|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
12.12.2008 11:56:53   
ada2
drgač bi še kaj prišparal, ne Ada?

v bistvu me ne skrbi strošek plenic... bomo spet uporabljali bombažne, vsaj do vstopa v vrtecuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 651
12.12.2008 17:34:44   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno......evo uradno končala za dobro leto user posted image . Se mi tko fajn it na dopust in porodniško...sploh, ker sem v nosečnosti s petarditom delala preko študentskega servisa in avt.pogodbe do zadnjega dne....nič fraj prej, da bi si lahko v miru vse pripravila....in potem celo obdobje doma zgolj ob tistem zajamčenem starševskem dodatku...zdaj bom pa dobivala celo plačo...pa to je čisti luxuz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 652
12.12.2008 17:37:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

drgač bi še kaj prišparal, ne Ada?

v bistvu me ne skrbi strošek plenic... bomo spet uporabljali bombažne, vsaj do vstopa v vrtecuser posted image

Pridna user posted image .

Mi bomo pa spet na Mullerju. Verjetno...al so že kje kake ugodnejše in prav tako v redu...Bubi?...ti maš verjetno največ izkušenj zdaj user posted image .....pa paštetka...samo ona se že dooolgo ni oglasila

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 653
12.12.2008 19:27:49   
petarda
Zdajle sem pa rešila eno matematično nalogo, ki jo je dobil od lubija bratec v osmem razredu osnovne šole in je nobeden od domačih ni znal rešit, niti tašča ne, ki mu je do zdaj vedno pomagala pri nalogah user posted image ...saj sem morala orng napet možgane, ker sem čist out...ampak dobro dene, ko vidiš, da malo pa še obvladaš.
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 654
12.12.2008 19:50:53   
NinaŠ
Jaz sem pa danes po dvotedenskem prigovarjanju otrok popustila in smo okrasili novoletno rogovilo user posted image - no krogle (seveda take, ki lahk tud na tla padejo user posted image ) smo navesili gor - pravzaprav jih je boljkone Tina. Zdaj jo moram le še malo s snegom našpricat, da bo bolj zimska user posted image . Samo rogovilo smo pa prinesli skor mal preveliko user posted image ... ...ampak zdaj se mi pa ne ljubi komplicirat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 655
12.12.2008 20:03:52   
petarda
Uuuuuuuuu ste pa hitri....ja, tako je to, ko so otroci...jaz bom tudi  začela z okraševanjem doma....mogoče že ta vikend user posted image ...samo smrekica bo prišla nazadnje user posted image ....me pa mika, da bi letos imeli belouser posted image .....pa rdeče bunke goruser posted image ....pa ne me vprašat zakaj...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 656
12.12.2008 20:42:24   
amy26
Petarda uživaj do poroda, ker pol ne bo tok časauser posted image

pelenice Muller še vedno zakon, jaz včasih kupim ene od Lidla so kar ok, vendar od Mulerja so še vedno boljšeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 657
12.12.2008 20:52:03   
amy26
baterija mi je crkavala, zato sem hitro končala z pisanjem, no sedaj sem priklopljenauser posted image

dobro da petarda prekipeva od energije, jaz nisem user posted image  pa nimam nobene energije, ponoči ne spim, zbujanje hujše kot v času ko je bila Ela dojenček, nevem kdaj bo ta punca začela spat v kosu, ni noči da bi jo celo prespala, nevem kaj jo muči ali je zvijanje v trebuščku, al zobki al se je navadla ponoči tuliti in ker ve da jo bom vzela pol še bolj vztraja, nevemuser posted image

jutri imamo dedka mraza v službi od user posted image  Aleks komaj čaka, ker le DM je imel vedno najbolj bogata darila, tokrat bo tudi Ela šla pol gremo pa še na RD, 3.letnega bratranca od Aleksa.

toliko zaenkrat, grem gledat Kmetijo

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 658
12.12.2008 21:02:31   
petarda
Amy tole je zate user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image

Drgač pa user posted image user posted image ...zate....saj bo minilo.user posted image

Ko bom pa jaz rabila mi pa vrni user posted image ...eno in drugouser posted image user posted image user posted image

Ok...jaz pa grem gledat BB user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 659
12.12.2008 21:03:38   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Amy tole je zate user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image

Drgač pa user posted image user posted image ...zate....saj bo minilo.user posted image

