|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
26.11.2008 14:07:07   
petrap
sunny - uuu si pa res ekstra zaspanka...jaz tam do 10h še spim, dlje pa že ne gre...sam ti pa kar mal zavidam k lahko spiš tko dolgo...

sem zdajle pa že čist jezna...čakam eno dostavo, ki naj bi bla tukej že dopoldne, pa je še ni...in če je še dolg ne bo, bom mogla v službi ostat še dlje kot je treba, sam da počakam...user posted image ..sem že klicala kje je, pa so sam to povedal, da je danes v dostavi...mah bo že...

ej tlele not mamo pa pasje vroče, pa nobenga zraka...morm it mal na balkon...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
26.11.2008 14:07:38   
Čebel@
sej se bom umirila ko bom rodilauser posted image če ne bo prej računalnik pregoruuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
26.11.2008 14:08:35   
sunny24
Ursa, sej vem, da bo hmali konc "veselja" s spanjem. user posted image  Sam zdej morm nadoknadit 2 leti in pol, ko sm sam nočne delala in sm spala podnevi-kar pa ni isto kot ponoči...
Bo pa februarja tolko bolj lušno, k bomo mele naše user posted image  doma!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
26.11.2008 14:09:20   
Čebel@
petra upam da ti ne bo treba podaljšati zaradi pošiljke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
26.11.2008 14:10:27   
Shuka
sunny - še dobro da lahko spiš user posted image

Hvala pupe za čestitke, komaj čakam zadnji UZ na predbožični večer.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
26.11.2008 14:15:22   
claud
sm pozabla učeri še tazadno slikco v nastanku pokazat...še mal pa bo...

user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
26.11.2008 14:16:12   
claud
pa zakaj mi ne pomanjša če sm pomanjšalauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
26.11.2008 14:18:13   
Shuka
Vidm Claud da spet pretiravaš v velikosti slik, a te nisem nč naučila? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
26.11.2008 14:18:22   
Čebel@
claud.......prav lepo napreduješuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej je pa možek prišel domov in greva jest.....se tipkamo malo kasneje

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
26.11.2008 14:18:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

pa zakaj mi ne pomanjša če sm pomanjšalauser posted image
Ker nisi odkljukala v dodatnih možnostih na 400 pikslov.user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
26.11.2008 14:19:03   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

To pa bo lep predbožični večer....user posted image user posted image

Jst pa ful upam da bi mi v ponedeljek uz nardila kr tko, sam pomoje da ga ne bo-bi ga mogla plačat-60 evrou...men se zdi to ful drago....user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
26.11.2008 14:19:49   
Shuka
claud - a pa ti to sama barvaš? Lepo jeuser posted image user posted image user posted image

majchy - dober tekuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
26.11.2008 14:20:09   
claud
shuka...sm dala...pa prou nate sm se spomnla da si mi rekla...evo pa je spet tkole vn vrglouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
26.11.2008 14:21:03   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

To pa bo lep predbožični večer....user posted image user posted image

Jst pa ful upam da bi mi v ponedeljek uz nardila kr tko, sam pomoje da ga ne bo-bi ga mogla plačat-60 evrou...men se zdi to ful drago....user posted image

Midva sva dala 80 € pa sej je ful drago za pol ure snemanja pregleda, 1 slikco, DVD, ampak važno da veš, da je z detetom vse OK.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
26.11.2008 14:21:55   
Shuka

shuka...sm dala...pa prou nate sm se spomnla da si mi rekla...evo pa je spet tkole vn vrglouser posted image
Probaj še enkrat, boš videla da gre, pa sam 1 slikco pripni, ne več. Pol kljukica v dodatnih možnostih za zmanjšanje na 400 pikslov in bo šlo, boš videla.

user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
26.11.2008 14:23:15   
claud
Pa kake pol ure?!  tuki bi bil to navadn UZ...sam slikco, pa tiste 3 minutkeuser posted image

sori...ampak morm še enkrat probat:

user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
26.11.2008 14:24:31   
claud
user posted image user posted image ups...pozabla sm dat kljukico....sm dala sam tm da pomanjšauser posted image user posted image

no zdj pa bo....to zato da bojo mele druge pritožbe kok placa zasedemouser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
26.11.2008 14:25:35   
Shuka

Pa kake pol ure?!  tuki bi bil to navadn UZ...sam slikco, pa tiste 3 minutkeuser posted image

sori...ampak morm še enkrat probat:

user posted image

To je pa res preveč denarja. Pri nas opravljajo pregled rasti ploda za 20€ to je tak pregled kot praviš ti 1 slikca, pregleda če je vse OK in to je to, sam za tak pregled sem jaz dobila napotnico, zakaj je še tebi niso dali?

