Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:06:33
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny........se popolnoma strinjam glede strahove
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:12:30
|
|
|
|
Pupka
|
glede ultrazvoka... Pripadajo te trije.... potrditveni in dva kasnejša v 20-23 t in v 30-34 t ... Al?? ... Meni štima vse ... Al pa nisem dobro zastopla
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:15:04
|
|
|
|
petrap
|
no bejbe zdaj pa jaz počasi grem...mam dost...dostave ni blo..tko da sem pustila keš enmu sodelavcu, pa bo plačou... le glejte da bojo še kakšni predlogi za naše prednovoletno druženje...do sedaj je bil predlog ljubljana... se tipkamo...lep dan...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:16:41
|
|
|
|
Pupka
|
petra lep dan tudi tebi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:17:06
|
|
|
|
Čebel@
|
petra.......varno pot domov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:20:00
|
|
|
|
Čebel@
|
pupka......tole z UZ meni itak ni nič jasno-potrditveni je bil čez nožnico,pol NS je bila za plačat,morfa je bila gratis,zdej moram pa spet plačat......je zgleda vse odvisno od g ker moja vse zaračunava nekatere imajo pa na vsakem pregledu zastonj UZ.....sem pa bila v celi nosečnosti samo 4x pri g-meni je to zelo malo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:25:36
|
|
|
|
petrap
|
pregledi - no jaz sem pa bla na pregledih do zdaj tud sam 4x, pa sem mela vsakič UZ + nuhalna, kar pomeni da sem vidla našga 5x...no pa tud zdaj naprej bom mela vsakič UZ, ker ga vedno vsega premeri...sam mi ni pa nč gledala kok je zaprt maternični vrat...al kar koli...od kar sem noseča, še nism mela kakega drugačnega pregleda k UZ..nobenih vaginalnih... no zdaj bom pa res šla...sam čakam še enga sodelavca, da me odparkira... papa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:38:30
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka glede ultrazvoka... Pripadajo te trije.... potrditveni in dva kasnejša v 20-23 t in v 30-34 t ... Al?? ... Meni štima vse ... Al pa nisem dobro zastopla Pomoje je to to.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:47:03
|
|
|
|
sunny24
|
petra, faj prfuri do doma! Za srečanje se bomo ša zmenle...upam, da nam tokrat rata! pregledi, jst jih mam zmiri na 4 tedne, do zdej sm mela 6 pregledov, od tega 2 UZ-potrditveni in morfo in NS, s tem da sm mela na začetku full UZ, zaradi mojih problemčkov...Zavarovalnica pa plača sam 2 UZ po novem-to je ta prvi-vaginalni in morfo, vse ostalo je treba plačat sam al pa če je G tolko fajn in ti nardi vse ostale zastonj. Kaj počnete? Jst sem zdej malo po kuhni pospravla, zdej pa mal TV...Moj pa gre že zdej, k ma obnovitveni tečaj za poker, pol pa gre direkt delat za ob 20h...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:54:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: petrap no kdo bo prevzel organizacijo za našo prednovoletno zabavo? ...men je vseeno kje je..pridem kamor koli zdaj ko bom doma.... kar organizeraj.....samo bo težko štajerce spet spravit v ljubljano lahko gremo pa mi gor...saj smo jim še dolžni, ker zadnjič ni blo kakega odziva...no štajerke in ostale...predloge prosim... sem tok razočarana od zandič da nimam predlogov.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 15:55:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy mislm da ma strahovo, jst mam pa megličevo...ma pa cel ZD pomoje iste cene tm punce a ste pozable kaj pravi vaš župan.... nadstandart in to....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 16:00:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka glede ultrazvoka... Pripadajo te trije.... potrditveni in dva kasnejša v 20-23 t in v 30-34 t ... Al?? ... Meni štima vse ... Al pa nisem dobro zastopla pripadata ti samo 2 vsi ostali so dobravolja tvojga G....ponavadi je brezplačen prvi (potrditveni) in potem morfologija.... pregled rasti okol 30 tedna se pa spet plača..... sej ni nič komplicirano sam zdravstvo pač nam ne da več...... preveč denarja majo pa za te stvari ne dajo... pr nas bom plačala 33€ mi ga bo delal pa v 36 tednu kar se men zdi čist pozno ampak bo že moglo tak bit no bo pa varjetno tak pozno zato k ga skrbi kaka bo velikost.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 16:58:31
