|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
15.11.2008 17:38:59   
bambi14
Tamy in Andrejaboris imata ZS.

Kje pa je naša  izseljena  MB-Kranjska kofetarka?user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.11.2008 17:56:48   
andrejaboris
HOj babike!

Tamy, Bambi, Matejchi  blo je super samo res je prehitro minilo. Midva sma pol šla na UZ in ima Enej vredu kolke in sem ful vesela. Ela NIna, Martin in Maruša so pravi cukrčki, s tem da sta pupiki pravi balzam za roke proti najinima dvema korenjakoma a ne Tamy?user posted image SE vidi da sta pubeca.

Matejchi javi se ko prideš domov.

Še en tedn ja pa pride dragi.user posted image user posted image Ful ga pogrešam.
Sayuri meni bi tut pasalo malo "pavze" včasih od otrok, za kako urco pol pa jih že pogrešam.

July dobrodošla. Smo me prave čveke tak da kar klepetaj z nami.

DRagi otročki zakaj tako hitro rastete?user posted image Vse najboljše vsem 4 - mesečnikom.

Še pol pridem. papa zaenkrat!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 15.11.2008 17:57:23 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.11.2008 17:59:41   
july1
tinka14. , pa vrjetno res niso plenice ..ampak mali tok nakaka user posted image .pri meni je isto.user posted image ..probala sem že vse pa še zmeraj včaihs kaj pride čes.user posted image najbol pa so mi všeč pampersuser posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.11.2008 18:02:54   
july1
Sayuri,hvala
sm ful vesela za tvojo dobrodošlico!
a maš mogoće kašen nasvet za lajšanje bolečine ob rastju zob?
LP

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.11.2008 18:19:06   
andrejaboris
July kaj mu že zobki rastejo? Jaz poznam Calgel, ki se dobi v lekarni. Je našemu Lanu kar pomagal sicer pa je od otroka do otroka odvisno. Pa masiranje dlesni.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu july1)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.11.2008 19:37:19   
mishel
Po dolgem času bi vas rada pozdravla!!! Malo sem preletela kako ste... Sploh pa sem z veseljem pogledala slikce, zato:

user posted image

Še vedno z veseljem preberem kaj ste načvekale user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.11.2008 21:07:59   
gajka
mishel - lepo, da si se nam malo oglasila. user posted image A se nam bosta z Davidom pridružila na srečanju v Celju?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.11.2008 21:15:10   
gajka
gombi in maruska26, dober večer!user posted image Kaj se nam bosta tudi pridružili?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.11.2008 21:22:45   
naty13
Gajka ali bi rada čvekala user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.11.2008 21:23:43   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Po dolgem času bi vas rada pozdravla!!! Malo sem preletela kako ste... Sploh pa sem z veseljem pogledala slikce, zato:

user posted image

Še vedno z veseljem preberem kaj ste načvekale user posted image .

Kako je že velik David. Pa tolk fletkan. user posted image user posted image user posted image  Se pozna razlika enega meseca in to kar konkretno.

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
15.11.2008 21:36:08   
matejchi
Evo mene doma... čveke.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
15.11.2008 21:39:03   
kaja02
čer!!!

tamala spi, tavečja je na počitnicah, J dela , jaz pa samemam in se smilim sama sebiuser posted image , sem malo prej stopla na vago pa mam spet kilo več kot prejšnič, pa saj ni čudn, če sam jem (sladkarije- ob večerih, ko čakam, da dragi pride dam)

mishel- kako smo že velikiuser posted image

july- dobrodošla, tudi jaz sem rodila 2.8., sam v Celju

andrejaboris- vidiš kak hitro teče čas, še malo pa boste vsi skupajuser posted image

joj gajka, tvoj Rok pa je že pravi korenjak, pa toko lepo se smejčka, pa še obrate že obvlada, moji pa se ne dauser posted image , ful protestira, če jo obrnem na trebuh, na bok se prekotali, sam je hitro spet na hrbtu,

prigoda od včeraj: sem zjutraj Kajo peljala v šolo, pa se je vmes Leja zbudila, jo je moj k sebi v posteljo vzel in zaspal dalje, ona pa se je obrnala na bok ter mu začela sesati nosuser posted image , se je koj zbudil, ko pa sem prišla nazaj domov pa je jedla, kot sestradana

se pa vidi, da je vikend in je tukaj zatišje mi danes sploh ni blo treba dolgo časa bratuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
15.11.2008 22:20:33   
sandra123
O Mishel, lepo, da se spet malo javiš user posted image ...kako ste že veliki, pa korajžni....user posted image
K_a_t_j_a, bom čakala poročilo od razvojne....mi jo imamo v sredouser posted image