Ful lepooo a to je an steni?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
26.11.2008 14:26:29   
Urša08
Claud ful lepo napreduješ user posted image user posted image user posted image

Shuka čudovit datum za ultrazvok.

Jaz imam čez 14 dni ultrazvok in komi čakam. Ful mi je všeč k je ginekologinja res natančna, vse pregleda, pokomentira, nikamor se ji ne mudi,...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
26.11.2008 14:30:51   
claud
Nobene napotnice....ker ti zdravstvo plača sam 2 UZ in to je to....ostalo je vse samoplačniškouser posted image
Ja te slikce bojo okol previjalne k je tak fajn kot pa dojenčki velik časa tam preživijouser posted image tko da sm se odločla da more bit tm mal bl živahnouser posted image
Aja, hvala za pohvaleuser posted image

Naslednja slikca pa pride ko bo cel kot fertik...tutto kompletouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
26.11.2008 14:35:01   
Pupka
Mislim... Res bom začela verjet da se filate s kakimi poživili! user posted image user posted image user posted image user posted image In če pridem tko na dve ure sem... eno uro najprej berem... Če hočem komentirat za nazaj pa user posted image user posted image   Bi to delala tolko cajta da bi spet natipkale par strani!

in pol ponavadi pridem in preberen, nato se raztipkam na dolgo... tak da če bi to razdelila v klasično dolžino posta bi tudi že mela kako user posted image več user posted image user posted image user posted image

No, ni panike... Zdaj sem se odločla, da bom pa kar malo tu pr računalniki in bom igrala igrce... In vam bom nekaj časa sledila user posted image user posted image

Sem sama doma... Mama in sinko sta šla do sestre! Mam mir... In predvsem prost računalnik!

claud... full lepo... res...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   svaka ti čast

shuka... user posted image user posted image user posted image za pregled in še bolj user posted image user posted image user posted image za to da boste user posted image vidli na predbožični večer! (no, dopoldan, ali popoldan... user posted image )

sunny... ti pa si zaspanka da ji ni para... ampak če lahko in smeš... sem ti sicer fouš ampak... prideš tudi ti na na "naše" mesto

majchy tebi pa user posted image user posted image user posted image za zvezdico- mislim da smo končno našli tisto povzročiteljico nevoščljivosti s strani januarčic user posted image user posted image user posted image user posted image

petra... lepo da si se pokazala... oba sta luštna, in ko gledam take lepe slikce s poroke še mene celo kdaj zamika da bi user posted image user posted image , ampak nekak ne kaže da bi blo kaj v tej smeri

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
26.11.2008 14:35:46   
Shuka

Nobene napotnice....ker ti zdravstvo plača sam 2 UZ in to je to....ostalo je vse samoplačniškouser posted image
Ja te slikce bojo okol previjalne k je tak fajn kot pa dojenčki velik časa tam preživijouser posted image tko da sm se odločla da more bit tm mal bl živahnouser posted image
Aja, hvala za pohvaleuser posted image

Naslednja slikca pa pride ko bo cel kot fertik...tutto kompletouser posted image

Sej jest sem mela tud že dva UZ-ja pa mi zdej za 3 niso nič rekli, da bom kej mogla plačat, sej če mi je dal napotnico pol itak nam rabla, sam eni so pa škrti ni kej rečt. Dobri so uni ginekologi, ki so privat in ti vsakokrat naredijo UZ, da si na tekočem kako dete napreduje, ne? Sam ta UZ ti niso oni določili, si ce verjetno sama prijavila, ne? Ker če so te naročili ne morjo od tebe zahtevat, da ga še plačaš.user posted image Kaj pa če ne bi mogla?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
26.11.2008 14:36:17   
claud
urša08- fajn da se ji ne mudi...moja je bla tud na začetku tko....na zadnjem pregledu mi je blo pa tko kot da ga ne bi mela...je sam rekla naj se uležem na mizo...mi je zmerla trebuh poslušala srček, izvidi ok...in mislm da res nism bla 5 minut noter......

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
26.11.2008 14:37:33   
Shuka
pupka - točno vem kaj misliš, tle so take čveke čvekaste jih se komaj sledi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 14:37:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?