|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
2.7.2009 22:01:09   
*bubi*
kvaka, jaz te ful občudujem, kak sfolgaš s tremi fanti user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.7.2009 10:35:26   
petarda
Dobro jutro...že od 6.ure, da ne bo kera mislila da sem do zdaj spala user posted image ...čeprav najraje bi, pa imam petardita doma, ker se je včeraj vse predolgo zavleklo in ga potem danes nisem poslala v vrtec, čeprav ni nič utrujen, vstal je pa enako ob 6. uri kot vsak dan....otroci in njihova energija user posted image ...jaz pa vsa polomljenauser posted image

Kvaka zdaj vem na koga se obrnit drugič user posted image ...je pa bilo premalo biskvita za odprto knjigo, tak da sem potem naredila kao zaprto, pa kar na pleh peki papir in torto gor...čisto po domače user posted image .... No, so jih pa vsi pohvalili in kar nekaj gostom sem morala zaupati recept za jogurtovo, ker je res osvežilna user posted image , pa še hitro je narejena, če ne vzameš smetane iz pomurskih mlekarn user posted image user posted image user posted image user posted image . Bubi rabiš recept, glede na to, da A v kratkem praznuje...ali celo danes user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.7.2009 12:36:35   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Bubi rabiš recept, glede na to, da A v kratkem praznuje...ali celo danes user posted image

Ti kar napiši user posted image

Za danes pa imam drug recept - nas bo dragi povabil v slaščičarno na tortico user posted image  Upam vsaj, bom konkretno namignila user posted image  

Za jutri pa dvomim, da bom torto pekla - ne bo nekega posebnega praznovanja. Lahko pa kdaj poskusim kar tako user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
3.7.2009 12:37:18   
*bubi*
Ti, zakaj pa rabiš za jogurtovo torto smetano? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.7.2009 21:36:58   
Teni_
Punce uživajte 100/h. Mi gremo ponoči proti Paklenici. Upam, da bomo čimbolj uživali.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.7.2009 22:07:57   
petarda
Teni uživajte...to boste pa čisto blizu nas user posted image  Kako pa to, da greste ponoči? Zaradi romantike? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.7.2009 22:10:46   
petarda
Jaz vam tudi pošiljam pozdravček iz z luno obsijane terase z vonjem po morju, junior spi, lubi daje petardita spat in močno upam, da spet ne omaga prej kot on user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.7.2009 2:20:06   
Teni_
Vedno gremo ponoči. Je večji mir v avtuuser posted image . Sem pa gledala zdaj malo informacije, pa že zdaj čakajo pol ure na Gruškovju za presop meje. Upam, da ne bo sile.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.7.2009 5:40:51   
Urša
Teni, imejte se maximalno lepo! Mi smo v Alanu že bili in smo dobili ful veliko družinsko sobo! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.7.2009 7:19:35   
ada2
teni uživajteuser posted image

mi pa imamo danes piknik za nušin RD... grem še zdaj hitro darilo zavit, dokler punca ne pride domov... včeraj je namreč z babico in dedkom (po očetovi strani) šla na eno gledališko predstavo in ker je trajalo kar dolgo je prespala pri njima.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
4.7.2009 7:34:04   
Urša
Ima danes RD? 10 let?
VSE NAJBOLJŠE, NUŠA!!!!!

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.7.2009 8:13:58   
ada2
ne Urša, jutri ima, ampak bomo danes naredili piknik za babice, dedke, tete, strice... s prijateljicami pa bo praznovala v torek.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.7.2009 8:15:29   
ada2
ja, 10 let.....

10 LET??????????

joj, 10 let že user posted image

pa kot da bi jo včeraj domov prinesla.... ma kaj domov prinesla.... kot da me je še strah doma povedat, da sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.7.2009 9:00:02   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Teni, too late sicer, ampak UŽIVAJTE!!!! user posted image

petarda, ti pa nehaj user posted image  Eh, ful ti privoščim. Vam.

