Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.6.2009 22:57:38
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.6.2009 6:36:36
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.6.2009 7:01:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a se lahko pohvalim, da imamo nov prenosnik? Jaz si ga tudi obetam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.6.2009 7:05:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro! Dobro jutro, petarda! In vse ostale. Vidim, da si se na veliko poslovila od dvajsetih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.6.2009 7:25:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro! Dobro jutro, petarda! In vse ostale. Vidim, da si se na veliko poslovila od dvajsetih. Ampak sem se res! .... včeraj sem se prav zbudila z zavedanjem, da tako mlada ne bom nikoli več .....in skoz sem imela v glavi...danes še dvojka spredaj...jutri že trojka .... Pa ful so me lovile misli, če sem si ustvarila vse kar sem imela namen do 30-tih...in sem pogruntala, da skoraj vse...imam ljubečega moža, dva prekrasna otroka, zlato mamo, najboljšega brata in malega bratca, dobre odnose s taščo, tastom, svakom, svakinjo.....ma idealno....od vseh stvari na popisu mora bit do 30 ....mi manjka samo diploma ....jah, no....nekaj je bilo pa treba pustit za popis do 40 Včeraj zvečer sem pa odprla šampanjček, nazdravila z možičkom in mu omogočila, da še zadnjič (upam da ) odpelje v posteljo dvajsetletnico.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.6.2009 8:10:04
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ampak sem se res! .... včeraj sem se prav zbudila z zavedanjem, da tako mlada ne bom nikoli več .....in skoz sem imela v glavi...danes še dvojka spredaj...jutri že trojka .... Pa ful so me lovile misli, če sem si ustvarila vse kar sem imela namen do 30-tih...in sem pogruntala, da skoraj vse...imam ljubečega moža, dva prekrasna otroka, zlato mamo, najboljšega brata in malega bratca, dobre odnose s taščo, tastom, svakom, svakinjo.....ma idealno....od vseh stvari na popisu mora bit do 30 ....mi manjka samo diploma ....jah, no....nekaj je bilo pa treba pustit za popis do 40 Včeraj zvečer sem pa odprla šampanjček, nazdravila z možičkom in mu omogočila, da še zadnjič (upam da ) odpelje v posteljo dvajsetletnico. , najbolj mi je pa všeč zadnji stavek drugače pa VSE NAJBOLJŠE!!!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.6.2009 8:37:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, joj, petarda... ko to berem, se sprašujem, če sem čudna Meni se ne zdi nič posebnega. Al pa me bo začelo čez 6 dni metat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.6.2009 8:56:54
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro! Dobro jutro, petarda! In vse ostale. Vidim, da si se na veliko poslovila od dvajsetih. Ampak sem se res! .... včeraj sem se prav zbudila z zavedanjem, da tako mlada ne bom nikoli več .....in skoz sem imela v glavi...danes še dvojka spredaj...jutri že trojka .... Pa ful so me lovile misli, če sem si ustvarila vse kar sem imela namen do 30-tih...in sem pogruntala, da skoraj vse...imam ljubečega moža, dva prekrasna otroka, zlato mamo, najboljšega brata in malega bratca, dobre odnose s taščo, tastom, svakom, svakinjo.....ma idealno....od vseh stvari na popisu mora bit do 30 ....mi manjka samo diploma ....jah, no....nekaj je bilo pa treba pustit za popis do 40 Včeraj zvečer sem pa odprla šampanjček, nazdravila z možičkom in mu omogočila, da še zadnjič (upam da ) odpelje v posteljo dvajsetletnico. petarda vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.6.2009 8:40:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan! Petarda, hitro poročaj, če je že kaj drugače!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.6.2009 13:32:42
|
|
|
|
ada2
|
no, miha je pa danes že 3 mesece star, sva imela pregled in je že 65,5 cm velik in ima 6,5 kg. pa dobil je prvega pikeca in ni nič jokal... je pa zato jokal Adam, ker ni smel zraven k svoji zdravnici ... ko sem njej to povedala je pa rekla, da naj drugič kar pride zraven, če jo tako rad vidi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.6.2009 14:20:52
