Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 7:33:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes smo bili v mestu in so v okviru festivala risali po ulicah . Sem dala bubiko narisat (po sliki): Lepo, ne? Samo škoda, ker bo že jutri dež Dober poskus natega . Je pa lepa slika vseeno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 8:47:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše, Nuša!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 8:47:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dober poskus natega . Je pa lepa slika vseeno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 11:22:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Tole pa priznam, da je fotomontaža :
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 13:28:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bubi, kaj bi ti rada? Na kavo bi te rada povabila Prideš? Pa vsaj M&M še zraven pripelji
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 21:43:13
|
|
|
|
Teni_
|
Halo babike. Se javljam iz Paklenice. Uživamo 100/h. Nekaj barve smo že pridelali, kljub temu, da smo med 12 in 16 uro v sobi. Teja in Nika sploh nočeta iz vode, Tejo bomo pa očitno poredili tukaj na dopustu, ker full pridno je, ko si lahko sama izbere kaj bo. Paštetka, ti si packa. Bom naložila kake slikice, ko pridemo domov.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 22:23:19
|
|
|
|
Urša
|
Teni, lepo da si se javila! Uživajte še naprej!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 23:39:00
|
|
|
|
petarda
|
Uživajte teni ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 8:03:40
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, drage moje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 12:43:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Saj neeeeeee, dober dan Mi smo že bili v mestnem parku. Kak imajo fajn zdaj za otroke. Škoda, da nimajo celo poletje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 18:39:07
|
|
|
|
ada2
|
paštetka lahko se tudi k meni pripelješ na kafe....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 20:00:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka V četrtek sem fraj. Lahko se pripeljem na kafe. Samo brez M&M Ti samo pokliči. Koga pa boš imela s sabo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 20:17:52
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, imaš ZS.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 20:37:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Urša. že imaš počitnice?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 21:04:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, imaš ZS. Dobro, da si mi povedala, ker verjetno ga res še kak mesec nebi vidla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 21:53:09
|
|
|
|
petarda
|
Bubi lepo te je bilo videti... Lahko noč, se vidiva spet jutri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 22:03:32
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Urša. že imaš počitnice? Ja, od jutri naprej!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 22:05:17
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, imaš ZS. Dobro, da si mi povedala, ker verjetno ga res še kak mesec nebi vidla Saj jaz tudi ne vidim, če me kdo ne opozori, da mi ga je poslal! Včasih je bilo dosti bolj pregledno vse skupaj.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 22:20:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, imaš ZS. Dobro, da si mi povedala, ker verjetno ga res še kak mesec nebi vidla Saj jaz tudi ne vidim, če me kdo ne opozori, da mi ga je poslal! Včasih je bilo dosti bolj pregledno vse skupaj. Pa kaj ne dobita na mail obvestila Pa po novem še celo vsebino napisano.... in predvsem aktivne linke, ker v ZSjih so neaktivni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 22:20:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi lepo te je bilo videti... Lahko noč, se vidiva spet jutri enako Se vidimo jutri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.7.2009 22:41:23
|
|
|
|
Urša
|
Ne,jaz ne dobim sporočil na mejl, se niti ne spomnim kateri mejl sem vpisala...pomoje niti ni več aktiven. Kje se pa vidve dobivata? A si že na morju, Bubi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.7.2009 7:01:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, imaš ZS. Dobro, da si mi povedala, ker verjetno ga res še kak mesec nebi vidla Saj jaz tudi ne vidim, če me kdo ne opozori, da mi ga je poslal! Včasih je bilo dosti bolj pregledno vse skupaj. Pa kaj ne dobita na mail obvestila Pa po novem še celo vsebino napisano.... in predvsem aktivne linke, ker v ZSjih so neaktivni Ne, ne dobivam ...verjetno nimam maila napisanega , mogoče bi bilo pametno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.7.2009 7:03:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kje se pa vidve dobivata? A si že na morju, Bubi? Ni še ...dobivamo se na gmailu...včeraj sva si vzpostavili video povezavo . Danes pa se bosta popoldne dobila petardito in bubi, daj še Jaka pripelji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.7.2009 7:05:25
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro...naj bo lepo, kljub takemu vremenu...
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?