|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
18.11.2008 8:56:40   
sayuri
Jutro. user posted image Mrzlo je danes... Brrrr.... pri nas je kazalo ob 6h zjutraj samo 1 stopinjo. user posted image

Gajka meni je rekla v razvojni, da se otrok praviloma najprej nauči prevalit iz hrbta na trebuh. Čeprav se veliko otrok ob pasenju kravic zakotali iz trebuha na hrbet, je to zgolj slučaj in ni namerno. Tko.... Moram pa z L&Z delat vaje, ki pripomorejo k obračanju iz hrbta na trebuh. Mimogrede...zelo zelo zelo lepa miza, lučke, jedilni kot user posted image

tinka14 jaz ju nimam v kombinezončkih. Trenutno ju za ven oblečem flis in ju dam v vrečo. Pa še je Lovru vroče in tečnari.  V kombinezon bom dajala, ko bo pod ničlo. user posted image

naty ja, sem leteča zadnje čase. Včeraj je bila Zara začuda zelo pridna user posted image . Ji zgleda Supernova bolj odgovarja user posted image . Za jutri se pa trudim, da bom šla k mojim nesojenim februarkam. user posted image  Moram FT prestavit in upam, da mi uspe.

Pa še z eno mamico sem dogovorjena, da bi ji dostavila plenice, sladkarije in mleko za eno mamico, ki je bila prejšnji četrtek pri Tedniku. Ste kaj gledale? Jst sem jokala, kot dež, ko sem gledala ta prispevek. Se mi je tko zasmilila.user posted image Ima 7 mesečnega otročka in 7 letnega fanta. Preživlja se z 200€ na mesec. Sem dobila en kontakt, pa bom odpeljala vsaj kakšno malenkost.user posted image

tejkaz je pogrešanauser posted image
Prav tako Erinuser posted image

Zoja Miša ti kar večkrat namaži Kaji Lini uček s svojim mlekcem. Najbolj pomaga. user posted image
bella jaz sem imela nekaj let modro/srebrno kombinacijo. Veš kaj, najbolje da poskusiš modro/zlato, pa boš videla, kako bo prišlo user posted image .
Mi bomo tudi letos kar pri lesenih okraskih in pomarančah ostali. Sem pa ravno te dni malce gledala, kakšne čestitke bova s Filipom naredila. user posted image  Mene tudi čist prevzame decembersko vzdušje user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.11.2008 9:04:31   
anita goitan
tko, je moj tolk un armdreksuser posted image pod igralno podlogo zalepil da sem komej jo stran dobilauser posted image
Zoja zaspala, dns jo čaka itak naporen dan ob 14ih posvetovalnica in pikica, za rotavirus se ne cepimo.
Pride tud moj prej iz šihta da gremo skupaj, in imam cel A4 format vprašanj za tega Zojinega dr.Novakauser posted image

zoja miša lepo se postriži, srečno pot, uživaj v vožnji, pa zvečer pričakujemo fotko da podamo strokovno ocenouser posted image

naty jah men je najbulš tekoči pralni, kupujeva ga v mullerju in sicer persil-sensitvie gel, fajn je, pa ne pretiravat z nobenim praškom

gajkaželim ti pozitiven odg.za službouser posted image , pa kolkrvem iz hrbta do kravic naj bi se prej začeli

matejchi pa kašnega Božička nam pripopejuser posted image

grem likat

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.11.2008 9:14:19   
anita goitan
sayuri matr ste fletniuser posted image in tvoj me spominja na Matjaža Pograjca saj veš kdo jeuser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.11.2008 9:17:21   
gajka
Sem malo po netu brskala za nahrbtniki za nošenje user posted image , ker kengorujčka najbrž na bomo kupovali (se Rok počasi približuje 8 kg, pa še zima je tu, za pomlad pa bomo najbrž že lahko kaj konkretnejšega uporabljali) in sem naletela na tole študijo:
http://www.pdsg.si/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf

Sigurno bosta vsaj anita in tinka14 tole z zanimanjem prebrali, pa najbrž tudi še katera druga. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.11.2008 9:26:15   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Sem malo po netu brskala za nahrbtniki za nošenje user posted image , ker kengorujčka najbrž na bomo kupovali (se Rok počasi približuje 8 kg, pa še zima je tu, za pomlad pa bomo najbrž že lahko kaj konkretnejšega uporabljali) in sem naletela na tole študijo:
http://www.pdsg.si/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf

Sigurno bosta vsaj anita in tinka14 tole z zanimanjem prebrali, pa najbrž tudi še katera druga. user posted image

o hvala, si že mal ogledujeva po raznih Iglu, itd trgovinah

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.11.2008 9:28:50   
sandra123
Jutro user posted image ...naše noči so od dneva do dneva različneuser posted image ....smo 2 dni odlično spali (19.30-5-ih oz. 6-ih), danes ponoči pa spet katastrofauser posted image user posted image user posted image ....Eh, bo žeuser posted image user posted image user posted image
Gajka....se slišiva, ok?
Naty....glede praška bi se lahko pa celo večnost pogovarjaliuser posted image ...Preden smo šli v Čatežke, je šel user posted image v šoping in mi prinesel namesto persilovega, arielov tekoči prašek....no, pridemo v Čatežke, pa začne Tina po telesu dobivat flekce, vse ok, sem najprej mislila, da so ti flekci mogoče posledica vožnje po toboganih, ali pa premočno klorirana voda, milo za tuširanje....skratka, niti pomislila nisem, da bi lahko bil kriv prašek, dokler se ti madeži niso razsejali po celem telesu, kjer je bila koža dlje časa izpostavljena oblačilom....pod koleni, po prsnem košu, po hrbtu, na rokah.....sem zamenjala prašak, zdaj madeži končno izginjajo.....ampak sem res izgubila kar nekaj živcev zaradi tega
......mi je kar slabo, ko pomislim, da bi lahko otrok zaradi tega celo v bolnico šel na preiskave....user posted image ...sva bili s Tino kar nekajkrat v bolnici zaradi vnetih dihalnih poti, pa imam kar malo fobije pred tem....
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno srečanje, pa user posted image user posted image user posted image user posted image za atija, da se je še on dal malo na ogled, pa by the way (BTW), krasna družinska slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
July, Češnjica, dobrodošli med čvekice...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.11.2008 9:51:10   
matejchi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
City park od 11.00 ure

Gajka + Rok
Zoja MIša + Kaja Lina
Andrejaboris + Enej
Kaja 02 + Leja

Matejchi + Maruša
Tamy30 + Martin
Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka 23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Podiramo LJ rekord!!!

Pokukajte na plan..
Če katere ni na seznamu naj sporoči (ker ne vem na kateri strani je bil nazadnje objavljen), ostale pa se še prijavite noooo...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 18.11.2008 10:05:03 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.11.2008 9:57:02   
anita goitan
Vprašanje: punce kako oz koliko oblečete otročka če ga date v zimskega pajaca? Kaj ima pod pajacem oblečeno, a tako kot je v stanovanjuuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.11.2008 10:08:59   
matejchi
anita in Maja T. a gresta tudi vidve v Celje?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.11.2008 10:16:30   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita in Maja T. a gresta tudi vidve v Celje?

jaz ne, ker bom na Vipavskem-no če bo vreme

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.11.2008 10:55:43   
bambi14
Jutro,

rabim polno kafeja.
Naša mala je bubana user posted image in ne vem kaj ji je: včeraj je bila nemirna cel dan, zvečer pa jok in jok in napenjanje, malo je vroča,.....sem obupala od bedenja in ji ob 2.30 dala svečko proti bolečinam in potem še 1x papat in je končno zaspala ob 3.30, spala je do 8.30 se najedla,jokicala( še ena svečka tečka) in spi,....ampak nonstop nekaj jamra. Če ne bo bolje bo treba k dohtaru, no ju3 tak imava kontrolo teže,.....čisto drugače joka kot po navadi, da se ti v srce zasmili, ko ti ne zna povedat kaj je narobe.

Nič letim, joka.

Bom potem brala.

Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.11.2008 10:56:33   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

sayuri matr ste fletniuser posted image in tvoj me spominja na Matjaža Pograjca saj veš kdo jeuser posted image

A veš, da nisi prva, ki je to rekla. user posted image

Nism vedla, da mojega še nism sm gor pripopala user posted image user posted image user posted image

Le poglejte, kdo je atijeva lubica
user posted image

Moji trije čmrlji
user posted image

Tole mi je pa danes Zara ušpičila. Samo na WC sem šla in jo pozabila pripet. Ma je res kot živo srebro tale naša punca user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.11.2008 10:57:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Vprašanje: punce kako oz koliko oblečete otročka če ga date v zimskega pajaca? Kaj ima pod pajacem oblečeno, a tako kot je v stanovanjuuser posted image

Kot v stanovanju, jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.11.2008 11:14:30   
žanneža
Pa smo nazaj iz posvetovalnice!user posted image

Zelo je bila pridna, samo malo je zajokala ob pikici, pa sem jo hitro potolažila.
Težka je 6310g, velika pa 61 cm. Naslednjo pikico imava 8.1.2009.

Sem opazila, da sem pozabila javit višino 1m-55 cm, 2m-57,5 cm.

bella02- Čestitam za uspešno prestan krst. Nas pa še čaka (še sploh nismo določili datuma)!

anita goitan- Bravo pridna mamica! Vidim, da sta veliko na svežem zraku. Zelo lepe fotografije.

daja28- Ta čebelica je res zakon. Lana jo ima zelo rada, kar naprej se ji nasmiha in igra z njo.

Gajka- imaš zelo lepo jedilnico. Všeč mi je, ker je zelo svetla (veliko oken), pa še lučke so prave.

