|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
26.11.2008 15:06:33   
Čebel@
sunny........se popolnoma strinjam glede strahove

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
26.11.2008 15:12:30   
Pupka
glede ultrazvoka... Pripadajo te trije.... potrditveni in dva kasnejša v 20-23 t in v 30-34 t
... Al?? ...
Meni štima vse user posted image ...

Al pa nisem dobro zastopla

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
26.11.2008 15:15:04   
petrap
no bejbe zdaj pa jaz počasi grem...mam dost...dostave ni blo..tko da sem pustila keš enmu sodelavcu, pa bo plačou...

le glejte da bojo še kakšni predlogi za naše prednovoletno druženje...do sedaj je bil predlog ljubljana...

se tipkamo...lep dan...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
26.11.2008 15:16:41   
Pupka
petra lep dan tudi tebi

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
26.11.2008 15:17:06   
Čebel@
petra.......varno pot domov

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
26.11.2008 15:20:00   
Čebel@
pupka......tole z UZ meni itak ni nič jasno-potrditveni je bil čez nožnico,pol NS je bila za plačat,morfa je bila gratis,zdej moram pa spet plačat......je zgleda vse odvisno od g ker moja vse zaračunava nekatere imajo pa na vsakem pregledu zastonj UZ.....sem pa bila v celi nosečnosti samo 4x pri g-meni je to zelo malouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
26.11.2008 15:25:36   
petrap
pregledi - no jaz sem pa bla na pregledih do zdaj tud sam 4x, pa sem mela vsakič UZ + nuhalna, kar pomeni da sem vidla našga user posted image 5x...no pa tud zdaj naprej bom mela vsakič UZ, ker ga vedno vsega premeri...sam mi ni pa nč gledala kok je zaprt maternični vrat...al kar koli...od kar sem noseča, še nism mela kakega drugačnega pregleda k UZ..nobenih vaginalnih...

no zdaj bom pa res šla...sam čakam še enga sodelavca, da me odparkira...

papa

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
26.11.2008 15:38:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

glede ultrazvoka... Pripadajo te trije.... potrditveni in dva kasnejša v 20-23 t in v 30-34 t
... Al?? ...

Pomoje je to to.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
26.11.2008 15:47:03   
sunny24
petra, faj prfuri do doma! Za srečanje se bomo ša zmenle...upam, da nam tokrat rata!user posted image

pregledi, jst jih mam zmiri na 4 tedne, do zdej sm mela 6 pregledov, od tega 2 UZ-potrditveni in morfo in NS, s tem da sm mela na začetku full UZ, zaradi mojih problemčkov...Zavarovalnica pa plača sam 2 UZ po novem-to je ta prvi-vaginalni in morfo, vse ostalo je treba plačat sam al pa če je G tolko fajn in ti nardi vse ostale zastonj.

Kaj počnete? Jst sem zdej malo po kuhni pospravla, zdej pa mal TV...Moj pa gre že zdej, k ma obnovitveni tečaj za poker, pol pa gre direkt delat za ob 20h...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
26.11.2008 15:54:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: petrap

no kdo bo prevzel organizacijo za našo prednovoletno zabavo? user posted image user posted image user posted image ...men je vseeno kje je..pridem kamor koli zdaj ko bom doma....user posted image
kar organizeraj.....samo bo težko štajerce spet spravit v ljubljano

lahko gremo pa mi gor...saj smo jim še dolžni, ker zadnjič ni blo kakega odziva...no štajerke in ostale...predloge prosim...

sem tok razočarana od zandič da nimam predlogov..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
26.11.2008 15:55:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy mislm da ma strahovo,  jst mam pa megličevo...ma pa cel ZD pomoje iste cene tm

punce a ste pozable kaj pravi vaš župan.... nadstandart in to....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
26.11.2008 16:00:53   
Katjusa

... Al?? ...

pripadata ti samo 2 vsi ostali so dobravolja tvojga G....ponavadi je brezplačen prvi (potrditveni) in potem morfologija.... pregled rasti okol 30 tedna se pa spet plača..... sej ni nič komplicirano sam zdravstvo pač nam ne da več...... preveč denarja majo pa za te stvari ne dajo... pr nas bom plačala 33€ mi ga bo delal pa v 36 tednuuser posted image kar se men zdi čist pozno ampak bo že moglo tak bit no bo pa varjetno tak pozno zato k ga skrbi kaka bo velikost.....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
26.11.2008 16:58:31   
Pupka
si ne dam miru in iščem... Našla pa sem tole... na eni strani!

