|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
5.2.2009 13:27:54   
NinaŠ

A ste se že vse našle na FB? user posted image user posted image user posted image user posted image .... verjetno je najtežje tincci...druge se vsaj malo preko mailov poznamo po imenih in priimkih user posted image user posted image user posted image user posted image

a, ne govor user posted image ... ...s tincci sem imela tudi jaz težave user posted image  ...drugače imam pa med prošnjami še kar nekaj osebkov, za katere ne vem kam jih dati user posted image , tko da, če je katera izmed vas, prosim namignite user posted image  

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.2.2009 13:32:04   
NinaŠ
Nina ne vem zakaj se mi zate zdi, da zadnje čase samo še feštaš? user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  a resuser posted image  ...no sicer si zadnje čase res malo več sprostitve privoščim user posted image ... ...ampak uživam in se enkratno počutim user posted image user posted image user posted image  

p.s. naslednja žurka je v soboto zvečer user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
5.2.2009 13:34:18   
NinaŠ
Danes pa s prijateljico nisva uspeli skoraj nič zapravit user posted image user posted image  skoraj ni da bi človek verjel user posted image  ...samo res ni bilo nič pametnega srečat, oz. je bilo "krneki user posted image "

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
5.2.2009 16:04:02   
petarda
A katera ve, če se da prevleka za lupinico Peg Perego naročiti posebej? Naša prevleka je že čisto obrabljena in bi bilo fajn, če bi se dala samo nova (navadna zelena ali bubble green) kupit...samo nikjer ne zasledim user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
5.2.2009 16:04:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Danes pa s prijateljico nisva uspeli skoraj nič zapravit user posted image user posted image  skoraj ni da bi človek verjel user posted image  ...samo res ni bilo nič pametnega srečat, oz. je bilo "krneki user posted image "

Se mi je zgodilo...že večkrat...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
5.2.2009 19:06:17   
ada2
bili smo malo zunaj na sončku popoldne, vsi, tudi atiuser posted image  (je pogovor očitno vsaj malo zalegel), zdaj pa kuham kamilice, da grema vdihavat...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
5.2.2009 19:17:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

bili smo malo zunaj na sončku popoldne, vsi, tudi atiuser posted image  (je pogovor očitno vsaj malo zalegel), zdaj pa kuham kamilice, da grema vdihavat...

evo jaz jih tudi zdaj kuham...danes gre pa oči s petarditom v šotor user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
5.2.2009 20:44:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

A katera ve, če se da prevleka za lupinico Peg Perego naročiti posebej? Naša prevleka je že čisto obrabljena in bi bilo fajn, če bi se dala samo nova (navadna zelena ali bubble green) kupit...samo nikjer ne zasledim user posted image ....

vprašaj uvoznika. www.mami.si

Jaz sem za Concord Trimaxa spraševala v Pikapolonici, pa je cena nove prevleke 1/2 cene stolčka. Redne cene, ki pa je skoraj 200€. Stolčki pa so v akciji po 130€. Pa barve sploh ne moreš izbirat, moraš vzet to kar pride.

No, ena varianta ti je letna prevleka, če za PP obstaja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
5.2.2009 21:00:21   
NinaŠ
Šit, sem malo urejanje fotk zanemarila user posted image , zdaj se jih je pa nabralo tooooliko user posted image , da mi sploh ni za začet user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
5.2.2009 22:06:42   
*bubi*
jaz pa se moram nove fotoknjige lotit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.2.2009 23:11:13   
petarda

Šit, sem malo urejanje fotk zanemarila user posted image , zdaj se jih je pa nabralo tooooliko user posted image , da mi sploh ni za začet user posted image

Ne govori.... jaz jih še za celo leto 2008 nisem dala na DVD...me je groza, da mi PC odpove....user posted image ....evo ta vikend moram pa res to zrihtat...

...ja pa uredit jih tudi še moram, ja... je bil plan vse to  naredit na porodniški...pa se bojim, da mi bo časa zmanjkalo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
6.2.2009 8:35:54   
amy26
dobro jutrouser posted image

za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
6.2.2009 9:04:03   
ada2
dobro jutro!

mi smo imeli eno burno noč... od polnoči do 1 ga je nabijalo, je kašljal in kašljal... potem sva šla v kopalnico v paro, pa nos s fiziološko prat, pa čaja pit, pa nič boljše, potem pa kar nisem vedela več kaj naredit in sem mu 1 vpih beroduala dalauser posted image  A ga je trdno prijel, jaz sem mu masko gor tiščala, drl se je kot da ga iz kože dajemouser posted image .... potem je enih 5 minut hlipal, nakar reče daj mi še mojo zdravilo (flixotide)user posted image user posted image  no, 10 minut po berodualu je dobil še flixotide in potem mirno zaspal, in nič več kašljal... zdaj zjutraj pa tudi ne kašlja ne vem kak, mogoče ene 3x.

upam, da se umiri do koncauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
6.2.2009 10:24:37   
ada2
zdaj sva si eno vitaminsko bombo privoščila, zdaj greva pa ven na sončka, je tak toplo zunaj, greva gledat, če je v parku več zvončkov kot jih imamo domauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
6.2.2009 14:05:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

mi smo imeli eno burno noč...

