Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 20:12:12
|
|
|
|
*bubi*
|
PEEETAAAAAARDAAAAAAAAAAAA! Kaj si mogla ta Facebook tu omenjat. Kak bi te Zdaj sem se vpisala, tam ene ljudi poklikala (valjda da jih ful poznam, tu iz RR pa iz faksa), ta FB pa je vsem vabila poslal Kaj pa zdaj? Saj sem čisto zmešana in ne vem, kam kaj pisat In valjda, da sploh nimam cajta za te stvari
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 20:22:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Dobila sem AB. Boli pa za znort, nad očmi in pa zobje, se mi zdi, da mi bodo vsi izpadli...in nobena protibolečinska tableta ne pomaga. Res ne vem kaj mi je tega treba! Hvala za pikapoke. Moj je imel pred časom vnete sinuse in je tudi rekel, da groooozno boli...vem, da je veliko inhaliral, pa masaže z Oljem 31, pa počitek itak....upam, da bo kmalu bolje. Drugače se pa menda to tudi ponavlja zato priporočajo, da se na morju veliko potapljaš, da mal spucaš sinuse.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 20:24:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* PEEETAAAAAARDAAAAAAAAAAAA! Kaj si mogla ta Facebook tu omenjat. Kak bi te Zdaj sem se vpisala, tam ene ljudi poklikala (valjda da jih ful poznam, tu iz RR pa iz faksa), ta FB pa je vsem vabila poslal Kaj pa zdaj? Saj sem čisto zmešana in ne vem, kam kaj pisat In valjda, da sploh nimam cajta za te stvari ...tudi če jim nebi FB poslal vabila, bi te sčasoma vsi izvohali ....saj nič zato...če boš mela čas, boš pač čvekala s prijatelji in znanci, če ne, potem ne...to je pa ja simpl.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 20:34:32
|
|
|
|
petarda
|
Petardito je že od 18.ure v postelji, se mu je čisto obrnil ritem po neprespani noči...meni pa tudi ...sem šla spat z njim od 9-12, zdaj bom pa itak bluzila do polnoči .... ko bi vsaj lahko likala, sam me fuuuul dol tišči, tak da nič ne morem ...pa še ni doma, da bi mi družbo delal, ker je šel po mojo mamico k moji babici....na TV pa nič pametnega ...., slik se mi ne da urejat , nič se mi ne da....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 20:47:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* PEEETAAAAAARDAAAAAAAAAAAA! Kaj si mogla ta Facebook tu omenjat. Kak bi te Zdaj sem se vpisala, tam ene ljudi poklikala (valjda da jih ful poznam, tu iz RR pa iz faksa), ta FB pa je vsem vabila poslal Kaj pa zdaj? Saj sem čisto zmešana in ne vem, kam kaj pisat In valjda, da sploh nimam cajta za te stvari meni je pa OK, samo to mi gre mal na živce, ko kar vsi počez, pa če smo se 1x srečali ali se pa še tega ne spomnim "prosijo za prijateljstvo" Težave z "kam kaj pisat"... ...itd imam pa tudi jaz Mimogrede - ali katera ve, kako zbiraš "denar", da npr. nekomu lahko pošlješ "darilo"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 20:49:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
nič se mi ne da.... meni tudi ne ...še oprane cunje bom jutri v sušilca zložila Itak bo pa zdaj 2 dni slabo vreme in ni vrag, da ne bom na približno vsega potrebnega uspela popedenat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:00:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* PEEETAAAAAARDAAAAAAAAAAAA! Kaj si mogla ta Facebook tu omenjat. Kak bi te Zdaj sem se vpisala, tam ene ljudi poklikala (valjda da jih ful poznam, tu iz RR pa iz faksa), ta FB pa je vsem vabila poslal Kaj pa zdaj? Saj sem čisto zmešana in ne vem, kam kaj pisat In valjda, da sploh nimam cajta za te stvari meni je pa OK, samo to mi gre mal na živce, ko kar vsi počez, pa če smo se 1x srečali ali se pa še tega ne spomnim "prosijo za prijateljstvo" Težave z "kam kaj pisat"... ...itd imam pa tudi jaz Mimogrede - ali katera ve, kako zbiraš "denar", da npr. nekomu lahko pošlješ "darilo" Mislim, da z dodajanjem teh raznih aplikacij... ....se nisem spuščala v to....nimam volje... So me motile iste stvari kot tebe, samo se človek tudi na to navadi...kmalu po prijavi me je prosila za prijateljstvo ena naša stranka, ki sem ji kredit odobrila ....mi je blo čist hecno .... Pač še en portal kjer moraš "predati v javnost" samo tiste stvari, ki se jih upaš izpostavit tudi na sredi ceste vsakemu neznancu... sem tudi jaz mislila, da je kaj več zasebnosti, sam ni...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:01:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
