|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:46:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
18.11.2008 22:48:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny.......je moj ugotovil da nebi šla v avto da bo lahko spet mene po lesnini vleku....si je že ugledu otroško sobo.........jaz gruntam kje bova denar za gradnjo dobila on pa že opremo gleda

dober se je spomnil...to pa moraš priznat user posted image user posted image user posted image
ja se znajde........sva 2 uri samo omare pa postle gledala tko da se mi res ni več dalouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.11.2008 22:48:22   
sunny24
ajvy, ti pa si mela res lep dialog s tvojo G! user posted image user posted image user posted image  

Matr, tko hitro tipkate, da vas ne dohajam. Lih pošlem post, seje nabralo za pol strani novih!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.11.2008 22:49:02   
Ajvy
MAjchy...jah..to pa je zagarantiran wc user posted image user posted image

Sunny....aha..tako ste se zorganizirali..super......user posted image user posted image  sem misnla da si sam tak naciljala 4 leta..pa vidm da maš že vse splaniran user posted image user posted image

Kolumbo....ti si en smeško..user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.11.2008 22:49:52   
claud
Majchy- a drugač mate že vse narjen kar ste mel do zdj v planu, a mate še delavce?

Sunny- ti maš pa še kr poklicno deformacijo a? pozno spat pa to?

Ajvy-a ti pa ne bi mela dvojčkov?user posted image ja sj si še z enim ne predstavlam kako je da morš pa že prvič 2 rihtat-ma sj se ti pomoje že prvi teden zmeša.....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.11.2008 22:50:18   
sunny24
aja majchy, to je bil problem, da komoda ni šla v avto...Ja nč, boste pa še otroške sobe gledala! Sam 2 uri je pa res full. Pr nas pa ma lesnina popuste na razstavne eksponate, k se seli...Če ti ta info kej pomaga

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.11.2008 22:50:20   
Čebel@

MAjchy...jah..to pa je zagarantiran wc user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image važen da je bui popustil.......če se pa malo prebava uredi pa tudi ne bo hujšegauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.11.2008 22:52:23   
Čebel@
sunny......hvala-itak bova šla pa še v celovec v ikeo in bom mogla tam spet gledat omare
claud......zdaj čakava da prideta štromar in vodovodar(moj foter) da popišejo materijal da bosta naštimala vse-za štekarje in odtoke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.11.2008 22:52:25   
claud
Sam ste res čist znorele s tipkanjem....v minuti skor 1 stran...halo....user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.11.2008 22:52:59   
Ajvy
KOlumbo..to je super...naša že og 6.00 rogovili -...mami mami..pol pa kovter prime pa reče ...hvala....v glavnem vse kar je v pojstelji  mi da..pa zraven govori hvala.user posted image user posted image ....

Majchy...jst tudi nisem več za te dolge nakupe...pol me že vse tišči..pa lačna ratam...pa noge mi zatečeejo....ne da se mi več...ponavadi pa je glih takrat moj v enmu transu tam v trgovini....huj ko kak babauser posted image user posted image

sunny...lep ja...nisem se dala prepričat user posted image user posted image sej če bi rekla, da sta dva..bi me kap...še dobr da človek ta čas ležiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.11.2008 22:53:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Sam ste res čist znorele s tipkanjem....v minuti skor 1 stran...halo....user posted image user posted image
nov rekorduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.11.2008 22:53:21   
sunny24
claud ja, poklicna deformacija. Sej že skor 10 let delam sam ponoči, tko da mi je že pršlo v kri in si res ne predstavljam, da bi mogla delat zjutraj in v kaki pisarni...Ne, hvala!
Zjutraj mi je lepše vsat, se zvalit na kavč, kako kavico v miru spit (ko nism nosečka), mal it do centra na kako pijačko...Mi je prov fajn ta obrnjen ritem od ostalih, k delajo zjutraj oz k delajo v normalnih službah.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.11.2008 22:54:52   
claud
Ja nč jst vas zapuščam...ne morm več...rolete padajo dol....

Se čujemo ju3!!

