|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
15.11.2008 21:06:56   
No da se jaz javim na hitro sem nenormalno utrujena bila v službi potem prišla hitro domov in odšli z Lauro in z mojim v trgovino mal pobrskat in smo našli nekaj za našo pikico ki prihaja kupili smo dvojne hlačke in eno kompletek trenerko zgornji in spodnji del...fulll lepo izjemoma smo v roza barvi...

aja kar sem si najbolj zapomnila je sigurno to da je shodil Erik bravo zanjuser posted image user posted image user posted image  še kaj bi lahko pa se ne spomnim večuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
15.11.2008 21:08:12   
sunny24
Sej vem da jo morem gledat, sam kaj, ko mi je na PC šou glas...nč ne slišim, lahko se pa naučim iz ustnc brat...Hmm, sam bo verjetno rahlo nemogoče to delat ob gledanju risank, ne?user posted image user posted image user posted image
Jst mam risanke full rada in jih dnevno gledam na TV...

Joj, sej bujše ja, da si tistega gravža zavila in proč vrgla, k tko velik ku je bil, bi lahko še koga napadu...Še kar zdej me mrazlce, ko pomislim kak je mogu bit...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
15.11.2008 21:10:10   
claud
cita-danes si bla v službi? boga....upam da se dons spočiješ. Pa user posted image za nakupe .

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
15.11.2008 21:11:36   
Maksi1
Ja. Avtomobili so zakon. Super je, če jih gledaš v slo prevodu, ker je sinhronizacija tudi dobro pogruntana. Pa poleg zgodbe so dobre druge stvari: napr. en Italjan ima vulkanizerstvo, zato se njegova firma kliče: CASA DELLA TYRES.

Claud- tudi meni so take žvali res nagravžne. Poleg teh ogabnih črvov, kobilc, sršenov,...ne prenesem še smrdencov. Tej so mi prav za umret. In posebno zdej jih je ogromno, ko hočejo prit notri v hišo na toplo. Brrr

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
15.11.2008 21:13:07   
claud
sunny- a nimaš kakega dvd-playerja? bi si lahko drugač posnela risanko...ker branje z njihovih ustnic bo res bolj težko...lahko se greš pa mal režiserja in spremeniš scenarij oz. script..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
15.11.2008 21:14:02   
Maksi1
Cita - super za nakupe in lepo, da si se nam javila. Lepo se odpočij - upam, da vsaj jutri ne delaš.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
15.11.2008 21:15:36   
claud
maksi-kaj so pa to smrdenci?!
ja men so te živali kot je mrčes in razni plazilci ful user posted image , ampak sm pa nora na legvaneuser posted image user posted image user posted image bi ga mela takoj pa mojmu ni všeč....pravi da je ko en zmaj...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
15.11.2008 21:17:32   
sunny24
cita, bravo za nakupe! Zdej se bo začelo ta lušno, ne? Ti pa verjamem, da si utrujena, pa sej bo hmali porodniška, še prej pa dopust in se boš lepo spočila pred prihodom vaše miss!

Sem tudi jst neki punčkastih stvari kupla, ampak se malo držim nazaj, da ne naši miss kaj zraste do februarja...user posted image   Ker pol bi bogi revež mogu nosit kej roza...user posted image  Smo pa rekli, da tudi če kaj zraste do februarja, da bomo lih tko ponucali punčkaste cotke, ampak ga ne bomo slikali, da ne bo mel fant kakih travm kasneje...user posted image user posted image user posted image

Dej, jst bom znorela s temi smrdlivci...jih mam full na balkonu in pol včasih kak zaide v dnevno...user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
15.11.2008 21:20:37   
sunny24
claud, mam dvd player, ampak ne dela dalinc in ne morem nič štelat...Tko, da je že 2 leti na omari sam za okras in prah nabirat...user posted image
smrdenci so pa une nagravžne zelene živalce (ku eni hrošči), k smrdijo, če jih kaj preveč tikaš...Sej sploh ne vem, ku se jim prov reče...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
15.11.2008 21:21:08   
Maksi1
Smrdenci - ne vem, kako se jim pravilno slovensko reče. So pa taki zeleni ali rjavi hrošči, ki če jih tikneš spustijo tako smrdečo snov, da cel prostor potem smrdi. Malo eltijo, malo lazijo. Radi gredo na perilo, če ga zunaj sušiš in jeseni pridejo radi v hišo, potem se pa v luč zaletavajo in so nasplošno tečni. Prej sm imela še pobarvane lase blond in kot da bi vedeli, da jih ne prenesem, so se v moje lase zapletali. In se jih ne moreš rešit. Moj dragi jih zna uničit brez da bi vse smrdelo, zato jih mora kar naprej rihtat.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
15.11.2008 21:23:32   
Maksi1
Punce, za danes vas jaz zapuščam. Bodite v cvetju.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
15.11.2008 21:25:40   
sunny24
maksi, love, peace & rock n roll...Bodi v cvetju tudi ti, pa lepe sanje in nočko! Pa bušija lepo poboži! user posted image  

