|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
15.11.2008 11:35:15   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Boma2 imeli boste parček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a veš kako je to lepouser posted image , pa verjemi iz lastnih izkušenj, da so fantki čudoviti. Pri vsem tem je pa najpomembnejše pa edino važno, da je otroček zdrav.user posted image

hvala za tolažbo... :) ja sej sem vesela, važn da je zdrav otroček... ;:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 976
15.11.2008 11:36:16   
boma2
sunny24.. claud...

hvala za tolažbo važno, da je zdrav user posted image ... :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 977
15.11.2008 11:39:52   
boma2
vsem souser posted image ...

želim en lep sončen dan.... Hvala vsem za tolažbo... Se nisem tako žalostna me pa skrbi umivanje fantka in vse te stvari, ki pašejo k higieni, ker popolnoma nič ne vem... ;(

Najhuje pa je ime, ker,ko sem rodila user posted image sem imela dva imena Jaka in Pika... In potem sem povedala sosedi  in  potem je dala ona sinu ime Jaka..In zdaj sem brez idej.. Imela bi kratko moško ime...

2.12... moram it pa tisto sladko vodo spit... Povejte ali je to full velik za spit... pol baje pa eno uro sediš ti vzamejo kri in greš... :) Upam, da ni hudo.....

balonchy... 19.12... ponovni pregled.. takrat gre tudi moja hčerkica zraven, če bo lahko kej videla... :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 978
15.11.2008 12:31:44   
Deja
boma2 - glede sladke brozge... jaz sem v ponedeljek imela to... laborantka mi je stresla neki beli prašek - glukozo v skodelico - tako kovinsko, ko smo jih včasih v šoli imeli. Pol je tako dolgo mešala da se je vse stopilo in mi dala da sem počasi spila. Ker nisem mogla spit na eks. Je cca 3dl tekočine, sva se malo vmes pogovarjali...
Sicer pa sploh ni tako hudo. No vsaj meni ni bilo, ker sem sladkosneda. Kot da bi bila pila malo bolj sladkan čaj...
Ko sem popila mi je rekla da naj pogledam na uro in grem v čakalnico, da ko bo 1 ura minila  naj potrkam in pridem nazaj dat kri.
Pa sem se vsedla v čakalnici in glih začela brati nek časopis in že me kličejo za pregled. Pa obligatorno tehtanje in pritisk, pol pa k zdravnici, .... Ko sem bila konec s pregledom sem šla za cca 10minut v čakalnico in nato dat kri in sem bila konec.
Full mi je bilo čudno, ker sem bila že okoli 10h že vse konec. Ker tu v Celju ponavadi samo da ko prideš na pregled traja 4-5ur. Čakanje mislim...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 13:37:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Deja)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
15.11.2008 14:18:25   
diamantina
Živjo!

Me kar lep čas ni bilo, je toliko dela pri nas in ker sem na vasi (sicer samo 4km proč od mesta) je za vsako stvar potrebno toliko časa (če greš v knjižnico, trgovino ...), da se pripelješ, parkiraš, nabaviš, doma postoriš, delaš ... saj razumete, pa je dneva konec in jaz samo še padem v posteljo in zasmrčim do jutra, se pravi da s spanjem nimam prav nobenih težav, noči so mi prekratke in niti lulat več ne hodim. user posted image  

Brala vas nisem za nazaj, sem pa skoz mislila na vas in upam, da ste vse ok, zdrave in srečne v pričakovanju. Verjetno že pridno nabavljate, midva se bova lotila zdaj proti koncu novembra, tudi papirje bova začela počasi malo študirat.

V ponedeljek imam cepljenje za RH-, upam, da bom lahko sedela potem, baje je šus v ritko user posted image

Dugače sem tudi kar ok, razen da me križ že malo muči, pa trebuh mi je neverjetno zrasel v zelo kratkem času, moj se ga sploh ne more nagledat, imam pa srečo, da me ne srbi pretirano, se pa tu in tam mažem z mandljevim oljem - ne vem, če bo kaj pomagalo, ampak probat ni greh. 

Gre pa čas res hitro, jaz imam še samo nekje malo več kot 80 dni do konca, še slabih 13. tednov, mogoče celo kaj prej, vsekakor pa maloooo. Ampak komaj čakam, da vidimo našega junaka. user posted image   

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 981
15.11.2008 14:46:56   
Pupka
Spet pozdravljam... Če se vam je zgodilo kaj lepega vam privoščim in sem vesela za vas... Če se vam po drugi strani dogaja kaj slabega pa obžalujem da je tako in svetujem da se soočite same s sabo najprej in potem s težavami. Ampak čimprej in sproti- edini recept ki je učinkovit. Včasih rešitev ni taka kot bi si jo želeli a se na koncu izkaže da je včasih bolje tako.

