diamantina
|
Živjo! Me kar lep čas ni bilo, je toliko dela pri nas in ker sem na vasi (sicer samo 4km proč od mesta) je za vsako stvar potrebno toliko časa (če greš v knjižnico, trgovino ...), da se pripelješ, parkiraš, nabaviš, doma postoriš, delaš ... saj razumete, pa je dneva konec in jaz samo še padem v posteljo in zasmrčim do jutra, se pravi da s spanjem nimam prav nobenih težav, noči so mi prekratke in niti lulat več ne hodim. Brala vas nisem za nazaj, sem pa skoz mislila na vas in upam, da ste vse ok, zdrave in srečne v pričakovanju. Verjetno že pridno nabavljate, midva se bova lotila zdaj proti koncu novembra, tudi papirje bova začela počasi malo študirat. V ponedeljek imam cepljenje za RH-, upam, da bom lahko sedela potem, baje je šus v ritko Dugače sem tudi kar ok, razen da me križ že malo muči, pa trebuh mi je neverjetno zrasel v zelo kratkem času, moj se ga sploh ne more nagledat, imam pa srečo, da me ne srbi pretirano, se pa tu in tam mažem z mandljevim oljem - ne vem, če bo kaj pomagalo, ampak probat ni greh. Gre pa čas res hitro, jaz imam še samo nekje malo več kot 80 dni do konca, še slabih 13. tednov, mogoče celo kaj prej, vsekakor pa maloooo. Ampak komaj čakam, da vidimo našega junaka.
|