sem tudi jaz mislila, da je kaj več zasebnosti, sam ni... no saj zasebnost si do neke mere sam določaš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:04:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ nič se mi ne da.... meni tudi ne ...še oprane cunje bom jutri v sušilca zložila Itak bo pa zdaj 2 dni slabo vreme in ni vrag, da ne bom na približno vsega potrebnega uspela popedenat jaz pa cunje imam v sušilcu, to mi je še ratalo .... drgač pa zate ni problema, ti maš cajta kolkr češ, k ti ni treba v Rim ....jaz pa vsake toliko pomislim, kako nebi bilo fajn, da bi šla zdaj, ko mam vse tako nametano...ampak, da bi se spravila red delat, to pa ne ....bi rabila par konkretnih brc, da bi se zmigala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:09:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
.... drgač pa zate ni problema, ti maš cajta kolkr češ, k ti ni treba v Rim ....jaz pa vsake toliko pomislim, kako nebi bilo fajn, da bi šla zdaj, ko mam vse tako nametano...ampak, da bi se spravila red delat, to pa ne ....bi rabila par konkretnih brc, da bi se zmigala imaš prav ...samo pomisli - če boš (pre)več delala, boš še prej odletela v Rim ... tko da
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:15:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ .... drgač pa zate ni problema, ti maš cajta kolkr češ, k ti ni treba v Rim ....jaz pa vsake toliko pomislim, kako nebi bilo fajn, da bi šla zdaj, ko mam vse tako nametano...ampak, da bi se spravila red delat, to pa ne ....bi rabila par konkretnih brc, da bi se zmigala imaš prav ...samo pomisli - če boš (pre)več delala, boš še prej odletela v Rim ... tko da ...samo še danes zabušavam, ker res nimam ne volje ne energije za NIČ ...se mi to redko zgodi ....jutri pa s polno paro....ma da se vse blešči, vse zlikano in pripravljeno na prihod .... ....zdaj, ko sem vse tako lepo zapisala, se pa res moram držat, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:17:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ sem tudi jaz mislila, da je kaj več zasebnosti, sam ni... no saj zasebnost si do neke mere sam določaš Kje? Kako?... ok...ti določiš recimo, da lahko samo prijatelji gledajo tvoje slike, tvoj album...potem pa en tvoj prijatelj komentira eno tvojo sliko....in prijatelj od prijatelja (ki pa ni tudi tvoj prijatelj) si lahko potem ogleda cel tvoj album, ko je že enkrat na tvoji sliki....to mi je čist mim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:20:00
|
|
|
|
petarda
|
Bubi kakšen telefon pa imaš ti, da se ti je uspelo iz porodnišnice javljat in čekirat poste? Jaz sem danes sprobavala z mojim se javit na našo debato ali pa na FB, pa sem obupala.... .... mi je pa upselo priti na eno debato novebrk 05 kjer je Amy pisala, da Aleksa doji, pol mu pa vzame joško, pa hitro dudo noter, da ga prevara
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:25:04
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:29:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
...potem pa en tvoj prijatelj komentira eno tvojo sliko....in prijatelj od prijatelja (ki pa ni tudi tvoj prijatelj) si lahko potem ogleda cel tvoj album, ko je že enkrat na tvoji sliki... hm ne vem, nisem še poskusila, samo mislim, da prijatelj od prijatelja niti ne dobi "sporočila", da je ta prijatelj komentiral tvojo sliko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:29:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:33:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
sem zdajle pomislila, kako bi bilo lepo, da bi kak prijatelj s FB, ki živi v neposredni bližini in spremlja aktualno dogajanje in "spremembe stanja", zdajle na vratih pozvonil - seveda s polno vrečo kokic
