Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:07:07
|
|
|
|
petrap
|
sunny - uuu si pa res ekstra zaspanka...jaz tam do 10h še spim, dlje pa že ne gre...sam ti pa kar mal zavidam k lahko spiš tko dolgo... sem zdajle pa že čist jezna...čakam eno dostavo, ki naj bi bla tukej že dopoldne, pa je še ni...in če je še dolg ne bo, bom mogla v službi ostat še dlje kot je treba, sam da počakam... ..sem že klicala kje je, pa so sam to povedal, da je danes v dostavi...mah bo že... ej tlele not mamo pa pasje vroče, pa nobenga zraka...morm it mal na balkon...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:07:38
|
|
|
|
Čebel@
|
sej se bom umirila ko bom rodila če ne bo prej računalnik pregoru
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:08:35
|
|
|
|
sunny24
|
Ursa, sej vem, da bo hmali konc "veselja" s spanjem. Sam zdej morm nadoknadit 2 leti in pol, ko sm sam nočne delala in sm spala podnevi-kar pa ni isto kot ponoči... Bo pa februarja tolko bolj lušno, k bomo mele naše doma!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:09:20
|
|
|
|
Čebel@
|
petra upam da ti ne bo treba podaljšati zaradi pošiljke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:10:27
|
|
|
|
Shuka
|
sunny - še dobro da lahko spiš Hvala pupe za čestitke, komaj čakam zadnji UZ na predbožični večer.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:15:22
|
|
|
|
claud
|
sm pozabla učeri še tazadno slikco v nastanku pokazat...še mal pa bo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:16:12
|
|
|
|
claud
|
pa zakaj mi ne pomanjša če sm pomanjšala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:18:13
|
|
|
|
Shuka
|
Vidm Claud da spet pretiravaš v velikosti slik, a te nisem nč naučila?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:18:22
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......prav lepo napreduješ zdej je pa možek prišel domov in greva jest.....se tipkamo malo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:18:48
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud pa zakaj mi ne pomanjša če sm pomanjšala Ker nisi odkljukala v dodatnih možnostih na 400 pikslov.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:19:03
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka sunny - še dobro da lahko spiš Hvala pupe za čestitke, komaj čakam zadnji UZ na predbožični večer. To pa bo lep predbožični večer.... Jst pa ful upam da bi mi v ponedeljek uz nardila kr tko, sam pomoje da ga ne bo-bi ga mogla plačat-60 evrou...men se zdi to ful drago....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:19:49
|
|
|
|
Shuka
|
claud - a pa ti to sama barvaš? Lepo je majchy - dober tek
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:20:09
|
|
|
|
claud
|
shuka...sm dala...pa prou nate sm se spomnla da si mi rekla...evo pa je spet tkole vn vrglo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:21:03
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Shuka sunny - še dobro da lahko spiš Hvala pupe za čestitke, komaj čakam zadnji UZ na predbožični večer. To pa bo lep predbožični večer.... Jst pa ful upam da bi mi v ponedeljek uz nardila kr tko, sam pomoje da ga ne bo-bi ga mogla plačat-60 evrou...men se zdi to ful drago.... Midva sva dala 80 € pa sej je ful drago za pol ure snemanja pregleda, 1 slikco, DVD, ampak važno da veš, da je z detetom vse OK.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:21:55
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud shuka...sm dala...pa prou nate sm se spomnla da si mi rekla...evo pa je spet tkole vn vrglo Probaj še enkrat, boš videla da gre, pa sam 1 slikco pripni, ne več. Pol kljukica v dodatnih možnostih za zmanjšanje na 400 pikslov in bo šlo, boš videla.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:23:15
|
|
|
|
claud
|
Pa kake pol ure?! tuki bi bil to navadn UZ...sam slikco, pa tiste 3 minutke sori...ampak morm še enkrat probat:
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:24:31
|
|
|
|
claud
|
