Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 14:51:13
|
|
|
|
Teni_
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 14:55:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada čestitamo tebi in tvoji družini!!! ... no zdaj pa: naj se zabava prične
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 15:18:22
|
|
|
|
Urša
|
Ada, iskrene čestitke!!!! Pa si ga le dočakala! Veliko lepih trenutkov tvoji družinici, ki pa je zdaj že prava familija!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 15:20:24
|
|
|
|
Urša
|
Zabava bo kr zvečer, ko bodo otroci v postelji! Joooj, samo jaz grem danes zvečer ven, tako da me ne bo pred računalnikom, bom pa nazdravila na Ado in Mihca! Zdaj pa Petarda, si ti na vrsti, nas že fajn srbijo prsti! ali , to bo šele napeto!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 16:51:23
|
|
|
|
amy26
|
Ada čestitke za malega korenjaka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 19:57:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
No, kje ste zdaj Petrada, najprej ti na raport in prosim poročilo tvojega stanja ...drugače pa: na zdravje Mihca, Ade in njunih 3 , ki ju čakajo doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 20:13:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...drugače pa: na zdravje Mihca, Ade in njunih 3 , ki ju čakajo doma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 20:51:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No, kje ste zdaj Petrada, najprej ti na raport in prosim poročilo tvojega stanja Evo mene...malo prej prispela iz sejma Dom v Ljubljani ....saj vem, malo izzivam, samo saj imajo tudi v Ljubljani porodnišnico .... Se pa drugače super počutim, samo zdaj me pa res ful dol tišči, ker sem preveč sedela in stala danes....ampak...saj bo bolje.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 21:02:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...drugače pa: na zdravje Mihca, Ade in njunih 3 , ki ju čakajo doma Evo se pridružujem fešti...jaz bom nazdravila kar s čajem iz malinovih listov z okraski marjetic
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 21:06:39
|
|
|
|
petarda
|
Popoldne me je Ada klicala, sem ji povedala kak smo napeto čakale novičke...se vsem lepo zahvaljuje in vas pozdravlja. Pravi, da mi želi vsaj tak porod, se pravi, da je bilo še kar OK... rodila je v uri in pol. .... Miha je pravi korenjak, je menda že pridno papal, vlekel ful, tak da suuuuper ....ona pa tudi nič raztrgana, nič šivana in je OK.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 21:28:13
|
|
|
|
petarda
|
Nina...si pod mizo padla?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 0:14:26
|
|
|
|
nincy
|
Ada čestitke za malega Mihca in velik cartanja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 7:24:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina...si pod mizo padla? ja skor ...ne v posteljo Drugače pa: dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 7:26:00
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina...si pod mizo padla? ja skor ...ne v posteljo Drugače pa: dobro jutro dobro jutro kava za vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 7:27:35
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ... Hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 8:36:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Midve pa greva ven na kavico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 8:37:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada za tak porod. Pri 4 kg nič šivana?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 8:52:06
|
|
|
|
Urša
|
Petadra, ti pa kar počakaj na 8.3.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 9:56:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada za tak porod. Pri 4 kg nič šivana? jap
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 9:59:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
S Tino greva zdaj na kontrolo k P . Joj, samo upam, da bo rekla, da ko Tina shodi gre lahko v vrtec in ji slučajno ne priporoči še kakega počitka , ker meni že totalno preseda biti doma in bi si želela v ponedeljek (hm, če bo Tina kolikortoliko OK) it v službo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 13:24:32
|
|
|
|
Naty_ka
|
za Tino.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 13:27:23
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ in bi si želela v ponedeljek (hm, če bo Tina kolikortoliko OK) it v službo Kako ti jaz zavidam ta stavek . Jao. Pri nas so se delovni pogoji in medsebojni odnosi tako poslabšali, da je že na meji nevzdržnega. Delamo pa 12 ur, brez pavze, malice. Še pit ali na wc ni časa iti. In pri povečanem obsegu dela, nam eno delavko preprosto vzamejo v smeni.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 13:30:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
Saj ne vem, če naj zgornji post zbrišem ali pustim. Da nebom spet dobila po nosu da jamram. Ni bilo mišljeno kot jamranje. Pač pa kruto dejstvo. Ker je bilo fajn delat in smo se -čeprav smo res mogle zelo delati- fajn razumele. S tem pa ko je ena majn, pa so vse preobremenjene in ni več tisto kar bi moralo biti.
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 4.3.2009 13:39:31 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 13:31:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
Peeeeeeeeeeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarddddaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Javi se. Da vemo kako je s tabo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.3.2009 13:51:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty želim ti, da se odnosi in urnik izboljšajo, čeprav je to takoooo težkoooo. Verjamem pa, da je preobremenjenost naredila svoje P je bila s Tininim stanjem kar zadovoljna in ji dala dovoljenje, da gre v ponedeljek v vrtec , če bo vsaj malo bolj aktivno in sigurno začela stopat, kar pa verjamem da bo, saj ima še 4 dni časa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.