Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 10:56:25
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čao punce. No sam mal na hitro, da se vam javim. Se namreč že odpravljam počasi v Maribor na faks. Drugače pa je pri nas danes ful lep sončen dan, čeprav mal hladno, ampak vseeno prijetno. previdno vozi, zaradi megle..
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 10:59:28
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, papirovje presneto ja...jaz bom naslednji teden zacela.... petrap a tvoj tudi spusca bojne krike zraven?moj se vcasih tako zadere, da se prav vstrasim Ursa fajn zrihrtaj na pregledu, be bodo kaksni komentarji v zvezi z kg pa naredi takole
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:05:16
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce dobro jutro, jst že celo jutro tekam okol in lovim miklavža in zdej ga skrivam da ga Florjan prehitro ne najde:) Hvala za pohvale nad mojim sinekom...... Danes sem dobla paket iz varne prihodnosti not je ful stvari in poštnina je bla mal manj k 3€ tak da se splača..... kaj je not pa na slikah en kup raklamnega materiala in revija mama:) Pleničke, mleko, zobna ščetka, neki vitaminčki za nosečnice in doječe metere..... Flaška in posodica za shranjevanje Avent, nivea paketek, hipova kremica, palčke za ušesa..... V šparu je danes pa jutri popust 25% na ves tekstil, aja pa na čokolade 15% no jst sem izkoristla tekstil in sme kupla 3 bodiye na preklop za našega prihajajočega člana, imajo dost različnih vzorcev in barv tak da se za vsakega kej najde:) torej cena s popustom je 2,76€ za kos torej sem dobila 3 za 8,3€.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:06:10
|
|
|
|
Katjusa
|
papirje pa jst še nič ne urejam ker še nisme pr G nč dobla verjetno dobim v ponedeljek k mam pregled.... kaj možek more imet tud od delodajalca plače za celo leto al za kolk časa?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:15:40
|
|
|
|
Katjusa
|
če katera želi je v tem paketu tud en kupon za izpolnt in ji ga dam da pošlje pa bo prejela paket.... na kuponu nič ne piše da je treba bit iz MB ali Ptuja, tak da je edini pogoj da je otrok mlajši od 7 mesecev.... lahko pa pokličete na 02/620 97 31 ali pa se prijavite na spletni strani www.varnaprihodnost.org
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:26:38
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver petrap a tvoj tudi spusca bojne krike zraven?moj se vcasih tako zadere, da se prav vstrasim ja moj ponavadi kako grdo besedo spusti, pa itak si zvočnike nabije do fula, da ga morm skoz opominjat, da naj stiša...saj je prou zabaven...sem rekla, da mu bom mogla kmalu omejit dostop do računalnika kot otroku, ker pol čist not pade in ne zna nehat...pa zdaj kadar ni priden, mu kar prepovem
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:30:36
|
|
|
|
rebeka84
|
katjuša-glede na to da imam stalno prebivališče v Mariboru sem tudi jaz izpolnila prijavnico. bomo videli če bom kaj dobila kaj to so ti priporočeno poslali?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:32:24
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super za paket body-ji so pa ful cortkani, bom probala tud jaz do Špara pridt. Jaz sem za miklavža že kupla. Sicer imamo pa pri nam bolj skromenga miklavža, tko kaka knjigica, pa sadje, čokolada. Božiček je pa tist bolj bogat. Sem dala že kosilo kuhat, da potem k dam Nejca spat še mal pospravim in sem mal frej. Mogoče clo en obisk dobim . Ob 4 pa mojga poberem in šibamo k mojim, pa jaz na pregled .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:36:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 katjuša-glede na to da imam stalno prebivališče v Mariboru sem tudi jaz izpolnila prijavnico. bomo videli če bom kaj dobila kaj to so ti priporočeno poslali? navadna pošiljka pač paket..... pa je označeno in še gor je etiketa da ploštnino plača naslovnik pr nas je blo 2,94€
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:37:31
|
|
|
|
Čebel@
|
no moji papirji so že napoti v naklo.....je tok mraz uzuni k katjuša......fajn paketek,pa bodiji so tudi luštni .....sem zadnjič gledala v šparu(zlo na hiterco) pa nisem nikjer videla bodijev na preklop samo une ki imajo gumbke med nogicami ......bom šla pa pogledat in mogoče se celo upogumim in kupim kakšnega roznega
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:41:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kaj možek more imet tud od delodajalca plače za celo leto al za kolk časa? men je na sociali rekla da mora tudi on imeti izpolnjen-dobi peav obrazec za v službo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:42:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem zadnjič gledala v šparu(zlo na hiterco) pa nisem nikjer videla bodijev na preklop samo une ki imajo gumbke med nogicami ......bom šla pa pogledat in mogoče se celo upogumim in kupim kakšnega roznega sej imajo ti tud gumbke med nogicami pol je sam razlika kako je okol vratu eni majo na ramenah gumbke eni spredaj eni pa majo kr tak zašito na ramenih da se da fino raztegnt no ti pa nimajo nič od tega ampak ima ob strani na preklop torej spredaj so 2 palsti blaga
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:50:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kaj možek more imet tud od delodajalca plače za celo leto al za kolk časa? men je na sociali rekla da mora tudi on imeti izpolnjen-dobi peav obrazec za v službo torej ker je 7. meseca zamenjal službo bo mogu it tud k staremu delodajalcu.... in to mu bo pokvarlo povprečje.... ker je tam imel pol manjšo plačo polek tega je imel pa še bolniško..... sej gre sam za 10 delovnih dni sam vseen se pozna..... sej ko bom mela papirje bom šla vprašat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:59:02
