|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
14.11.2008 19:50:32   
Urša08
Claud jaz sem poodoben pajacek kupla. Si ga v C&A?

Katjuša potem dons obe možeke čakava? Moj trenutno leti iz Barcelone proti Frankfurtu, potem pa iz Frankfurta še proti Brniku.  Še kake 4 do 5 urc pa bo pri meni. Komi čakamuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 926
14.11.2008 19:53:23   
sunny24
Ursa, tvoj pa full potuje. Če smem vprašat, kaj pa je po poklicu?

Katjusa,

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 927
14.11.2008 19:54:33   
sunny24
je kar poslalo samo...user posted image   OK, še enkrat!

Katjusa, a je tvoj dragi že doma?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 928
14.11.2008 19:58:59   
Urša08
sunny24 po poklicu je računalničar - programer. Sej ne potuje tok, se ful izogiba potovanjem ampak včasih je treba. Po večini je pa kar lepo pri nama domauser posted image

Sunny 24 a ti maš svojga user posted image že doma?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 929
14.11.2008 20:01:44   
sunny24
Aha! Pol ma kar dajn delo.
Moj je doma ja, sam gre zdej delat za ob 21h pa do 4h.
Jst grem pa jutri zjutraj v LJ...sej se mi ne da neki full, ampak OK, grem malo v našo prestolnico počekirat stanje.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 930
14.11.2008 20:03:17   
Urša08
Ja v svojem delu zelo uživa. Lahko je srečen , da opravlja poklic, ki ga veseli. Kaj greš jutri v šoping v Ljubljano?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 931
14.11.2008 20:05:39   
sunny24
Ma ne vem, če bo lih šoping. Grem z mojimi gor, pa gremo menda na tržnco, pa na žegn, pol pa možno da bomo šli še do BTC al pa na Rudnik...Pojma nimam. Vem sam to, da gremo ob 8:30 in mi je že zdej user posted image , k morm tko zgodi vstat...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 932
14.11.2008 20:05:49   
petrap
Ojla...ne bom vas komentirala, ker vas še nism prebrala...bom jutri obljubim...no jaz sem pa zdaj pršla domou, sem bla mal na obisku pri mojih doma, pa na kavo sem šla s kolegico...moj je pršu domou mal za mano, spet lepo nacejan...tko da..super a ne user posted image user posted image user posted image ...pogovarjava se pa itak še vedno ne...mislm, da bom šla kar lepo spat...sam itak vem, da ne bom mogla zaspat...ma kuser posted image gleda vse skupaj...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 933
14.11.2008 20:09:31   
Urša08
Petrap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej se pogovorta. To nikamor ne pelje. Ko tole berem gre meni na jok. Kako je lahko tak do tebeuser posted image Kakšno vzgojo je pa mel doma? Jutri pejta na en izlet, pa kosilo in se pogovorta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da najdeta skupni jezik.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 934
14.11.2008 20:10:54   
sunny24
petrap, pa kaj je tvoj tako smotan? Evo, en user posted image  zate, da ti bo vsaj malo lažje. Pa lepo bušija poboži in se ne sekiri, k to ni v redu! Sej veš, boš ratala stara, grda in gubasta, pol boš pa full keša za kremce zapravla...Kot vidiš se ne splača sekirat, ker te telesno in finančno izčrpa!user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 935
14.11.2008 20:10:56   
Urša08
Petrap kako pa kaj sodeluje pri nakupih za otroča? Kako nasploh gleda na user posted image ? ga je vesel, si ga je želel,...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 936
14.11.2008 20:13:51   
petrap
nč se ne mislm pogovarjat zdaj, ko je trd...no way...jutri gre delat, predvidevam, ker ima služben kombi doma...

da ne bo kera mislna, da se jezim na kero, k sem prej tko grdo napisala...sam nekje si morm dat duška...doma nism jamrala, ker nočem da kaj skrbijo al karkoli...

no saj zdaj bom pa res knjigo vzela v roko pa grem v spalnico...sam še tale dvoboj na kmetiji gledam,čeprou mi sicer sploh ni zanimivo...mah dobro, da mam tega buhtlčka v seb, me mal razveseli...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 937
14.11.2008 20:14:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver
katjusa : ze lomis kosti?user posted image

ne šeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej mu še sms-a ne upam poslat k vem da voziuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 938
14.11.2008 20:15:54   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

