|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
7.6.2009 10:09:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

do pol 9 smo spali user posted image user posted image user posted image

pa še 4x gremo zvečer spat, potem pa moooorjeeeeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa ziher Nuša tak šteje user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.6.2009 10:10:15 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
7.6.2009 10:11:31   
petarda

mi pa še pol ure dlje user posted image user posted image user posted image ...ko rečem mi...pa mislim juniorja user posted image , ker petardito je bil že ob pol sedmih auf user posted image ....ampak nas je pustil dolgo pri miru...user posted image ....je komaj ob 8.uri začel tečnarit, da je lačen in naj mu grem gres skuhat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
7.6.2009 10:13:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, med 26.7. in 2.8. boste kaj na morju? user posted image

Če bo vse po načrtih in vse OK, bomo takrat ravno na dopustu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
7.6.2009 12:26:26   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

mi pa še pol ure dlje user posted image user posted image user posted image ...ko rečem mi...pa mislim juniorja user posted image , ker petardito je bil že ob pol sedmih auf user posted image ....ampak nas je pustil dolgo pri miru...user posted image ....je komaj ob 8.uri začel tečnarit, da je lačen in naj mu grem gres skuhat user posted image

jaz pa pod mi mislim vseuser posted image , miha je zaspal včeraj ob pol 8 zvečer, pa do pol 9 ni niti trenil, adam je zaspal ob pol 9, pa je zjutraj do pol 9 potegnil.... potem pa vik in krik, ker je zamudil živ žavuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
7.6.2009 22:21:52   
petarda
Naporen dan...a ostali bodo lepi spomini user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.6.2009 10:42:46   
petarda
Dobro jutro.... user posted image ...sonček je user posted image user posted image user posted image user posted image ,
pa polna luna je mimo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.6.2009 18:44:12   
Urša
Mi pa imamo novega člana! user posted image  Morskega prašička. user posted image  Vsi smo čisto navdušeni! Sicer ga nismo imeli namena nabavit, ampak smo bili čez vikend na obisku pri znancih in imajo mladičke pa sta enega celo popoldne naokrog prenašala, je ful udomačen in hop, pa je bil naš! user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.6.2009 18:47:11   
*bubi*
Super, Urša.

Glavno, da je mami tudi navdušena, ker bo čez kak mesec že čisto sama skrbela za njega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.6.2009 20:30:23   
Urša

Super, Urša.

Glavno, da je mami tudi navdušena, ker bo čez kak mesec že čisto sama skrbela za njega user posted image user posted image user posted image

Bomo videli! Pustimo se presenetit! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.6.2009 20:45:25   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Super, Urša.

Bomo videli! Pustimo se presenetit! user posted image user posted image user posted image

jaz sem Nuši kupila morskega prašička ko je bila stara 4 leta in je ful skrbela zanj. vsak dan mu je zamenjala vodo in natresla zrnje, ter dala kako solato ali travo ali sadje, pa ful se je igrala z njim. pri čiščenju kletke sva bile pa zmenjeni, da ji pomagam. umazano sem jaz pospravila, ona je pa potem čisto steljo nastlala. in veliko bolj zabaven je bil kot zdaj ta zajček, ki ga imamo, tako, da ko se bo zajček poslovil, bomo spet prešli na prašičkauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.6.2009 20:49:22   
ada2
aja, pa da vam še povem kaj smo pa mi imeli v kleti...

nesem jaz lepo danes že tretjič cote v stroj in sredi kleti najdem majhnega slepcauser posted image user posted image user posted image  bil je res še mladiček, tanek kot mezinec in dolg kakih 20 cm. potem ga je nečak odnesel ven na travo, kjer sta ga z Nušo še dolgo "pasla". je bil na koncu že čisto navajen vlačenja po rokahuser posted image user posted image user posted image  je pa imel pravo srečo, da se je ravno tedaj, ko sem šla v klet priplazil, ker lahko bi se kam skril in ga ne bi našli, pa bi umrluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.6.2009 20:53:58   
ada2
no, pa še ena Adamova cvetka od včeraj....

ko je nehalo zvečer deževati smo šli malo po lužah skakat in smo tudi naleteli na eno povoženo žabo, ki si jo je Adam seveda podrobno ogledal...

Adam: "A kar umrla je?"
Jaz: "Ne, avto jo je povozil, ker ni ubogala mame."
Ati: "Pa atija ni ubogala."
Adam: "Pa Nuše ni ubogala, ne?"
Jaz: "Ja, tudi Nuše ni ubogala."user posted image
Adam: "Ja, ni ubogala moje Nuše, pa so jo žabe vrgle na cesto. Zdaj pa ima, ko je mrtva."

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.6.2009 21:11:09   
Paštetka
večer...

jaz imam tak muskelfiber, da grem kar spat user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.6.2009 22:02:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

večer...

jaz imam tak muskelfiber, da grem kar spat user posted image

Sem vedela, da je pametno ostati doma user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pa zate...da bo bolje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.6.2009 22:06:05   
petarda
Urša lepa fotka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.6.2009 7:24:12   
petarda
user posted image

VSE NAJBOLJŠE, BUBI! OSTANI ŠE NAPREJ TAK SONČEK!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
9.6.2009 7:27:37   
ada2
Bubi vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
9.6.2009 8:34:34   
Urša
BUBI, VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
9.6.2009 9:45:19   
Teni_
Bubi, še tukaj - vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
9.6.2009 15:26:33   
petarda
Bubi? Te je v križu vsekalo? user posted image user posted image user posted image user posted image ....ala, bo treba vstat, čeprav si že 30 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
9.6.2009 16:36:25   
Urša

Bubi? Te je v križu vsekalo? user posted image user posted image user posted image user posted image ....ala, bo treba vstat, čeprav si že 30 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Al se ga je pa napila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
9.6.2009 18:32:36   
*bubi*

Hvala vsem za čestitke in lepe želje user posted image

Ne, ni me nič vsekalo.... sem šele zdaj prišla domov. Od jutra smo že naokoli, je tak lep dan. Zdaj pa moram bubiko spat spravit. Mi je v avtu zaspala, pa ne vem, če lahko dam kar umazano spat user posted image Eh, ne.... jo bo treba zbudit.

Jap, lep dan je danes, sem ful vesela user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
9.6.2009 18:33:08   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  Al se ga je pa napila! user posted image user posted image user posted image

urša, urša, ti pa me ne poznaš.... jaz pa alkohol je kot slon pa kotalke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
9.6.2009 19:36:25   
Urša

urša, urša, ti pa me ne poznaš.... jaz pa alkohol je kot slon pa kotalke user posted image user posted image user posted image

Vem, vem, ampak za 30 je pa vse možno! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
10.6.2009 0:01:17   
petarda

user posted image

Prav lušno in prisrčno! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?