|
|
|
|
Pupka
|
si ne dam miru in iščem... Našla pa sem tole... na eni strani! Drugi morfološki ultrazvok in preverjanje rasti ploda opravi ginekolog po svoji presoji npr.: če je trebuh premajhen ali prevelik, če ne more oceniti lego ploda, če ima nosečnica neko kronično bolezen, ki bi lahko povzročila zaplete v nosečnosti, če obstajajo drugi rizični dejavniki za rast ploda. drugače sta očitno res sam dva... Vam pa limam link, kjer je natančno opisano kako oz. kaj opravijo na katerem pregledu in kaj kolikokrat! Preberte- izvedele boste pa res vse http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 17:02:14
|
|
|
|
Pupka
|
No, jaz sem ta dva že mela.... Me je pa naročla zdaj na še enega! 12.12. mamo.... In sem prav vesela, ker bo lahko šel tudi sin zraven, da bo videl še v maminem trebuhu! Pa pri prvem mi je kar nuhalno naredla- zastonj, ker nima koncesije Je bla res prijazna! Najprej je kazalo da ne bo mogla... ma je tolko hodla okrog in probavala, da je lahko nardila
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 17:03:39
|
|
|
|
Pupka
|
No, evo... še dobro da smo take čveke... Marsikaj človek zve takole... Pa mene še bolj vzpodbudi da grem googlat... kaj bi jaz brez googla res...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 17:06:35
|
|
|
|
timy
|
Vidim, da je govora o ultrazvokih. Kolikor vem, nam pripadata dva ultrazvoka. Ta prvi in potem morfologija. ker na prvem morfološkem pregledu zaradi lege otročka ni dobro videla srčka, sem imela potem še en morfološki pregled. Na zadnjem pregledu pa je rekla, da se ji zdi, da je otroček fuul nizko in me je ponovno dala na ultrazvok. No, pa je bilo vse OK, jaz pa vesela, da sem spet videla našo pupiko. Claud ti pa resnično obvladaš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 17:30:04
|
|
|
|
Pupka
|
saj to je to. 2 Uz ti nardijo, če karkoli ni okej ti nardijo večkrat, kolikor se jim zdi potrbno. Če se G odloči da ni potrebno ostane pri dveh... oziroma vse nadaljne treba plačat če je vaša G fajn pa vam bo tudi nardila kakšnega dodatnega, če ne pa pač ne! Meni sicer ni rekla da bi blo karkoli narobe... Na UZ tretjič pa me je naročila... Res da pridno rastemo in mama poka po šivih ampak.... Se ne bom pritoževala... sam da vidimo še preden se bomo cartali
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 19:09:15
|
|
|
|
Katjusa
|
Ja kaj se pa tu dogaja......... ZATIŠJE!!!!! jst sem pa spet nov telefon dobla..... tak da bom mela tud net gor ko bom v P da bom lahko tle čvekala je pa tak mal roza:)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 20:11:07
|
|
|
|
zorica
|
Vidim da je govora o UZ in sem kar malo šokirana nad izjavami da ti pripadata 2.Jaz pa sem do sedaj mislila, da je to najbolj normalna stvar da ti vedno naredi UZ. Jaz sem do sedaj imela že svoj 8pregled in mi vedno naredi UZ - tako vaginalni,da vidi kako je materični vrat kot on preko trebuha.In do sedaj res nisem nikoli pomislila na to da se nekjer to potem mora plačati.Tako da sem skozi celo nosečnost lepo spremljala razvoj svoje bebice + dal mi je vedno slikico ko sem ga prosila.Monitor je vedno obrnil k meni. V 24t mi je zmeril da ima moje dete 786g, danes 28t pa 1060g, tako da mu nič ne manjka oz.lepo rase.Pa tudi živahen je da joj !!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 20:40:28
|
|
|
|
boma2
|
čer ... ja kolk ste pa ve napisale, prave carice ste.. sploh ne morem vsega prebrat.... vidla sem banjice in vam povem, da je tista od Katjuše carska.in dobra... :) čestitke za vse, ki ste imele pregled danes
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 20:40:55
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ja kaj se pa tu dogaja......... ZATIŠJE!!!!! jst sem pa spet nov telefon dobla..... tak da bom mela tud net gor ko bom v P da bom lahko tle čvekala je pa tak mal roza:) bravo kako lepo darilo.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 20:41:58