Se jutri kej tipkamo, ne?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
15.11.2008 21:27:04   
claud
Teh mrčeskov pa ne poznam...mogoče so bolj primorci?!user posted image user posted image

Sunny ti pa maš problemeuser posted image user posted image a brez dalinjca pa ne morš nč....sj ponavad so na playerju tud tipke....
no ti maš saj eno tehnično napravo da se prah go nabira...mi2 mava na omari 10000000 škatel od raznih računalniških in avtomobilskih delov mojega dragega in jih za nič na svetu noče dat stran ker se mu tko fajn zdi k so same dobre firme....joj so deci včasih smotani....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
15.11.2008 21:29:48   
claud
maksi- lepo se mej, dobro se naspi...nočko

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.11.2008 21:29:58   
Ja res upam da se spočijem kr ne morem se spočit imam take podočnjake da je kr jojuser posted image user posted image user posted image ko da cele noči žuram naša pikica pa tudi kr naprej razgraja že sedaj dva dni me je tko vsake toliko časa nekaj pikalo spodaj na desni strani me je bilo kr malo strah upam da ni kaj narobeuser posted image user posted image ...tale moja služba je sam hudič res pa še s tem da sem bila vsak dan dve  ure ali pa dve ure pa pol več kot je potrebno sam jamram a ne soriii punceuser posted image user posted image user posted image ...

Ja res je sedaj se pa začne zares tole nakupovanje sam smo bili tko kot bi nas iz živalskega vrta spustil v trgovinouser posted image user posted image user posted image eden se dere tam Tanja poglej moja Laura mami dej poglej tole pa tole in tole joj joj kaj so si ljudje misliliuser posted image user posted image user posted image  se
ne obremenjujem za druge...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.11.2008 21:35:11   
claud
Cita-  ti kr pojamri.... sj vsaka mal pojamra pa je bolš....user posted image
veš kaj...sj zdj kamorkol greš v trgovino je živalski vrt...to ljudje že tok norijo s tem božičem pa novim letom....naši sosedje majo že lučke na balkonuuser posted image user posted image user posted image sm mogla kr na koledar pogledat pa mi ni nč jasn kaj je to s folkom....user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.11.2008 21:35:13   
sunny24
claud, prov možno, da so ti smrdljivci sam na našem koncu, ja. Ker full folka ne ve (izven Primorske), da sploh obstajajo. user posted image

Ja, sej lahko naštimam gor na playerju, ampak sam play, brez nobenih podnapisov, nič... Sam smo se tako navadli filme gledat na PC, da bi mi blo čudno nek DVD gledat na TV...user posted image

A mate t.i. praho-nabiralce? Mi jih tudi mamo cel kup, sam bi bla dnevna prov dolgočasna brez njih...user posted image  Nima pa moj nobene take manije na kake tehnične stvari al kej podobnega, tko da...Je pa moj smotan ja, ko igra full igrce na PC, pa play station (tega tudi jst včasih-avte furam, pa ena igrca je full dobra-maš različne naloge, med drugim tudi met krave v daljino...user posted image )...

Ej, a vas tudi še kaj joški bolijo? Ker mene full, celi, pa da o bradavicah sploh ne govorim...Morm full pazit, ko se brišem z brisačo, ker drugače, mi kar solzica prteče...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
15.11.2008 21:39:57   
sunny24
cita, ti kar pojamrej in dej iz sebe-ti bo pol lažje! Sej zato pa smo tuki! A ni fajn kupovat cotk in ostalega za user posted image ?
Jst mam pa že vse kar se tiče cunc in imam prepoved kupit karkoli do nadalnega oz do št. 68...user posted image   Ma ja, sej brezveze, ker pol bo preveč robe, sam sej veste, ko zagledaš neki lepega in bi kupu...Danes sem še ta zadnje stvari nabavla...Mankajo še plenice, pa kozmetika-tiste drobnarije pač.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
15.11.2008 21:40:17   
claud
user posted image user posted image user posted image met krave v daljinouser posted image user posted image user posted image
men je pa moj hugota najduuser posted image user posted image ampak nism ravno tip za igrice-mogoče 1,2 pol pa konc....

joški...mene sicer ne bolijo, me pa srbijo k svina.....in 2 striji sta se mi že nardile-pa jih vedno namažem kadar trebuh-2x na dan...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
15.11.2008 21:50:39   
sunny24
claud, če mate playko2, reči tvojemu, naj pobere z neta igrico " rayman ravin rabbids"-to je ta usekana igrca, se mi pa zdi, da obstaja tudi za PC.

