|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
3.12.2008 21:58:01   
Pupka
Zdaj pa letim v pojstlo... Ker danes sem pa mal pretiravala s sedenjem, stanjem in nepočivanjem...

Lepo sanjajte

Nočko

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
3.12.2008 21:58:17   
Balonchy
Počivat še ne grem... Sem dans eno neumnost nardila, pa mi ni do spanja trenutno... user posted image
Popoldan sem eno urco odsmrčala in zdaj mi nikakor ni za spat!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
3.12.2008 21:58:57   
Ajvy
Balonchy...superca...res je narava najlepše celi in če se da...jo kar  dobro izkoristi.....user posted image user posted image  super za bitje doma.....to ti paše kaj.....še malo pa boš lepo uživčkala na porodniški.....

Pupka....sploh ne govori....preveč vemo in potem preveč paničarimo....brez veze....ampak kaj češ to ja davek informacijske dobe....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
3.12.2008 21:59:40   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

ajvy tudi mene je tko ornk user posted image brcnil/a ene dvakrat... zdaj ko se bom vlegla pa bodo prave akrobacije... user posted image user posted image ... Kot da bi treniral/a sinhrono plavanje... user posted image user posted image

jst sem prej nogico nazaj not rinla user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
3.12.2008 22:00:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Počivat še ne grem... Sem dans eno neumnost nardila, pa mi ni do spanja trenutno... user posted image
Popoldan sem eno urco odsmrčala in zdaj mi nikakor ni za spat!!! user posted image user posted image user posted image

pejt brat kako ekstra nezanimivo knjigo user posted image user posted image

nič...jst pa grem...tole je že tumač.....

nočko punce

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
3.12.2008 22:01:38   
boma2
čer....user posted image ...:)

pozdravljena balonchy... kje si se pa ti skrivala... :)

ajvy... kako si kaj??

majchy23.. .upam, da bo s tvojim user posted image vse ok...  držiom pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

boma2 :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
3.12.2008 22:03:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Pupka...kolkr sem jst razumela je dobr kakšen sok ki ima not c vitamin zraven železa spit, ker se potem ta lažje absorbira tja k se more, ker drugače gre večina direkt v drekeca in nima učinka....
Jst vzamem železo, potem ap še un en cedevita bombon.....pa je problem rešen....

za železo je fino da po mesnem obroku pojeste kak citrus oz nekaj s C vitaminom

Jst sem se pa zdle kopala skupaj s Florjanom.... sma tak uživala se nisem že ful dolgo z njim pa je mel možek nekaj za delat in zdej se težko sklanjam nad banjo da ga umijem sem šla pa kr zraven not....user posted image user posted image user posted image user posted image sma se skoraj eno uro namakala pa z avtomobilčki igralauser posted image user posted image user posted image

takole si je pa pol še zobeke umiluser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
3.12.2008 22:06:31   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image

user posted image user posted image user posted image    CUKR   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
3.12.2008 22:08:00   
Balonchy
Nočko vsem, ki šibate med rjuhe... Lepe sanje želim...

boma - doma crknjen net, v službi gužva...
Zdaj je net doma poštiman pa v službi nisem več (zaenkrat) user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
3.12.2008 22:11:09   
boma2
takole si je pa pol še zobeke umiluser posted image user posted image user posted image
user posted image

[/quote]

ojla.... kakšen luštn fantič... :)

kako si kaj??

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
3.12.2008 22:13:21   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Nočko vsem, ki šibate med rjuhe... Lepe sanje želim...

boma - doma crknjen net, v službi gužva...
Zdaj je net doma poštiman pa v službi nisem več (zaenkrat) user posted image

balonchy...

mal smo te pogrešal, k te ni bilo.. :)   ja jaz pa počasi odštevam dneve, ki se mi vlečejo kot čigumiji...

zadnji delovni dan upam, da bo 11.12.2008...:)

hihi komaj čakam...

no pol pa spat, da se boš spočila

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.12.2008 22:15:14   
brkn83
sam mal stran od računalnika skočim, pa že natipkate dve strani. Sploh vas ne morem dohajati brat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.12.2008 22:15:54   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.12.2008 22:17:06   
brkn83
katjuša - florjan je pa res ful srčkan.user posted image user posted image user posted image

Boma - potem boš pa kmalu zaključila s službo in boš lahko čez praznike lepo v miru uživala doma, ter božala trebušček.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
3.12.2008 22:17:38   
brkn83
boma - nočko, pa lepo se spočij in naspi

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
3.12.2008 22:32:02   
brkn83
js se bom tudi počasi poslovila od vas, se mi je nekako začelo malo dremati, pa tudi sedeti se mi ne da več.

