Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.7.2009 22:01:09
|
|
|
|
*bubi*
|
kvaka, jaz te ful občudujem, kak sfolgaš s tremi fanti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.7.2009 10:35:26
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro...že od 6.ure, da ne bo kera mislila da sem do zdaj spala ...čeprav najraje bi, pa imam petardita doma, ker se je včeraj vse predolgo zavleklo in ga potem danes nisem poslala v vrtec, čeprav ni nič utrujen, vstal je pa enako ob 6. uri kot vsak dan....otroci in njihova energija ...jaz pa vsa polomljena Kvaka zdaj vem na koga se obrnit drugič ...je pa bilo premalo biskvita za odprto knjigo, tak da sem potem naredila kao zaprto, pa kar na pleh peki papir in torto gor...čisto po domače .... No, so jih pa vsi pohvalili in kar nekaj gostom sem morala zaupati recept za jogurtovo, ker je res osvežilna , pa še hitro je narejena, če ne vzameš smetane iz pomurskih mlekarn . Bubi rabiš recept, glede na to, da A v kratkem praznuje...ali celo danes
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.7.2009 12:36:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi rabiš recept, glede na to, da A v kratkem praznuje...ali celo danes Ti kar napiši Za danes pa imam drug recept - nas bo dragi povabil v slaščičarno na tortico Upam vsaj, bom konkretno namignila Za jutri pa dvomim, da bom torto pekla - ne bo nekega posebnega praznovanja. Lahko pa kdaj poskusim kar tako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.7.2009 12:37:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Ti, zakaj pa rabiš za jogurtovo torto smetano?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.7.2009 21:36:58
|
|
|
|
Teni_
|
Punce uživajte 100/h. Mi gremo ponoči proti Paklenici. Upam, da bomo čimbolj uživali.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.7.2009 22:07:57
|
|
|
|
petarda
|
Teni uživajte...to boste pa čisto blizu nas Kako pa to, da greste ponoči? Zaradi romantike?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.7.2009 22:10:46
|
|
|
|
petarda
|
Jaz vam tudi pošiljam pozdravček iz z luno obsijane terase z vonjem po morju, junior spi, lubi daje petardita spat in močno upam, da spet ne omaga prej kot on ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 2:20:06
|
|
|
|
Teni_
|
Vedno gremo ponoči. Je večji mir v avtu . Sem pa gledala zdaj malo informacije, pa že zdaj čakajo pol ure na Gruškovju za presop meje. Upam, da ne bo sile.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 5:40:51
|
|
|
|
Urša
|
Teni, imejte se maximalno lepo! Mi smo v Alanu že bili in smo dobili ful veliko družinsko sobo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 7:19:35
|
|
|
|
ada2
|
teni uživajte mi pa imamo danes piknik za nušin RD... grem še zdaj hitro darilo zavit, dokler punca ne pride domov... včeraj je namreč z babico in dedkom (po očetovi strani) šla na eno gledališko predstavo in ker je trajalo kar dolgo je prespala pri njima.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 7:34:04
|
|
|
|
Urša
|
Ima danes RD? 10 let? VSE NAJBOLJŠE, NUŠA!!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 8:13:58
|
|
|
|
ada2
|
ne Urša, jutri ima, ampak bomo danes naredili piknik za babice, dedke, tete, strice... s prijateljicami pa bo praznovala v torek.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 8:15:29
|
|
|
|
ada2
|
ja, 10 let..... 10 LET?????????? joj, 10 let že pa kot da bi jo včeraj domov prinesla.... ma kaj domov prinesla.... kot da me je še strah doma povedat, da sem noseča
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 9:00:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Teni, too late sicer, ampak UŽIVAJTE!!!! petarda, ti pa nehaj Eh, ful ti privoščim. Vam. Jaz bom drugi teden bolj kot ne sama z otrokoma. Moj dela velik finiš pred dopustom, še nagradne šihte je zraven dobil. Babi in dedi gresta na morje. Najraje bi spakirala in šla..... samo kam?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 10:40:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Najraje bi spakirala in šla..... samo kam? pridi k meni pa tudi če bo cele dneve dež se bodo vse cote posušile, kajti pravkar je prispel moj novi sodelavec - sušilec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 20:07:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes smo bili v mestu in so v okviru festivala risali po ulicah . Sem dala bubiko narisat (po sliki): Lepo, ne? Samo škoda, ker bo že jutri dež
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 21:02:08
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, to je najbrž spet fotomontaža, hm? Mi smo bili danes prvič v kinu. Smo gledali Ledeno dobo 3. Kar strašno na momente, tako da ni bilo glih najbolj primerno rjovenje dinozavrov, sta oba sedela v naročju! Upam, da ne bodo kakšne nočne more, ker sta se parkrat zdrznila. Je pa res, da je bil smeh tudi prisoten.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 21:21:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo včeraj gledali Ledeno dobo Ampak smo šli kar navadno verzijo gledat, ker so bubiju tista očala prevelika in mu jih moramo ves čas držat na glavi Ali pa gleda brez, pa je slika čudna No, ko je bila tista mama dinozaver sem ravno pomislila, da bi pri 3D čisto do nas prišla.... pa se mi je zdelo boljše, da je tam nekje v daljavi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 21:55:35
|
|
|
|
Urša
|
Ja, zadnjič si naznanila, da nam imaš nekaj za povedat. potem pa poniknila!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.7.2009 21:59:10
|
|
|
|
Paštetka
|
Zdaj sem hotela nekaj namignit in ko sem hotela odpreti okence za sporočilo mi je cel internet ven vrglo. To je sigurno neko znamenje. Bom še malo tiho
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 6:41:47
|
|
|
|
ada2
|
eh, paštetka..... bubi fenomenalno izgleda, pa če je fotomontaža ali ne..... no, danes je pa res 10 let kar sem postala mama.... ah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 7:26:28
|
|
|
|
petarda
|
VSE NAJBOLJŠE, NUŠA!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 7:28:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zdaj sem hotela nekaj namignit in ko sem hotela odpreti okence za sporočilo mi je cel internet ven vrglo. To je sigurno neko znamenje. Bom še malo tiho V tem primeru pa kar bodi . Kako ste se imeli na morju?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.7.2009 7:31:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo bili danes prvič v kinu. Smo gledali Ledeno dobo 3. Kar strašno na momente, tako da ni bilo glih najbolj primerno rjovenje dinozavrov, sta oba sedela v naročju! Upam, da ne bodo kakšne nočne more, ker sta se parkrat zdrznila. Je pa res, da je bil smeh tudi prisoten. Mene je tudi mikalo, da bi petardita zdaj peljala prvič v kino, samo sem imela že prej pomisleke glede ledene dobe, no zdaj pa zagotovo ne bomo šli...bomo počakali kak bolj prijazen film. Zdaj je gledal že Bolta, pa Madagaskarja in Shreka na CD-jih in so mu kar všeč.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?