|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
14.11.2008 21:14:16   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009 

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                17.11.      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image               26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa    1.12.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                  ?       LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                 3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image              17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)            (1,0)   user posted image                2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                 ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image               9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image               7.11. PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image               2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image              3.12.
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image              26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  12.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                19.11. LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image                  19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž        21.11. MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                     ?    KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                  2.12.
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image               24.11./12.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,1)  user posted image                  5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)           (2,0)  user posted image user posted image               ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                4.12.  CE
user posted image   22.2. lea88                    (1,0)  user posted image                 ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?      PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana        2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                       ?   LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                  24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta  18.11.
user posted image  26.2. Miša99                   (1,0)  user posted image                        ?   NM
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 17
user posted image  = 14
 user posted image  = 42

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 14.11.2008 21:16:58 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
14.11.2008 21:14:20   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 952
14.11.2008 21:44:36   
Urša08
Jaz sem ravno izpod tuša. Mi je prav pasalouser posted image . Sedaj bom šla pa počas mal na kavč, pa kak film pogledat, sem mal spored gledala in sem najdla ob 22 na Hallmarku en luštn film.

lahko nočko

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 953
14.11.2008 21:49:51   
cvetka13
Punce, sem razocarana in jezna na mojga.

Tako lahko mu je reci, naj ne delam, naj pocivam, da bo on ...PA je res ta teden ene 3x pomil v kuhinji zvecer , pomedel in skopal malcka. PA veste vse, da v eni hiski to ni dovolj...to ni dvosobno stanovanje. Zaradi prenove kopalnice...se v delu,...je po celi hisi ful svinjarije...na tleh pred spalnicami ze vsaj 4 dni debela plast belega prahu. Vsem je jasno, d a s e to samo dviguje in v posteljo nosi. " dni lepo prosim mojga, d abi pomil hiso in odlasa. Vceraj je rekel, da je zmatran, ce lahko danes..seveda zakaj pa ne...dan gor al dol, ce je clovek utrujen. Danes pa spet ne...najlazje se je vlezti an kavc, ko gre mali spat...povsod naokoli pa cela štala. MAlckove igrace, podrobljeni krud od malega po tleh, se od kosila posoda.... # stroji perila za zlozit (vsaj se 4 za speglat), ...i da govorim. Dober teden da prosim, da mi zmasira vrat in ramena , sa j imam od lezanja hude bolecine- je fizioterapevt. Ce mu kdo telefonira, skoci magari ob 21h da cloveku pomaga, za moje tezeve mu ni mar...saj lahko cakam 2 tedna. KOvaceva kobila je vedno bosa.

PA sme sla sama pospravit kuhinjo in pride za meno, zakaj to dela...ja, kej je za naredit...in potem se igracke pospravim , puzam po vseh 4. In on gre spat. vzamem se posodo z vodo, da bom pomila...in pride iz spalnice, mi vzame cunjo... se spiciva in gre spat. Pomedem s ekuhinjo in dnevno.. zjutraj ne morem v tako svinjarijo spustiti malcka...pride dol in pravi,,...kaj pa zdej dela.

Ounce, vem da sem smotana, ke rbi morala samo lezati in delam. A cel teden gledati in prositi.... kot da s evse samo zaradi mene mora delati in ne za na skupni dom. malo vec samoiniciative sem pricakovala. TO sem mu ocitala prej..in ga seveda prizadela. Mi je cisto vseeno...ponavadi ne grem spat, ce imava konflikt... Ampak zdejle mi je pa csega cez glavo.

Vsak dan poslusam zakaj naredim kako malenkost, po drugi strani pa ni podpore. Mislim si, da bi bilo najboljs iti za ene 5 dni lezat v bolnico, da ne gledam tega doma in pol naj se kar sama rihtata..da bo videl kaj vse zahteva gospodinjstvo. Ko mu bo nekeja jutra zmanjkalo cistih otroskih bodijev.

FAjn pa je , da je dobil toplo malico, ko s e je vrnil iz sluzbe...za rizoto naredit sem pa vedno dobra.

jezna in razocarana

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 954
14.11.2008 21:51:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz sem ravno izpod tuša. Mi je prav pasalouser posted image . Sedaj bom šla pa počas mal na kavč, pa kak film pogledat, sem mal spored gledala in sem najdla ob 22 na Hallmarku en luštn film.

lahko nočko

uživaj.... lahko noč

Moj bo pa kmal doma bo zdej se pelejo že po sloveniji proti mb tak da ene dobre pol ure pa bi mogu poklicat da ga grem iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vsem k ste me podpirale in tolažle res mi je blo grozno zdej pa sem že pomirjena.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 955
14.11.2008 21:56:06   
sunny24
cvetka, user posted image  zate! Pa ne ga srat in neki po bajti pospravljat, k veš, da ne smeš. Ti pa verjamem, da je grozno gledat, ko je vse razmetano in ni nobenega, da bi ti pomagal. Pa da te še zmasirat noče...Ajoj...Sam pomojem je neki luna kriva, da te naše drage fante/može tko meče, k to ni normalno!

