|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
26.11.2008 9:54:27   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. Šibam v LJ, da se spodobno oblečem user posted image user posted image user posted image

Uživajte na srečanju.user posted image

Saj samo malo sfališ odcepe, pa si v momentu v Celju! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
26.11.2008 9:57:03   
gajka
tejkaz - čestitke Evi za 2. svečko! user posted image Pa naj se čim prej pozdravi! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
26.11.2008 10:01:38   
gajka
anaya - čestitke Neli za 3 mesece! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
26.11.2008 10:09:07   
tejkaz
Eva se zahvaljuje za čestitke.

Smo tako tako. Eva je malo bolje. Včasih se ji uspe že izkašljati. Jaz imam pa občutek polne glave. Pečeva sacherco, popoldan prideta tast in tašča user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
26.11.2008 10:09:19   
Maja T.

U Ž I V A J T E    V    C E L J U                           

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
26.11.2008 10:19:40   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

U Ž I V A J T E    V    C E L J U                           

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enako, pa popoldan čakamo na slikovno gradivouser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
26.11.2008 10:36:52   
Vilika
Mi smo pa sedaj kar nekaj evrov porabili user posted image .... sem celo dopoldne po spletu brskala in nazadnje naročila:
- avrosedež Maxi Cosi Priori, pri sončku
- prenosno posteljico in fredov obroč pri baby centru

zdaj pa greva mal na sončka z Vidkom.

uživajte klepetulje v Celju!!!

in vse ki ostanete doma tudi user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
26.11.2008 10:42:19   
tatly
vilika si vidla klko je v intersparu avtosedez maxi cosi?120€ se mi ne zdi drag

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
26.11.2008 10:42:57   
tatly
aja
evi vse naj naj za 2 rojstni dan
neli pa za 3 meseceuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
26.11.2008 11:01:16   
buhtlčk
lih vas preberem, pa se tamal zbudi

kasneje.... (pa mal manj pišite hahaha - ni resno)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
26.11.2008 11:02:53   
majči22
Dobro jutro!
Prebrala sem vse, komentiram kasneje, ker sedaj gremo na sončka, po dolgem času spet!
Zdle se v Celju verjetno lih posedajo in klepetajo tele naši avgustovčki. Lepo se imejte, pa čim dle klepetajte.

Se slišmo popoldne!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
26.11.2008 11:07:55   
sandra123
Vse najboljše Evi za 2.rojstni dan
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
26.11.2008 11:29:45   
naty13
Dannnnnnn.

Mi smo super. Noč krasna, le Nejc je nekaj jokcal in stokal in govoril v spanju. user posted image  Sem šla parkrat pogledat, pa je spal, sem ga samo mal pobožala.

Ven nam pa ne uspe pridet. Jošt je bil tolk zaspan, da je zaspal v ležalniku. Preden oblečem oba mulčka mi gre pol ure okrog, ker mi nejc nagaja in leta po bajti, se mi skriva. user posted image user posted image user posted image  Upam, da nam uspe po kosilu it na hrib se mal s sankami spustit. user posted image

Anaya user posted image user posted image user posted image  Neli za 3 mesece.

Tejka user posted image user posted image user posted image  Evi za 2. rojstni dan. Nejc ji je pa že po telefonu voščil. user posted image  Pa dobro torto naredita, edino če ne bosta tudi vidve kakšen dodatek dali za taščo notri kot je matejchi predlagala. user posted image user posted image user posted image

Vilika user posted image user posted image user posted image  za nakup. ja evrčki grejo, ampak si kupila samo take stvari, ki se bodo kar rabile. user posted image

Sayuri dobro se obleči, pa čim več sreče in potrpežljivosti pri iskanju oblačil. user posted image

Srečanje v CE - uživajteeeeeeeeeee. Popoldne pa slikice in poročilo. user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
26.11.2008 12:53:17   
iskanje
En lep pozdravček vsem skupaj user posted image
Matejchi : Ime mi je pa Ana
Tok zaenkrat morm it tamalo zrihtat pa,pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
26.11.2008 13:00:57   
Zoja Miša
Oj na hitro preden greva ven. Sedaj sem ji 2 dni zapored zvečer dajala umeten mlek Hipp, pa danes boga reva ne mora kakat!user posted image Ji bom kamilice dala, ampak sedaj pa mi prosim povejte katera mlečna formula že ima mleko za lažjo prebavo? Je to Aptamil ali Novalac?
Hvala vam 100 x, moram še danes to urediti.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
26.11.2008 13:15:56   
Erin
Zoja Miša , mislim da če en dan ne kaka ni nič hudega. Dojeni otroci so (kao) lahko zaprti tudi do 7 dni ( a še celo 10), čeprav ji daješ zvečer dodatek je še vedno 90% dojena. Počakaj še kak dan, ne še "zganjat panike" user posted image Prebava je  odvisna tudi od tega kaj si ti jedla. No..jaz bi počakala vsaj še en dan edino če malo matra...