Jaz sem v službi- sem sama tukaj ker je sobota, pa mi je mičken tečno. Sem vas prebrala

Meni ostaja še 84 dni če bo vse okej! Pogrešam dragega ki je doma na drugem koncu Slovenije pa se bolj malo vidiva ker hiti gradit hiško.
No zgrajena je. Čaka zdaj na okna, razbija za vodo elektriko.... Pa take stvari. Res je priden in vsak dan dela skoraj do polnoči. Zdaj niti ne tako dolgo ker je že kar mrzlo zvečer. Ne more met mira. In pol ko pride k meni se komaj spočije ker nima kaj za delat... Čeprav je na trenutke kar živčen ker ne more nekje sedet pa klepetat ali pa gledat tv. Pa vstane in prestopa sem in tja... 

Ampak kljub temu je zlati, ful skrbi zame in se igra z mojim starejšim sinom... In pol še cartanje pozno v noč... user posted image  Tako da ga potem pustiva zjutraj mal poležavat. Včasih mi je celo vsa njegova skrb mal preveč, ampak kot potem berem tudi tukaj- raje preveč kot pa premalo! Vem da mu je ful hudo ker zamuja marsikej- zato mu pa s telefonom posnemam kako naša "pupka" pleše in mu pošljem video, pa je pol čist srečen! In ko sva mela prvi ultrazvok je bil na robu solz... In pol je bil srečen kot otrok ker je videl "naš pridelek" user posted image  In ko mu je G kazala kaj je kje, je "pupka" celo odprla usta... Jaz nisem vidla ker je mela ekran bolj na stran obrnjenl user posted image  . Zdaj ga pa hecam da mu je pokazala jezik! user posted image  In on pravi da je sam usta odprla. In mu razložim da mu je sigurno pokazala jezik, ker zob mu ziher ni user posted image user posted image

Zdaj se veselimo naslednjega UZ. Gre tudi moj sinko zraven.

Še dobro da mam tako fajno službo, da bolj kot delam uživam, ampak je vseeno tečno ker sem sama tu!

Lep dan vam želim- baje bo jutri spet megla- ponekod celo večji del dneva user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 982
15.11.2008 15:42:37   
sunny24
Danes pa niste neki čvekalno razpoložene. Je videt, da je vikend, ko je bolj zatišje tu gor. user posted image  

Jst sem pršla z LJ-mate mraz! Pa mal sm bla v HM in CA in sem kupla še par stvari, kar nam manjka za user posted image  (kapca, kombinezonček, brisače, slinčki, nogavičke), zdej pa ne vem, kaj bi...kuhat bom šla. Bom nardila špinačno mineštro, da moj dragi popapca predn gre delat. Da mi ne umre od lakote...user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
15.11.2008 16:30:03   
Pupka
Ko takole prebiram da vas dosti že kaj nakupuje al pa kaj mimogrede kupite za user posted image  še mene tak hudo za mika, da bi kar končala s programom in šla v en mini šoping! Vsaj nekaj... user posted image

Ampak nočem nič sama tko, ker bo moj jezen! Hoče bit vse zraven! Mi je pa še posebej zanimiv kako se ukvaqrja z imenov... Vsake toliko mi pove kak predlog... user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 984
15.11.2008 16:55:51   
witto
Ojla, da vas malo pokukam. Meni se fulll dogaja te tedne. En teden sem imela rota virususer posted image , drugi teden sem šla pit sladko vodouser posted image ,  tiste ki vas to še čaka, vam svetujem, da si vzamete z sabo limono, da vam jo sestra stisna notr, jast sem imela 50gr, 1-urni test, in sedaj pa še 100gr.-3-urni test katasrofa,pa ful nagravžno, vsaj meni. Ampak z limono je bilo tak, kot bi pila malo bolj sladko limonadouser posted image . No, danes sem pa bila pri zobarju, kjer mi je moral izpulit sprednjo dvojkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se mi je korenina totalno zdrobila, in sedaj bom okoli hodila 1 mesec brez sprednjega zobka, dokler se luknja ne zaceli, in potem mi bo naredil mostiček. Upam, da mi bo torej božiček prinesel nov zobek oz. dvauser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 985
15.11.2008 17:00:36   
brkn83

čao punce.