Jaz bom drugi teden bolj kot ne sama z otrokoma. Moj dela velik finiš pred dopustom, še nagradne šihte je zraven dobil. Babi in dedi gresta na morje.

Najraje bi spakirala in šla..... samo kam? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
4.7.2009 10:40:40   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Najraje bi spakirala in šla..... samo kam? user posted image

pridi k meni user posted image

pa tudi če bo cele dneve dež se bodo vse cote posušile, kajti pravkar je prispel moj novi sodelavec - sušilecuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
4.7.2009 20:07:12   
*bubi*
Danes smo bili v mestu in so v okviru festivala risali po ulicah user posted image . Sem dala bubiko narisat (po sliki):

user posted image

Lepo, ne? Samo škoda, ker bo že jutri dež user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
4.7.2009 21:02:08   
Urša
Bubi, to je najbrž spet fotomontaža, hm?

Mi smo bili danes prvič v kinu. Smo gledali Ledeno dobo 3. Kar strašno na momente, tako da ni bilo glih najbolj primerno rjovenje dinozavrov, sta oba sedela v naročju! user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne bodo kakšne nočne more, ker sta se parkrat zdrznila. Je pa res, da je bil smeh tudi prisoten.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
4.7.2009 21:21:51   
*bubi*
Mi smo včeraj gledali Ledeno dobo user posted image  Ampak smo šli kar navadno verzijo gledat, ker so bubiju tista očala prevelika in mu jih moramo ves čas držat na glavi user posted image  Ali pa gleda brez, pa je slika čudna user posted image

No, ko je bila tista mama dinozaver sem ravno pomislila, da bi pri 3D čisto do nas prišla.... pa se mi je zdelo boljše, da je tam nekje v daljavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
4.7.2009 21:52:50   
Paštetka
VEČER.... user posted image

NUŠA vse najboljše za rojstni dan ti želita Muser posted image in Muser posted image  in tudi midva straca dva user posted image  user posted image user posted image . NUša, kaj že imaš fanta? user posted image

Bubi, kaj bi ti rada? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
4.7.2009 21:55:35   
Urša
Ja, zadnjič si naznanila, da nam imaš nekaj za povedat. potem pa poniknila!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
4.7.2009 21:59:10   
Paštetka
Zdaj sem hotela nekaj namignit in ko sem hotela odpreti okence za sporočilo mi je cel internet ven vrglo.

To je sigurno neko znamenje.

Bom še malo tiho user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
5.7.2009 6:41:47   
ada2
eh, paštetka.....

bubi fenomenalno izgleda, pa če je fotomontaža ali ne.....

no, danes je pa res 10 let kar sem postala mama.... ahuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
5.7.2009 7:26:28   
petarda
user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE, NUŠA!

user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
5.7.2009 7:28:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Zdaj sem hotela nekaj namignit in ko sem hotela odpreti okence za sporočilo mi je cel internet ven vrglo.

To je sigurno neko znamenje.

Bom še malo tiho user posted image

V tem primeru pa kar bodi user posted image . Kako ste se imeli na morju? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
5.7.2009 7:31:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi smo bili danes prvič v kinu. Smo gledali Ledeno dobo 3. Kar strašno na momente, tako da ni bilo glih najbolj primerno rjovenje dinozavrov, sta oba sedela v naročju! user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne bodo kakšne nočne more, ker sta se parkrat zdrznila. Je pa res, da je bil smeh tudi prisoten.

Mene je tudi mikalo, da bi petardita zdaj peljala prvič v kino, samo sem imela že prej pomisleke glede ledene dobe, no zdaj pa zagotovo ne bomo šli...bomo počakali kak bolj prijazen film. user posted image  

Zdaj je gledal že Bolta, pa Madagaskarja in Shreka na CD-jih in so mu kar všeč. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?