Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 21:58:01
|
|
|
|
Pupka
|
Zdaj pa letim v pojstlo... Ker danes sem pa mal pretiravala s sedenjem, stanjem in nepočivanjem... Lepo sanjajte Nočko
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 21:58:17
|
|
|
|
Balonchy
|
Počivat še ne grem... Sem dans eno neumnost nardila, pa mi ni do spanja trenutno... Popoldan sem eno urco odsmrčala in zdaj mi nikakor ni za spat!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 21:58:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy...superca...res je narava najlepše celi in če se da...jo kar dobro izkoristi..... super za bitje doma.....to ti paše kaj.....še malo pa boš lepo uživčkala na porodniški..... Pupka....sploh ne govori....preveč vemo in potem preveč paničarimo....brez veze....ampak kaj češ to ja davek informacijske dobe....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 21:59:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka ajvy tudi mene je tko ornk brcnil/a ene dvakrat... zdaj ko se bom vlegla pa bodo prave akrobacije... ... Kot da bi treniral/a sinhrono plavanje... jst sem prej nogico nazaj not rinla
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:00:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Počivat še ne grem... Sem dans eno neumnost nardila, pa mi ni do spanja trenutno... Popoldan sem eno urco odsmrčala in zdaj mi nikakor ni za spat!!! pejt brat kako ekstra nezanimivo knjigo nič...jst pa grem...tole je že tumač..... nočko punce
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:01:38
|
|
|
|
boma2
|
čer.... ...:) pozdravljena balonchy... kje si se pa ti skrivala... :) ajvy... kako si kaj?? majchy23.. .upam, da bo s tvojim vse ok... držiom pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:03:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Pupka...kolkr sem jst razumela je dobr kakšen sok ki ima not c vitamin zraven železa spit, ker se potem ta lažje absorbira tja k se more, ker drugače gre večina direkt v drekeca in nima učinka.... Jst vzamem železo, potem ap še un en cedevita bombon.....pa je problem rešen.... za železo je fino da po mesnem obroku pojeste kak citrus oz nekaj s C vitaminom Jst sem se pa zdle kopala skupaj s Florjanom.... sma tak uživala se nisem že ful dolgo z njim pa je mel možek nekaj za delat in zdej se težko sklanjam nad banjo da ga umijem sem šla pa kr zraven not.... sma se skoraj eno uro namakala pa z avtomobilčki igrala takole si je pa pol še zobeke umil
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:06:31
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa CUKR
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:08:00
|
|
|
|
Balonchy
|
Nočko vsem, ki šibate med rjuhe... Lepe sanje želim... boma - doma crknjen net, v službi gužva... Zdaj je net doma poštiman pa v službi nisem več (zaenkrat)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:11:09
|
|
|
|
boma2
|
takole si je pa pol še zobeke umil [/quote] ojla.... kakšen luštn fantič... :) kako si kaj??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:13:21
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Nočko vsem, ki šibate med rjuhe... Lepe sanje želim... boma - doma crknjen net, v službi gužva... Zdaj je net doma poštiman pa v službi nisem več (zaenkrat) balonchy... mal smo te pogrešal, k te ni bilo.. :) ja jaz pa počasi odštevam dneve, ki se mi vlečejo kot čigumiji... zadnji delovni dan upam, da bo 11.12.2008...:) hihi komaj čakam... no pol pa spat, da se boš spočila
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:15:14
|
|
|
|
brkn83
|
sam mal stran od računalnika skočim, pa že natipkate dve strani. Sploh vas ne morem dohajati brat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:15:54
|
|
|
|
boma2
|
nočka...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:17:06
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - florjan je pa res ful srčkan. Boma - potem boš pa kmalu zaključila s službo in boš lahko čez praznike lepo v miru uživala doma, ter božala trebušček.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:17:38
|
|
|
|
brkn83
|
boma - nočko, pa lepo se spočij in naspi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:32:02
|
|
|
|
brkn83
|
js se bom tudi počasi poslovila od vas, se mi je nekako začelo malo dremati, pa tudi sedeti se mi ne da več. Lahko noč vsem skupaj pa se beremo zopet jutri.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 3.12.2008 22:53:50
|
|
|
|
birdy
|
