnla, pa je vse v redu! Za spanje pa...jst že od majhnega full spim, tko da bo pomojem kar kriza zdej, ko bo pršla naša miss...Ma se bomo navdli, ne bo druge! sam da si se olajšala Sj pred nosečnostjo sm jst tud spala ko norc....zdj pa čim se obrnem se zbudim, pol je treba na wc- se pa tok zbrihtam da ne morm nazaj zaspat....tko da mam že očitno priprave na februar uvajanje bi lohk temu rekli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:17:33
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, jutri bomo ugotovili, v kakem stanju je zložena postlca in če se kaj preveč maje, bom kar novo zravn sobice naročila. Plac pa mamo ja za 140X70. Sicer bo na začetku kar pri nas v spalnici. Sam res, kar hitro še ta tretjega , da boste pol lepo urihtali še mansardo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:18:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Kolumbo...vi že na tretjega ciljate...no sej pri tvoji energiji se sploh ne čudim.... KOlk otrok pa bi rada imela?? Sunny...boš vidla da ne bo krize....boš pa vmesne spance lovila...vsaj tako sem jaz...ko je TArja spala sem tudi jaz...pa sem preživela....sem tudi velika zaspanka....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:20:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sunny ti kr spi, ker februarja bo akcija...no čeprou jst pravm: Japka ne pade daleč od jablane...tko da mislm, da bo tvoje dete kr lepo drnjohalo s tabo ja...jst upam ,da bo tako
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:21:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:21:52
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud...a ti se pa že uvajaš v nočno zbujanje sam res...jst mam tudi precej rahel spanec v in me moti vse.....kolkr praviš...sej bo kmalu februar...oz. nekatere že januar
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:22:04
|
|
|
|
sunny24
|
claud, pa ni mene kakat, tipko L je primlo in je šla... Ah ja, kaj bi dala, da se naša miss vrže po meni...k jst sem kot mala sam spala in jedla...Sej zato sem bla ko ena mini bombica. Mama mi ni mogla več zadrge zapret do vratu, k se je prej ustavlo na podbradku... ajvy, sej to mislim tudi delat...lovit dragocene urce čez dan...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:23:28
|
|
|
|
Ajvy
|
KOlumbo...bogec tvoj.... moj je tudi glede dela tak...pol ga pa vprašam...ja kako pa lahko jst vse naenkrat.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:24:01
|
|
|
|
claud
|
Ajvy- men so vse rekle...1.dan v porodnišnici se naspi, ker takrat ponavad zlo dolg spijo..... sam pomoje me bo mogu porod zloooo zmatrat, da bi spala...pomoje jo bom celo noč gledala vsa hipnotizirana
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:24:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:24:39
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, sej to mislim tudi delat...lovit dragocene urce čez dan... ja...bravo....jst se tudi nisem dala motit...kaj si ti nor...da bom pa vmes prah brisala....itak se ponovno nabere..
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:25:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst sm si vedno želela 4 otroke...no, ker smo mal pozn začel delat na tem mislm, da mi bo cajta zmanjkla , pa moj že za 3. neki jamra....ampak jst še vedno upam, da mogoče gre v tretje rado in dobim dvojčke al pa trojčke ... si predstavljaš...se strinjata za še enega..komaj uspejo pregovarjanja...potem pa bum...trije
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:26:12
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, vreš kaj je, ženske lahko delamo več stvari hkrati, moški pa...Včasih je še ena preveč! kolumbo, fajn, da si si izborila okrasitev otroške sobice, ker si res not ne predstavljam goblenov in podobnega...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:27:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- men so vse rekle...1.dan v porodnišnici se naspi, ker takrat ponavad zlo dolg spijo..... sam pomoje me bo mogu porod zloooo zmatrat, da bi spala...pomoje jo bom celo noč gledala vsa hipnotizirana iz izkušenj povem ,da se v P ne moreš naspat...prvo noč buljiš v svoj zakladek...očk ne premakneš niti za minuto...vsake tolko poteče solzica sreče..podnevi..no way..ker sestre skoz nekaj letajo....potem pa je spet noč...pa spet ne moreš spat..ker jokajo...no, kako urco že ugrabiš...pa še to se zbudiš in pogledaš če slučajno tvoj ni storil kakih premikov
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:28:46
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, vreš kaj je, ženske lahko delamo več stvari hkrati, moški pa...Včasih je še ena preveč! sej ne pravijo zastonj, da na ženskah svet stoji.....