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:38:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...saj nič zato...če boš mela čas, boš pač čvekala s prijatelji in znanci, če ne, potem ne...to je pa ja simpl. ne, ni tak simpl.... ker nimam časa, klepetam pa vseeno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:39:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ nič se mi ne da.... meni tudi ne ...še oprane cunje bom jutri v sušilca zložila Itak bo pa zdaj 2 dni slabo vreme in ni vrag, da ne bom na približno vsega potrebnega uspela popedenat hvala da si me spomnila. Mislim, da bo vesel, če mu dam cote sušit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:41:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda .... mi je pa upselo priti na eno debato novebrk 05 kjer je Amy pisala, da Aleksa doji, pol mu pa vzame joško, pa hitro dudo noter, da ga prevara
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:42:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...potem pa en tvoj prijatelj komentira eno tvojo sliko....in prijatelj od prijatelja (ki pa ni tudi tvoj prijatelj) si lahko potem ogleda cel tvoj album, ko je že enkrat na tvoji sliki... hm ne vem, nisem še poskusila, samo mislim, da prijatelj od prijatelja niti ne dobi "sporočila", da je ta prijatelj komentiral tvojo sliko evo bom komentirala kako sliko nekoga, ki je moj prijatelj, tvoj pa ni...pa boš videla, ok?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:44:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Z GSMjem sem samo 1x nekaj po netu poskušala srfat, pa mi ni šlo in nisem nikdar več poskusila . Vem pa, da sem ves čas premišljevala, da če bi imela miško, bi bilo lažje WTF
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:45:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...potem pa en tvoj prijatelj komentira eno tvojo sliko....in prijatelj od prijatelja (ki pa ni tudi tvoj prijatelj) si lahko potem ogleda cel tvoj album, ko je že enkrat na tvoji sliki... hm ne vem, nisem še poskusila, samo mislim, da prijatelj od prijatelja niti ne dobi "sporočila", da je ta prijatelj komentiral tvojo sliko evo bom komentirala kako sliko nekoga, ki je moj prijatelj, tvoj pa ni...pa boš videla, ok? kako imaš pa v profilu nastavljeno? - tako, da vso tvojo zasebnost oz. VSE lahko vidijo LE tvoji prijatelji?????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:46:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kakšen telefon pa imaš ti, da se ti je uspelo iz porodnišnice javljat in čekirat poste? Jaz sem danes sprobavala z mojim se javit na našo debato ali pa na FB, pa sem obupala jaz imam običnega SE. Mislim, nič posebnega v smislu office al kaj podobnega greš na wap www.ringaraja.net pol pa po vseh korakih, da prideš na forum in naše debate. Jaz sem si prikaz slikic izklopila, ker jih je preveč. potem pa sem si direkten link do novembrk shranila, da sem vas lahko čitala. To že takrat, ko sem bila en teden not za brezveze. No, če hočeš pisat gor, pa je nov problem, ker se moraš prijavit. Potem pa mi je forum ful razvleklo, ker mi je pri vsaki cele opise pod nicki izpisovalo ampak ajde, ko si not sam en teden in nimaš kaj delat.... pa ko hočeš nekoga malo zavajat, se tudi iz porodne sobe javiš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.2.2009 21:50:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...potem pa en tvoj prijatelj komentira eno tvojo sliko....in prijatelj od prijatelja (ki pa ni tudi tvoj prijatelj) si lahko potem ogleda cel tvoj album, ko je že enkrat na tvoji sliki... hm ne vem, nisem še poskusila, samo mislim, da prijatelj od prijatelja niti ne dobi "sporočila", da je ta prijatelj komentiral tvojo sliko evo bom komentirala kako sliko nekoga, ki je moj prijatelj, tvoj pa ni...pa boš videla, ok? kako imaš pa v profilu nastavljeno? - tako, da vso tvojo zasebnost oz. VSE lahko vidijo LE tvoji prijatelji????? Jaz ja....tale prijateljica recimo, pa tudi meni se zdi...saj tako jih ima večina... No...vidiš zdaj ker fotko sem komentirala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.