|
|
|
|
*bubi*
|
miha
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.6.2009 21:42:42
|
|
|
|
petarda
|
Hvala vsem za čestitke...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.6.2009 21:44:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, joj, petarda... ko to berem, se sprašujem, če sem čudna Meni se ne zdi nič posebnega. Al pa me bo začelo čez 6 dni metat Ma neeee...ti nisi čudna...jaz sem ...ah... jaz sem res eno tako bitje, da vse čutim dvojno ....reeees... včasih me mečejo taka čustva, razmišljanja, ideje, prebliski...kot bi bila še vedno otrok ....ampak mi je všeč Res
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 6:44:33
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro, punce.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 11:54:33
|
|
|
|
ada2
|
jaz imam pa novo frizuro.... sem dala kodre vstran
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 12:10:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan Slikice, ada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 15:08:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober dan Slikice, ada Podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 15:12:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, miha je pa danes že 3 mesece star, sva imela pregled in je že 65,5 cm velik in ima 6,5 kg. pa dobil je prvega pikeca in ni nič jokal... je pa zato jokal Adam, ker ni smel zraven k svoji zdravnici ... ko sem njej to povedala je pa rekla, da naj drugič kar pride zraven, če jo tako rad vidi ...uuuu kdaj sem pa to spregledala??? Ti imaš pa res hranilno mleko...junior dvomim, da bo šel dosti čez 5 kg in 60cm... Pa čestitke za 3m
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 20:44:45
|
|
|
|
petarda
|
Ala...sladoled v šalčko, pa na čvek...čakam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 21:08:01
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ala...sladoled v šalčko, pa na čvek...čakam Morda se ti na sladoledu pridružim kdaj drugič, končujem 10. dnevni post, ja beri 10 dni že nisem jedla, cel dan sem pila javorjev sirup, malo limone in vodo in to je bil moj jedilnik zadnjih dni , no pa cca dve kavici na dan, to je bil moj edini greh. Zakaj post, da se spucam ker prebava me matra že leta in leta, sedaj pa upam da se bo zadeva kaj poštimala ko začnem zdravo jesti, no vsaj tako planiram.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 21:13:27
|
|
|
|
petarda
|
oooooooooooo Amy...dobra si . Tole kuro z javorjem pa poznam...sva jo z mojim tudi dala pred leti čez..in sva se ful dobro počutila . A to si kupila prav tistega, ko je una papiga alkajježe gor? V pločevinki? Ker moj je pred kakim mesecem spet probal..samo z enim javorjem iz DM-ja pa ni bilo takega učinka...se ni tako dobro počutil, kot pred leti...Lahko pa tudi, da so že leta posredi...jaz tudi ne vem, če bi zdaj tako dobro prenesla tako kuro...no...zdaj sploh ne, ko dojim...samo po dojenju bi se pa tudi jaz rada za začetek vrgla na čiščenje....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 21:23:55
|
|
|
|
amy26
|
v lekarni sem kupila ta sirup, mešanica javorjevega in palminega sirupa, imenuje se Madal Bal in je res v pločevinki, 1l sem imela za cca 10 dni, v začetku je bila kar malo kriza sploh pa 6.dan ko smo imeli pri tašči kosilo nedelja, pol je bilo pa ok, sploh ko imaš službo lažje zdržiš res sem se morala spucati, počutim se super, edino kar me malo skrbi da bi nazaj dobila izgubljene kg, no upam da ne bom ker se bom sedaj res posvetila zdravi prehrani drugače bo ves trud zaman jutri začnem z sokovi pa morda malo čiste zelenjavne juhice, komaj čakam, pogrešam slano hrano
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 21:31:12
|
|
|
|
petarda
|
Ja, Madal Bal, ja...tega sva imela tudi midva prvič. Koliko kg pa si izgubila v 10-tih dneh?
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?