|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
3.12.2008 21:27:00   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Punce...a maste ve tudi te poste čist tam nekje na levi strani...mi je prav smešno

JA!!! user posted image user posted image user posted image

A to misli zdej tko ostat???
Mene full moti... Kr neki... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
3.12.2008 21:28:49   
Pupka

No takole piše na spletu

60 dni
pred predvidenim datumom poroda se oglasite na vašem centru za socialno delo, kjer vam bodo dali obrazce za uveljavljanje pravice do porodniškega dopusta in vas seznanili o vseh nadaljnjih postopkih in pravicah v zvezi z zavarovanjem za starševsko varstvo.
Najkasneje 30 dni pred predvidenim nastopom porodniškega dopusta se s potrdilom ginekologa oglasite pri vašem delodajalcu, če pa ste samostojni podjetnik, pa morate obvestiti pristojni organ za registracijo samostojne dejavnosti v 15 dneh po priznanju pravice.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
3.12.2008 21:29:56   
Pupka
Torej delodajalca je treba obvestit najkasneje 60 dni pred začetkom porodniške...

NA CSD pa se takrat šele oglasiš...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
3.12.2008 21:32:55   
Pupka
POSTI so pa ja.... nekje tam.... čist na levi... pa vse mi je neko čudno...

Pa tudi o teh vlogah sem prebrala že.... še pa još... pa mi še vedno ne štima vse v tej moji glavi! user posted image user posted image user posted image

No... sem itak nekje prebrala da sive celice ne delajo najbolje v času pozne nosečnosti user posted image user posted image user posted image

Sam da mam izgovor

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
3.12.2008 21:33:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Nočko vsem, ki odhajate spat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy - mal boljš je... Sam se ni še za hvalit! user posted image  
Kolk magnezijev pa spiješ/dan??? Jaz enega 100%, dva včasih, tri pa nkol... user posted image

superca..od malo gre lahko samo še na veliko user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju......

spijem pa en magnezij na dan....mi zadostuje...samo po pravici povedano mi je tak dober za pit, da bi ga lahko skoz user posted image

user posted image user posted image user posted image
Hvala...... user posted image

A res? Dober ti je??? user posted image  Ti si faconarka... user posted image
Kerga pa piješ? Od Krke?

jap od Krke....domače user posted image user posted image  ne sam res...kolk mi je dobr...se že prav tresem ko je ura cajt zanj user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
3.12.2008 21:34:15   
Pupka
In kera to pravi da ji je magnezij dober??

Jaz kar preneham dihat... spijem na eks... in še vedno ne diham... splaknem z vodo... pol začnem dihat... pa še vedno mam neki čuden okus... Prvič sem pila po požirkih... user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
3.12.2008 21:35:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

jaz sem zastopla da jo moraš vsaj 60 dni prej oddati isto obvestiti delodajalca... user posted image user posted image

ti imaš 60 dni časa da to prošnjo oddaš...fora je samo v tem, da jo pred temi 60 dnevi naj ne bi....plače in te zadeve....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
3.12.2008 21:35:35   
Ajvy

Punce...a maste ve tudi te poste čist tam nekje na levi strani...mi je prav smešno

mi skoz uč vleče iz ekrana.....

me tudi moti....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
3.12.2008 21:37:39   
Ajvy

POSTI so pa ja.... nekje tam.... čist na levi... pa vse mi je neko čudno...

Pa tudi o teh vlogah sem prebrala že.... še pa još... pa mi še vedno ne štima vse v tej moji glavi! user posted image user posted image user posted image

No... sem itak nekje prebrala da sive celice ne delajo najbolje v času pozne nosečnosti user posted image user posted image user posted image

Sam da mam izgovor

vsak izgovor je dober....samo da je.....

midva sva se danes tudi malo lovila, ker je ene par stvari drugače kot je bilo leto in pol nazaj....pa ta birokracija mene itak ubija....ker nič ne razumem...in ker moraš imet že najmanj faks storjen da ti uspe en drekast obrazec izpolnit....

no to je moje skromno mnenje user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
3.12.2008 21:37:40   
Pupka
Je a zanimivo, da mi je G predlagala 2x 1 šumečko 300mg al pa 3x 1 šumečko 150 mg

Mal čudno ampak okej... Grem jaz v lekarno pravim da bi mela magnesol 300 mg, pa mi ona reče da nosečnicam 300 mg ne dajejo ker ma dodan C vitamin in ta kao da ni dober za nosečnice... Pač da ne dajejo... PA mi je dala 150 mg... Meni nič jasno

En teden prej pa sem bla v tej isti lekarni ker sem šla iskat železo, a m reče da naj spijem na tešče, najbolje z C vitaminom...

KAJ ZDAJ???  C vitamin DA ali NE??

user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
3.12.2008 21:38:11   
Balonchy

me tudi moti....

Decentracija user posted image

Jaz tut Krkinga pijem... Ni mi slab, sam po moje sm se ga že mal prenažrla... Ene 3 mesce ga zihr pijem... user posted image  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
3.12.2008 21:38:17   
Ajvy

In kera to pravi da ji je magnezij dober??

Jaz kar preneham dihat... spijem na eks... in še vedno ne diham... splaknem z vodo... pol začnem dihat... pa še vedno mam neki čuden okus... Prvič sem pila po požirkih... user posted image

jaz user posted image user posted image user posted image  meni je odličen..... jst si ga namesto 2 dcl dam v pol litra vode...da dalj traja

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 3.12.2008 21:39:01 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
3.12.2008 21:40:19   
Ajvy

me tudi moti....

Decentracija user posted image

Jaz tut Krkinga pijem... Ni mi slab, sam po moje sm se ga že mal prenažrla... Ene 3 mesce ga zihr pijem... user posted image  user posted image

aja...pol pa verjamem...jst šele drugo pakungo pijem......