...mi tudi user posted image ....evo kašelj se je čisto umiril, vročina tudi...zdaj pa UŠESKA user posted image ....celo noč se je premetaval, jokal in tožil, da ga ušeska bolijo, malo je daleron prijel, zjutraj pa spet jok user posted image .....sva šla takoj k zdravniku in je bil že dobre volje v čakalnici...potem pa spet user posted image ...in verjetno je takrat počil bobenček, ker je bil še čisto svež gnoj, doma pa ga še ni bilo....zdaj mu je pobrala bris, dobil je Primotren do ponedeljka, potem bomo pa videli  izvide....ali to naprej ali zamenjat zdravila user posted image .... je pa dobra novica ta, da ga naj zdaj nebi več bolelo....

...ah ja....sprašujem se kdaj bo konec tega sran**user posted image ?

Še za Adama in vse ostale male in velike bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj se ti naši otroci čimprej pozdravijo.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
6.2.2009 14:40:13   
ada2
eh petarda nama se pa res ta nosečnost čisto pokriva, še petardito pa adam ob najbolj neprimernem času zbolitauser posted image

sicer adam je zdaj ok, se zdaj z bratrancem veselo igrata, kašlja več ne, tako, da mislim, da je berodual pomagal in je bil to spet en taki astmatični napaduser posted image , kaj pa vem, jaz nisem dovolj pametna...

še izjava naše nuše:

pride iz šole in pove, da sta jo en sošolec in še en fant iz 5. razreda obmetavala s kepami, pa da jo je tisti iz 5. 2x zadel, njen sošolec je pa nalašč mimo metal, ker je zaljubljen v njouser posted image user posted image user posted image ... potem pa še prijavi: ampak bi jima pa najrajši kar čestitala, ker sta take lepe okrogle kepe delalauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
6.2.2009 15:18:03   
Urša
Jaz sem spet na bolniški-tokrat imam vnetje sinusov.user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
6.2.2009 15:36:24   
petarda
Ponoči, ko so petardita ušeska bolela sva šla na youtube gledat nodija, da se je malo pomiril, čeprav ob hudi bolečini tudi to ni pomagalo....no in prej si je spet zaželel pogledat nodija, pa potem še enkrat, še enkrat...in potem hoče snežka snežaka (vidi clipe zraven pa mi pokaže)...jaz pospravljam po kuhinji in se mi zazdi nekam čudno besedičenje.... Pridem zraven, risanka vse v redu...poslušam...ne, ni v redu user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=53SNxQY1xXo&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim kaj se ne spomnejo....potem sem dala še pingu, pingu...enaka fora...smo kar na nodija potem nazaj šaltal user posted image ....samo je bilo težko petarditu dopovedat, da snežko ne dela več user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
6.2.2009 15:39:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaz sem spet na bolniški-tokrat imam vnetje sinusov.user posted image user posted image user posted image

Urša ti se pa tudi ne zvlečeš ven user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zate take velike damske pikapoke...naj zaležejo, veliko počivaj čez vikend pa bo... Si dobila kaka zdravila? Za sinuse tudi pomagajo inhalacije, ne? Hitro šotor naredit! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
6.2.2009 15:53:01   
ada2
petarda!!!!!!!

zdaj imam pa jaz tudi user posted image  in pol doma, ko bi adam rad snežaka gledaluser posted image

sem pogledala kaj si gor pripopala, adam je pa medtem čisto lepo nedolžno božično risanko po TV gledal in naenkrat se zadere to mi vstavi, bom gledo tvojega snežakauser posted image
no, zdaj je tudi pri nas snežak pokvarjen, sem ga pa iskala na blinku, pa ga niuser posted image

urša naj bo čimprej boljeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
6.2.2009 15:58:06   
petarda
Na TVS1 je zdaj ena risanka pa mu tisto daj user posted image ....al pa rajš pingu, pingu...ki itak govorijo pingvinsko, samo podnapisi so za dol past user posted image ....ampak jaz mu vseeno tudi pingvine nisem mogla pustit gledat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
6.2.2009 17:39:00   
NinaŠ
če je v parku več zvončkov kot jih imamo domauser posted image

zvončki user posted image user posted image user posted image pri nas že tri dni dežuje, pa imamo še vedno ca 15 cm snega user posted image ...no za drugi teden je pa itak spet napovedan user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
6.2.2009 17:40:22   
NinaŠ
Ajoj, bolezni še ni konec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...glavno - pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
6.2.2009 18:18:02   
ada2

če je v parku več zvončkov kot jih imamo domauser posted image

zvončki user posted image user posted image user posted image pri nas že tri dni dežuje, pa imamo še vedno ca 15 cm snega user posted image ...no za drugi teden je pa itak spet napovedan user posted image

doma so nam že pred tem zadnjim snegom cveteli, pa trobentice tudiuser posted image

za park pa danes nisva mogla prečekirat, ker je bil preveč moker terenuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
6.2.2009 20:08:26   
Urša
Dobila sem AB. Boli pa za znort, nad očmi in pa zobje, se mi zdi, da mi bodo vsi izpadli...in nobena protibolečinska tableta ne pomaga. user posted image  Res ne vem kaj mi je tega treba!user posted image  Hvala za pikapoke.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.