|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
6.2.2009 21:52:28   
NinaŠ
Ne, ne vidim niti opombe da si komentirala kakšno sliko user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
6.2.2009 21:53:33   
petarda
Kaj pa če greš pod DOMOV in potem NOVICE?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
6.2.2009 21:56:06   
*bubi*
sem šla malo pogledat.... tam lahko vpišeš ime osebe in ti prikaže, kako ta oseba vidi tvoj profil.

Upam, da sem razumljivo napisala.

V glavnem, meni se zdi, da ful preveč enega balasta vidim. In se izgubim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
6.2.2009 21:57:07   
NinaŠ
Ne čisto nikjer user posted image

Vidim pa npr., da si pisala na "zid" še dveh novembrk user posted image (ki sta prijateljici od obeh)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
6.2.2009 21:59:12   
Naty_ka
Pa da še se jaz tu oglasim. Čisto ste me zmešale s tem FB.
Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer

V glavnem sem ugotovila da me je čas rahlo povozil...user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
6.2.2009 22:01:02   
NinaŠ
V glavnem sem ugotovila da me je čas rahlo povozil...user posted image user posted image

eh nič bat user posted image saj bomo vse "prišle not"

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
6.2.2009 22:01:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ne čisto nikjer user posted image

Vidim pa npr., da si pisala na "zid" še dveh novembrk user posted image (ki sta prijateljici od obeh)

Ok...kaj pa če klikneš direktno name? Tudi potem ne vidiš, da sem komentirala eno slikico? user posted image .... Pa daj ti komentiraj kako od tvoje prijateljice...ker tole me pa res zanima zdajuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
6.2.2009 22:03:46   
Naty_ka

To že, samo kaj ko mi moj teži, da bi rad šel igrice špilat...user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.2.2009 22:03:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

sem šla malo pogledat.... tam lahko vpišeš ime osebe in ti prikaže, kako ta oseba vidi tvoj profil.

Upam, da sem razumljivo napisala.

V glavnem, meni se zdi, da ful preveč enega balasta vidim. In se izgubim user posted image

Nisi ne user posted image ...KAM lahko vpišeš ime osebe, za katero te zanima kako vidi tvoj profiluser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
6.2.2009 22:05:20   
*bubi*
naty, jaz direktno v mailu na povezavo kliknem, če ne znam naprej user posted image

ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
6.2.2009 22:05:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

To že, samo kaj ko mi moj teži, da bi rad šel igrice špilat...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao, smo otročji še pri teh letih!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty...poglej tam v desnem zgornjem kotu...

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
6.2.2009 22:05:43   
NinaŠ
Ok...kaj pa če klikneš direktno name? Tudi potem ne vidiš, da sem komentirala eno slikico? user posted image .... Pa daj ti komentiraj kako od tvoje prijateljice...ker tole me pa res zanima zdajuser posted image

ha imam te ... ...ja priznam bolj si zvita kot jaz user posted image ...si komentirala slikco dedija z vnukinjo?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
6.2.2009 22:06:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nisi ne user posted image ...KAM lahko vpišeš ime osebe, za katero te zanima kako vidi tvoj profiluser posted image

čaki.... moram spet malo klikat, da najdem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
6.2.2009 22:07:18   
petarda

ha imam te ... ...ja priznam bolj si zvita kot jaz user posted image ...si komentirala slikco dedija z vnukinjo?

...ja...pa še eno...malo prej user posted image ...in če klikneš nanjo, potem se lahko z naslednja...premikaš po celem njenem albumu...ne moreš pa videti drugih njenih albumov ali pa komentirati njenih slik...ampak pogledaš jih pa lahko...kar je meni čisto mimouser posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
6.2.2009 22:08:47   
*bubi*
nastavitve zasebnosti
potem pa na vrhu piše:

Poglej, kako prijatelj vidi tvoj profil: pa je kvadratek in not napišeš prijateljevo ime

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
6.2.2009 22:10:01   
NinaŠ
Petarda daj najprej povej, kako vidiš moje prijatelje (moje od osebe Nina user posted image ), če klikneš seznam - modro ali črno napisane? Ker mislim, da dokler si "moder" vsak lahko brska po tvojem profilu, ko pa si "črn" pa ne user posted image user posted image   (samo kako priti do "črne" pa točno ne vem user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
6.2.2009 22:11:40   
NinaŠ

Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer

ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
6.2.2009 22:12:52   
NinaŠ
ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira user posted image

saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu user posted image ...čaki poiščem in povem

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
6.2.2009 22:14:25   
petarda

Petarda daj najprej povej, kako vidiš moje prijatelje (moje od osebe Nina user posted image ), če klikneš seznam - modro ali črno napisane? Ker mislim, da dokler si "moder" vsak lahko brska po tvojem profilu, ko pa si "črn" pa ne user posted image user posted image   (samo kako priti do "črne" pa točno ne vem user posted image  

ja...točno tako je, kot si napisala...črn pa rataš, ko si nastaviš v nastavitvah, da lahko samo tvoji prijatelji vidijo tvoj profil in ne kdorkoli....kar pa ne velja za komentirane slikice. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
6.2.2009 22:14:48   
Naty_ka

ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek

Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim.

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
6.2.2009 22:16:01   
petarda

saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu user posted image ...čaki poiščem in povem

to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
6.2.2009 22:18:02   
Naty_ka
Eh babe jaz gre dol z računalnika. Se bom šla še raje malo cartat...user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
6.2.2009 22:19:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno.user posted image

saj jaz tudi samo naslov sporočila pogledam, da vidim, za kaj gre. Odpiram pa ne, razen če me zanima user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
6.2.2009 22:19:52   
*bubi*

Eh babe jaz gre dol z računalnika. Se bom šla še raje malo cartat...user posted image

lahko noč, naty.

pa še user posted image

oglasi se kaj na kavi naslednji teden, ok?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
6.2.2009 22:20:19   
NinaŠ

Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim.

user posted image user posted image user posted image pol mu pa pošlji sporočilo, naj te, kot pač bolj izkušen, on poišče in poklika user posted image user posted image user posted image user posted image druge ideje nimam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.