Večer so Kako ste? Spet vas nisem brala za nazaj. Pa ni razlog v tem da bi mela ful dela ampak eno tako prijetno opravilo, namreč za ene 2,5 ure sem zašlafala. Kok je pasal. Pol sem pa še eno seminarsko do konca naredla, jutr pa začnem kratko Sveto pismo brat. Pa jutr ne grem na faks, ker mamo nek simpozij, ampak jst sem tok utrujena da sem rekla da bom kr doma ostala pa mal spala pa učila se. Pol greva pa itak z lubijem v trgovino kako malenkost za Neli za Miklavža kupit. Ampak res malenkost ala kake otroške puzle pa kako mandarino, pa seveda obvezno unga Miklavža iz kruha Ker drugač bo pri nama Božiček nosu. Se mormo kr zment da nek en nos, drugje drug. Pri mojih starših in tašči nosi Miklavž, pri sestri od mojga pa pri nama pa nosi Božiček... No, pri nama če bo le denar bo še Miklavž kako malenkost vedno prinesel, vsaj tko za občutek Zdej bom šla pa pomoje kr spat, sem tok neverjetno utrujena da je za znort...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 9:00:36
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro trebuškarce! Ste dobro spale? Ena in za vse. Jaz mam dons popoldan pregled in komi čakam. Edino tisti del s kilami mi nč ne diši . Upam da ne bom kregana. Jo bom kr preslišala .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 9:06:48
|
|
|
|
petrap
|
jutro... vesnozaver - moj je tud obseden s to igrico...je tud včeri ene 3 ure zvečer igrou... pupka - jaz tud berem, sam nism vedla da je to tko natančno na datum do kdaj morš oddat...ker pol morm jaz zihr že kar ta teden ..no saj jaz sem dobila že potrjeno, tko da bom jutri nesla papirje tja...morm danes še pogledat kako je to sploh odprto oziroma kako imajo uradne ure...sam tud jaz mislim, da je tko kot je rekla ajvy...jaz ko sem poslala mail na csd so mi rekli sam to, da naj pridem enkrat v začetku decembra...aha sem vidla še strokovno razlago katjusa - res je en cukr, človek se ga kar ne more nagledat tega vašga Florjančka no danes je hvala bogu že četrtek...tko da sam še jutri pol pa spet mal doma...pol pa zadnji teden ...tako težko pričakovan...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 9:10:50
|
|
|
|
Urša08
|
Petrap en, dva , tri boš doma, pa si boš spočila ter vse v miru pripravila. Bo luštno, boš vidla Je šel pa ta teden res hitro okrog, non stop sem neki okol letala in eto danes že četrtek .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 9:16:17
|
|
|
|
Pupka
|
Jutro srečke! Dobro spale? Mamo tako meglo da adijo Drugač pa... jaz sem vedno brala tko površno... Zdaj ko sem se pa sama lotla urejanja papirjev, pa sem spet na hitro prebrala... Tak da sem že pomirjena... mi je že bolj jasno! v službi moram zdaj javit... Pol 10 mam 60 dni pred PDP in takrat se kao oglasim na CSD Bravo jaz... Hehe... drugač pa sem že spila kapučin pojedla kvasenico (kvašeno testo, po vrhu pa skuta s kislo smetano in jajčkom pa cukrom- to se zmeša v tako maso in se pol da po vrhu) - mljask. Zdaj pa grem spet kaj brkljat, ker ne morem bit pri miru. Bom kasneje spet mal počivala- če bo potrebno! Katjusa tvoj sinko je pa res pravi cukr... Lep dan vam želim! pa glejte da ne boste spet pretiravale... S pisanjem, namreč!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 9:44:15
|
|
|
|
petrap
|
pupka - jaz sem pa kar poklicala zdaj na csd in smo se z uno teto tam zmenle, da bom pršla 24.12. in takrat prnesla papirje, tko da mi bojo upoštevali še decembrsko plačo..kar je pa zame super, ker bo mal višje nadomestilo...za moža je pa okej, če bomo šele januarja oddala, tko da ne bo treba letat do njegovga prejšnjega delodajalca...tko da bo super ...so res prijazni...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 10:00:40
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. No sam mal na hitro, da se vam javim. Se namreč že odpravljam počasi v Maribor na faks. Drugače pa je pri nas danes ful lep sončen dan, čeprav mal hladno, ampak vseeno prijetno.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 10:08:15
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! smo čisto padle v te papirje a ne no moja je celo noč muvala-tko da sem bila skos budna........pravljica je uspavala še možeka moram se oblečt in iti na pošto poslati papirje v naklo za porodniško.......bom po moje 14 dni čakala da jih dubim-jih moram poslati v naklo na kadrovsko potem pa oni pošljejo v ljubljano in šele nato jaz dobim domov kok enga kompliciranja-še dobro da smo se zmenili da rihtamo po pošti ker bi naredila kilometrine juhu veliko vsem ki imaste preglede želim da so maximalno uspešni
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 10:55:50
|
|
|
|
boma2
|
dober dan so ..... Kako ste kaj?? Razen megle se nič ne vidi... Upam, da ste vse ok... Vse ki imate danes pregled držim pesti... :) lep dan...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
PlavanjemuškaČe bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?da (
78%)
ne (
2%)
aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (
10%)
ne vem (
10%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!