Drugi morfološki ultrazvok in preverjanje rasti ploda opravi ginekolog po svoji presoji npr.: če je trebuh     premajhen ali prevelik, če ne more oceniti lego ploda, če ima nosečnica neko kronično bolezen, ki bi     lahko povzročila zaplete v  nosečnosti, če obstajajo drugi rizični dejavniki za rast ploda.
drugače sta očitno res sam dva... user posted image

Vam pa limam link, kjer je natančno opisano kako oz. kaj opravijo na katerem pregledu in kaj kolikokrat! Preberte- izvedele boste pa res vse user posted image

http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
26.11.2008 17:02:14   
Pupka
No, jaz sem ta dva že mela.... Me je pa naročla zdaj na še enega! 12.12. mamo.... In sem prav vesela, ker bo lahko šel tudi sin zraven, da bo videl  še v maminem trebuhu! 

Pa pri prvem mi je kar nuhalno naredla- zastonj, ker nima koncesije user posted image user posted image
Je bla res prijazna! Najprej je kazalo da ne bo mogla... ma je tolko hodla okrog in probavala, da je lahko nardila user posted image  

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
26.11.2008 17:03:39   
Pupka
No, evo... še dobro da smo take čveke... Marsikaj človek zve takole... Pa mene še bolj vzpodbudi da grem googlat...

kaj bi jaz brez googla res...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
26.11.2008 17:06:35   
timy
Vidim, da je govora o ultrazvokih. Kolikor vem, nam pripadata dva ultrazvoka. Ta prvi in potem morfologija. ker na prvem morfološkem pregledu zaradi lege otročka ni dobro videla srčka, sem imela potem še en morfološki pregled. Na zadnjem pregledu pa je rekla, da se ji zdi, da je otroček fuul nizko in me je ponovno dala na ultrazvok. No, pa je bilo vse OK, jaz pa vesela, da sem spet videla našo pupiko.

Claud  ti pa resnično obvladašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
26.11.2008 17:30:04   
Pupka
saj to je to. 2 Uz ti nardijo, če karkoli ni okej ti nardijo večkrat, kolikor se jim zdi potrbno. Če se G odloči da ni potrebno ostane pri dveh...  oziroma vse nadaljne treba plačat

če je vaša G fajn pa vam bo tudi nardila kakšnega dodatnega, če ne pa pač ne!

Meni sicer ni rekla da bi blo karkoli narobe... Na UZ tretjič pa me je naročila... Res da pridno rastemo in mama poka po šivih ampak....

Se ne bom pritoževala... sam da vidimo še user posted image preden se bomo cartali

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
26.11.2008 19:09:15   
Katjusa
Ja kaj se pa tu dogaja......... ZATIŠJE!!!!!

jst sem pa spet nov telefon dobla..... tak da bom mela tud net gor ko bom v P da bom lahko tle čvekalauser posted image user posted image user posted image user posted image je pa tak mal roza:)
user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
26.11.2008 20:11:07   
zorica

Vidim da je govora o UZ in sem kar malo šokirana nad izjavami da ti pripadata 2.Jaz pa sem do sedaj mislila, da je to najbolj normalna stvar da ti vedno naredi UZ.
Jaz sem do sedaj imela že svoj 8pregled in mi vedno naredi UZ - tako vaginalni,da vidi kako je materični vrat kot on preko trebuha.In do sedaj res nisem nikoli pomislila na to da se nekjer to potem mora plačati.Tako da sem skozi celo nosečnost lepo spremljala razvoj svoje bebice + dal mi je vedno slikico ko sem ga prosila.Monitor je vedno obrnil k meni.

V 24t mi je zmeril da ima moje dete 786g, danes 28t pa 1060g, tako da mu nič ne manjka oz.lepo rase.Pa tudi živahen  je da joj !!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
26.11.2008 20:40:28   
boma2
čer user posted image ...

ja kolk ste pa ve napisale, prave carice ste.. sploh ne morem vsega prebrat....

vidla sem banjice in vam povem, da je tista od Katjuše carska.in dobra... :)

čestitke za vse, ki ste imele pregled danes

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
26.11.2008 20:40:55   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ja kaj se pa tu dogaja......... ZATIŠJE!!!!!

jst sem pa spet nov telefon dobla..... tak da bom mela tud net gor ko bom v P da bom lahko tle čvekalauser posted image user posted image user posted image user posted image je pa tak mal roza:)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo kako lepo darilo.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
26.11.2008 20:41:58   
boma2

si ne dam miru in iščem... Našla pa sem tole... na eni strani!