Pa resno, rajši potrpi in ne deli neumnosti, ker moreš počivat in ležat!!! Pa še user posted image user posted image user posted image , da se bo vse pošlihtalo!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 956
14.11.2008 21:59:45   
brkn83
cvetka  - verjamem, da ti je hudo, toda poskusi se malo potolažiti. Predvsem zase in svojo user posted image , ki si ne zasluži, da si slabe volje in jezna.
Joj še dobro, da lahko sama delam, in nimam predpisanega počitka. user posted image Potem bi tudi js verjetno skoz težila mojmu kaj vse je za naredit. Namreč zdej še posebej, ker morva urediti sobico za user posted image .

Sva se pa danes odločila, da greva jutri mal v šoping za otročička, namreč namen imava kupiti posteljnino, pa verjetno nalepke za sobico. Sem gledala v katalogu od baby centra in imajo sedaj 25% popusta na njih.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 957
14.11.2008 22:03:18   
brkn83
Katjuša - pa je le ta naporen dan proti koncu. Končno boš dočakala, da bo tvoj dragi doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrap - tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je kra hudo, ko berem kaj si napisala. Ampak enostavno ti ne znam pomagati. Lahko le prisluhnem tvojim problemom in te poskušam nekako malo pomiriti. Res škoda, da zdej ko je vikend in bi vidva lahko mal uživala skupaj, pa je tvoj tak do tebe. Upam, da bo kmalu spremenil obnašanje.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 958
14.11.2008 22:13:20   
cvetka13
saj sem tudi samokriticna in vem da sem malo tecka nosecka in s eprav nazaj drzim, da ne "ukazujem" kaj vs eje za nerediti. Ampak v petek zvecer si pa po celem tednu res zelim, da bi ble nekatere stvari porihtane. Toliko imava se dela. V ponedeljek pridejo za 3 dni okna menjati in je treba odmakniti in pospraviti stvari od oken....no comment kaj s evse... pa oplasa on vedno do zadnjega trenutka, kar me ob zivce spravlje. Zelim si le, da bi vikend potem v miru skupj uzivali, da malega pelje na sprehod...saj z mano ni bil z ecel teden zunaj. V nedeljo ne pa itak pelje k moji mami za 3 dni...da zmontirajo okna, saj v tem casu ne morem pocivati doma. Ze tako s e ne bomo videli..
Ne bom sploh vec govorila, moram s e pomiriti ..UF!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 959
14.11.2008 22:19:27   
Ajvy
Zdravo....

samo na hitro...grem spat...

dobila ene fajn tablete železove, po katerih še nihče ni bruhal....sem si jih kar sama zrihtala...tak  da sem kar vesela kar se tega tiče....

mi smo bili v enem fajnem šopingu....je bilo kar fino...zdej sem pa utrujena za znoret...

danes sem nenormalno velik jedla...tak da sem se samo popoldan zredila za kako kilouser posted image user posted image

se opravičujem ,ker vas nisem pokomentirala...sem vas prebrala....zdej grem pa spat..ker mi že rolete dol meče....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 960
14.11.2008 22:26:49   
brkn83
cvetka - boš videla, da bodo ti dnevi hitro minili, in bo potem veliko bolje, ko boste imeli vse postorjeno. Moreš pa razumeti, da se moški ravno najbolj ne znajdejo pri hišnih opravilih. Večina se jih, če se le da izogne. Moj dostikrat kaj postori, ampak sam takrat kadar ga je volje. če pa jaz mu kaj rečem, potem pa včasih že jamra, al pa gre nardit z veliko muko. Poskusi se malo pomiriti - najbolje da greš malo počivat in božat bušija, pa se pogovarjat z user posted image  v trebuhu. No to js včasih počnem, ko sem sama in žalostna, pa se mi zdi da mi je potem kar lažje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 961
14.11.2008 22:28:17   
brkn83
ajvy -  potem pa se spočij. Lepo spi.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 962
14.11.2008 22:35:08   
brkn83
punce js vas zapuščam.........grem hitro pod tuš, moj me že čaka v postli.

Se beremo jutri. Lep večer še naprej in uživajte.

Lahko noč!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 963
14.11.2008 22:59:16   
cvetka13
posvetilo s emi je, kaj je danes.....

