|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
26.11.2008 13:41:38   
petrap
midva imava pa tko malo kopalnico, da nikakor ne morva notr kopat otročka..tko da ga bomo kopali po moje kar v njegovi sobici...ne vem kako bi sicer pogruntala kak sistem,da bi ga v kopalnici, ker je res use na knap...bedno sam tko je...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
26.11.2008 13:42:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša midva imava tok mejhno kopalnico da je samo wc,tuš kabina in umivalnik notri ker ni prostora.....kopali se bomo pa v spalnici pri radirjatorju,pol kasnij ko bo pa otrok že čofotal ga bom pa kar na tla postavila-no vsaj tako sem si zamislila

pol je pa boljše met kako banjico s koleščki ker to pride kr težko za nosit pa še nerodno je... nekaj takega http://zaotroke.enakupi.com/Otroska-previjalna-miza-PALMA-pr-16494.html res je mal večji znesek sam lahko uporabljaš tud kot previjalno..... no je pa tud odvisno kolk maš od kopalnice do spalnice.... drgač pa sej ko kopaš postaviš tisto stojalo preko školke in ga skopaš pol pa pospraviš bo laže vsak dan postavit to stojalo kot pa vodo nosit v spalnico in pol nazaj.... no sej bosta vidla sama praksa pol svoje pokaže... in se vsi znajdejo se bosta še vi2:)
mi bomo tud mogli zdej nad wc školko kopat ne bo druge k ni prostorauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.11.2008 13:43:05 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
26.11.2008 13:44:49   
Čebel@
je moj reku da bo itak zmeri on zraven ko se bomo kopali da bo on nosil vodo sem in tja....prov dele gruntam če sploh nebi kupila stojala ampak samo banjico in jo dala na mizo-imava dovolj veliko mizo pa še prišparava

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
26.11.2008 13:45:40   
Katjusa
zdej vas pa mal zapuščam pridne bodite in počasi čvekajteuser posted image user posted image user posted image user posted image grem eno kitico oddremat sem že od 7 pokonc bedim pa že mal večuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da sem si že zaslužla mal počitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo popoldne

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
26.11.2008 13:46:00   
petrap
majchy vidm da mamo enak problem...ja saj mogoče bi nekak še spravla banjico v kopalnico...sam ne bi pa pol rada z otrokom letala čez hodnik v njegovo sobo, da ga lahko obrišem normalno, pa oblečem...mi ni praktično...tko da bo pomoje res kar kopanje v njegovi sobici pri radiatorju...pa pol banjice ne bomo nč pospravljali, ker bo tam dovol prostora, da skoz stoji...bomo vidl kako se bo to praktično obneslo...mogoče bi res blo dobro kake koleščke gor dat...morm mojga mal nahecat, pa bo kaj pogruntou...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
26.11.2008 13:46:29   
Čebel@
katjuša prijeten počitekuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
26.11.2008 13:47:38   
Maksi1
Lep sončen dan, čvekice.

Danes ste bile res pridne in ste se že full naklepetale.
Shuka - čestitam za pregled.
Banjice - jaz sem vzela kar banjico v pikapolonici za 10 €, ki jo bova postavila na eno ozko omarico. Ko bo pa otroček večji, jo bova položila kar v tuš kabino. Na srečo imava velik tuš (cela kopalnica je sicer majhna, ampak tuš ima pa mere 120*90, kar je super).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
26.11.2008 13:47:43   
Čebel@
petra če je prostorska stiska je res kriza-komi čakam da se preseliva da bo več kot dovolj prostora

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
26.11.2008 13:48:33   
Urša08
Punce midva sva Nejca ful dolg časa kar v kuhinji na mizi kopala, potem sem ga pa samo na previjalno dala in zrihtala do konca - aha kuhinja in dnevna je en prostor in v dnevni sem imela previjalno. Mi je blo brez veze da ga kopam v kopalnici, pa še križ bi trpel potem pa čez hodnik nosim.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
26.11.2008 13:50:07   
Čebel@
maksi...ola.....midva imava še tuš kabino bolj mejhno in bo mogu moj premontirat vrat od tuša ker jaz komi še notr zlezem,potem bo šla pa tudi banjica lepo notri.....sem enkrat rekla da bi lahko potem kar v tuš kabini nalili vodo in dali čep v odtok(kot pri banji)in bo en mini bazenček

