|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
4.12.2008 10:56:25   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čao punce.

No sam mal na hitro, da se vam javim. Se namreč že odpravljam počasi v Maribor na faks. Drugače pa je pri nas danes ful lep sončen dan, čeprav mal hladno, ampak vseeno prijetno.

previdno vozi, zaradi megle..

boma2 :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
4.12.2008 10:59:28   
Vesnozaver
kuku,

papirovje presneto ja...jaz bom naslednji teden zacela....

petrap a tvoj tudi spusca bojne krike zraven?moj se vcasih tako zadere, da se prav vstrasimuser posted image
Ursa fajn  zrihrtaj na pregledu, be bodo kaksni komentarji v zvezi z kg pa naredi takole user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
4.12.2008 11:05:16   
Katjusa
Punce dobro jutro, jst že celo jutro tekam okol in lovim miklavžauser posted image user posted image user posted image user posted image in zdej ga skrivam da ga Florjan prehitro ne najde:)

Hvala za pohvale nad mojim sinekom......

Danes sem dobla paket iz varne prihodnosti not je ful stvari in poštnina je bla mal manj k 3€ tak da se splača..... kaj je not pa na slikahuser posted image user posted image user posted image
en kup raklamnega materiala in revija mama:)
user posted image

Pleničke, mleko, zobna ščetka, neki vitaminčki za nosečnice in doječe metere.....
user posted image

Flaška in posodica za shranjevanje Avent, nivea paketek, hipova kremica, palčke za ušesa.....
user posted image

V šparu je danes pa jutri popust 25% na ves tekstil, aja pa na čokolade 15%user posted image user posted image user posted image user posted image no jst sem izkoristla tekstil in sme kupla 3 bodiye na preklop za našega prihajajočega člana, imajo dost različnih vzorcev in barv tak da se za vsakega kej najde:) torej cena s popustom je 2,76€ za kos torej sem dobila 3 za 8,3€.....
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
4.12.2008 11:06:10   
Katjusa
papirje pa jst še nič ne urejam ker še nisme pr G nč dobla verjetno dobim v ponedeljek k mam pregled....
kaj možek more imet tud od delodajalca plače za celo leto al za kolk časa?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
4.12.2008 11:15:40   
Katjusa
če katera želi je v tem paketu tud en kupon za izpolnt in ji ga dam da pošlje pa bo prejela paket.... na kuponu nič ne piše da je treba bit iz MB ali Ptuja, tak da je edini pogoj da je otrok mlajši od 7 mesecev.... lahko pa pokličete na 02/620 97 31 ali pa se prijavite na spletni strani www.varnaprihodnost.org

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
4.12.2008 11:26:38   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

petrap a tvoj tudi spusca bojne krike zraven?moj se vcasih tako zadere, da se prav vstrasimuser posted image

ja moj ponavadi kako grdo besedo spusti, pa itak si zvočnike nabije do fula, da ga morm skoz opominjat, da naj stiša...saj je prou zabaven...sem rekla, da mu bom mogla kmalu omejit dostop do računalnika kot otroku, ker pol čist not pade in ne zna nehat...pa zdaj kadar ni priden, mu kar prepovem user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
4.12.2008 11:30:36   
rebeka84
katjuša-glede na to da imam stalno prebivališče v Mariboru sem tudi jaz izpolnila prijavnico. bomo videli če bom kaj dobilauser posted image
kaj to so ti priporočeno poslali?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
4.12.2008 11:32:24   
Urša08
Katjuša super za paketuser posted image user posted image user posted image body-ji so pa ful cortkani, bom probala tud jaz do Špara pridt.

Jaz sem za miklavža že kupla. Sicer imamo pa pri nam bolj skromenga miklavža, tko kaka knjigica, pa sadje, čokolada. Božiček je pa tist bolj bogat.

Sem dala že kosilo kuhat, da potem k dam Nejca spat še mal pospravim in sem mal frej. Mogoče clo en obisk dobimuser posted image . Ob 4 pa mojga poberem in šibamo k mojim, pa jaz na pregleduser posted image .