Mozek moral bi iti na sluzben izket...nekako pozno martinovanje, se je veselil...in sedaj "zaradi mene" ni mogel.
Smesno, tam bi lahko zdrzal do zjutraj, doma pa je sel spat ze ob 20.30.....nezmozen nicesar vec.
kaj mu morem. re sbolj , da grem bozat boj trebuscek in se zmenit z pikico, da s ene rodi prehitro.

Nocko vsem, user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 964
14.11.2008 23:04:00   
tanci29
cvekice dober vecer...

vas kar pogrešam...ko tko pridno klepetate...

sem prečitala za tetra in povijalne plenice...jest sem jih tetra kupila prvo 25 pa čez čas še 10...sem jih ful nucala tko da sem jih mela raje več kot pa da sem gledala kdaj jih bo zmankal da se nisem preveč z pranjem obremenjevala...je pa res da je moj erik ful polival tako da so šle za meduser posted image ...
povijalne sem jih kupila 5 kom...v porodnišnici so mi rekli da ne rabim široko povijat ampak so mi vseeno ful prišle prav za začetek ko popek še ni zaceljen in se ven cedi...jaz sem pampersko malo spodvila da je bil popek zunaj pa čez samo povijalno plenico dala da je bilo mehko in bombažno in da se ni vse na bodiju poznalo flekov da ni blo treba skos preoblačt...mogoče bom zdej še kakšno zraven nabavla ker se spomnim da sem skos merkala da so oprane in da ne ostanem brez...

bodyi za začetek so fini tisti ki se pri strani zapnejo ker je user posted image  se tako mali in krhek da je lažje oblačenje kot tisti ki jih moraš čez glavo oblačit...pol mejčkn kasneje pa so tisti za čez glavo boljši in hitreje oblečeni...

no upam da vam kakšen nasvet prav pride ampak vidim da mamo kar različne izkušnje tudi tiste ki že imamo ene pikce doma...sej pravim vsak po svoje...

petrap-no upam da ti vikend vseeno prijetno mine in da se s tvojim pobotata te pa občudujem da tako mirno tole prenašaš...sej midva se tud počva vsake tolko časa ampak na malo drugačen način sam ko je kreš je kreš do konca...dva trmasta in najbolj pametna...čeprav na koncu vedno on pomiri zadevo in zgladi spore...ne vem kako mu to rata ampak tak je...

ajvy-ja kar folgam zdej...moj dan poteka nekako takole...zjutrej auf ob 7h...ob 8h gremo od doma...dela do 16h...letim po erika...prideva dam okol 17h ker je nenormalna gužva ta čas in se cjazm od btcja pa do bežigrada 1 uro....sam mam na drugem koncu varstvo tako da če bi pičila direkt dam bi blo vsaj pol manj...pol neki za erika zrihtam za papcat...se mal poigrava greva u trgovino kej skuham še za atija...on pride dam med 7 in 8 zvečer...vmes še erik povečerja ga skopamo in okol devetih gre spat...pol mal pokramljava in vrževa kakšne kocke mal tv in spat...

ostale pa sori že zdele sem čist zalimana bom šla ninkat...

pa še najbolj pomembna novička danes je naš ERIK SHODIL...juhuhu kok je luštkan...kr ustal je ob ene 6h zvečer in se začel šetat okol po stanvanju...prej je hodil ob opori ali če si ga držal za rokice...danes pa mu je uspelo...bravo Erikuser posted image user posted image user posted image user posted image ......zdej pa pančka pri babici in dedku ker grem jutri v službo...cel dan od devetih pa do osmih...mogoče bom mal prej popihala bomo vidli

ajde pupe lepo pankejte

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 965
14.11.2008 23:09:57   
tanci29
cvetka-sori ker prašam ker vem da si sigurno že pisala o tem samo jaz res nimam cajta vsega brat...zakaj pa imaš mirovanje in počivanje....upam da si ok in da nimaš kakšnih večjih težav...pa tudi tebi želim da se tvoj napi danes da bo jutri prijazen in pol energije za pucanje...pospravljanje in pomivanje po tleh...

tele možeke pa res malo lunca meče...ma saj bo bolje....

katjuša kako pa ti je tvoj lupček že prišel domov...ti punca se pa malo zrelaksiraj in ne tolk premišljevat...včasih je pa prov luštno bit malo sam doma no....user posted image user posted image ...pa še dan lahko hitreje mine če uživaš...sej vem da sem malo prepozna za nasvete zdej tuki talat ampak da boš vedla za drugič a je prov