Lahko noč vsem skupaj pa se beremo zopet jutri.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
3.12.2008 22:53:50   
birdy
Večer souser posted image
Kako ste? Spet vas nisem brala za nazaj. Pa ni razlog v tem da bi mela ful dela ampak eno tako prijetno opravilo, namreč za ene 2,5 ure sem zašlafala.user posted image  Kok je pasal. Pol sem pa še eno seminarsko do konca naredla, jutr pa začnem kratko Sveto pismo brat. Pa jutr ne grem na faks, ker mamo nek simpozij, ampak jst sem tok utrujena da sem rekla da bom kr doma ostala pa mal spala pa učila se. Pol greva pa itak z lubijem v trgovino kako malenkost za Neli za Miklavža kupit. Ampak res malenkost ala kake otroške puzle pa kako mandarino, pa seveda obvezno unga Miklavža iz kruhauser posted image  Ker drugač bo pri nama Božiček nosu. Se mormo kr zment da nek en nos, drugje drug. Pri mojih starših in tašči nosi Miklavž, pri sestri od mojga pa pri nama pa nosi Božiček... No, pri nama če bo le denar bo še Miklavž kako malenkost vedno prinesel, vsaj tko za občutekuser posted image
Zdej bom šla pa pomoje kr spat, sem tok neverjetno utrujena da je za znort...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
4.12.2008 9:00:36   
Urša08
Dobro jutro trebuškarce!

Ste dobro spale? Ena user posted image in user posted image za vse.

Jaz mam dons popoldan pregled in komi čakam. Edino tisti del s kilami mi nč ne diši user posted image . Upam da ne bom kregana. Jo bom kr preslišalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
4.12.2008 9:06:48   
petrap
jutro...

vesnozaver - moj je tud obseden s to igrico...je tud včeri ene 3 ure zvečer igrou...user posted image

pupka - jaz tud berem, sam nism vedla da je to tko natančno na datum do kdaj morš oddat...ker pol morm jaz zihr že kar ta teden user posted image ..no saj jaz sem dobila že potrjeno, tko da bom jutri nesla papirje tja...morm danes še pogledat kako je to sploh odprto oziroma kako imajo uradne ure...sam tud jaz mislim, da je tko kot je rekla ajvy...jaz ko sem poslala mail na csd so mi rekli sam to, da naj pridem enkrat v začetku decembra...aha sem vidla še strokovno razlago user posted image

katjusa - res je en cukr, človek se ga kar ne more nagledat tega vašga Florjančka user posted image

no danes je hvala bogu že četrtek...tko da sam še jutri pol pa spet mal doma...pol pa zadnji teden user posted image user posted image user posted image ...tako težko pričakovan...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
4.12.2008 9:10:50   
Urša08
Petrap en, dva , tri boš doma, pa si boš spočila ter vse v miru pripravila. Bo luštno, boš vidlauser posted image Je šel pa ta teden res hitro okrog, non stop sem neki okol letala in eto danes že četrtekuser posted image .

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
4.12.2008 9:16:17   
Pupka
Jutro srečke!

Dobro spale?

Mamo tako meglo da adijo user posted image

Drugač pa... jaz sem vedno brala tko površno... Zdaj ko sem se pa sama lotla urejanja papirjev, pa sem spet na hitro prebrala... Tak da sem že pomirjena... mi je že bolj jasno! user posted image
v službi moram zdaj javit... Pol 10 mam 60 dni pred PDP in takrat se kao oglasim na CSD user posted image   Bravo jaz...

Hehe... drugač pa sem že spila kapučin pojedla kvasenico
(kvašeno testo, po vrhu pa skuta s kislo smetano in jajčkom pa cukrom- to se zmeša v tako maso in se pol da po vrhu) - mljask. Zdaj pa grem spet kaj brkljat, ker ne morem bit pri miru. Bom kasneje spet mal počivala- če bo potrebno!

Katjusa tvoj sinko je pa res pravi cukr...

Lep dan vam želim! pa glejte da ne boste spet pretiravale... user posted image user posted image
S pisanjem, namreč!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
4.12.2008 9:44:15   
petrap
pupka - jaz sem pa kar poklicala zdaj na csd in smo se z uno teto tam zmenle, da bom pršla 24.12. in takrat prnesla papirje, tko da mi bojo upoštevali še decembrsko plačo..kar je pa zame super, ker bo mal višje nadomestilo...za moža je pa okej, če bomo šele januarja oddala, tko da ne bo treba letat do njegovga prejšnjega delodajalca...tko da bo super user posted image user posted image user posted image ...so res prijazni...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
4.12.2008 10:00:40   
brkn83
čao punce.

No sam mal na hitro, da se vam javim. Se namreč že odpravljam počasi v Maribor na faks. Drugače pa je pri nas danes ful lep sončen dan, čeprav mal hladno, ampak vseeno prijetno.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
4.12.2008 10:08:15   
Čebel@
jutro!
smo čisto padle v te papirje a neuser posted image user posted image user posted image no moja user posted image  je celo noč muvala-tko da sem bila skos budna........pravljica je uspavala še možekauser posted image user posted image user posted image moram se oblečt in iti na pošto poslati papirje v naklo za porodniško.......bom po moje 14 dni čakala da jih dubim-jih moram poslati v naklo na kadrovsko potem pa oni pošljejo v ljubljano in šele nato jaz dobim domovuser posted image user posted image user posted image kok enga kompliciranja-še dobro da smo se zmenili da rihtamo po pošti ker bi naredila kilometrine juhu veliko
vsem ki imaste preglede želim da so maximalno uspešni

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
4.12.2008 10:55:50   
boma2
dober dan souser posted image .....

Kako ste kaj??

Razen megle se nič ne vidi... Upam, da ste vse ok... Vse ki imate danes pregled držim pesti... :)

lep dan...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Plavanje
muška

Če bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?

da (78%)

ne (2%)

aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (10%)

ne vem (10%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!