Jaz sem pa danes zapravljala za T&T&Tuser posted image ...bundice sem pa kar v Oviesse kupila, v H&M jih itak niso imeli, pa sem tam nakupila nekaj hlačk za vse 3 TTT....V C&A sploh nisem šla, ker je bila totalna gneča vsepovsod...se vidi, da bo kmalu veseli december tukaj user posted image user posted image user posted image ...ampak, folk res nenormalno kupuje vse od A-Ž.....No, tale naš Ce H&M je kar pošteno izropan, si pa ne upam v Lj, ker je že bila huda ura doma, ko me celo 1urco in pol ni bilo....taka lakota, ko me je Teja zagledala, da je bilo joj, pa ji je ati dal flaško.......Ko sem šla od doma sta bili obe siti, ati je šel z vsemi 3 na sprehod, pa je Teja kar čakala, da pridem domov, da dobi svojo zizo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Kaj bi šele bilo, če me ne bi bilo malo dlje časauser posted image ...
Kaja02 user posted image user posted image user posted image user posted image , a kar nos mu je napadla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, moja Teja pa pri ta hudi lakoti ponavadi pri atiju zizo išče - dobesednouser posted image user posted image user posted image user posted image , Taja pa rada bradico pocuclja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Kriza tale lakota, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
15.11.2008 22:42:05   
Tamy30
dober vecer,
me veseli Maja, da so ti plenicke okuser posted image
Vidim da si ze sporocila nov datum srecanja, stolcki pa so bili res superuser posted image
V Celju pa se tako vidimo, in nas bo vec. Komaj cakam.

Anaya, hvala za kompliment, domaci pa vsi govorijo da je celi atiuser posted image  se dobro da ima vsaj temne laske in barvo oci mojo. Ti ti babika, pa se mi zdaj selis v MB, a si ze pobegnila iz Rus?

Mishel, hm, sine ti ze skoraj sedi, kolk je pa star?

Tak treba se je posloviti,
nocko, pa se lep preostanek vikenda.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.11.2008 0:05:41   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA in sicer posledično ker nudi:   1.       številne AKCIJE 2.       v plačilnem roku nudijo 50% popusta 3.       pa tudi PIKE lahko dobišuser posted image user posted image

In ko zbereš dovolj pik te še dodatno nagradijo.

Ryssa na sesalec priklopiš? Jaz imam občutek, da ko sesam, vlečem sosedo k stropu, ne da bi še tamali po nosu s tem, bi jo kar noter
potegnilo.
Neža a mogoče veš kdo je lastnik one rumene hiše, ko greš iz Velenja proti Slovenj Gradcu, takoj ko prideš iz tunela na desni? No saj sta dve, meni sta prav grozni videt.. aja pa še tvojemu čestitke, ker se vozi po tako obupni cesti v službo, meni se vleče kot ...
Gajka glede flaške še nismo probali, čeprav sem že kupila Nukovo.
Tejkaz a te skrbi da ukrivljene niso tako uporabne?

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tinka, jaz sem pri Evi nekaj časa delala polovično in ti povem da se pozna. Je pa res, da sem lahko bila več časa z njo. NAjbolje da imaš kar 6 otrok in greš takoj v penzijo

A ni 5 dovolj? Jaz sem pa mislila, da bo dovolj, če imam še trojčke.. ah pol bom pa raje delala do penzije.
karmar jaz jem samo peso, repo in zelje od zelenjave, zelenjavno juho (cvetača, bučke, korenje, krompir) od sadja pa samo jabolka zaenkrat.
Med dojenjem ne jej (ko voziš ne pij.. user posted image ), nismo še začeli jest sadja in sicer nismo začeli jest sliv, malin, jagod, breskev, grozdja, ananasa, borovnic, banan, fig, hrušk, mandarin, pomaranč, kivija, avokada, mangota, češenj, višenj..
Pa o katerih frizurcah si govorila.. spodaj ali zgoraj?
Jaz imam pa predlog, vsaka se specializira za eno področje in potem odgovarja na vprašanja... recimo za določena vprašanje je bil včasih dr. Košiček... hihi.

Moram pa še jaz povedat, da je bilo v petek v MB super, tako domače..

Nisem še uspela do konca prebrat, tako da zaenkrat le toliko, grem spat.
Sem pa zasledila, da sem že na RR, ujeta na MB srečanju... še dobro da je postrani slika... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.11.2008 1:19:53   
nyna84
Bom najprej pokomentirala, pol pa še kaj o nas napišem

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

aha maja, ti je že nyna napisala. nina držim pesti za loto, da bo kmal hiška!!user posted image

Hvala. Samo še listek morem kdaj napisat, če hočem kaj zadet. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Nyna in Zoja Miša, tudi mi smo v najetem in kar ne vem kdaj bomo šli na svoje. Upam da enkrat.