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
4.12.2008 11:36:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

katjuša-glede na to da imam stalno prebivališče v Mariboru sem tudi jaz izpolnila prijavnico. bomo videli če bom kaj dobilauser posted image
kaj to so ti priporočeno poslali?

navadna pošiljka pač paket..... pa je označeno in še gor je etiketa da ploštnino plača naslovnik pr nas je blo 2,94€

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
4.12.2008 11:37:31   
Čebel@
no moji papirji so že napoti v naklo.....je tok mraz uzuni k user posted image
katjuša......fajn paketek,pa bodiji so tudi luštniuser posted image user posted image user posted image .....sem zadnjič gledala v šparu(zlo na hiterco) pa nisem nikjer videla bodijev na preklop samo une ki imajo gumbke med nogicamiuser posted image ......bom šla pa pogledat in mogoče se celo upogumim in kupim kakšnega roznegauser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
4.12.2008 11:41:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

men je na sociali rekla da mora tudi on imeti izpolnjen-dobi peav obrazec za v službo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
4.12.2008 11:42:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
sem zadnjič gledala v šparu(zlo na hiterco) pa nisem nikjer videla bodijev na preklop samo une ki imajo gumbke med nogicamiuser posted image ......bom šla pa pogledat in mogoče se celo upogumim in kupim kakšnega roznegauser posted image

sej imajo ti tud gumbke med nogicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol je sam razlika kako je okol vratu eni majo na ramenah gumbke eni spredaj eni pa majo kr tak zašito na ramenih da se da fino raztegnt no ti pa nimajo nič od tega ampak ima ob strani na preklop torej spredaj so 2 palsti blaga

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
4.12.2008 11:50:07   
Katjusa

men je na sociali rekla da mora tudi on imeti izpolnjen-dobi peav obrazec za v službo

torej ker je 7. meseca zamenjal službo bo mogu it tud k staremu delodajalcu.... in to mu bo pokvarlo povprečje.... ker je tam imel pol manjšo plačo polek tega je imel pa še bolniško..... sej gre sam za 10 delovnih dni sam vseen se pozna..... sej ko bom mela papirje bom šla vprašat...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
4.12.2008 11:59:02   
claud
Dan!

O šit, sm vas skor 2 uri brala zdj!!!!user posted image

Sm vidla da ste me pogrešale eneuser posted image

Nč ni narobe, z mano je vse ok...ampak ful sta bla 2 dneva zdj tok natrpana da sm šla sam u postlo k sm dam pršla....
Zdj sm pa za nazaj vse prebrala...komentarje sm zgubilauser posted image

Edino Majchy tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za bebico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdj grem pa spet v btc kupt banjico in mal cunc...pa kakšno ropotuljico-fotr moj je čist not padu in je reku da gremo zdj u shoppinguser posted image

Se pa dons javim še pol proti temi enkrat...

Lep dan vam želim pa fajn počivajte pa čvekajte!!!

pa pa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
4.12.2008 11:59:28   
Maksi1
Dober dan trebuškarce.
Vidim, da ste že prav prijetno začele s klepetom. Jaz sem dopoldan likala, vendar zdaj sem z delom končala. Kosilo bom pri mami pojedla, popoldan pa imam še zadnjič MŠ (ogled porodnišnice). Pred MŠ pa upam, da mi bo uspelo it še mal na zrak, saj pri nas je tako lep sonček, da ga bi bilo greh zamudit.
Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
4.12.2008 12:00:54   
Čebel@

torej ker je 7. meseca zamenjal službo bo mogu it tud k staremu delodajalcu.... in to mu bo pokvarlo povprečje.... ker je tam imel pol manjšo plačo polek tega je imel pa še bolniško..... sej gre sam za 10 delovnih dni sam vseen se pozna..... sej ko bom mela papirje bom šla vprašat...
najboljš da uprašaš.....men je rekla(zame) da bom pač brez novembra 2008 če prej dobim papirje.....in potem sva se zmenili da jaz v službo pošljem in če slučajno še ne bo obračuna za november bojo direktno iz službe poslali na socialo......kar neki.....za možeka pa vpraši ko boš dobila papirje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
4.12.2008 12:01:55   
Čebel@

sem zadnjič gledala v šparu(zlo na hiterco) pa nisem nikjer videla bodijev na preklop samo une ki imajo gumbke med nogicamiuser posted image ......bom šla pa pogledat in mogoče se celo upogumim in kupim kakšnega roznegauser posted image

sej imajo ti tud gumbke med nogicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol je sam razlika kako je okol vratu eni majo na ramenah gumbke eni spredaj eni pa majo kr tak zašito na ramenih da se da fino raztegnt no ti pa nimajo nič od tega ampak ima ob strani na preklop torej spredaj so 2 palsti blaga

nisem dober napisala.....nebi mela tistih bodijev za vlečt čez glavo-so mi te ki imajo gumbke pri strani precej ljubše