ups...pozabla sm dat kljukico....sm dala sam tm da pomanjša no zdj pa bo....to zato da bojo mele druge pritožbe kok placa zasedemo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:25:35
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Pa kake pol ure?! tuki bi bil to navadn UZ...sam slikco, pa tiste 3 minutke sori...ampak morm še enkrat probat: To je pa res preveč denarja. Pri nas opravljajo pregled rasti ploda za 20€ to je tak pregled kot praviš ti 1 slikca, pregleda če je vse OK in to je to, sam za tak pregled sem jaz dobila napotnico, zakaj je še tebi niso dali? Ful lepooo a to je an steni?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:26:29
|
|
|
|
Urša08
|
Claud ful lepo napreduješ Shuka čudovit datum za ultrazvok. Jaz imam čez 14 dni ultrazvok in komi čakam. Ful mi je všeč k je ginekologinja res natančna, vse pregleda, pokomentira, nikamor se ji ne mudi,...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:30:51
|
|
|
|
claud
|
Nobene napotnice....ker ti zdravstvo plača sam 2 UZ in to je to....ostalo je vse samoplačniško Ja te slikce bojo okol previjalne k je tak fajn kot pa dojenčki velik časa tam preživijo tko da sm se odločla da more bit tm mal bl živahno Aja, hvala za pohvale Naslednja slikca pa pride ko bo cel kot fertik...tutto kompleto
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:35:01
|
|
|
|
Pupka
|
Mislim... Res bom začela verjet da se filate s kakimi poživili! In če pridem tko na dve ure sem... eno uro najprej berem... Če hočem komentirat za nazaj pa Bi to delala tolko cajta da bi spet natipkale par strani! in pol ponavadi pridem in preberen, nato se raztipkam na dolgo... tak da če bi to razdelila v klasično dolžino posta bi tudi že mela kako več No, ni panike... Zdaj sem se odločla, da bom pa kar malo tu pr računalniki in bom igrala igrce... In vam bom nekaj časa sledila Sem sama doma... Mama in sinko sta šla do sestre! Mam mir... In predvsem prost računalnik! claud... full lepo... res... svaka ti čast shuka... za pregled in še bolj za to da boste vidli na predbožični večer! (no, dopoldan, ali popoldan... ) sunny... ti pa si zaspanka da ji ni para... ampak če lahko in smeš... sem ti sicer fouš ampak... prideš tudi ti na na "naše" mesto majchy tebi pa za zvezdico- mislim da smo končno našli tisto povzročiteljico nevoščljivosti s strani januarčic petra... lepo da si se pokazala... oba sta luštna, in ko gledam take lepe slikce s poroke še mene celo kdaj zamika da bi , ampak nekak ne kaže da bi blo kaj v tej smeri
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:35:46
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Nobene napotnice....ker ti zdravstvo plača sam 2 UZ in to je to....ostalo je vse samoplačniško Ja te slikce bojo okol previjalne k je tak fajn kot pa dojenčki velik časa tam preživijo tko da sm se odločla da more bit tm mal bl živahno Aja, hvala za pohvale Naslednja slikca pa pride ko bo cel kot fertik...tutto kompleto Sej jest sem mela tud že dva UZ-ja pa mi zdej za 3 niso nič rekli, da bom kej mogla plačat, sej če mi je dal napotnico pol itak nam rabla, sam eni so pa škrti ni kej rečt. Dobri so uni ginekologi, ki so privat in ti vsakokrat naredijo UZ, da si na tekočem kako dete napreduje, ne? Sam ta UZ ti niso oni določili, si ce verjetno sama prijavila, ne? Ker če so te naročili ne morjo od tebe zahtevat, da ga še plačaš. Kaj pa če ne bi mogla?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:36:17
|
|
|
|
claud
|
urša08- fajn da se ji ne mudi...moja je bla tud na začetku tko....na zadnjem pregledu mi je blo pa tko kot da ga ne bi mela...je sam rekla naj se uležem na mizo...mi je zmerla trebuh poslušala srček, izvidi ok...in mislm da res nism bla 5 minut noter......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 26.11.2008 14:37:33
|
|
|
|
Shuka
|
pupka - točno vem kaj misliš, tle so take čveke čvekaste jih se komaj sledi
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2008 14:37:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?