No super, ker niste danes veliko čvekale. Nisem imela dosti za brat. Danes je bil pa kr pester dan. Zjutraj sva mal dlje ležala, nato pa mi je moj pripravil zajtrk. Potem pa sem mislila, da bom mal čistila, pa me je pregovoril, tako da sem sam prati dala, potem pa sva šla mal po trgovinah. Za našo  user posted image  sva kupila posteljnino, pa enega pajacka ter eno majčko. Drugače pa sem mal po trgovinah iskala nalepke za sobo, pa niso imeli, upam da jih v ponedeljek dobijo.

Aja tiste, ki ste že rodile, me zanima kakšne modrce ste si kupile za dojenje. Namreč danes sem jih gledala v pikapolonici ter v mullerju, pa imajo podobne, vendar so pa cene ful različne. V mullerju so cenovno zelo ugodni, tak da ne vem če jih ne bom kar tam kupila.
A mogoče katera uporablja plenice od mullerja, al kupujete le pampers???

Katjuša - vidim, da se danes nisi še nič javila. A je tvoj včeraj srečno prispel domov? Verjetno se danes cel dan stiskata, tak da sploh nimaš časa prit kaj napisat!user posted image
tanči- četitam Eriku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 986
15.11.2008 17:37:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2
želim en lep sončen dan.... Hvala vsem za tolažbo... Se nisem tako žalostna me pa skrbi umivanje fantka in vse te stvari, ki pašejo k higieni, ker popolnoma nič ne vem... ;(

iz istega razloga s ejst mal bojim da bi mel punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pač fanta smo navajeni in smo veseli da bo še en.....
men se zdi higijena fantka 1000x enostavnejša kot punčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no boš povedala po porodu, ti boš lahko opazla razlikouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 987
15.11.2008 17:46:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
Katjuša - vidim, da se danes nisi še nič javila. A je tvoj včeraj srečno prispel domov? Verjetno se danes cel dan stiskata, tak da sploh nimaš časa prit kaj napisat!user posted image

Ja je prišel..... utrujen in z glavobolom in ko se je ulegu je kr zaspaluser posted image no važno da je bil polek mene zjutraj bi ga pa najreje iz postelje vrgla kr na teraso ker je spet tok smrčaluser posted image user posted image user posted image user posted image ponoči sme ful slabo spala hodla na wc in pila k sem bla skos neki žejna pa florjan s eje zbujal se je prehladil in ni mogu dihat..... tak da je bla noč kr pestra....
zjutraj sma izdelala za eno stranko koledarje in pobarvanko pol sma šla pa mal v celje.... Florjan je pa doma počival in pol ga je babi mal cartala tak da naju spoloh ni pogrešal......

ERIKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo fantuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 988
15.11.2008 17:48:34   
Katjusa
bravo za nakupe vsem k ste spet zapravljali.... jst sem sam gledala sem šla v BC med tem k je moj hodu po big banguuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak nisem nič kupla k ne smemuser posted image user posted image user posted image user posted image (beri nič ne rabim)
a bodo kake slikice padle vaših nakupov?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 989
15.11.2008 18:35:12   
Katjusa
Punce.... evo vam racept kako zmanjšat količino sladkarijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nabavite si tole user posted image user posted image user posted image user posted image http://www.hocemto.si/darila/candy_grabber.html s tem da tiste žetončke vam nej pa dragi prodajajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 990
15.11.2008 18:41:34   
Katjusa
tole bom pa jst možeku kupla k ma teževe z vstajenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in daje budilko na dremež in pol žez 10 minut spet piskauser posted image http://www.hocemto.si/darila/leteca_budilka.html

pa kje ste vse da se kr sama s sabo menimuser posted image

evo pa še nekaj za tiste k rade kofetkate http://www.hocemto.si/darila/loncek_s_piskoteko.htmluser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.11.2008 18:43:28 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 991
15.11.2008 18:55:21   
claud
ola user posted image !

Evo da vas mal pozdravim, komentirala vas ne bom, ker sm mogla brat še včerajšnji dan (ker mi je miška crknla), tko da mi je 3/4 že iz glave ušlo......

Ste v redu?

Moj je KONČNO vikend frej! Pa morva mal nadoknadit za nazajuser posted image

Dons sva šla pogledat mal za dekoracije za sobico, pa sm najdla sam ene nalepke k so v  paketu za 50 eurou-sam mi ni blo preveč všeč pa kr drago...jst bi mela pa mal manjše pa take k so tko iz take pene....to sm tud najdla ampak sam take velike like.... a katera ve kje bi se dal kj tazga najdit?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 992
15.11.2008 19:15:09   
Maksi1
Čvekice, lepo pozdravljene.

