Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 21:43:14
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, Madal Bal, ja...tega sva imela tudi midva prvič. Koliko kg pa si izgubila v 10-tih dneh? tehtala se bom jutri, drugače pa ne dosti cca 4kg, zadnje tri dni se tehtica nič ni pomaknila, morda se še kaj bo saj bom še naslednja 2-3 dni jedla bolj malo, bolj pila naravne sokove, juhica itd da se telo počasi navadi na normalno hrano. se mi pa kar pozna da sem shujšala, hlače mi kar dol padajo ki sem jih nosila pred tem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 21:53:32
|
|
|
|
petarda
|
Jaooo ti zavidam . Sem prepričana, da se zdaj bolj počutiš od mene...sem zmazala pol banjice Hoferjevega sladoleda in me vse tišči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 22:02:43
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaooo ti zavidam . Sem prepričana, da se zdaj bolj počutiš od mene...sem zmazala pol banjice Hoferjevega sladoleda in me vse tišči sanjam kebab, mesni burek, čufte,...sladoled me čisto nič ne mika moram nehat o hrani, lačna ratujem, bolje da grem spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.6.2009 22:06:45
|
|
|
|
petarda
|
burek...mmmm...čufti...mmmmm....kebab.....mmmmm....meni tudi sladoled ne diši več .... Lahko noč, Amy... ... pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.6.2009 7:37:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Še dobro, da me ni bilo zvečer sem gor. Bi šla hladilnik praznit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.6.2009 11:47:34
|
|
|
|
kvaka
|
Dober dan Amy bravo kapo dol ... A to se začne dogajat tam po 30 Pol mam še čas Drugače pa nič posebnega tu pri nas. Le Luka bo kmalu šel v vrtec in srčno upam da bo bolje sprejel kot sta ga A&J .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.6.2009 12:17:28
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro . Sem šla okoli devetih nazaj spat in sem malo prej prilezla iz postelje.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.6.2009 12:48:45
|
|
|
|
petarda
|
Dober dan. Teni kar privošči si...jaz te razumem Kako igro se pa vidve z bubi igrata na FB...grem še jaz z vami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.6.2009 13:50:01
|
|
|
|
ada2
|
Miha je sprejet v vrtec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.6.2009 19:55:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Miha je sprejet v vrtec Kdaj pa začne? Bubika je tudi sprejeta, s 1.9.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.6.2009 20:30:32
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka tak, naredila sem si 4 sendviče, zdaj pa grem pred TV. za desert bo pa mangov sladoled Kam jih boš pa dala? vseeno uživaj Miha čestitke , kdaj pa bo šel v vrtec?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.6.2009 22:01:31
|
|
|
|
ada2
|
1.3. drugo leto začne. saj, kolko danes skačem od veselja, bom takrat jokala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.6.2009 22:02:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Miha je sprejet v vrtec Kdaj pa začne? Bubika je tudi sprejeta, s 1.9. super bubi... a se spomniš takrat, ko sem bila pri tebi kako sva obe trepetali, če bosta v vrtcu? pa tisti dan sem ga jaz tudi vpisala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.6.2009 12:02:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Daaaan Eh, ADa, nič ne boš jokala.... prav oddahnila si boš, da ga imaš kje v dobrih rokah pustit. Jaz sem sicer pričakovala mesto v teh jaslih, ampak em je vseeno grizlo. No, zdaj sem prav vesela, da bo bubika v tak lep vrtec hodila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.6.2009 12:06:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Daaaan Eh, ADa, nič ne boš jokala.... prav oddahnila si boš, da ga imaš kje v dobrih rokah pustit. Jaz sem sicer pričakovala mesto v teh jaslih, ampak em je vseeno grizlo. No, zdaj sem prav vesela, da bo bubika v tak lep vrtec hodila saj vem, da jim prav nič ne manjka tam, pa da se imajo prav fino, ampak do zdaj sem še pri vsakem jokala, pa vem, da ne bo zdaj nič drugače.... otroci niso jokali, jaz pa sem ... no, ne v vrtcu, ampak potem na poti domov je pa bilo par solzic
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.6.2009 22:52:09
|
|
|
|
petarda
|
Me veseli za vaju... junior pa ni sprejet ...in to zato, ker je med letom... sedaj je predzadnji v čakalni vrsti in bomo dobili odločbo en mesec preden bo izpolnil pogoje za sprejem (starost)..... ... Ah...saj bo... Veliko je staršev, ki dajo vlogo za vrtec, pa potem otroka raje prvo leto k varuški... upam, da se bo kako mesto našlo za mojega pamžka, drgač bom pa jaz doma ostala ....mi je itak takoooo fajn na porodniški
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 7:05:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda drgač bom pa jaz doma ostala ....mi je itak takoooo fajn na porodniški Hmmmm.... bi nam rada kaj povedala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 7:06:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Sicer pa dobro jutro Upam, da bo danes tudi tako lep dan kot včeraj.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 8:42:53
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda drgač bom pa jaz doma ostala ....mi je itak takoooo fajn na porodniški Hmmmm.... bi nam rada kaj povedala? Mene tudi zanima, ja. No povej, petarda. Drugače pa, dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 8:52:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda drgač bom pa jaz doma ostala ....mi je itak takoooo fajn na porodniški Hmmmm.... bi nam rada kaj povedala? Mene tudi zanima, ja. No povej, petarda. Drugače pa, dobro jutro! Samo to kar sem napisala . Drgač pa dobro jutro . Jaz tudi upam, da bo danes tako lep dan, kot je bil včeraj, samo pihalo bi lahko manj.... Ker imamo danes kosilo za družino in par prijateljev.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 9:44:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, med 26.7. in 2.8. boste kaj na morju?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.6.2009 9:52:18
|
|
|
|
ada2
|
do pol 9 smo spali pa še 4x gremo zvečer spat, potem pa moooorjeeee
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?