|
|
|
|
claud
|
Dan! O šit, sm vas skor 2 uri brala zdj!!!! Sm vidla da ste me pogrešale ene Nč ni narobe, z mano je vse ok...ampak ful sta bla 2 dneva zdj tok natrpana da sm šla sam u postlo k sm dam pršla.... Zdj sm pa za nazaj vse prebrala...komentarje sm zgubila Edino Majchy tebi pošiljam zate in za bebico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdj grem pa spet v btc kupt banjico in mal cunc...pa kakšno ropotuljico-fotr moj je čist not padu in je reku da gremo zdj u shopping Se pa dons javim še pol proti temi enkrat... Lep dan vam želim pa fajn počivajte pa čvekajte!!! pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 11:59:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober dan trebuškarce. Vidim, da ste že prav prijetno začele s klepetom. Jaz sem dopoldan likala, vendar zdaj sem z delom končala. Kosilo bom pri mami pojedla, popoldan pa imam še zadnjič MŠ (ogled porodnišnice). Pred MŠ pa upam, da mi bo uspelo it še mal na zrak, saj pri nas je tako lep sonček, da ga bi bilo greh zamudit. Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:00:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kaj možek more imet tud od delodajalca plače za celo leto al za kolk časa? men je na sociali rekla da mora tudi on imeti izpolnjen-dobi peav obrazec za v službo torej ker je 7. meseca zamenjal službo bo mogu it tud k staremu delodajalcu.... in to mu bo pokvarlo povprečje.... ker je tam imel pol manjšo plačo polek tega je imel pa še bolniško..... sej gre sam za 10 delovnih dni sam vseen se pozna..... sej ko bom mela papirje bom šla vprašat... najboljš da uprašaš.....men je rekla(zame) da bom pač brez novembra 2008 če prej dobim papirje.....in potem sva se zmenili da jaz v službo pošljem in če slučajno še ne bo obračuna za november bojo direktno iz službe poslali na socialo......kar neki.....za možeka pa vpraši ko boš dobila papirje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:01:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem zadnjič gledala v šparu(zlo na hiterco) pa nisem nikjer videla bodijev na preklop samo une ki imajo gumbke med nogicami ......bom šla pa pogledat in mogoče se celo upogumim in kupim kakšnega roznega sej imajo ti tud gumbke med nogicami pol je sam razlika kako je okol vratu eni majo na ramenah gumbke eni spredaj eni pa majo kr tak zašito na ramenih da se da fino raztegnt no ti pa nimajo nič od tega ampak ima ob strani na preklop torej spredaj so 2 palsti blaga nisem dober napisala.....nebi mela tistih bodijev za vlečt čez glavo-so mi te ki imajo gumbke pri strani precej ljubše
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:03:25
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....hvala .......nas je že skrbelo ti se pa potepaš .....fajn zapravljite
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:05:04
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi.....izkoristi sončka še namesto nas ki imamo meglo in mraz
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:23:16
|
|
|
|
Pupka
|
Dan... grrr... se je megla mal dvignila... amak je zunaj še vedno slana- vse belo kot da bi bil sneg... Pa je ura... No, me glih mami kliče na kavo... Priložnost za še kakšen piškot Zdaj vaspridem brat večkrat, ker če cel dan ne prečekiram nič mam večer zadost ko vas sam preberem... Lepo klepetajte...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:28:11
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, jaz sem tudi dobila paket, sem glihkar presnofala vsebino;) katjusa sem pa opazila, da ta dva paketa mleka sta od 12 meseca naprej, rok uporabe je pa do 27.9.2009, takrat nas se ne bo 1 leto, tako da to bom dala nekomu, ki rabi. tascica bila na kavi, dala 100 evrckov da imamo za delovno povrsino(ta, ki jo imamo razpada) in se eno omarico za kuhno, jupiiii
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:32:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver tascica bila na kavi, dala 100 evrckov da imamo za delovno povrsino(ta, ki jo imamo razpada) in se eno omarico za kuhno, jupiiii za tako radodarno taščo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:38:00
|
|
|
|
Urša08
|
Vesnozaver super za tako taščo Moja tašča pride včerej gor, pa me vidi da mal cunce gledam, pa vpraša če že cunce rihtam in povem, da mal gledam kaj mi še manjka, pa pravi sej vse maš Drugače pa pride zdele kolegica na kavico in na mal čveka.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:38:21
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kak lep sonček je zuni... Moj je pa zdej pršu domov (delu do 7h zjutraj, do zdej je pa še neki privat) in je šou spat... Mamo narobe svet pr naši hiši! Katjusa, full dobr paketek...Ma misliš, da bi ga meni tudi poslali...Sej se lahko zlažem, da grem rodit v MB... claud, lepo, da si se oglasila. Ti pa kar v šoping-mi gremo jutri. Uživej v nakupih! Pol se pa kaj oglasi! računalniške igrce...moj pa tko not pšade, da če ga kaj vprašaš, dobiš odgovor čez kakih 5-10 min, al pa mu kaj razlgaš in itak ne sliši... Jst če igram igrce, se lahko skoncentriram na igrco, pa tudi pogovarjala se bom normalno...Ah, moški... papirji...če sm prov razumela. Jst mam PDP 24.2., torej jih lahko začnem na CSD začnem rihtat okoli 20.12., s tem, da moreva oba z mojim na firmo nest, da nam izpolnijo plače za 12 mesecev nazaj, dat morm tudi potrdilo o PDP...še kaj drugega na firmi?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 4.12.2008 12:48:09
|
|
|
|
Katjusa
|
Vesnozaver.... blagor tebi k maš tako taščo.... Urša tvoja se pa boji da bi mogla kej kupit sunny pomoje komot pkličeš... drgač ti pa jst tale kupon pošle pa sam izpolneš ni treba nič pisat kje boš rodila....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?