Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 11:56:53
|
|
|
|
ada2
|
drgač bi še kaj prišparal, ne Ada? v bistvu me ne skrbi strošek plenic... bomo spet uporabljali bombažne, vsaj do vstopa v vrtec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 17:34:44
|
|
|
|
petarda
|
Končno......evo uradno končala za dobro leto . Se mi tko fajn it na dopust in porodniško...sploh, ker sem v nosečnosti s petarditom delala preko študentskega servisa in avt.pogodbe do zadnjega dne....nič fraj prej, da bi si lahko v miru vse pripravila....in potem celo obdobje doma zgolj ob tistem zajamčenem starševskem dodatku...zdaj bom pa dobivala celo plačo...pa to je čisti luxuz
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 17:37:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drgač bi še kaj prišparal, ne Ada? v bistvu me ne skrbi strošek plenic... bomo spet uporabljali bombažne, vsaj do vstopa v vrtec Pridna . Mi bomo pa spet na Mullerju. Verjetno...al so že kje kake ugodnejše in prav tako v redu...Bubi?...ti maš verjetno največ izkušenj zdaj .....pa paštetka...samo ona se že dooolgo ni oglasila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 19:27:49
|
|
|
|
petarda
|
Zdajle sem pa rešila eno matematično nalogo, ki jo je dobil od lubija bratec v osmem razredu osnovne šole in je nobeden od domačih ni znal rešit, niti tašča ne, ki mu je do zdaj vedno pomagala pri nalogah ...saj sem morala orng napet možgane, ker sem čist out...ampak dobro dene, ko vidiš, da malo pa še obvladaš.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 19:50:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem pa danes po dvotedenskem prigovarjanju otrok popustila in smo okrasili novoletno rogovilo - no krogle (seveda take, ki lahk tud na tla padejo ) smo navesili gor - pravzaprav jih je boljkone Tina. Zdaj jo moram le še malo s snegom našpricat, da bo bolj zimska . Samo rogovilo smo pa prinesli skor mal preveliko ... ...ampak zdaj se mi pa ne ljubi komplicirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 20:03:52
|
|
|
|
petarda
|
Uuuuuuuuu ste pa hitri....ja, tako je to, ko so otroci...jaz bom tudi začela z okraševanjem doma....mogoče že ta vikend ...samo smrekica bo prišla nazadnje ....me pa mika, da bi letos imeli belo .....pa rdeče bunke gor ....pa ne me vprašat zakaj...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 20:42:24
|
|
|
|
amy26
|
Petarda uživaj do poroda, ker pol ne bo tok časa pelenice Muller še vedno zakon, jaz včasih kupim ene od Lidla so kar ok, vendar od Mulerja so še vedno boljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 20:52:03
|
|
|
|
amy26
|
baterija mi je crkavala, zato sem hitro končala z pisanjem, no sedaj sem priklopljena dobro da petarda prekipeva od energije, jaz nisem pa nimam nobene energije, ponoči ne spim, zbujanje hujše kot v času ko je bila Ela dojenček, nevem kdaj bo ta punca začela spat v kosu, ni noči da bi jo celo prespala, nevem kaj jo muči ali je zvijanje v trebuščku, al zobki al se je navadla ponoči tuliti in ker ve da jo bom vzela pol še bolj vztraja, nevem jutri imamo dedka mraza v službi od Aleks komaj čaka, ker le DM je imel vedno najbolj bogata darila, tokrat bo tudi Ela šla pol gremo pa še na RD, 3.letnega bratranca od Aleksa. toliko zaenkrat, grem gledat Kmetijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 21:02:31
|
|
|
|
petarda
|
Amy tole je zate ... Drgač pa ...zate....saj bo minilo. Ko bom pa jaz rabila mi pa vrni ...eno in drugo Ok...jaz pa grem gledat BB
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 21:03:38
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Amy tole je zate ... Drgač pa ...zate....saj bo minilo. Ko bom pa jaz rabila mi pa vrni ...eno in drugo Ok...jaz pa grem gledat BB hvala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 21:07:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Amy tole je zate ... Drgač pa ...zate....saj bo minilo. Ko bom pa jaz rabila mi pa vrni ...eno in drugo Ok...jaz pa grem gledat BB hvala sva pa naredili reklamo zdaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 21:11:47