Joj, strije...meni se neki nakazujejo na joških, ampak niso neki vidne full (to sam zato, k sm večinoma brez modrca), trebuh je pa zaenkrat še OK. Mažem se pa 1X na dan al pa vsak drugi dan, včasih tudi vsak tretji...user posted image  Kiro kremo pa maš? Jst sem si nabavla Eucerin olje prti strijam in mi je full OK, se lepo vpije v kožo in jo res navlaži, je še drugi dan čuti, da je taka fajn.

evo ti met krave v daljino... http://www.youtube.com/watch?v=WzWQhA5_kU4&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
15.11.2008 21:51:42   
claud
ja nč bejbe, grem jst počas pod tuš pa spat..... upam da bom lohk tko kot dons celo noč spala-pomaga če je moj zraven...brez njega pa ne morm več spat....user posted image

se tipkamo kj jutri....

Božite pridno bušije....

Nočkouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.11.2008 21:53:56   
claud
Sunny- kremo mam pa od sanosan-mama....pa na trebuhu res nimam nč....
ti pa bolš pol da si bradavice z vato al pa nečem mehkim brišeš....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
15.11.2008 21:54:36   
sunny24
claud, nočko in lepe sanje tudi tebi, pa tudi ti lepo bušija poboži!

Sej sjt bom tudi šla počasi v mižule, k sem že od 7:30 pokonci...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
15.11.2008 22:01:19   
tanci29
user posted image cao...

kako ste pupe...jest sem totalno sfuser posted image na....vse me boli zaspana sem nč več se mi ne da...mam še celo špecarijo iz vrečk za zložit pa bi jih najraj kr na balkon dala ker se mi ne da totalno nč več...

ajvy-ja jest bom tud zdej na široko povijala tud če bojo rekli da ni treba....ko sva mela pr treh mescih z erikom kontrolo so mi rekli da nej zdej pa en mesec povijam na široko pa nazaj na kontrolo...pol pa pridem nazaj pa mi reče ja sej je isto sej je itak vse uredu tko da ni več treba povijat...mislm kr neki...

brkn-si sprašvala za moderce...jest sem jih nekaj v mulerju kupila sej so pocen pa čist ok sam so čist za stare mame...majo v kepici take lepe ampak so kar dražji ampak so vsaj malo bolj sexy...pa še take luštne spodnje majčke majo da ma oporo za zizike in ne rabiš moderčka...ne vem meni osebno je ljubše da sem bila malo bolj lepa pa čeprav noben ne vidi...aja kepica je pa v hali a v btcju...za celje pa ne vem...

majchy*-sem dobila zs...hvala za pojasnilo....še dobro da je že mimo....

mene so dons ponoč tolk krči v nogo grabli ene pol ure da sem se skor zjokala.....

pa vsem hvala za čestitke za naše prve korake...smo tako ponosni da bomo kar razpočliuser posted image user posted image

neki šumijo vrečke..mogoče pa moj pospravi preden pridem jest do ke...

aja še tiste nalepke...erik ima kmetijo...sobica je pa rumena oranžna in zelena....mamo tudi vse nalepke pene velike male in borduro...tiste pene rade dol padejo tako da mal več tistga za nalimat dejte sej se da posebej kupit u bauhausu al pa kej podobnga...pa še nekaj ...ne limat nad previjalno...nam pri eni kravi že manjkajo ušesa pa ena je že totalno zmečkana in utrujenauser posted image user posted image ....so pa zelo luštkane nalepkice...

zdej pa se še nisem poglobila kaj bom dala v drugo sobo...joj najprej jo je treba sploh spraznit ker notri leži sama krama....

nč lepo nočko pa fino se cartejte

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
15.11.2008 22:08:02   
sunny24
tanci, hvala za nasvete glede nalepk nad previjalno! Bom upoštevala!user posted image  

Pa za modrce bom mogla tudi jst it počasi kej pogledat...sam jst bi mela podložene, ne navadne, k jih ne prenesem...Mogoče za doma, ampak za vn pa...user posted image  A sploh obstajajo taki podloženi za dojenje? Pa a to je treba kupit kolko večjo številko? Ker meni se sanja ne...user posted image

Ja, pa nočko in lepe sanje tudi tebi...danes sam nočko želim vsem...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.