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
4.12.2008 12:03:25   
Čebel@
claud.....hvalauser posted image user posted image user posted image .......nas je že skrbelo ti se pa potepašuser posted image user posted image user posted image user posted image .....fajn zapravljite

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
4.12.2008 12:05:04   
Čebel@
maksi.....izkoristi sončka še namesto nas ki imamo meglo in mraz

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
4.12.2008 12:23:16   
Pupka
Dan...

grrr... se je megla mal dvignila... amak je zunaj še vedno slana- vse belo kot da bi bil sneg... Pa je ura...

No, me glih mami kliče na kavo... Priložnost za še kakšen piškot user posted image user posted image

Zdaj vaspridem brat večkrat, ker če cel dan ne prečekiram nič mam večer zadost ko vas sam preberem...

Lepo klepetajte...

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
4.12.2008 12:28:11   
Vesnozaver
juhu,
jaz sem tudi dobila paket, sem glihkar presnofala vsebino;) katjusa sem pa opazila, da ta dva paketa mleka sta od 12 meseca naprej, rok uporabe je pa do 27.9.2009, takrat nas se ne bo 1 leto, tako da to bom dala nekomu, ki rabi.

tascica bila na kavi, dala 100 evrckov da imamo za delovno povrsino(ta, ki jo imamo razpada) in se eno omarico za kuhno, jupiiiiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
4.12.2008 12:32:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver
tascica bila na kavi, dala 100 evrckov da imamo za delovno povrsino(ta, ki jo imamo razpada) in se eno omarico za kuhno, jupiiiiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako radodarno taščo

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
4.12.2008 12:38:00   
Urša08
Vesnozaver super za tako taščouser posted image user posted image user posted image  

Moja tašča pride včerej gor, pa me vidi da mal cunce gledam, pa vpraša če že cunce rihtam in povem, da mal gledam kaj mi še manjka, pa pravi sej vse mašuser posted image

Drugače pa pride zdele kolegica na kavico in na mal čveka. user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
4.12.2008 12:38:21   
sunny24
Dan! Kak lep sonček je zuni...user posted image  
Moj je pa zdej pršu domov (delu do 7h zjutraj, do zdej je pa še neki privat) in je šou spat...user posted image  Mamo narobe svet pr naši hiši!user posted image

Katjusa, full dobr paketek...Ma misliš, da bi ga meni tudi poslali...Sej se lahko zlažem, da grem rodit v MB...user posted image

claud, lepo, da si se oglasila. Ti pa kar v šoping-mi gremo jutri. Uživej v nakupih!user posted image  Pol se pa kaj oglasi!

računalniške igrce...moj pa tko not pšade, da če ga kaj vprašaš, dobiš odgovor čez kakih 5-10 min, al pa mu kaj razlgaš in itak ne sliši...user posted image   user posted image  Jst če igram igrce, se lahko skoncentriram na igrco, pa tudi pogovarjala se bom normalno...Ah, moški...user posted image user posted image user posted image

papirji...če sm prov razumela. Jst mam PDP 24.2., torej jih lahko začnem na CSD začnem rihtat okoli 20.12., s tem, da moreva oba z mojim na firmo nest, da nam izpolnijo plače za 12 mesecev nazaj, dat morm tudi potrdilo o PDP...še kaj drugega na firmi?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
4.12.2008 12:48:09   
Katjusa
Vesnozaver.... blagor tebi k maš tako taščo....user posted image user posted image user posted image

Urša tvoja se pa boji da bi mogla kej kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny pomoje komot pkličeš... drgač ti pa jst tale kupon pošle pa sam izpolneš ni treba nič pisat kje boš rodila....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?