petrap, pa kaj je tvoj tako smotan? Evo, en user posted image  zate, da ti bo vsaj malo lažje. Pa lepo bušija poboži in se ne sekiri, k to ni v redu! Sej veš, boš ratala stara, grda in gubasta, pol boš pa full keša za kremce zapravla...Kot vidiš se ne splača sekirat, ker te telesno in finančno izčrpa!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image joj se morm smejat...ma saj se ne sekiram....enkrat bo bolš, drugače si bomo pa nardil...saj nismo več ženske tko odvisne od moških...tko da znamo tud brez njih...če ne bo šlo drugače user posted image user posted image ..sam pozitivno treba razmišlat...hvala za objemček...user posted image ...mi je veliko lažje, ker vas imama...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 939
14.11.2008 20:15:58   
Urša08
Katjuša saj bo kmalu doma v tvojem objemu. Nč ne skrbi, ni dobro za user posted image . A Florjan že spi? Drugač se kr mal k njemu stisn, ti bo kuj lažje. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 940
14.11.2008 20:17:40   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrap kako pa kaj sodeluje pri nakupih za otroča? Kako nasploh gleda na user posted image ? ga je vesel, si ga je želel,...

pri nakupih nč kaj dost ne sodeluje..edin kar je šel pogledat, je bil voziček..to je pa vse...ostalo sem vse sama...mislm, da vesel ga je..no vsaj bil je, ker sva se kar nekaj časa matrala...želel si ga je...mah ne vem kaj mu je...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 941
14.11.2008 20:18:47   
Katjusa
petrap dobro da zdržiš jst vem da bi že šla kam.... jst ga nebi prenašala vsekakor ne pa tud povedala bi svoje......
sej vem da ne moreš kej veliko sam če že zdej hodi nacejen domov pa je še mlad kaj šele bo to si vi2 z otročkom vsekakor ne zaslužite..... samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj je z vašimi deci prej diamantina zdej ti...... sej res kje pa je kej diamantina?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 942
14.11.2008 20:20:19   
sunny24
No, OK, glavno, da sm te mal nasmejala!user posted image   Ti nam kar potoži tuki na RR, moreš dat vn iz sebe, k ni fajn vsega tega držat v sebi.

Katjusa, sej bo hmali doma! Boš vidla! Pa zdej bo treba počasi Florjana skopat, pa kakav nardit, pa ga dat pančat in malo pocrtat in pol bo že tvoj doma!user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 943
14.11.2008 20:21:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša saj bo kmalu doma v tvojem objemu. Nč ne skrbi, ni dobro za user posted image . A Florjan že spi? Drugač se kr mal k njemu stisn, ti bo kuj lažje. user posted image

Florjan še ne spi cartat se pa tud ne sti..... sma bla zdej mal v šparu sma kupma kruh in klementine mmm so sladke....  
sej pomoje bo čez kaki 2 urci doma vsaj upam....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 944
14.11.2008 20:23:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Katjusa, sej bo hmali doma! Boš vidla! Pa zdej bo treba počasi Florjana skopat, pa kakav nardit, pa ga dat pančat in malo pocrtat in pol bo že tvoj doma!user posted image

ja to pa res dela je pa dons kr več k sem sama.....
prej k sma se peljala je pet mel neko izjavo da sem se ornk nasmejala, namreč stavek je začel z besedami "ko sem jst bil mali..."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to te kap kake ta možiček ven meče....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 945
14.11.2008 20:32:32   
sunny24
Katjusa, je pa res pojava vaš Florjan...Ja ni kej, zdej je že velik oz je že ta starejši bratec!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
14.11.2008 20:46:43   
SALT
Najprej lepe pozdravčke vsem skupaj,kok ste fajneuser posted image user posted image .Včasih vas preberem,rada vas spremljam...vendar ne utegnem biti aktivna kot ve,bravo vamuser posted image .Ste že prava družbicauser posted image .user posted image
Da vam še razkrijem novico,imela boma punčkouser posted image ,user posted image ,danes sva zvedela,ima že nekaj več kot kguser posted image user posted image .

Ja še malo,pa bomo dihaleuser posted image ....

Lepo se imejte februarčice!!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 947
14.11.2008 20:53:11   
Katjusa
salt user posted image za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res bo kmalu prišel naš čas.... kr prehitro bo tole mimo.....

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 948
14.11.2008 20:54:04   
sunny24
Salt, lepo, da si kej napisala! Zdej se pa res že fullll časa nisi nič oglasila! Pa čestitke za punčko! user posted image user posted image user posted image  Ta februar bo (vsaj tko trenutno zgleda) res cel v roza! user posted image

Ja, pa res...še malo in bomo dihale ko nore...sam še 3 mesece in še malo (nekatere) pa bomo v akciji in se bomo podile v P.user posted image  Mi je šlo full hitro do zdej in kar ne morem verjet, da smo v bistvu že 6 mesecev nosečke...

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 949
14.11.2008 21:04:07   
Urša08
Salt user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image .

Jaz sem si pa sendvič prvoščla, mi je tok pasal, sedaj pa še čajčka pijem. Nejca sem spat dala. Še eno rundo cunj dam prat, pa pod tuš skočim potem sem pa frej in bom šla na kavčka.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?