|
|
|
|
amy26
|
to pa res a nisi rekla da greš gledat BB evo jaz kao gledam kmetijo, mal tipkam, celo je prišel malo prej domov tako da še z njim malo debatiram, pestro, otroci spijo tako da je končno mir v bajti ker ko so pokonci in oba doma je dretje, lovljenje po celem stanovanju, men se včasih že meša od tega dretja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 21:18:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Jaz sem se pa danes cel dan potepala. Malo z bubijem (no, midva sva šla k zdravniku), potem z bubiko, popoldan pa še z obema Plenice.... mi zdaj uporabljamo Pamperske, pri bubiju sem jih redko, so bile vse OK. Na koncu sem Hoferjeve kupovala, zdaj imajo celo št. 3. Pamperske pa kupujem v Bipi v Avstriji, so tam še najcenejše, pa seveda kvalitetne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.12.2008 21:19:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, bi nam ti malo tvoj trebušček pokazala? Pa Ada?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 8:46:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 9:18:06
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! po dolgem času sem odlično spala in niti ne vem kdaj sta in adam šla na wc a hočete en kink od pobarvank z junaki iz risank? meni je super...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 9:20:26
|
|
|
|
ada2
|
ups, pozabila pripopat evo: http://www.coloriez.com/images/coloriages/index.php
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 9:23:16
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro . Ada hvala za ta kink. Pa hvala za kavico ....bo prijala ob palačinkah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 9:24:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, bi nam ti malo tvoj trebušček pokazala? Pa Ada? Bom obljubim...samo se moram najprej slikat . Oziroma me bo moral moj ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 9:30:55
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro . Ada hvala za ta kink. Pa hvala za kavico ....bo prijala ob palačinkah ampak priznaj, da je tolko dober, da se oprosti za napako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 12:54:25
|
|
|
|
petarda
|
Super link je Še posebej mi je všeč tam, ko so po korakih narisane živali...vsaj kolikor sem na hitro pregledala. Sem si pa spravila pod favorits..ziher bo še kaj prav prišel Evo mi smo bili pa v hosti...smo nabiral material za aranžma .... Nina daj kako slikico gor vašega dreveščka, da nas malo ponese v predpraznični čas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 12:56:16
|
|
|
|
petarda
|
Petardito posluša muco copatarico, jaz mam še za pospravit, nekaj na hitro skuhat, pol pa gremo k Vidu na rojstni dan ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 13:54:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina daj kako slikico gor vašega dreveščka, da nas malo ponese v predpraznični čas zvečer ...ko vam prilimam še kako fotko zimske pravljice v Planici . Snega da ni za verjet , joj kaj bi dala, da bi ga bilo tolk že takoj pred našo hišo . Po cevcu sem JAZ gazila do riti, otroka sploh ni šans, da hodita po njem (no tudi jaz več kot 10 korakov nisem zmogla). Smo se malo lopatali (tam, ko je ratrak zvozil), valjali po cevcu - in potem po trebuhu nazaj v hrib lezli , kopali luknje,.... skratka fantastično
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 13:56:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj, ko smo pojedli kosilo in pospravili, grem pa malo v posteljo , drobižka in se prav pridno z Legicami igrajo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.12.2008 16:21:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo našo novoletno rogovilo (manjka ji še bela barva): tkole pa izgleda cesta v Planico - cesta je sfrezana, sneg pa v višini avtomobilov: ...sem zagazila v sneg (pa še rokavic nisem gor dala , ko nisem pričakovala kam se bom vdrla ): valjanje družina krtkova
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?