Eva, Neli, čestitke za roj. dan, mesec user posted image user posted image user posted image

Kasneje se javim..mali bi na vsak način ra v naročju zaspal... lump.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
26.11.2008 13:17:08   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Oj na hitro preden greva ven. Sedaj sem ji 2 dni zapored zvečer dajala umeten mlek Hipp, pa danes boga reva ne mora kakat!user posted image Ji bom kamilice dala, ampak sedaj pa mi prosim povejte katera mlečna formula že ima mleko za lažjo prebavo? Je to Aptamil ali Novalac?

Mi imamo Novalac proti zaprtju

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
26.11.2008 13:25:58   
anita goitan
dan punceuser posted image
me2 ble zuni, lep danuser posted image , sm si kupila šop rumenih vrtnicuser posted image za nagrado k sem tako vse lepo pospravila.

Zdej pa kosilce...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
26.11.2008 13:31:34   
Neža7
Zdravo punce....

Kot vidite, da nisem v Celju user posted image  
Tajnica od mojega bivšega šefa je kriva user posted image  
Že več mesecev čakam, da mi urejeno pisni dela praktično izobraževanje in glih danes ob 10:00 me kliče, da bi radi, da pridem ob 11:30. (tudi jaz sem kriva, ker sem tajnici pisala par dni nazaj, da bom rabila PI čimprej in da me naj kar pokliče.)Uro in pol sem bila tam user posted image
Sedaj je itak prepozno, da grem proti Celje.

No, samo, da ne boste mislile (punce v Celju), da se je nama kaj zgodilo na poti.

Upam, da uživajte in veliko čvekajte user posted image  Nama bo tudi en dan uspelo pridati na srečanje. user posted image

Nič! Jaz grem kuhat......

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
26.11.2008 13:37:57   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mi imamo Novalac proti zaprtju

Neži se je tudi to naredilo. Ni pogosto, ampak se zgodi. Če ni en dan je ta drugi brez težav šla na blato.
Jaz imam Aptamil 1. Saj HIPP je tudi za lažjo prebavo, če sem ga tudi imela. Edina razlike je bila, da je HIPP bolj gostejši od Aptamil.
Počakaj do jutri (če jo ne zvija sedaj)in boš videla, da bo šla user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
26.11.2008 13:59:21   
Maja T.
Tejkaz, Evi vse naj, naj za rojstni dan

user posted image

Neža hvala za info. o GH user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
26.11.2008 14:08:19   
matejchi
Karmar h kateremu taboru se boš pa ti priključila, 1x se boš pa mogla pokazat... (LJ, CE, MB)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.11.2008 14:09:25   
matejchi
pa nyna ti tudi..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.11.2008 14:15:42   
Erin
Evo sem šele sedaj prišla do rač. in ne boste verjele... pijem šele 1 kavo...šele sedaj sem dobila čas da si jo skuham.
Malega so sedaj krči dajali...bogi... so take krokodilje solze tekle... Če bi mu le lahko odvzela bolečino...user posted image

Spat je šel ob 21, ampak se je zbudil ob 3 in spet ob 5 no potem sva pa spala do 9. Meni se je že začel zbujati zvečer in ponoči... To pomeni da bomo mogli počasi začeti z GH, kajne...eden od znakov je.

No punce,... kdaj boste prilimale fotke?user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.11.2008 14:17:38   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Evo sem šele sedaj prišla do rač. in ne boste verjele... pijem šele 1 kavo...šele sedaj sem dobila čas da si jo skuham.
Malega so sedaj krči dajali...bogi... so take krokodilje solze tekle... Če bi mu le lahko odvzela bolečino...user posted image

Spat je šel ob 21, ampak se je zbudil ob 3 in spet ob 5 no potem sva pa spala do 9. Meni se je že začel zbujati zvečer in ponoči... To pomeni da bomo mogli počasi začeti z GH, kajne...eden od znakov je.

No punce,... kdaj boste prilimale fotke?user posted image

kaj si pa jedlauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?