Bodi vesela, midva sva pri tastu in tašči. Imava na razpolago v spodnjem nadstropju 2 prostora - kuhinjo z dnevno (15m2) in spalnico. Imamo skupen vhod in skupen wc. Drugače ni šlo. user posted image  In nas je v eni hiši 9 ljudi. Si predstavljate, kako to izgleda? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Nyna sem tudi jaz tvojo slikico komentirala v sklopu vseh avgustovčkov. user posted image  Pa kar nisem si jo mogla nagledat, si tako mlada mamica, pa že tolk veliko punčko imaš (Gaja). Pa ful si simpatična. user posted image

Ja sej tudi jaz dostikrat pokomentiram kar vse skupaj, ker že tako vedno cel roman napišem. user posted image
Ja je treba zgodaj začet z user posted image , dokler mamo še živce. Ko bom stara bom sitna. user posted image  
Moj user posted image  mi je rekel, da se mi že delajo gube. Kompliment tedna, ane?user posted image user posted image

Anita ful simpatična pupica, pa ti maš skoz ful lepe slike!

sayuri, kako sta pa simpatična Zara in Lovro, ko probata jest. Zara se zmrduje, Lovro bi pa že kar sam jedel. user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Tejkaz....a ti si pa Cerazette kar v koš zabrisala???user posted image user posted image user posted image no, glede na to, da je tudi moj libido na nuli, se ti bom verjetno kar pridružila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako, da je tukaj tudi odgovor zate, K_a_t_j_a, lasje mi pa ne izpadajo kaj pretirano....

Moj libido je tud že neki časa na nuli, pa nimam nobenih tablet. user posted image  No, sej se da bit tud brez tega, sam moj user posted image  se pa ne strinja. user posted image

Maja T., Zara je pa ful velika videt. Pa itak da ne moreš bit hud na take bombončke. Jih je tko lepo gledat, kako uživajo in so zadovoljni. user posted image

gajka, Rok je že cel frajer pa user posted image  za obrat!

July dobrodošla. user posted image user posted image user posted image

Vsem malčkom želim vse najboljše za obmesečnice!

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

prigoda od včeraj: sem zjutraj Kajo peljala v šolo, pa se je vmes Leja zbudila, jo je moj k sebi v posteljo vzel in zaspal dalje, ona pa se je obrnala na bok ter mu začela sesati nosuser posted image , se je koj zbudil, ko pa sem prišla nazaj domov pa je jedla, kot sestradana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mishel, a vi pa že kar sedite? Lana bi tudi rada sedela, al pa še raje stala, pa se bojim, da bo potem kaj narobe. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Ryssa na sesalec priklopiš? Jaz imam občutek, da ko sesam, vlečem sosedo k stropu, ne da bi še tamali po nosu s tem, bi jo kar noter
potegnilo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.11.2008 1:28:03   
nyna84
Ah drugič, grem spat.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.11.2008 3:55:40   
gajka
Neža a mogoče veš kdo je lastnik one rumene hiše, ko greš iz Velenja proti Slovenj Gradcu, takoj ko prideš iz tunela na desni? No saj sta dve, meni sta prav grozni videt.. aja pa še tvojemu čestitke, ker se vozi po tako obupni cesti v službo, meni se vleče kot ...

Meni sta tudi tisti 2 hiši ogabni. Pa še enako barvo fasade so jima dali, pa je že itak barva sama po sebi zanič. user posted image Pa vsakič, ko se mimo peljem pogledam, če imajo spet celo verando cunj navešenih, ker mi je enkrat ful padlo v oči, ko so imeli po vseh štrikih celo skladovnico belih gat obešenih in se je orng trapasto na cesto videlo. Mah, vsaj stojala si naj omislijo, ne pa da vedno naredijo razstavo direktno proti glavni cesti... Ne vem no, čisto nova hiša, kao fensi wannabe izgled, pa ogromna veranda z v steno pritrjenimi štriki za cote sušit... user posted image
Se pa strinjam, da je cesta Velenje - SG obupno navita, ampak Velenje - Arja vas (AC) je pa čisto OK. user posted image Moj user posted image se tudi vozi v službo v LJ (jaz pa sem se v MB), pa se pelje celo po cesti Velenje - Polzela - Šentrupert (AC), ta pa je res obupna, ampak nam je pa žal najkrajša, ker nismo čisto v mestu doma. user posted image

Jaz imam pa predlog, vsaka se specializira za eno področje in potem odgovarja na vprašanja... recimo za določena vprašanje je bil včasih dr. Košiček... hihi.

