Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:38:08
|
|
|
|
petrap
|
pupka smo čveke a ne? danes sem še jaz med njimi...pokazala sem se pa tud že prej, sam ti še nisi bla z nami... ...ja slikce s poroke so res lepe...ni kaj...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:38:15
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud ful lepo napreduješ Shuka čudovit datum za ultrazvok. Jaz imam čez 14 dni ultrazvok in komi čakam. Ful mi je všeč k je ginekologinja res natančna, vse pregleda, pokomentira, nikamor se ji ne mudi,... To je super, takoj drugačen občutek in še pomirjujoč je ne?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:39:27
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Drage moje bejbe, pri nas je že spet gužva , tko da se poslavljam do nedelje, ker morva z Majklom k mojim staršem...ah te glupe službe...še samo 27 krat grem pol pa porodniškaaaaaaaaaaaaaa Naj ti teh 27 dni hitro mine in lepo se cartaj doma pri mami .
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:41:17
|
|
|
|
claud
|
pupka- hvala vem kako je to....tud jst morm celo dopoldne brat, da pol vsaj mal sledim čez dan...pol pa not padem me pa že moj začne preganjat...edino dopoldne mam cajt k je on v službi shuka....ne tole mam zdj redni pregled...sam pregled...pol je pa rekla: če hočte da vam pa še UZ nardim morte pa plačat kr neki....eni pa res vsakič delajo UZ-za take pa lohk rečm sam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:44:19
|
|
|
|
sunny24
|
claud, lepo napreduješ in itak je tudi ta umetnina lepa! Pregledi-jst mam menda še en UZ (ki ga baje ni potrebno plačat-vsaj sodelavki ga ni blo treba), je pa plačala za testiranje za streptokokB enih 20 evrov se mi zdi...To bom tudi jst se šla testirat. Drugače pa tudi mene da na mizo, posluša srčka in to je to. Sem manj kot v 5 min fertik pri G-sestra si več časa vzame za prtisk in kile... Drugače je pa ta moja G res full fajn, sam še bolj bi bla, če bi mi vsakič UZ nardila... petrap, sm gledala tvoje slikice in res si bla lepa nevesta!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:47:57
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka- hvala vem kako je to....tud jst morm celo dopoldne brat, da pol vsaj mal sledim čez dan...pol pa not padem me pa že moj začne preganjat...edino dopoldne mam cajt k je on v službi shuka....ne tole mam zdj redni pregled...sam pregled...pol je pa rekla: če hočte da vam pa še UZ nardim morte pa plačat kr neki....eni pa res vsakič delajo UZ-za take pa lohk rečm sam Pol pa ti če si pametna izkoristi ta UZ pregled, da ti ga ornk naredi in kar povej ji da za 60€ se bo pa malo bolj potrudila in da hočeš še CD zraven. Bodi vztrajna, ker tisti ki nič ne rečejo se jih lahko tud nategne po domače povedano. Ne pusti se odgnat brez vsaj 5 slikc in posnetega pregleda.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:48:54
|
|
|
|
petrap
|
sunny - ja make up dela čudeže a ne? bi me mogle enkrat v živo vidt... ...kaj če bi imele eno prednovoletno "zabavico" s torticami... ..da me pol ne bi več tolk hvalile...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:51:36
|
|
|
|
Čebel@
|
uf sem se najedla........smo meli pohane piške,krompir in zelnato solato z radičem.....mjamsi no jaz imam vtorek UZ in ga moram plačati 60 evrov-m je vprašala ker naj bi to bil zadnji uz tko da sem rekla da grem.......so pa tuki v domžalah itak lopovi glede tega
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:52:44
|
|
|
|
claud
|
Sunny-bomo mel res lep previjalni kot...ampak s tvojo pomočjo tele tvoje slikco so prou pomagale Shuka- sj ne vem če bo zdj sploh možno, ker sm bla že zadnjič vsa raz.izdena tm in sm rekla da za tak uz ne dam denarja....k pol tud drugač gledajo na termine kako naročajo....mah bomo vidl u ponedeljek....važn da brca, pa srček lepo dela ...pa da lepo raste....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:53:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka majchy tebi pa za zvezdico- mislim da smo končno našli tisto povzročiteljico nevoščljivosti s strani januarčic kar nam nej bojo fouš......ne more biti vsaka turbo čveka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:54:37
|
|
|
|
sunny24
|
Sej enkrat pred novim letom bi se ap res lahko dobile-če bojo razmere na cestah primerne! Sam to vas pa res skubijo...drugje je ta UZ okoli 30 evrov, še pri privat G ni tolko kot pri vas. A to mate Strahovo? Sej ona je fajn, sam se mi zdi, da kar "malo" izkorišča in nabiva cene.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:56:19
|
|
|
|
claud
|