Ko bom pa jaz rabila mi pa vrni user posted image ...eno in drugouser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 660
12.12.2008 21:07:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

user posted image

hvalauser posted image

sva pa naredili reklamo zdaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 661
12.12.2008 21:11:47   
amy26
to pa res

a nisi rekla da greš gledat BB

evo jaz kao gledam kmetijo, mal tipkam, celo user posted image  je prišel malo prej domov tako da še z njim malo debatiram, pestro, otroci spijo tako da je končno mir v bajtiuser posted image  ker ko so pokonci in oba doma je dretje, lovljenje po celem stanovanju, men se včasih že meša od tega dretja

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 662
12.12.2008 21:18:57   
*bubi*
Dober večer user posted image

Jaz sem se pa danes cel dan potepala. Malo z bubijem (no, midva sva šla k zdravniku), potem z bubiko, popoldan pa še z obema user posted image

Plenice.... mi zdaj uporabljamo Pamperske, pri bubiju sem jih redko, so bile vse OK. Na koncu sem Hoferjeve kupovala, zdaj imajo celo št. 3.

Pamperske pa kupujem v Bipi v Avstriji, so tam še najcenejše, pa seveda kvalitetne.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 663
12.12.2008 21:19:49   
*bubi*
Petarda, bi nam ti malo tvoj trebušček pokazala? user posted image
Pa Ada? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
13.12.2008 8:46:48   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
13.12.2008 9:18:06   
ada2
dobro jutro!
po dolgem času sem odlično spala in niti ne vem kdaj sta user posted image in adam šla na wcuser posted image

a hočete en kink od pobarvank z junaki iz risank? meni je super...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 666
13.12.2008 9:20:26   
ada2
ups, pozabila pripopatuser posted image

evo:

http://www.coloriez.com/images/coloriages/index.php

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 667
13.12.2008 9:23:16   
petarda
Dobro jutro user posted image . Ada hvala za ta kink. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za kavicouser posted image ....bo prijala ob palačinkah user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 668
13.12.2008 9:24:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, bi nam ti malo tvoj trebušček pokazala? user posted image
Pa Ada? user posted image

Bom obljubim...samo se moram najprej slikatuser posted image . Oziroma me bo moral moj user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 669
13.12.2008 9:30:55   
ada2

Dobro jutro user posted image . Ada hvala za ta kink. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za kavicouser posted image ....bo prijala ob palačinkah user posted image

ampak priznaj, da je tolko dober, da se oprosti za napakouser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 670
13.12.2008 12:54:25   
petarda
Super link je user posted image  Še posebej mi je všeč tam, ko so po korakih narisane živali...vsaj kolikor sem na hitro pregledala. Sem si pa spravila pod favorits..ziher bo še kaj prav prišeluser posted image

Evo mi smo bili pa v hosti...smo nabiral material za aranžmauser posted image ....

Nina daj kako slikico gor vašega dreveščka, da nas malo ponese v predpraznični časuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 671
13.12.2008 12:56:16   
petarda
Petardito posluša muco copatarico, jaz mam še za pospravit, nekaj na hitro skuhat, pol pa gremo k Vidu na rojstni dan user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 672
13.12.2008 13:54:56   
NinaŠ
Nina daj kako slikico gor vašega dreveščka, da nas malo ponese v predpraznični časuser posted image

zvečer user posted image ...ko vam prilimam še kako fotko zimske pravljice v Planici user posted image . Snega da ni za verjet user posted image user posted image user posted image , joj kaj bi dala, da bi ga bilo tolk že takoj pred našo hišo user posted image . Po cevcu sem JAZ gazila do riti, otroka sploh ni šans, da hodita po njem user posted image (no tudi jaz več kot 10 korakov nisem zmogla). Smo se malo lopatali (tam, ko je ratrak zvozil), valjali po cevcu - in potem po trebuhu nazaj v hrib lezli user posted image , kopali luknje,.... skratka fantastično user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 673
13.12.2008 13:56:25   
NinaŠ
Zdaj, ko smo pojedli kosilo in pospravili, grem pa malo v posteljo user posted image , drobižka in user posted image se prav pridno z Legicami igrajo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 674
13.12.2008 16:21:47   
NinaŠ
Evo našo novoletno rogovilo user posted image (manjka ji še bela barva):
user posted image

tkole pa izgleda cesta v Planico - cesta je sfrezana, sneg pa v višini avtomobilov:
user posted image
...sem zagazila v sneg (pa user posted image še rokavic nisem gor dala user posted image , ko nisem pričakovala kam se bom vdrla user posted image ):
user posted image

valjanje user posted image user posted image user posted image
user posted image

družina krtkova user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?