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 966
14.11.2008 23:19:18   
tanci29
no pa da še imena pokomentiram....pri nas bo če bo punčka je zelo velika verjetnost da bo Hana(99%)...če bo fantek pa je malce večji problem...trenutno najbrž Mark(ampak jih poznam 2 ki jih imata...nismo si sicer ful ful blizu ampak vseeno kar blizu)...Liam(to sva že zbirala pri eriku ki je zmagal na koncu v porodnišnici...ampak imajo prijatli psa s tem imenom tako da mi je malo čudn)....
zdej pa mi malo pomagajte ker nikakor ne najdeva nekaj kar bi bilo obema všeč...tako da predlogi so dobrodošli(naj še enkrat omenim da je moj mož avstralec tako da iščeva neko ime ki je poznano in sprejemljivo povsod, pa še to da je totalno brez okusa in mu niti en moj predlog ni všečuser posted image user posted image user posted image user posted image )

hvala pupe vem da mi boste pomagale

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 967
14.11.2008 23:34:55   
sunny24
tanci, čestitke za Erika, da je shodil sam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Maš pa res polno zasedene dneve...sej bo hmali porodniška in boš nadoknadla za nazaj!user posted image  

Hmm, ime...Meni je všeč Lucas, Tian, Tai, Tomi, Evan, Nik, Liam, Aron... Ne vem, kaj je vam všeč...Sam je pa smotano, k folk zadnje čase daje živalim vsa možna človeška imena in dobiš takoj servirano, da si dal otroku pasje ime...WTF user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 968
14.11.2008 23:50:30   
sunny24
Nč, jst grem pančat, ker morem zgodi vstat, pa še glavo si morm oprat...Sem bla danes tko lena, da se mi ni dalo...Zdej pa mam, morm ustat pol ure prej...user posted image

Nočko in lepe sanje! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 969
15.11.2008 6:36:35   
cvetka13
tanci...bravo ERIK!!!

Koliko pa je star tvoj malcek. NA pri 14 mes. ne hodi, je pa sicer zelo spreten.

aja, zakaj mirujem, ker se mi MV krajsa in otrok lezi ze cisto na njem. Grozi mi prezgodnji porod...zato lezanje in pocitek. zaenkrat lahko se doma, samo sej potem vidis kako je s tem pocivanjem doma....zmerej je nekej...

JUTRO, ne morem vec spat. MAlcel s eje zbusil ene pol sestih, pa ga je mozek k nama v posteljo prinesel. POtem mali samo isce moja ušesa n lase, da srclja...mi gre velikokrat na zivce in s ecisto zbrihtam.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 970
15.11.2008 8:01:16   
sunny24
Jutro! Kavica in tortica za vas (danes jst častim) user posted image user posted image

Sem lih na hitro pršla pogledat, ker zdej morm šibat si lase posušit in pol via Ljubljana...ma bi tko šla nazaj spat in se malo h mojemu stisnt tja v postlo, na toplo...user posted image   Je pa fajn, ko imamo sonček! Končno je vetr naredu svoje!user posted image   user posted image

Punce, lep dan vam želim in se tipkamo potem! user posted image

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 971
15.11.2008 8:15:59   
tanci29
dobro jutro...

cvetka-joj ti kar miruj ne se hecat potem...tist prah bo že počakal še tri mesece(tako ti želim)...mogoče ti pa lahko pride mami al pa kakšna tašča pomagat...mislm a nobeden nate ne misli...če je pač temu tako vsaj ti daj.....
erik je bil 24.10. star eno leto...ampak saj ni važno tudi tvoj malček bo kar en dan shodil boš videla,,,vsaj erik je tudi zelo previden...ob opori je šel nekje od 10 meseca....včeraj se mu je pa tolk dogajal da je kar vriskal tok se mu je dobro zdelo...

sunny-hvala za predloge...ma sem čisto vse tvoje predloge že ponucala pa ne palijo kej dost...jest ne vem...upam da bo punčka....
a danes pa v šoping u lj...lep dan...

vsem ostalim pa želim da bi čimbolj uživale danes.....lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 972
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 10:15:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
15.11.2008 11:01:25   
Čebel@
jutro!!!
bravo za erikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tanci sem ti zs poslalauser posted image
midva sva šla učerej v BC pogledat kok stane previjalna k nama je všeč je neki čez 300evrov,zato sva se odločila da bova od paketa uzela denar in bova tisto preko neta naročila(iz paketa)ki je pa 180 evrov pa tud full lušna........je pa moj full gledal stolčke za hranjenje,pa prodajalko v nulo izprašov-sem mu rekla da nej vsaj počaka da rodim da pol bo pa kupu stolček-moj možek res malo prehitevauser posted image
komentirala vas ne bom ker sem že vse pozabilauser posted image

želim vam en lep dan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 974
15.11.2008 11:03:39   
Čebel@
petra in cvetka obema pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam da bo vse ok.......mislim na vaju

punce še 100 dni imam do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej gre pa zaresuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?