|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
26.11.2008 14:38:08   
petrap
pupka smo čveke a ne? danes sem še jaz med njimi...pokazala sem se pa tud že prej, sam ti še nisi bla z nami...user posted image ...ja slikce s poroke so res lepe...ni kaj...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
26.11.2008 14:38:15   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud ful lepo napreduješ user posted image user posted image user posted image

Shuka čudovit datum za ultrazvok.

Jaz imam čez 14 dni ultrazvok in komi čakam. Ful mi je všeč k je ginekologinja res natančna, vse pregleda, pokomentira, nikamor se ji ne mudi,...

To je super, takoj drugačen občutek in še pomirjujoč je ne?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
26.11.2008 14:39:27   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Drage moje bejbe, pri nas je že spet gužvauser posted image , tko da se poslavljam do nedelje, ker morva z Majklom k mojim staršem...ah te glupe službe...še samo 27 krat grem pol pa porodniškaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj ti teh 27 dni hitro mine in lepo se cartaj doma pri mami .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
26.11.2008 14:41:17   
claud
pupka- hvalauser posted image
vem kako je to....tud jst morm celo dopoldne brat, da pol vsaj mal sledim čez dan...pol pa not padem me pa že moj začne preganjat...edino dopoldne mam cajt k je on v službiuser posted image user posted image

shuka....ne tole mam zdj redni pregled...sam pregled...pol je pa rekla: če hočte da vam pa še UZ nardim morte pa plačatuser posted image kr neki....eni pa res vsakič delajo UZ-za take pa lohk rečm samuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
26.11.2008 14:44:19   
sunny24
claud, lepo napreduješ in itak je tudi ta umetnina lepa! user posted image user posted image user posted image

Pregledi-jst mam menda še en UZ (ki ga baje ni potrebno plačat-vsaj sodelavki ga ni blo treba), je pa plačala za testiranje za streptokokB enih 20 evrov se mi zdi...To bom tudi jst se šla testirat. Drugače pa tudi mene da na mizo, posluša srčka in to je to. Sem manj kot v 5 min fertik pri G-sestra si več časa vzame za prtisk in kile...user posted image  Drugače je pa ta moja G res full fajn, sam še bolj bi bla, če bi mi vsakič UZ nardila...user posted image user posted image user posted image

petrap, sm gledala tvoje slikice in res si bla lepa nevesta!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
26.11.2008 14:47:57   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

pupka- hvalauser posted image
vem kako je to....tud jst morm celo dopoldne brat, da pol vsaj mal sledim čez dan...pol pa not padem me pa že moj začne preganjat...edino dopoldne mam cajt k je on v službiuser posted image user posted image

shuka....ne tole mam zdj redni pregled...sam pregled...pol je pa rekla: če hočte da vam pa še UZ nardim morte pa plačatuser posted image kr neki....eni pa res vsakič delajo UZ-za take pa lohk rečm samuser posted image user posted image

Pol pa ti če si pametna izkoristi ta UZ pregled, da ti ga ornk naredi in kar povej ji da za 60€ se bo pa malo bolj potrudila in da hočeš še CD zraven. Bodi vztrajna, ker tisti ki nič ne rečejo se jih lahko tud nategne po domače povedano. Ne pusti se odgnat brez vsaj 5 slikc in posnetega pregleda.user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
26.11.2008 14:48:54   
petrap
sunny - ja make up dela čudeže a ne? bi me mogle enkrat v živo vidt...user posted image ...kaj če bi imele eno prednovoletno "zabavico" s torticami...user posted image user posted image ..da me pol ne bi več tolk hvalile...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
26.11.2008 14:51:36   
Čebel@
uf sem se najedla........smo meli pohane piške,krompir in zelnato solato z radičem.....mjamsi
no jaz imam vtorek UZ in ga moram plačati 60 evrov-m je vprašala ker naj bi to bil zadnji uz tko da sem rekla da grem.......so pa tuki v domžalah itak lopovi glede tega

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
26.11.2008 14:52:44   
claud
Sunny-bomo mel res lep previjalni kot...ampak s tvojo pomočjouser posted image user posted image tele tvoje slikco so prou pomagaleuser posted image

Shuka- sj ne vem če bo zdj sploh možno, ker sm bla že zadnjič vsa raz.izdena tm in sm rekla da za tak uz ne dam denarja....k pol tud drugač gledajo na termine kako naročajo....mah bomo vidl u ponedeljek....važn da brca, pa srček lepo dela ...pa da lepo raste....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.11.2008 14:53:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

majchy tebi pa user posted image user posted image user posted image za zvezdico- mislim da smo končno našli tisto povzročiteljico nevoščljivosti s strani januarčic user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kar nam nej bojo fouš......ne more biti vsaka turbo čvekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.11.2008 14:54:37   
sunny24
Sej enkrat pred novim letom bi se ap res lahko dobile-če bojo razmere na cestah primerne!

