Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 10:09:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 do pol 9 smo spali pa še 4x gremo zvečer spat, potem pa moooorjeeee to pa ziher Nuša tak šteje
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.6.2009 10:10:15 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 10:11:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 do pol 9 smo spali mi pa še pol ure dlje ...ko rečem mi...pa mislim juniorja , ker petardito je bil že ob pol sedmih auf ....ampak nas je pustil dolgo pri miru... ....je komaj ob 8.uri začel tečnarit, da je lačen in naj mu grem gres skuhat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 10:13:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, med 26.7. in 2.8. boste kaj na morju? Če bo vse po načrtih in vse OK, bomo takrat ravno na dopustu....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 12:26:26
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 do pol 9 smo spali mi pa še pol ure dlje ...ko rečem mi...pa mislim juniorja , ker petardito je bil že ob pol sedmih auf ....ampak nas je pustil dolgo pri miru... ....je komaj ob 8.uri začel tečnarit, da je lačen in naj mu grem gres skuhat jaz pa pod mi mislim vse , miha je zaspal včeraj ob pol 8 zvečer, pa do pol 9 ni niti trenil, adam je zaspal ob pol 9, pa je zjutraj do pol 9 potegnil.... potem pa vik in krik, ker je zamudil živ žav
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 22:21:52
|
|
|
|
petarda
|
Naporen dan...a ostali bodo lepi spomini Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.6.2009 10:42:46
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro.... ...sonček je , pa polna luna je mimo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.6.2009 18:44:12
|
|
|
|
Urša
|
Mi pa imamo novega člana! Morskega prašička. Vsi smo čisto navdušeni! Sicer ga nismo imeli namena nabavit, ampak smo bili čez vikend na obisku pri znancih in imajo mladičke pa sta enega celo popoldne naokrog prenašala, je ful udomačen in hop, pa je bil naš!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.6.2009 18:47:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Super, Urša. Glavno, da je mami tudi navdušena, ker bo čez kak mesec že čisto sama skrbela za njega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.6.2009 20:30:23
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Super, Urša. Glavno, da je mami tudi navdušena, ker bo čez kak mesec že čisto sama skrbela za njega Bomo videli! Pustimo se presenetit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.6.2009 20:45:25
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Super, Urša. Glavno, da je mami tudi navdušena, ker bo čez kak mesec že čisto sama skrbela za njega Bomo videli! Pustimo se presenetit! jaz sem Nuši kupila morskega prašička ko je bila stara 4 leta in je ful skrbela zanj. vsak dan mu je zamenjala vodo in natresla zrnje, ter dala kako solato ali travo ali sadje, pa ful se je igrala z njim. pri čiščenju kletke sva bile pa zmenjeni, da ji pomagam. umazano sem jaz pospravila, ona je pa potem čisto steljo nastlala. in veliko bolj zabaven je bil kot zdaj ta zajček, ki ga imamo, tako, da ko se bo zajček poslovil, bomo spet prešli na prašička
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.6.2009 20:49:22
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa da vam še povem kaj smo pa mi imeli v kleti... nesem jaz lepo danes že tretjič cote v stroj in sredi kleti najdem majhnega slepca bil je res še mladiček, tanek kot mezinec in dolg kakih 20 cm. potem ga je nečak odnesel ven na travo, kjer sta ga z Nušo še dolgo "pasla". je bil na koncu že čisto navajen vlačenja po rokah je pa imel pravo srečo, da se je ravno tedaj, ko sem šla v klet priplazil, ker lahko bi se kam skril in ga ne bi našli, pa bi umrl
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.6.2009 20:53:58
|
|
|
|
ada2
|
no, pa še ena Adamova cvetka od včeraj.... ko je nehalo zvečer deževati smo šli malo po lužah skakat in smo tudi naleteli na eno povoženo žabo, ki si jo je Adam seveda podrobno ogledal... Adam: "A kar umrla je?" Jaz: "Ne, avto jo je povozil, ker ni ubogala mame." Ati: "Pa atija ni ubogala." Adam: "Pa Nuše ni ubogala, ne?" Jaz: "Ja, tudi Nuše ni ubogala." Adam: "Ja, ni ubogala moje Nuše, pa so jo žabe vrgle na cesto. Zdaj pa ima, ko je mrtva."
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.6.2009 22:02:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka večer... jaz imam tak muskelfiber, da grem kar spat Sem vedela, da je pametno ostati doma .... Pa zate...da bo bolje....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.6.2009 22:06:05
|
|
|
|
petarda
|
Urša lepa fotka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.6.2009 7:24:12
|
|
|
|
petarda
|
******************************************* VSE NAJBOLJŠE, BUBI! OSTANI ŠE NAPREJ TAK SONČEK! *******************************************
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.6.2009 7:27:37
|
|
|
|
ada2
|
Bubi vse najboljše!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.6.2009 8:34:34
|
|
|
|
Urša
|
BUBI, VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.6.2009 9:45:19
|
|
|
|
Teni_
|
Bubi, še tukaj - vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.6.2009 15:26:33
|
|
|
|
petarda
|
Bubi? Te je v križu vsekalo? ....ala, bo treba vstat, čeprav si že 30
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.6.2009 16:36:25
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi? Te je v križu vsekalo? ....ala, bo treba vstat, čeprav si že 30 Al se ga je pa napila!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.6.2009 18:32:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi? Te je v križu vsekalo? ....ala, bo treba vstat, čeprav si že 30 Hvala vsem za čestitke in lepe želje Ne, ni me nič vsekalo.... sem šele zdaj prišla domov. Od jutra smo že naokoli, je tak lep dan. Zdaj pa moram bubiko spat spravit. Mi je v avtu zaspala, pa ne vem, če lahko dam kar umazano spat Eh, ne.... jo bo treba zbudit. Jap, lep dan je danes, sem ful vesela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.6.2009 18:33:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi? Te je v križu vsekalo? ....ala, bo treba vstat, čeprav si že 30 Al se ga je pa napila! urša, urša, ti pa me ne poznaš.... jaz pa alkohol je kot slon pa kotalke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.6.2009 19:36:25
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi? Te je v križu vsekalo? ....ala, bo treba vstat, čeprav si že 30 Al se ga je pa napila! urša, urša, ti pa me ne poznaš.... jaz pa alkohol je kot slon pa kotalke Vem, vem, ampak za 30 je pa vse možno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.6.2009 0:01:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi? Te je v križu vsekalo? ....ala, bo treba vstat, čeprav si že 30 Al se ga je pa napila! urša, urša, ti pa me ne poznaš.... jaz pa alkohol je kot slon pa kotalke Prav lušno in prisrčno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?