Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:52:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne, ne vidim niti opombe da si komentirala kakšno sliko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:53:33
|
|
|
|
petarda
|
Kaj pa če greš pod DOMOV in potem NOVICE?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:56:06
|
|
|
|
*bubi*
|
sem šla malo pogledat.... tam lahko vpišeš ime osebe in ti prikaže, kako ta oseba vidi tvoj profil. Upam, da sem razumljivo napisala. V glavnem, meni se zdi, da ful preveč enega balasta vidim. In se izgubim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:57:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne čisto nikjer Vidim pa npr., da si pisala na "zid" še dveh novembrk (ki sta prijateljici od obeh)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:59:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa da še se jaz tu oglasim. Čisto ste me zmešale s tem FB. Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer V glavnem sem ugotovila da me je čas rahlo povozil...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:01:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
V glavnem sem ugotovila da me je čas rahlo povozil... eh nič bat saj bomo vse "prišle not"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:01:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ne čisto nikjer Vidim pa npr., da si pisala na "zid" še dveh novembrk (ki sta prijateljici od obeh) Ok...kaj pa če klikneš direktno name? Tudi potem ne vidiš, da sem komentirala eno slikico? .... Pa daj ti komentiraj kako od tvoje prijateljice...ker tole me pa res zanima zdaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:03:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ V glavnem sem ugotovila da me je čas rahlo povozil... eh nič bat saj bomo vse "prišle not" To že, samo kaj ko mi moj teži, da bi rad šel igrice špilat...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:03:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* sem šla malo pogledat.... tam lahko vpišeš ime osebe in ti prikaže, kako ta oseba vidi tvoj profil. Upam, da sem razumljivo napisala. V glavnem, meni se zdi, da ful preveč enega balasta vidim. In se izgubim Nisi ne ...KAM lahko vpišeš ime osebe, za katero te zanima kako vidi tvoj profil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:05:20
|
|
|
|
*bubi*
|
naty, jaz direktno v mailu na povezavo kliknem, če ne znam naprej ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:05:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ V glavnem sem ugotovila da me je čas rahlo povozil... eh nič bat saj bomo vse "prišle not" To že, samo kaj ko mi moj teži, da bi rad šel igrice špilat... Jao, smo otročji še pri teh letih! Naty...poglej tam v desnem zgornjem kotu...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:05:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ok...kaj pa če klikneš direktno name? Tudi potem ne vidiš, da sem komentirala eno slikico? .... Pa daj ti komentiraj kako od tvoje prijateljice...ker tole me pa res zanima zdaj ha imam te ... ...ja priznam bolj si zvita kot jaz ...si komentirala slikco dedija z vnukinjo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:06:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nisi ne ...KAM lahko vpišeš ime osebe, za katero te zanima kako vidi tvoj profil čaki.... moram spet malo klikat, da najdem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:07:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ok...kaj pa če klikneš direktno name? Tudi potem ne vidiš, da sem komentirala eno slikico? .... Pa daj ti komentiraj kako od tvoje prijateljice...ker tole me pa res zanima zdaj ha imam te ... ...ja priznam bolj si zvita kot jaz ...si komentirala slikco dedija z vnukinjo? ...ja...pa še eno...malo prej ...in če klikneš nanjo, potem se lahko z naslednja...premikaš po celem njenem albumu...ne moreš pa videti drugih njenih albumov ali pa komentirati njenih slik...ampak pogledaš jih pa lahko...kar je meni čisto mimo ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:08:47
|
|
|
|
*bubi*
|
nastavitve zasebnosti profil potem pa na vrhu piše: Poglej, kako prijatelj vidi tvoj profil: pa je kvadratek in not napišeš prijateljevo ime
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:10:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda daj najprej povej, kako vidiš moje prijatelje (moje od osebe Nina ), če klikneš seznam - modro ali črno napisane? Ker mislim, da dokler si "moder" vsak lahko brska po tvojem profilu, ko pa si "črn" pa ne (samo kako priti do "črne" pa točno ne vem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:11:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:12:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu ...čaki poiščem in povem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:14:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda daj najprej povej, kako vidiš moje prijatelje (moje od osebe Nina ), če klikneš seznam - modro ali črno napisane? Ker mislim, da dokler si "moder" vsak lahko brska po tvojem profilu, ko pa si "črn" pa ne (samo kako priti do "črne" pa točno ne vem ja...točno tako je, kot si napisala...črn pa rataš, ko si nastaviš v nastavitvah, da lahko samo tvoji prijatelji vidijo tvoj profil in ne kdorkoli....kar pa ne velja za komentirane slikice.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:14:48
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:16:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu ...čaki poiščem in povem to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:18:02
|
|
|
|
Naty_ka
|
Eh babe jaz gre dol z računalnika. Se bom šla še raje malo cartat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:19:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ja, btw, gmail imam že itak zašopan z FWDji (492 neprebranih), zdaj pa še FB bombardira saj nekje lahko izklopiš to obveščanje po mailu ...čaki poiščem in povem to lahko...samo meni je tudi zaenkrat še priročno, drgač bi par ZS kar spregledala...ali pa kakšne debate za nazaj, ki so znova komentirane...tak, da meni je zaenkrat še priročno. saj jaz tudi samo naslov sporočila pogledam, da vidim, za kaj gre. Odpiram pa ne, razen če me zanima
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:19:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Eh babe jaz gre dol z računalnika. Se bom šla še raje malo cartat... lahko noč, naty. pa še oglasi se kaj na kavi naslednji teden, ok?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 22:20:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mene je en prijatelj že povabil pa jaz tega nikjer ne vidim. Pa ne morem jaz njega povabiti. Pa ne najdem ga nikjer ej, pobrskaj malo po možnih skupnih prijateljih ali pa poskusi uporabiti "iskalnik" prijateljev, kjer vpišeš mail ali pa ime in priimek Njgov profil najdem. Ne morem pa ga dodat. Ker mi napiše da je že poslal vabilo. Vendar tega ja z nikjer ne vidim. pol mu pa pošlji sporočilo, naj te, kot pač bolj izkušen, on poišče in poklika druge ideje nimam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.