Sam to vas pa res skubijo...drugje je ta UZ okoli 30 evrov, še pri privat G ni tolko kot pri vas. A to mate Strahovo? Sej ona je fajn, sam se mi zdi, da kar "malo" izkorišča in nabiva cene.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.11.2008 14:56:19   
claud
Sam kako lohk reče to je zadnji uz pa ga morš plačat...?!
Če plačaš ga maš lohk tud 10x! tko da pomoje bi mogl to zastonj narest...k da G to kj stane....

petrap-tale prednovoletna zabava pa ni slaba!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.11.2008 14:56:43   
Čebel@
sunny.........ja jaz imam strahovo......tuki že priimek plačaš po moje.....neki se govori da bo šla privat in sem rekla da ne grem z njo ker bom bankrotirala

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
26.11.2008 14:57:38   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sej enkrat pred novim letom bi se ap res lahko dobile-če bojo razmere na cestah primerne!

Sam to vas pa res skubijo...drugje je ta UZ okoli 30 evrov, še pri privat G ni tolko kot pri vas. A to mate Strahovo? Sej ona je fajn, sam se mi zdi, da kar "malo" izkorišča in nabiva cene.
Evo pri nas v KR na ginekologiji, če se prijaviš na UZ - pregled rasti ploda tko k sem bla v 10t sem plačala 20€ pa niso nč kompliciral. Pomoje je samo važno za kak pregled se zmeniš, sej tarife majo vsi napisane, sam vsi mislijo da je UZ pregled pa zdej kr un tavelik in te oskubjo z najvišjo tarifo. Kolk služjo na nam, nam je pa samo važno da oni pregledajo al je z otročkom vse OK, tud če ne bi dobil slikce, važno da vemo, da je OK, oni pa to pridno izkoriščajo.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
26.11.2008 14:57:46   
petrap
no kdo bo prevzel organizacijo za našo prednovoletno zabavo? user posted image user posted image user posted image ...men je vseeno kje je..pridem kamor koli zdaj ko bom doma....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
26.11.2008 14:57:54   
claud
majchy mislm da ma strahovo,  jst mam pa megličevo...ma pa cel ZD pomoje iste cene tm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
26.11.2008 14:58:02   
Čebel@

Sam kako lohk reče to je zadnji uz pa ga morš plačat...?!
Če plačaš ga maš lohk tud 10x! tko da pomoje bi mogl to zastonj narest...k da G to kj stane....

meni se ne da tam prerekat z njo.....samo če me bo pa v torek hotla prav na hitrco odpikat pa ne bom plačala pa se lohk na glavo postavi

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
26.11.2008 14:59:11   
Čebel@
claud......a megličeva tudi hoče 60 evrov?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
26.11.2008 15:00:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

no kdo bo prevzel organizacijo za našo prednovoletno zabavo? user posted image user posted image user posted image ...men je vseeno kje je..pridem kamor koli zdaj ko bom doma....user posted image
kar organizeraj.....samo bo težko štajerce spet spravit v ljubljano

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
26.11.2008 15:01:45   
claud
Moj dela v hotelu pa bi lohk kj zrihtu, sam se verjetn ne-ljubljančanke ne bi strinjale, ker je to spet v ljubljani-brdo (hotel mons če katera pozna)....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
26.11.2008 15:02:24   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

lahko gremo pa mi gor...saj smo jim še dolžni, ker zadnjič ni blo kakega odziva...no štajerke in ostale...predloge prosim...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
26.11.2008 15:02:40   
claud

ja tud...sj pomoje majo vse tm take cene....brez vezeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
26.11.2008 15:04:25   
Čebel@

ja tud...sj pomoje majo vse tm take cene....brez vezeuser posted image

sej pravim-lopoviuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
26.11.2008 15:05:12   
sunny24
Ja ta prednovoletna zabava bi bla res fajn, sam zmenit bi se mogle, kje bi se dobile...Po mojem bi bla LJ še najboljša za vse, sam smotano bo, če bo res kak sneg, k jst po takem lih ne bi furala...

claud, sej če kaj vem al pa če kaj mam, rade volje delim z vami! user posted image   Sem pa vidla ja, da so slikice iz unega linka!user posted image

majchy, se pa strinjam ja, da pr Strahovi plačaš že ime, pa pomojem ma vaš ZD take cifre lih zato, k je ona tam-ker če bi ostale mele bolj poceni, ne bi nobene več blo pr njej...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
26.11.2008 15:05:20   
Čebel@

lahko gremo pa mi gor...saj smo jim še dolžni, ker zadnjič ni blo kakega odziva...no štajerke in ostale...predloge prosim...

men je praktično vseeno samo če bi šle na štajersko bi rabila prevoz

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?