Karmar- Pravijo da so otroci bolj po atiju. Je bolj temne polti (njegova babica je bila italijanka).

tinka14-Tudi midve z Lano morava v RA zaradi poroda s carskim rezom. Čeprav z njo ni nič narobe, ampak bova šle vseeno se malo pokazat!

Ko bom imela čas ( Lana se prebuja), vam bom pokazala kaj ustvarjamo z otroci. Mogoče dobite kakšno idejo za božične okraske.

Še nekaj! Ali lahko greva ven kljub cepljenju?

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.11.2008 11:20:02   
bambi14
Vas zanima koliko kaj stane glede menjave dokumentov:

http://jessy.blog.siol.net/2008/01/29/dokumenti-so-luksuz/

naša luba Slovenija -ccccccccccuser posted image user posted image

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.11.2008 11:20:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: žanneža

Ko bom imela čas ( Lana se prebuja), vam bom pokazala kaj ustvarjamo z otroci. Mogoče dobite kakšno idejo za božične okraske.

Še nekaj! Ali lahko greva ven kljub cepljenju?

Jaaaaaaa, pokaži nam user posted image  JSt sem trenutno v fazi razmišljanja....user posted image

JAz verjetno ne bi šla ven po cepljenju.user posted image  KAj pa vem?

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.11.2008 11:33:40   
Maja T.
Hi!

Nam od včeraj zjutraj ni delal internet user posted image in že imam abstinenčni krizo, ker nisem nič surfala user posted image in da nisem mogla na RR user posted image .

Zdaj pa vidim, da ste že na 50 strani user posted image , čveke čvekaste, ne da se mi za nazaj brati  user posted image .

Matejchi, m2 ne prideva v CE, Bambi za MB pa se kar prijavim.

Zara še ni čisto ok, še vedno se ji blato malo vleče, danes ji bova še enkrat dala Linex, HB mi pije in je zelo živahna.

Gajka videla sem jedilnico, user posted image user posted image user posted image čudovito, čisto po mojem okusu.

Karmar ima tvoja še vedno pikice po nogi. Zari so drugi dan flekci izginili, sumim da bi lahko tudi bilo Mustellino milo, ker sva jo pred tem  kopala.

Bom vseeno malo preletela o čem ste čvekale.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.11.2008 11:57:23   
bella02
Hej!
Šibam k zobozdravniku. Vas berem zvečer!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.11.2008 12:03:41   
Maja T.
Mishel user posted image user posted image user posted image za slikico,a tvoj pa že kar sedi user posted image

Žanneža, ma kakšne lepotce imaš doma user posted image user posted image user posted image

Bella02 user posted image user posted image user posted image za krst.

Anita G. super slikice, tako kot vedno user posted image , kako sladka pupa

Carol jaz sem imela šum na user posted image do 10 leta, bilo je brez problema, tako da nič bat

Nyna user posted image user posted image user posted image za slikice

Vilika
nič ni narobe, slej  ko prej se bo obračala, lahko pa ji malo pomagaš, da jo kotališ in telovadiš po postelji.

Sayuri user posted image user posted image user posted image slikce so 1A

Na tem postu pa samo ploskam user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.11.2008 12:04:54   
Maja T.
ps.

Gajka sem kaj prešpricala, kaj službo menjavaš???

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.11.2008 12:21:47   
tatly
oj..vem da je o tem ze bilo govora kaj bom vprasala..nasa ma full temenc al kak se ze rece pa ji gladim mazem z oljom pa nic ne pomaga kaj naj naredim saj ma polno glavicouser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.11.2008 12:34:09   
aradej
v lekarni se kupi šampon od Mustele ali pa krema je tudi od Mustele.
kremo namažeš zvečer daš kapco gor zjutraj pa razčešeš in umiješ šampon pa pri vsakem kopanju in pustiš minuto do dve pa spereš. naj bo pa čim bolj pogosto umivanje pride pa okrog 12 €

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.11.2008 12:34:48   
Maja T.
Erin kje si?

Tatly,  jaz Zari tudi nisem spravila dol z oljem, pa sem kupila v lekarni Mustellin šampon proti temencem (je kot pena). S tem opereš 3x, fajn počešeš in jih boš garant odpravila user posted image .

Češnjica dobrodošla user posted image user posted image user posted image , pa saj si ti bila avgustovka pri user posted image , ali sem te s kom zamenjala user posted image .

Danes oz. jutri pa grem za Zaro zapravljat, da se mi bo mešalo. user posted image je rekel, da bi najraje zraven šel, da me bo nazaj držal.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.11.2008 12:35:39   
aradej
matejchi daj še mene na seznam upam da bom lahko prišla

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.11.2008 12:43:29   
tatly
aradej in maja-hvala vama.s katerim glavnickom sta pa razcesavali?tistim mehkim al unim navadnim za otročke?jaz sem na rahlo z navadnim pa ne gre

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.