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka si ne dam miru in iščem... Našla pa sem tole... na eni strani! Drugi morfološki ultrazvok in preverjanje rasti ploda opravi ginekolog po svoji presoji npr.: če je trebuh premajhen ali prevelik, če ne more oceniti lego ploda, če ima nosečnica neko kronično bolezen, ki bi lahko povzročila zaplete v nosečnosti, če obstajajo drugi rizični dejavniki za rast ploda. drugače sta očitno res sam dva... Vam pa limam link, kjer je natančno opisano kako oz. kaj opravijo na katerem pregledu in kaj kolikokrat! Preberte- izvedele boste pa res vse http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/ pupka... hvala za link in informacije
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 20:42:25
|
|
|
|
Ajvy
|
ve ste čist nore.....marija...čveke..... sem s pregleda....naše detece je težko okoli 1600 g....vse lepo in prav...kaj je bilo to nočno špikanje...ne vemo.....v glavnem...naslednji pregled imam 16.12.2008.....to je že čez tri tedne..... TArja je danes še slabše...iz učk ji teče...še bolj kot iz noska....vročina nam je cel dan nagajala.....ah...nimaš kej....moj pišek mišek.... KAtjuša...mi imamo ponoči odprta okna....ker smo 4 +kuža v eni sobici.... Glen....bogica Lin..a pri vas tudi vnetje učk razsaja....bogi otročki..... upam, da se čimprej pozdravite..... Diamantina....lepo te je brat.....super ,da je vse v redu..... Jst bom pa kar kupila voščilnice.....in to po mojem še kartičke.... Claud...upam ,da si dobro opravila v laboratoriju Super slikica...zares si pravi mojster petrap....jst se tudi ne bi kej preveč vmešavala...ne vem...če želijo se družte..če pa ne ...pa tud ko jih šlivi..sej niso edini......na tem svetku.... Čestitke za še 12 dni v petek pa kar doma ostani Lepe slikice....lepa sta Shuka,,,to pa je bilo izčrpno poročilo......upam, a si dobro opravila....aha...super za uspešen pregled KOlumbo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 20:43:39
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Vidim da je govora o UZ in sem kar malo šokirana nad izjavami da ti pripadata 2.Jaz pa sem do sedaj mislila, da je to najbolj normalna stvar da ti vedno naredi UZ. Jaz sem do sedaj imela že svoj 8pregled in mi vedno naredi UZ - tako vaginalni,da vidi kako je materični vrat kot on preko trebuha.In do sedaj res nisem nikoli pomislila na to da se nekjer to potem mora plačati.Tako da sem skozi celo nosečnost lepo spremljala razvoj svoje bebice + dal mi je vedno slikico ko sem ga prosila.Monitor je vedno obrnil k meni. V 24t mi je zmeril da ima moje dete 786g, danes 28t pa 1060g, tako da mu nič ne manjka oz.lepo rase.Pa tudi živahen je da joj !!! no jaz sem imela tudi že kr nekaj uz pa nisem nobenega še plačala... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 20:45:32
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ve ste čist nore.....marija...čveke..... sem s pregleda....naše detece je težko okoli 1600 g....vse lepo in prav...kaj je bilo to nočno špikanje...ne vemo.....v glavnem...naslednji pregled imam 16.12.2008.....to je že čez tri tedne..... TArja je danes še slabše...iz učk ji teče...še bolj kot iz noska....vročina nam je cel dan nagajala.....ah...nimaš kej....moj pišek mišek.... KAtjuša...mi imamo ponoči odprta okna....ker smo 4 +kuža v eni sobici.... Glen....bogica Lin..a pri vas tudi vnetje učk razsaja....bogi otročki..... upam, da se čimprej pozdravite..... Diamantina....lepo te je brat.....super ,da je vse v redu..... Jst bom pa kar kupila voščilnice.....in to po mojem še kartičke.... Claud...upam ,da si dobro opravila v laboratoriju Super slikica...zares si pravi mojster petrap....jst se tudi ne bi kej preveč vmešavala...ne vem...če želijo se družte..če pa ne ...pa tud ko jih šlivi..sej niso edini......na tem svetku.... Čestitke za še 12 dni v petek pa kar doma ostani Lepe slikice....lepa sta Shuka,,,to pa je bilo izčrpno poročilo......upam, a si dobro opravila....aha...super za uspešen pregled KOlumbo... čestitike za pregled dobri ste, da ste tako nagneteni... jaz bi pri odprtem oknu umrla od mraza.. :(
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?