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:28:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:29:56
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, ja upajmo pol, da ti rata možeka prepričatše za 3. in da bosta takrat kar dvojčka! kolko si pa mlada? Jst sem pa rekla, da bi mela najmanj 2 otroka (jst sem edinka in mi je blo včasih fulllll dolgčas), bomo pa vidli kako bo. Mogoče čez kake 4 leta bomo spet kej v akciji. Prej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:30:14
|
|
|
|
claud
|
kolumbo- ja to je pa res že spčošno znano in dokazano da zmorejo moški sam eno stvar naenkrat delat....drugač je vse za en k.... Sunny- aja, vidš to pa nism dojela...sj sm prou prebrala, sam sm si rekla: mah spet se je zatipkala Ajvy- jst kr pravim da bo mene moja mala prehitela in bo pršla okol 20 januarja.... Ampak zbujam se pomoje sam zato ker vem da mam enga človečka malega not v trebuhu pa se ne obračam na trebuh tko kot sm bla skos navajena...če bi bil to trebuh od špeha bi blo drugač...tko pa le morm mal pazit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:30:40
|
|
|
|
BarbaraGS
|
sunny24 hvala za lepe nasvete kuza ima 40 kg in je zelo izsolan, tako da ga imam zdaj na sprehodih brez vrvice (seveda grem tja kjer ni cest in ljudi in psov, da je riziko cim manjsi, ker kljub vsem solam je kuza le kuza) in ni rizika zame, pa tudi ko je na vrvici ne vlece. Bolj mi skoduje sama hoja - bomo vidli. O teh krcih sem brala na netu ampak ce jih res nobena nima (otrdevanje trebuha, topi krci), potem je res boljse da se pazim. pupka ce ljudje vedo kaj delajo, ni nobenega ljubosumja. Najhujsa napaka je, da ko pride otrok se za psa vse spremeni in seveda bo vzrok za to nasel v otrocku in mu ne bo tako pri srcu. Ce ze prej dolocis pravila, ki postanejo za psa rutina in ki se ne spremenijo s samim prihodom, se bo pocasi navajal na novega clana. Ljubezen do psa in pozornost morata ostati ista, le drugacna razporeditev obveznosti je med druzinskmi clani. Pri nama sva ze na zacetku nosecnosti vpeljala spremembe, da ima pes 9 mesecev casa se navadit, da nisem vec jaz tista ki ga vozim vecinoma ven ampak moz, vse ostalo pa bo ostalo tako kot je. Raziskovalci ugotavljajo, da otroke najlepse sprejmejo okrog 3 leta stare samice. Sej je super imet mladicka ki raste z otrokom, ampak z malim otrokom na skrbi, tezje nudis psicku vse tisto kar bi lahko, ko je otrok malo vecji ali pa pred otrokom. Pa se zelo majhni otroci ne znajo biti nezni do zivali ker se nimajo razvitega tega obcutka in je vcasih za male kuzke kar hudo. Poznam kar par psov, ki so koncali z hudo displazijo kolkov, ki je nastala v taksni meri zaradi grobega ravnanja majhnega otroka (vlecenje za zadnje tace, rep...) joj sorry sem se razpisala...hehe se vidi, da je moja tematika. Bols da grem spat nocko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:30:48
|
|
|
|
sunny24
|
ah, kar poslalo...Am to sem še hotla napisat v prejšnem postu Prej mamo še druge načrte (hiška).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:31:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:31:17
|
|
|
|
Čebel@
|
čer čveke! ajvy.....full si pridna k vse pokomentiraš midva sva bila pa v lesnini-sem misila da mi bojo noge odpadle........najdla sva eno komodo za v spalnico da bomo meli banjico gor pa jo morva it iskat s tavelikim avtomobilom(danes sva šla z lupotom)........zdej grem pa en magnezij uzet ker mam čist trd buši
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:31:29
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, sej to mislim tudi delat...lovit dragocene urce čez dan... ja...bravo....jst se tudi nisem dala motit...kaj si ti nor...da bom pa vmes prah brisala....itak se ponovno nabere..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2008 22:33:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 18.11.2008 22:34:42
|
|
|
|
sunny24
|
barbara, za otrdevanje trebuha pa kak magnesol spij, je tudi proti krčem. To so pomojem uni lažni popadki, k se v bistvu maternica prpravlja na akcijo. Vsaj tako sem brala. Sprehode pa čim bolj na easy, sej veš...Ko penzionisti! Če greš pančat pa lahko nočko! Pa prej sem pozabla še brkn zaželet nočko!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?