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
3.12.2008 21:41:58   
Ajvy
Pupka...kolkr sem jst razumela je dobr kakšen sok ki ima not c vitamin zraven železa spit, ker se potem ta lažje absorbira tja k se more, ker drugače gre večina direkt v drekeca in nima učinka....
Jst vzamem železo, potem ap še un en cedevita bombon.....pa je problem rešen....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
3.12.2008 21:42:43   
Ajvy
Balonchy...s čim se celiš??Kaj pa ti je ??Prehlad, vročina??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
3.12.2008 21:43:10   
Pupka
Sicer pa ti papirji... HEHE... user posted image user posted image user posted image user posted image   Za crknit smešno user posted image user posted image user posted image

Izpolniš svoje podatke...  Ampak pol v bistvu rabim še od delodajalca... To itak izpolnijo... Vse ostalo pa greš tja: "Ne znam- pomagajte"

Ti povejo... kaj pa češ... Zato so tam! Meni je blo vedno full neumno spraševat... Zdaj vprašam dvakrat... In vedno mam taki prijazen obraz... al nedaj bože da se mi kdo nardi pametnega... Pol tudi jaz znam koga postavit na svoje mesto user posted image user posted image

Nič se pustit... Če rabte pomoč... Tam so oni za to! 

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
3.12.2008 21:47:44   
Pupka
ajvy, ko mi je prav rekla da naj ga spijem s C vitaminom.... Ker se hitreje in bolj absorbira...

Jaz sem si nardila polovico šumečke c vitamina... pol ko mi je rekla pr magnesolu da ne... pa sem kar z navadno vodo...

Mi je napisala zadnjič G spasmex... ker me je bolelo in dol tiščalo... kot da bi se že odpirala... Ga nisem žrla... Sem počivala pa mal potrpela... Ne maram žret tablet... Sploh ne zdaj! Pač ajde... magnezij, železo... take ****rije... če že nuca... Vse ostalo pa... če le gre rajš odejo čez glavo...

Spila sem sam en lekadol v celi nosečnosti ko mi je zdravla en zob zobozdravnica... me je mal že ubijalo. Pa sem kar čakala in čakala... In ker nisem neki tabletoman, da rečem, mi je lekadol kar lepo hitro prjel...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
3.12.2008 21:47:45   
Ajvy
Pupka....sej ni panike..pri nas je na tam ena full prijaznaa gospa že v štartu ko prideš po papirje vse 3-krat razloži....tak da ni panike....se da....

za ostalo ...pa uradniki .....hm...kolkr keri....kolkr jim stranke živcev požrejo...ker eni znajo bit pasji samo zato, ker jim je tako všeč....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.12.2008 21:49:29   
Ajvy

ajvy, ko mi je prav rekla da naj ga spijem s C vitaminom.... Ker se hitreje in bolj absorbira...

Jaz sem si nardila polovico šumečke c vitamina... pol ko mi je rekla pr magnesolu da ne... pa sem kar z navadno vodo...

ja...sej v tem bombončku je tudi c vitamin.....no...naredi kolkr ti je rekla.....

jst tudi nisem tabletoman.....ampak ko sem imela gnojno angino sem mogla pojest antibiotike...nimaš kej...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.12.2008 21:49:54   
Pupka
ja, ja... taki pasji so najbolj zanimivi... vprašaš zanalašč še enkrat user posted image user posted image user posted image

al mu pa samo izraziš sožalje, ker mu je taka muka vsak dan bit v službi- in primakneš da se mu na obrazu vidi kako trpi... user posted image user posted image No- šalo na stran... Ponavadi so res taki ustrežljivi... Da je pa delo z ljudmi eno najbolj juser posted image pa mi je zelo jasno

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
3.12.2008 21:50:24   
Ajvy
jao...kaj mi dela user posted image  po trebuh.....me prav orenk boli...klelele že na tenk diham zraven računalnika user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
3.12.2008 21:53:21   
Pupka
ah ja... če moreš... moreš in pika

Ni druge!

saj tolko škodi vse skupaj po moje tudi ne... Razen če bi res, ne vem, vsak dan spila po en lekadol! al pa kaj...

C- vitamin pa... raje pojem ene tri mandarine na železo... kisla je... mgoče ma tudi kaj C vitamina user posted image user posted image  

Ker od kar mi je rekla da nosečnice ne, ga pa ne mešam več

Pa itak se mi zdi, da prvič je blo vse bolj izi... nisem prebirala nekih knjig, brošur, časopisov in podobno... zdaj me pa vsaka malenkost zmoti in bi se že sekirala...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.12.2008 21:54:07   
Balonchy

Balonchy...s čim se celiš??Kaj pa ti je ??Prehlad, vročina??

Z ničemer se ne celim...
Vročina se sama zbija, jaz pa tolčem po čaju...

BV mi je neke antibiotike čopat, če lahk mal produžim s čajem in mi jih ni nujno... Pa lekadolov tut ne mislim pit zarad vročine...
Sem se pa danes zmenila za bolniško... tko, da sm do petka doma...
Drug teden še par urc v službo, pol sm pa fertik za kako leto... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
3.12.2008 21:54:46   
Pupka
ajvy tudi mene je tko ornk user posted image brcnil/a ene dvakrat... zdaj ko se bom vlegla pa bodo prave akrobacije... user posted image user posted image ... Kot da bi treniral/a sinhrono plavanje... user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
3.12.2008 21:56:38   
Pupka
no balonchy zdaj pa kar počivat... pa čimprej se pocajtaj user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za punčko
Bett

Katero ime pa je vam najbolj všeč?

Nastja (22%)

Žana (27%)

Lara (51%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!