Sam kako lohk reče to je zadnji uz pa ga morš plačat...?! Če plačaš ga maš lohk tud 10x! tko da pomoje bi mogl to zastonj narest...k da G to kj stane.... petrap-tale prednovoletna zabava pa ni slaba!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:56:43
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.........ja jaz imam strahovo......tuki že priimek plačaš po moje.....neki se govori da bo šla privat in sem rekla da ne grem z njo ker bom bankrotirala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:57:38
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sej enkrat pred novim letom bi se ap res lahko dobile-če bojo razmere na cestah primerne! Sam to vas pa res skubijo...drugje je ta UZ okoli 30 evrov, še pri privat G ni tolko kot pri vas. A to mate Strahovo? Sej ona je fajn, sam se mi zdi, da kar "malo" izkorišča in nabiva cene. Evo pri nas v KR na ginekologiji, če se prijaviš na UZ - pregled rasti ploda tko k sem bla v 10t sem plačala 20€ pa niso nč kompliciral. Pomoje je samo važno za kak pregled se zmeniš, sej tarife majo vsi napisane, sam vsi mislijo da je UZ pregled pa zdej kr un tavelik in te oskubjo z najvišjo tarifo. Kolk služjo na nam, nam je pa samo važno da oni pregledajo al je z otročkom vse OK, tud če ne bi dobil slikce, važno da vemo, da je OK, oni pa to pridno izkoriščajo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:57:46
|
|
|
|
petrap
|
no kdo bo prevzel organizacijo za našo prednovoletno zabavo? ...men je vseeno kje je..pridem kamor koli zdaj ko bom doma....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:57:54
|
|
|
|
claud
|
majchy mislm da ma strahovo, jst mam pa megličevo...ma pa cel ZD pomoje iste cene tm
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:58:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sam kako lohk reče to je zadnji uz pa ga morš plačat...?! Če plačaš ga maš lohk tud 10x! tko da pomoje bi mogl to zastonj narest...k da G to kj stane.... meni se ne da tam prerekat z njo.....samo če me bo pa v torek hotla prav na hitrco odpikat pa ne bom plačala pa se lohk na glavo postavi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:59:11
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......a megličeva tudi hoče 60 evrov?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:00:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap no kdo bo prevzel organizacijo za našo prednovoletno zabavo? ...men je vseeno kje je..pridem kamor koli zdaj ko bom doma.... kar organizeraj.....samo bo težko štajerce spet spravit v ljubljano
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:01:45
|
|
|
|
claud
|
Moj dela v hotelu pa bi lohk kj zrihtu, sam se verjetn ne-ljubljančanke ne bi strinjale, ker je to spet v ljubljani-brdo (hotel mons če katera pozna)....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:02:24
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: petrap no kdo bo prevzel organizacijo za našo prednovoletno zabavo? ...men je vseeno kje je..pridem kamor koli zdaj ko bom doma.... kar organizeraj.....samo bo težko štajerce spet spravit v ljubljano lahko gremo pa mi gor...saj smo jim še dolžni, ker zadnjič ni blo kakega odziva...no štajerke in ostale...predloge prosim...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:02:40
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......a megličeva tudi hoče 60 evrov? ja tud...sj pomoje majo vse tm take cene....brez veze
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:04:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......a megličeva tudi hoče 60 evrov? ja tud...sj pomoje majo vse tm take cene....brez veze sej pravim-lopovi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:05:12
|
|
|
|
sunny24
|
Ja ta prednovoletna zabava bi bla res fajn, sam zmenit bi se mogle, kje bi se dobile...Po mojem bi bla LJ še najboljša za vse, sam smotano bo, če bo res kak sneg, k jst po takem lih ne bi furala... claud, sej če kaj vem al pa če kaj mam, rade volje delim z vami! Sem pa vidla ja, da so slikice iz unega linka! majchy, se pa strinjam ja, da pr Strahovi plačaš že ime, pa pomojem ma vaš ZD take cifre lih zato, k je ona tam-ker če bi ostale mele bolj poceni, ne bi nobene več blo pr njej...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:05:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: petrap no kdo bo prevzel organizacijo za našo prednovoletno zabavo? ...men je vseeno kje je..pridem kamor koli zdaj ko bom doma.... kar organizeraj.....samo bo težko štajerce spet spravit v ljubljano lahko gremo pa mi gor...saj smo jim še dolžni, ker zadnjič ni blo kakega odziva...no štajerke in ostale...predloge prosim... men je praktično vseeno samo če bi šle na štajersko bi rabila prevoz
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?