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
26.11.2008 13:51:14   
Čebel@
sunny........dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
26.11.2008 13:51:59   
claud
mi2 bova tud kr v sobi kopala....k mava fajn eno neuporabno previjalno (uno ozko leseno, ampak ma naštiman tko da daš banjico not....pa na koleščkih je), nad tem je pa uporabna previjalna...u bistvu sva sam tko kot polico nardila pa peno v blago...pa je...., no in ko skopamo damo lohk direkt na previjalno pa čao miki.
Tista plastična stojala, pa previjalna mi pa tko ne zgledajo varna...me tok skominja že k v trgovini vidm....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
26.11.2008 13:54:34   
claud
majchy kje si pa ti sunny najdla?! dons je pa res dooolg ni...je blo preveč fuzbala učeri s kravico njenouser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
26.11.2008 13:56:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy kje si pa ti sunny najdla?! dons je pa res dooolg ni...je blo preveč fuzbala učeri s kravico njenouser posted image user posted image
vidla sem jo napisano na vrhu da bere........ja jo je njena "kravica"čist zmatralauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
26.11.2008 13:56:46   
sunny24
Ej, 1 uro sem vas brala...Naspidiranke!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam danes sem pa spet spala ko top do 12:30...Skori 12 ur...user posted image

In itak se mi zdi, da sm 3/4 pozabla...Ma bom vseeno provala kej zložit skupi! user posted image

ajvy in glen, naj se vaše pupike hitro pozdravijo!

banjice, mi2 bova tudi tako na stojalu vzela, k jo bomo meli kar v sobici (v kopalnici nimam kam dat). Definitivno pa ne bomo jemala une za 50 evrov (user posted image ), ampak uno ta poceni...sej pol ko bo že sama sedela, jo bomo v banji kopali.
shuka, bravo za pregled!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
26.11.2008 13:58:19   
sunny24
Ni me kravčka nič kej dosti zmatrala....user posted image  Sam ena zaspanka sm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
26.11.2008 14:00:15   
sunny24
Sm dobila ta peto user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Majchy, sam ti si pa res huda čveka user posted image ! Od avgusta si tle, pa maš že tolk postov! user posted image user posted image user posted image  Ti kar lepo čvekaj tu z nammi, zdej te more še claud ulovit!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
26.11.2008 14:00:31   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ni me kravčka nič kej dosti zmatrala....user posted image  Sam ena zaspanka sm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mormo te mal zbudit...zdj pa že mal pretiravaš s spanjemuser posted image user posted image še urco , 2 pa bo tema

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
26.11.2008 14:02:11   
claud
Ma ni šans da vas ujamem...user posted image
No sunny, sj glede na to da si že 1 leto prijavljena tuki je majchy že tud tebe prehitelauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
26.11.2008 14:02:59   
Čebel@
sunny........jaz lovim tebe,claud pa meneuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo za 5 user posted image user posted image user posted image user posted image čvekauser posted image user posted image user posted image no samo da si se naspalauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
26.11.2008 14:03:36   
sunny24
Ja sej maš prov. Sem tudi jst prej poštudirala, da bo hmali tema...user posted image  Si bom mogla budlko začet štimat, da me vrže pokonci tam okoli 10h...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
26.11.2008 14:04:11   
Urša08
Sunny24 sem ti včasih kr mal fovš za tvoje poležavanja. Bi men tud pasal, pa ne gre. Ti si kr prvošči zdele, ker čez dva meseca bo malce manj spanja.user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
26.11.2008 14:06:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sunny24 sem ti včasih kr mal fovš za tvoje poležavanja. Bi men tud pasal, pa ne gre. Ti si kr prvošči zdele, ker čez dva meseca bo malce manj spanja.user posted image
se strinjam......jaz ne morem spati ker sosedovi kužki skos lajajo in tulijo in enostavno se ne da spati......potem bojo pa itak user posted image user posted image user posted image poskrbeli da ne bomo preveč spale

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
26.11.2008 14:06:04   
sunny24
Ja, majchy je res huda...user posted image user posted image user posted image  (majchy, malo te hecam!). Ma v bistvu prej sploh nism nič kej dosti čvekala, pol se je začelo tu pri nas trebuščkarcah! Tu pa ti posti kar letijo! Sej je fajn malo poklepetat z vami, k ste prov fajn punce-od ta prve do ta zadnje!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
26.11.2008 14:06:47   
claud
Jst sm se dons zbudila lepo in takoj začela pit...da ne bom okregana od G da premal pijem...ker mislm da res mal premaluser posted image

sunny...no sj nism nč slabga misnla, sam tok da veš da bo kmal spet treba spatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?