Aha, potem vsaj vemo, za katero temo si se že ti javila. user posted image

Jaz pa sem pokoci, ker naš štrunf noče zaspat... user posted image Sva se pofutrala, je bil ves zaspan, ga nesem nazaj v posteljico, on pa ga začne žurat, pa krempit po posteljnini, pa telovadit, pa zvoke spuščat (je iznašel, da lahko slino zbere v ustih in če potem poskuša zvoke spuščat, kar škropi okrog)... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.11.2008 4:02:33 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.11.2008 7:54:23   
anita goitan
jutroo,
vas samo na hitro pozdravim
me2 sva včer same šle na Vipavsko, bil krasen sončen danuser posted image , moj je šel na Kukovo špico-Martuljške gore in baje ful snega.
Zoja uživala, vsi bratranci in sestrične jo certali, mami pa počivalauser posted image

Se beremo, lepo nedeljo

aja pa postrezite si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.11.2008 9:51:55   
sandra123
Jutro, Anita, hvala za user posted image ....
user posted image user posted image user posted image user posted image za samostojen izlet, pa user posted image user posted image user posted image za sončka....pri nas ga kar primanjkuje user posted image ....Pa danes je mrzlo ko user posted image ....še dobro, da sem včeraj bundice nabavila, da bomo lahko šle kaj ven user posted image ....Moj user posted image pa ravnokar razmišlja, da bi šel mal ribe lovit user posted image ....upam, da bo vsaj uspeen ribolov, če bo šel....mene čaka pa kup perila za porihtat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, tale naša Teja mi vsak dan pridela eno rundo cotk za prat dat....upam, da bo kmalu nehala polivati, ker imam to srečo, da ji še slinček včasih ni zaščita pred mokrimi oblačili user posted image ....

Lepo se imejte....

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.11.2008 9:55:39   
tinka14
gajka, kaj ti nč ne spiš???

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.11.2008 9:57:57   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Jutro, Anita, hvala za user posted image ....
user posted image user posted image user posted image user posted image za samostojen izlet, pa user posted image user posted image user posted image za sončka....pri nas ga kar primanjkuje user posted image ....Pa danes je mrzlo ko user posted image ....še dobro, da sem včeraj bundice nabavila, da bomo lahko šle kaj ven user posted image ....Moj user posted image pa ravnokar razmišlja, da bi šel mal ribe lovit user posted image ....upam, da bo vsaj uspeen ribolov, če bo šel....mene čaka pa kup perila za porihtat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, tale naša Teja mi vsak dan pridela eno rundo cotk za prat dat....upam, da bo kmalu nehala polivati, ker imam to srečo, da ji še slinček včasih ni zaščita pred mokrimi oblačili user posted image ....

Lepo se imejte....

sandra, pr nas je blo pa tako lepo jutro, cel sonček, brez oblačka in slana, krasno. tak da komaj čakam, da se user posted image  zbudi, da gremo ven.
moj user posted image  je tut včeraj spet tk polival... poln cunj, ponavadi si še hlače pobruha... in mene... in po tleh... komi čakam,da bo tega konec.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
16.11.2008 10:00:02   
tinka14
nč grem, vidim da danes nč ne bo za brat, da ste vse s svojimi user posted image &user posted image .
uživajte nedeljo!!!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
16.11.2008 10:24:54   
Ryssa

potegnilo.

user posted image user posted image

Ja na sesalec, samo ne vleče ven s tako močjo ko je sesalec, ampak se nekak zregulira. Je pa res fajn, če mu najprej sčistim z električnim pa grem še pol s tem, še vedno kak velik smrkelj ven potegnem. Pa pri el. mu moram eno nosnico zamašit da sploh kej potegne, pa štoram noter po nosu s tistim, pa se mali začne pritoževat, ja normalno, kdo se pa ne bi? Z babyvacom pa ni treba nč mašit, pa mali se smeji zraven user posted image Pa še smrklji kr letijo ven user posted image
Meni je super. Električnega imam za površinske smrklje, tega pa za globinske user posted image user posted image

Pa dobro jutro user posted image !

Danes imam dva otroka, poleg Lana še zmačkanega dedca user posted image
Lan spi, user posted image pa očitno tudi, saj slišim smrčanje preko varuške user posted image

Spali smo pa kr dobro, mogoče mi še kakšna urca manjka ker sem šla pozno spat.

Lepo nedeljo vam želim, sonček že sije user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
16.11.2008 11:07:32   
karmar
karmar jaz jem samo peso, repo in zelje od zelenjave, zelenjavno juho (cvetača, bučke, korenje, krompir) od sadja pa samo jabolka zaenkrat.
Med dojenjem ne jej (ko voziš ne pij.. user posted image ), [/quote]

ja, vem. policija svetuje: voziš in piješ, se poliješ.user posted image
hm a veš da nisem spremljala katere frizurce so ble v igri.
kar pa se tiče tem za vprašanja- jaz bi o pohištvu. Lahko? Npr če kupiš pretrd jogi kaj naredit ipd. Kako naredit bi pol že druga odgovarjala. Ti npr. welcome back, matejchi

July pol vi boste kmalu čevapčiče jedli, če že zobki rinejo ven?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.