matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA in sicer posledično ker nudi: 1. številne AKCIJE 2. v plačilnem roku nudijo 50% popusta 3. pa tudi PIKE lahko dobiš In ko zbereš dovolj pik te še dodatno nagradijo. Ryssa na sesalec priklopiš? Jaz imam občutek, da ko sesam, vlečem sosedo k stropu, ne da bi še tamali po nosu s tem, bi jo kar noter potegnilo. Neža a mogoče veš kdo je lastnik one rumene hiše, ko greš iz Velenja proti Slovenj Gradcu, takoj ko prideš iz tunela na desni? No saj sta dve, meni sta prav grozni videt.. aja pa še tvojemu čestitke, ker se vozi po tako obupni cesti v službo, meni se vleče kot ... Gajka glede flaške še nismo probali, čeprav sem že kupila Nukovo. Tejkaz a te skrbi da ukrivljene niso tako uporabne? IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Tinka, jaz sem pri Evi nekaj časa delala polovično in ti povem da se pozna. Je pa res, da sem lahko bila več časa z njo. NAjbolje da imaš kar 6 otrok in greš takoj v penzijo A ni 5 dovolj? Jaz sem pa mislila, da bo dovolj, če imam še trojčke.. ah pol bom pa raje delala do penzije. karmar jaz jem samo peso, repo in zelje od zelenjave, zelenjavno juho (cvetača, bučke, korenje, krompir) od sadja pa samo jabolka zaenkrat. Med dojenjem ne jej (ko voziš ne pij.. ), nismo še začeli jest sadja in sicer nismo začeli jest sliv, malin, jagod, breskev, grozdja, ananasa, borovnic, banan, fig, hrušk, mandarin, pomaranč, kivija, avokada, mangota, češenj, višenj.. Pa o katerih frizurcah si govorila.. spodaj ali zgoraj? Jaz imam pa predlog, vsaka se specializira za eno področje in potem odgovarja na vprašanja... recimo za določena vprašanje je bil včasih dr. Košiček... hihi. Moram pa še jaz povedat, da je bilo v petek v MB super, tako domače.. Nisem še uspela do konca prebrat, tako da zaenkrat le toliko, grem spat. Sem pa zasledila, da sem že na RR, ujeta na MB srečanju... še dobro da je postrani slika...