Drugi morfološki ultrazvok in preverjanje rasti ploda opravi ginekolog po svoji presoji npr.: če je trebuh     premajhen ali prevelik, če ne more oceniti lego ploda, če ima nosečnica neko kronično bolezen, ki bi     lahko povzročila zaplete v  nosečnosti, če obstajajo drugi rizični dejavniki za rast ploda.
drugače sta očitno res sam dva... user posted image

Vam pa limam link, kjer je natančno opisano kako oz. kaj opravijo na katerem pregledu in kaj kolikokrat! Preberte- izvedele boste pa res vse user posted image

http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

pupka... hvala za link in informacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
26.11.2008 20:42:25   
Ajvy
ve ste čist nore.....marija...čveke.....

sem s pregleda....naše detece je težko okoli 1600 g....vse  lepo in prav...kaj je bilo to nočno špikanje...ne vemo.....v glavnem...naslednji pregled imam 16.12.2008.....to je že čez tri tedne.....

TArja je danes še slabše...iz učk ji teče...še bolj kot iz noska....vročina nam je cel dan nagajala.....ah...nimaš kej....moj pišek mišek....

KAtjuša...mi imamo ponoči odprta okna....ker smo 4 +kuža v eni sobici....

Glen....bogica Lin..a pri vas tudi vnetje učk razsaja....bogi otročki.....
user posted image user posted image user posted image  upam, da se čimprej pozdravite.....

Diamantina....lepo te je brat.....super ,da je vse v redu.....
Jst bom pa kar kupila voščilnice.....in to po mojem še kartičke....

Claud...upam ,da si dobro opravila v laboratoriju
Super slikica...zares si pravi mojster user posted image user posted image

petrap....jst se tudi ne bi kej preveč vmešavala...ne vem...če želijo se družte..če pa ne ...pa tud ko jih šlivi..sej niso edini......na tem svetku....
Čestitke za še 12 dni user posted image user posted image  v petek pa kar doma ostaniuser posted image user posted image

Lepe slikice....lepa sta user posted image user posted image

Shuka,,,to pa je bilo izčrpno poročilo......upam, a si dobro opravila....aha...super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

KOlumbo...user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
26.11.2008 20:43:39   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Vidim da je govora o UZ in sem kar malo šokirana nad izjavami da ti pripadata 2.Jaz pa sem do sedaj mislila, da je to najbolj normalna stvar da ti vedno naredi UZ.
Jaz sem do sedaj imela že svoj 8pregled in mi vedno naredi UZ - tako vaginalni,da vidi kako je materični vrat kot on preko trebuha.In do sedaj res nisem nikoli pomislila na to da se nekjer to potem mora plačati.Tako da sem skozi celo nosečnost lepo spremljala razvoj svoje bebice + dal mi je vedno slikico ko sem ga prosila.Monitor je vedno obrnil k meni.

V 24t mi je zmeril da ima moje dete 786g, danes 28t pa 1060g, tako da mu nič ne manjka oz.lepo rase.Pa tudi živahen  je da joj !!!

no jaz sem imela tudi že kr nekaj uz pa nisem nobenega še plačala... :)

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
26.11.2008 20:45:32   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ve ste čist nore.....marija...čveke.....

sem s pregleda....naše detece je težko okoli 1600 g....vse  lepo in prav...kaj je bilo to nočno špikanje...ne vemo.....v glavnem...naslednji pregled imam 16.12.2008.....to je že čez tri tedne.....

TArja je danes še slabše...iz učk ji teče...še bolj kot iz noska....vročina nam je cel dan nagajala.....ah...nimaš kej....moj pišek mišek....

KAtjuša...mi imamo ponoči odprta okna....ker smo 4 +kuža v eni sobici....

Glen....bogica Lin..a pri vas tudi vnetje učk razsaja....bogi otročki.....
user posted image user posted image user posted image  upam, da se čimprej pozdravite.....

Diamantina....lepo te je brat.....super ,da je vse v redu.....
Jst bom pa kar kupila voščilnice.....in to po mojem še kartičke....

Claud...upam ,da si dobro opravila v laboratoriju
Super slikica...zares si pravi mojster user posted image user posted image

petrap....jst se tudi ne bi kej preveč vmešavala...ne vem...če želijo se družte..če pa ne ...pa tud ko jih šlivi..sej niso edini......na tem svetku....
Čestitke za še 12 dni user posted image user posted image  v petek pa kar doma ostaniuser posted image user posted image

Lepe slikice....lepa sta user posted image user posted image

Shuka,,,to pa je bilo izčrpno poročilo......upam, a si dobro opravila....aha...super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

KOlumbo...user posted image user posted image

čestitike za pregleduser posted image user posted image user posted image

dobri ste, da ste tako nagneteni... jaz bi pri odprtem oknu umrla od mraza.. :(

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?