Danes me PC neki heca in že 2x sem vam hotela nekaj napisat, pa se je kar obesu. Zdej zgleda, da dela, tako da vas bom nekatere pokomentirala:

Tanci - čestitam za Erikove korake.
Cvetka - moj mož mi vse pomaga, samo mu pa moram za vsako reč povedat (beri: ukazat), nič ne vidi sam. Je pa res, da mi precej pomaga v gospodinjstvu. Še posodo po večerji opereva skupaj, če je ne dam v pomivalca.
Boma - midva nisva nič vprašala za spol. Všeč bi mi bilo, da bi bil za 1. nosečnost najprej fant in bi v drugo imeli punčko. Čeprav tudi jaz nimam pojma, kako se dela s fantiči. Naj bo torej presenečenje in naj bo zdravje.
Nakupi - joj, kako ste pridne. Počasi bomo vse na -100 dni do poroda in gnezditveni nagon nam ne da več mira.
Claud - sori, jaz s temi starmi malo zaostajam, ker čakam na nakup pohištva za otroško sobico in se še nič nisem zanimala za nakup dekoracij. So mi pa všeč vse, ki ste jih do sedaj nakupile in pokazale tu na RR
Katjuša - tvoja noč je bila pa danes kar divja. Upam, da bo nocojšnja bolj umirjena.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 993
15.11.2008 19:16:11   
sunny24
ČER!

claud, miški bi mogla dat mal sira, bi takoj začela spet delat...user posted image  
Za nalepke poglej tuki  http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=372&ParentClassID=372
Majo tudi une penaste, pa niso neki full velike, vsaj te ne, k sm jih jst vzela.

katjusa, ti si mela pa res pestro noč. Boga. Jst sem pa šla spat malo po 24h, pa ob 1h sem bla še kar zbujena, pol sem se neki zbudila ob 6h in ob 7:30 je bla budnica...Bi šla že kar zdej najrajši spat, ma bom potrpela še kako urco!

Kaj kej počnete?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 994
15.11.2008 19:19:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Kaj kej počnete?

sedim za računelnikom in si glavo polcam, da mi ne pade na prenosnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 995
15.11.2008 19:22:17   
Maksi1
Sunny - tele dekoracije so pa res cartkane. Sploh nisem vedela, da to tudi imajo. Se mi pozna, da sem že dolgo samo doma. V sredo moram k splošnemu zdravniku in bom izkoristila priliko, da mal po trgovinah skočim.
Drugače pa nič posebnega ne počnem. Sem se glih pripravljala, da pogledam na spored, če je kak lušn film za pogledat danes zvečer.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 996
15.11.2008 19:34:37   
brkn83
ja te stenske dekoracije so res ful lepe. Midva sva bla danes v pikapolonici in so tam ful drage,pa še nič kej izbire nimajo. iskala sva pa winnie pu nalepke. Bova v ponedeljek šla pogledat v baby center, če pa jih še tam ne bodo imeli, jih bom pa potem kr preko spleta.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 997
15.11.2008 19:38:03   
sunny24
Katjusa, sej bo...še malo, pa boš šla pančat! PA upam,d a bo današnja noč bolj prespana!user posted image

maksi, ja, majo full teh nalepk in tega. Sam v BC trgovini nimajo nič na izbiro, dobiš več preko njihove spletne strani. Jst sem lih mal prej naročila še te dodatno 
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162387

Danes po TV...na ITA ni nič, edino če je kaj na naših programih. Če kaj najdeš, mi sporoči, da bom tudi jst gledala. Sem sama, k je moj šel lih malo prej delat...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 998
15.11.2008 19:39:48   
claud
Maksi- maš pa pridnega možeka......skor tko kot jstuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja jst sm se kr zdj spravla na nakupe kar še rabim, ker se mi že zdj ne da oz. se v trgovini kr hitro utrudim, čez 1 mesec bo pa še slabš pa gužve-zarad veselega decembra.

Sunny- evo, sm pa še rekla dons-sam v BC ne greva, ker je itak drago al pa nimajo...no pa bova očitno šla kr tja....HVALA!!!!!!!
Sam ne morm se odločt al bi kake te princeske, al živalce kot je pu in twityuser posted image
Še da tist od včeraj pokomentiram glede imen in potem obtožb da daš otroku "pasje" ime....no se kr strinjam s tabo in te prijave mi grejo res na živce....user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 999
15.11.2008 19:43:49   
petrap
ojla...

sam pozdravim vas...danes sem spet mal pospravlala...dobila sva omare, pa celo skupaj sva šla v trgovino...kakšne debate pa vseeno nisva vžgala...bo bolš enkrat...

papa

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?