Ne bit preveč pridne s tipkanjem no....user posted image

Lepo spite, pa se naspite!!! Lahko nooočččuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:54:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.11.2008 22:55:53   
Čebel@

Majchy...jst tudi nisem več za te dolge nakupe...pol me že vse tišči..pa lačna ratam...pa noge mi zatečeejo....ne da se mi več...ponavadi pa je glih takrat moj v enmu transu tam v trgovini....huj ko kak babauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image moj se je v lesnini zmenu da nama bojo kuhinjo zrisali pa je un reku da je 100 evrov za plačat-sem ga nahrulila(mojga)če je nor da bo tok dnarja stran vrgu ker itak mi v lesnini nobena kuhinja ne potegne......ja k je hodu med otroškimi sobicami je bil res kot v transuuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 22:56:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.11.2008 22:56:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ja nč jst vas zapuščam...ne morm več...rolete padajo dol....

Se čujemo ju3!!

Ne bit preveč pridne s tipkanjem no....user posted image

Lepo spite, pa se naspite!!! Lahko nooočččuser posted image

spočij se da jutri nadaljujemouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.11.2008 22:58:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majcy jst z mojim ne hodm po štacunah, ker rap itak 2 mesca da se odloči kaj sploh hoče....no ko sm bla prvič noseča, me je okol prnesu s pretvezo, da morm migat pa hodt in sm hodila k ena lutka ko sva zbirala luči za po bajtiuser posted image
mi moj tud reče da moram itak full hodit,po sem pa ko cunjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.11.2008 22:58:58   
sunny24
claud, nočko in lepe sanje! Se tipkamo jutri!user posted image

kolumbo, a tak je tvoj tast? Ja kaj si pa hotla, če si hotla njegovga sina, ni blo druge!user posted image  

Ma kaj jst vem, sej večina stvari v življenju ne planiram, ampak te ta pomembne pa ja. Ne bi se nikoli mogla odločit za otroka, da ne bi mela kje živet z mojim in user posted image (doma sem mela sobo v stanovanju 7 kvadratov, moj si jo je pa delil s sestro), pa da bi bla brez službe za nedoločen čas, sploh pa ne v današnjih časih...

Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.11.2008 22:59:46   
Čebel@
kolumbo.......midva sva tud se najprej poročila pa počakala da imam službo za nedoločen čas potem pa naprej.......sva mislila jit prej še na svoje pa naju je user posted image  mejčkeno prehitu
ajvy........a si že na wc-juuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.11.2008 23:02:40   
sunny24
Kaj se je pa zdej zgodilo???? A ste se mogle it okrepčat???? user posted image user posted image user posted image user posted image

A mamo pavzo in potem še drugi polčas?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.11.2008 23:02:41   
Ajvy
Claud...ne da jih ne bi imela...samo velik zalogaj bi bil.....pravijo pa ...da je lažje pri dveh...ker nimaš časa kompliciratuser posted image user posted image  
po poravici povedano, ne vem če sem sposobna....sfurat...samo ,,,kaj pa ti drugega preostaneuser posted image

nočko ....

Majchy...ja..prebava...komaj čakam na klistir....res...prav iz srca si ga želim...
Zdej k ta železo pijem..je še huje vse skupaj....

Sunny...meni je bilo najbolj všeč ko sem šla jst domov...vsi ostalip azalimani na delouser posted image user posted image

KOlumbo....dobr te je tast...sej v neredu je baje največ reda user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.11.2008 23:03:42   
Čebel@
no tudi jaz vas zapuščam.....že pošteno user posted image .......ne preveč čvekat ker potem zjutraj rabim eno uro da vas preberemuser posted image pridne bodite in božite bušije(moj user posted image  se je glihkar zbudil in me brca 100 na uro)

nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
18.11.2008 23:05:16   
sunny24
ajvy, kje pa si ti delala, da si ponoči delala? A to v MD? Sam to je blo pa res fajn ja...ti končat šiht in gledat folk ob 7h, kako vsi zalimani hodijo na delo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
18.11.2008 23:05:39   
Ajvy
Moj je res en full nakupovalec..njemu se to vse full da...jst pa se naveličam....

Moj pa pravi ,da moram full počivatuser posted image user posted image

Majchy...sem bila res ja....pa še pupo je nekaj zbudlo..pa sem jo šla mau  pocartat.....

Sunny...midva sva se pa prepustila toku....ker sva že malce stara ---no to je moje mnenje....pa kar gre...res pa je ,da je včasih kaosuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?